Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Μανούλες Μαΐου 2023

Mar-micky

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, agapi27 είπε:

Καλημέρα κορίτσια,πως είστε;

Εγώ χθες Σάββατο πήγα στο νοσοκομείο να με δει ο γυναικολόγος,μου μέτρησε τα αμνιακα ,μου είπε ότι είναι στα κατώτατα φυσιολογικά όρια και με έστειλε σπίτι 😑. 5 λεπτά υπέρηχος μόνο τα αμνιακα μέτρησε κ άκουσε καρδιά,ούτε καρδιοτοκογραφημα. Οκ,είχα κάνει την Πέμπτη στον ιδιώτη γιατρό και ήταν καλός, αλλά...

Μου είπε να πάω Τρίτη,να κάνω προεγχειρητικό έλεγχο, αίματα, καρδιά κ  PCR  και να πάω την Τετάρτη για πρόκληση. Μου πέταξε κ ένα ότι κάνει πολύ καλή πλαστική 🤨🤨🤨. Εκείνη την στιγμή το πήρα για πλάκα,αλλά τώρα που το σκέφτομαι...  Εγώ εν τω μεταξύ,είχα πάει έτοιμη με τη βαλιτσουλα μου να με κρατήσει 😂. Θα του είπα από δέκα φορές να κάτσω να γεννήσω 😂😂

Του λέω το έχω πει στο παιδί μου😅😅.

Το περιμένει κ ο μικρός μου το μωρό πως κ πως ,αφού έφυγα και με φίλησε ο μικρός κ φίλησε και την κοιλιά μου. Ήταν τόσο γλυκό. 

Η μαμά μου κ ο άντρας μου μου έλεγαν από την Πέμπτη να πάω στην κλινική να γεννήσω με τον ιδιώτη, αλλά... Θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά κ ενδιαφέρεται κ ξέρει τι κάνει ο άλλος γιατρός. Ελπίζω να μην με τραβάει για να με φέρει σε σημείο που θα μου πει ότι πρέπει να κάνουμε καισαρική για τον χψ λόγο. Γιατί κ το μωρό είναι μεγαλουτσικο. Στον τελευταίο υπέρηχο στον ιδιώτη μου τον έβγαλε 3,500 κιλά. Τι άγχη τραβάμε τελικά...  Εσείς πώς είστε;

Καλημέρα! Δε ξέρω σε πιο νοσοκομείο πας αλλά φαίνεται σε καλύτερη μοίρα απ' το δικό μου 😅 Ενημερώσες τον ιδιώτη γιατρό σου γι'αυτην την εξέλιξη; Συμφωνεί; Εσύ που το ήξερες ότι κοντεύεις για γέννα πριν πας; Πόσο είσαι τώρα ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Katerinaaa είπε:

Καλημέρα! Δε ξέρω σε πιο νοσοκομείο πας αλλά φαίνεται σε καλύτερη μοίρα απ' το δικό μου 😅 Ενημερώσες τον ιδιώτη γιατρό σου γι'αυτην την εξέλιξη; Συμφωνεί; Εσύ που το ήξερες ότι κοντεύεις για γέννα πριν πας; Πόσο είσαι τώρα ;

Λοιπόν,με παρακολουθούσε απ' την αρχή ο ιδιώτης και σταμάτησα στις 34 εβδομάδες να πηγαίνω . Έχω γεννήσει το μεγάλο μου μαζί του στην κλινική και έμεινα πολύ ευχαριστημένη,αλλά τώρα επέλεξα για το οικονομικό να πάω στο νοσοκομείο.

Πήγα να με δει μετά από αρκετό καιρό την Πέμπτη κ μου είπε ότι ο ίδιος δεν θα με κρατούσε σε αναμονή λόγω λίγων αμνιακων,μεγάλου μωρού (εννοώ να μην πάρει πολύ βάρος ακόμη) και είμαι δευτερότοκος. Δλδ το πολύ Δευτέρα να με έβαζε μέσα για πρόκληση. Οι δικοί μου ήθελαν απευθείας να πάω στην κλινική ,ο άντρας μου μου είπε να αλλάξω γιατρό στο νοσοκομείο κ μετά μου είπε να πάμε κλινική. Εγώ συνεχίζω να μην θέλω για το οικονομικό να πάμε. Και λίγο ντρέπομαι μετά από τόσο καιρό. 😅

Σήμερα είμαι 38+4. 

jfgBp3.png

πρίν από 1 λεπτό , agapi27 είπε:

Λοιπόν,με παρακολουθούσε απ' την αρχή ο ιδιώτης και σταμάτησα στις 34 εβδομάδες να πηγαίνω . Έχω γεννήσει το μεγάλο μου μαζί του στην κλινική και έμεινα πολύ ευχαριστημένη,αλλά τώρα επέλεξα για το οικονομικό να πάω στο νοσοκομείο.

Πήγα να με δει μετά από αρκετό καιρό την Πέμπτη κ μου είπε ότι ο ίδιος δεν θα με κρατούσε σε αναμονή λόγω λίγων αμνιακων,μεγάλου μωρού (εννοώ να μην πάρει πολύ βάρος ακόμη) και είμαι δευτερότοκος. Δλδ το πολύ Δευτέρα να με έβαζε μέσα για πρόκληση. Οι δικοί μου ήθελαν απευθείας να πάω στην κλινική ,ο άντρας μου μου είπε να αλλάξω γιατρό στο νοσοκομείο κ μετά μου είπε να πάμε κλινική. Εγώ συνεχίζω να μην θέλω για το οικονομικό να πάμε. Και λίγο ντρέπομαι μετά από τόσο καιρό. 😅

Σήμερα είμαι 38+4. 

Α είσαι τόσο! Τότε μια χαρά στην 39 εβδομάδα θα έχεις γεννήσει.... Συμφωνώ μαζι σου, μπορεί στην παρακολούθηση να είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν αλλά στους τοκετούς σε προσέχουν πολύ .. εγω πάντα είχα την σκέψη ότι ο ιδιώτης δεν έχει κάνει τις αμέτρητες γέννες και δεν έχει αντιμετωπίσει δυσκολα περιστατικα όσο κάποιος που εργάζεται σε νοσοκομείο και έχει δει τα πάντα. Προσωπικά δεν έχω συγκεκριμένο γιατρό,πάω με την εφημερία . Άντε αύριο μπαίνει ο Μάιος και θα αρχίσουν τα γεννητουρια!! Μάλλον θα είσαι η πρώτη!! Με το καλό σε όλες μας😍😍😍!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , Katerinaaa είπε:

Α είσαι τόσο! Τότε μια χαρά στην 39 εβδομάδα θα έχεις γεννήσει.... Συμφωνώ μαζι σου, μπορεί στην παρακολούθηση να είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν αλλά στους τοκετούς σε προσέχουν πολύ .. εγω πάντα είχα την σκέψη ότι ο ιδιώτης δεν έχει κάνει τις αμέτρητες γέννες και δεν έχει αντιμετωπίσει δυσκολα περιστατικα όσο κάποιος που εργάζεται σε νοσοκομείο και έχει δει τα πάντα. Προσωπικά δεν έχω συγκεκριμένο γιατρό,πάω με την εφημερία . Άντε αύριο μπαίνει ο Μάιος και θα αρχίσουν τα γεννητουρια!! Μάλλον θα είσαι η πρώτη!! Με το καλό σε όλες μας😍😍😍!!

Σε ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι τον ιδιώτη τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ. Είναι και πολύ ήρεμος κ νιώθω ασφάλεια. Και πραγματικά αν με πήγαινε καισαρική θα ήξερα ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Είναι απόλυτα υπέρ του φυσιολογικού κ το "κυνηγάει".

Το γιατρό του νοσοκομείου,χμμμμ... Έτσι κ έτσι. Όλο μου πετάει για καισαρική,μετά τα μαζεύει,αν κ εφόσον δεν προχωράει η πρόκληση κ μπλα μπλα. Κοντοζυγωνω ναι, τελικά και τα 2 μου παιδάκια θα είναι Μαγιάτικα🌹🌼🌻🏵️💮🌸🌷🌺💐.

☺️☺️♥️♥️💐💐.

Αν κ έχουμε ακόμα 13 ώρες μέχρι να αλλάξει ο μήνας 😅.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1
  • Λουλούδια 1

jfgBp3.png

πρίν από 33 λεπτά , agapi27 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι τον ιδιώτη τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ. Είναι και πολύ ήρεμος κ νιώθω ασφάλεια. Και πραγματικά αν με πήγαινε καισαρική θα ήξερα ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Είναι απόλυτα υπέρ του φυσιολογικού κ το "κυνηγάει".

Το γιατρό του νοσοκομείου,χμμμμ... Έτσι κ έτσι. Όλο μου πετάει για καισαρική,μετά τα μαζεύει,αν κ εφόσον δεν προχωράει η πρόκληση κ μπλα μπλα. Κοντοζυγωνω ναι, τελικά και τα 2 μου παιδάκια θα είναι Μαγιάτικα🌹🌼🌻🏵️💮🌸🌷🌺💐.

☺️☺️♥️♥️💐💐.

Με το καλό να έρθει στον κόσμο!! ❤️❤️🌺🌸🌼🌻

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, agapi27 είπε:

☺️☺️♥️♥️💐💐.

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου! Φαντάζομαι θα ανυπομονείς τώρα που ξέρεις ότι μέχρι Τετάρτη θα έχεις γεννήσει! Κι εμένα μαγιάτικα θα είναι και τα δύο κορίτσια, η πρώτη στις 8 του μήνα έχει τα δεύτερα γενέθλιά της και πιστεύω ότι θα προλάβουμε μια χαρά να τα γιορτάσουμε μαζί!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον...

Γέννησα την Πέμπτη τελικά λόγω διαρροής αμνιακού (κάναμε ένα τεστ και είχα υγρά)... Γέννησα 35 βδομάδες ακριβώς και το μωρό μπήκε στη μενν στο γενεσις.... 

Μπήκε γιατί έκανε ταχύπνοια επειδή δεν ήταν ώριμα τα πνευμόνια του... Το έχουν σήμερα με λιγότερο οξυγόνο, πήρε και αντιβίωση που σταματάει αύριο και περιμενουμε αύριο μεθαύριο να βγει από το οξυγόνο για να αρχίσει να τρώει με μπουκάλι και να το πάρω σπίτι ...

Εγώ πήρα εξιτήριο σήμερα και αντλώ γάλα και το πηγαίνουμε στο μωρό ..

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να μην έχεις μαζί σου το μωρό όταν βγαίνεις... Η ψυχολογία μου δεν περιγράφεται με λόγια και εύχομαι καμία μάνα να μην το περάσει...

Σημασία έχει όμως που είναι καλά...

Με το καλό και τα δικά σας!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 5
  • Λουλούδια 1

3 ώρες πρίν, Elenst είπε:

Γέννησα την Πέμπτη τελικά λόγω διαρροής αμνιακού (κάναμε ένα τεστ και είχα υγρά)... Γέννησα 35 βδομάδες ακριβώς και το μωρό μπήκε στη μενν στο γενεσις.... 

Μπήκε γιατί έκανε ταχύπνοια επειδή δεν ήταν ώριμα τα πνευμόνια του... Το έχουν σήμερα με λιγότερο οξυγόνο, πήρε και αντιβίωση που σταματάει αύριο και περιμενουμε αύριο μεθαύριο να βγει από το οξυγόνο για να αρχίσει να τρώει με μπουκάλι και να το πάρω σπίτι ...

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να μην έχεις μαζί σου το μωρό όταν βγαίνεις... Η ψυχολογία μου δεν περιγράφεται με λόγια και εύχομαι καμία μάνα να μην το περάσει...

πολύ δύσκολο😔🥺ευχομαι να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο και να είναι η πρώτη και η τελευταία δοκιμασία! Να σου ζήσει!!! Και να είναι πάντα γερό και τυχερό🧡με το καλό να βγει σύντομα και να γυρίσετε σπιτι σας…

• Μου αρέσει 2

10 ώρες πρίν, Elenst είπε:

Να σου ζήσει κοπέλα μου, σημασία έχει ότι όλα πήγαν καλά και γεννήσες ένα υγιές μωράκι....μακάρι αυτή να είναι η μόνη δυσκολία σου ! Εκμεταλλευσου αυτές τις μερες και ξεκουράσου να γεμίσεις μπαταρίες! 

• Μου αρέσει 1

23 ώρες πρίν, Elenst είπε:

Να σου ζήσει το μωράκι σου και σύντομα στο σπίτι σας και στην αγκαλιά σας! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , Katerinaaa είπε:

@agapi27τι έγινε γεννήσει τελικά?? Εγώ κορίτσια μπαίνω την άλλη Πέμπτη πρώτα ο Θεός! Θα είμαι 38+3

Αύριο μπαίνω με πρόκληση. Σήμερα πήγα κ μου έκαναν τον προεγχειρητικό έλεγχο. Καρδιογράφημα, εξέταση αίματος κ pcr. Όλα καλά. Όπως κ το καρδιοτοκογραφημα. 

Μου είπε 8 παρά να είμαι εκεί . Οπότε αύριο με το καλό θα κρατάω το μωράκι μου. 

Εγώ λίγο άγχος κ αγωνία. Θέλω να είναι καλά το μωρό και εγώ φυσικά 😅

Με το καλό όλες μας.

• Μου αρέσει 2
  • Καλή τύχη! 1

jfgBp3.png

πρίν από 8 λεπτά , agapi27 είπε:

Αύριο μπαίνω με πρόκληση. Σήμερα πήγα κ μου έκαναν τον προεγχειρητικό έλεγχο. Καρδιογράφημα, εξέταση αίματος κ pcr. Όλα καλά. Όπως κ το καρδιοτοκογραφημα. 

Με το καλό όλες μας.

Α με πρόκληση ε; Δε σε πήγαν καισαρική.... Με το καλό λοιπόν να έρθει το πρώτο μαγιάτικο μωράκι!!! Όλα καλά να πάνε!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, agapi27 είπε:

Με το καλό όλες μας.

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!! 🌼🌻🌺🌹💐

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, agapi27 είπε:

Με το καλό όλες μας.

Με το καλό το μωράκι σου!! 🙏

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...