Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μαΐου 2023

Mar-micky

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια...πήγα γυναικολόγο, όπως το περίμενα φυσικά είναι πολύ νωρίς να δούμε κάτι ... 4+4 είμαι σήμερα..υπήρχε απλά ένας πολύ μικρός σάκος οπότε τουλάχιστον αποκλείσαμε το εξωμήτριο! Σε δύο βδομάδες πάλι!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 35 λεπτά , Katerinaaa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...πήγα γυναικολόγο, όπως το περίμενα φυσικά είναι πολύ νωρίς να δούμε κάτι ... 4+4 είμαι σήμερα..υπήρχε απλά ένας πολύ μικρός σάκος οπότε τουλάχιστον αποκλείσαμε το εξωμήτριο! Σε δύο βδομάδες πάλι!

Τέλεια κορίτσι μου!! Με το καλό να δείτε και το μωράκι σε δύο εβδομάδες!! :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , Ελενη1993 είπε:

Τέλεια κορίτσι μου!! Με το καλό να δείτε και το μωράκι σε δύο εβδομάδες!! :)

Ευχαριστώ! Σε τρείς βδομάδες ήθελα να πω, όχι δύο:P οποτε την άλλη φορά αναμένω την καρδούλα...μακάρι !

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Katerinaaa είπε:

Ευχαριστώ! Σε τρείς βδομάδες ήθελα να πω, όχι δύο:P οποτε την άλλη φορά αναμένω την καρδούλα...μακάρι !

Αααχχχ τέλεια!!! 

Και εγώ σε 3 εβδομάδες ξανά!! Έχω άγχος δεν ξέρω πως θα περάσουν βέβαια χαχα! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; 

Εγώ έχω ραντεβού σε λίγες ώρες σήμερα! Με έχει φάει η αγωνία και το άγχος. Ελπίζω να είναι όλα καλά και να ακούσουμε καρδούλα!! Δεν περνάνε οι ώρες :rolleyes:

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

1 hour ago, Marianne είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; 

Εγώ έχω ραντεβού σε λίγες ώρες σήμερα! Με έχει φάει η αγωνία και το άγχος. Ελπίζω να είναι όλα καλά και να ακούσουμε καρδούλα!! Δεν περνάνε οι ώρες :rolleyes:

Κυριακάτικα??? Άντε με το καλό!!! Ποσο εισαι σήμερα ??? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , Katerinaaa είπε:

Κυριακάτικα??? Άντε με το καλό!!! Ποσο εισαι σήμερα ??? 

Ναι δεν είναι από εδω για αυτό!! Έρχεται δύο φορές την εβδομάδα!! 

Με βάση την εφαρμογή είμαι 6+4 

Τώρα σίγουρα θα δούμε σήμερα! Πριν δύο εβδομάδες μου είχε πει ότι σήμερα θα ακούγαμε καρδούλα. Μακάριιιιι!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 13 λεπτά , Marianne είπε:

Ναι δεν είναι από εδω για αυτό!! Έρχεται δύο φορές την εβδομάδα!! 

Με βάση την εφαρμογή είμαι 6+4 

Τώρα σίγουρα θα δούμε σήμερα! Πριν δύο εβδομάδες μου είχε πει ότι σήμερα θα ακούγαμε καρδούλα. Μακάριιιιι!!

Περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου!! :):)

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα κοριτσια! 4+6 κ εγω:) πήγαμε χθες και είδαμε ότι δεν είναι εξωμητριο. Τώρα έχουμε πάλι ραντεβου σε 2 εβδομαδες! Ευχομαι να έχουμε όλες τέλειες εγκυμοσύνες!!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 45 λεπτά , Ελενη1993 είπε:

Περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου!! :):)

Θα σας ενημερώσω σε λίγες ώρες! Μακάρι να είναι όλα καλά!

πρίν από 12 λεπτά , μάφιν είπε:

Καλησπερα κοριτσια! 4+6 κ εγω:) πήγαμε χθες και είδαμε ότι δεν είναι εξωμητριο. Τώρα έχουμε πάλι ραντεβου σε 2 εβδομαδες! Ευχομαι να έχουμε όλες τέλειες εγκυμοσύνες!!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Με το καλό!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , Ελενη1993 είπε:

Κορίτσια εσείς έχετε κανένα θέμα με ναυτία, ανακατοσουρα, καούρα? Δεν αντέχω άλλο εχθές ότι έφαγα το έκανα εμετό το ίδιο και σήμερα μέχρι στιγμής :(

Ποσο εισαι κοριτσι?

πρίν από 10 λεπτά , Ελενη1993 είπε:

6+5 σήμερα ακόμα στην αρχή... 

6+3 εγω... σε νιωθω. Δεν εχω κανενα συμπτωμα ακομα. Μονο τσιμπηματακια στη μητρα διασπαρτα, πρησμενο στηθος και συχνοουρια. Δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο αυτο, παντως ξερω 6η με 8η εβδομαδα ειναι οι κρισιμες τοσο για το εμβυο οσο και για τα συμπτωματα..

Μικρα και τακτικα γευματα, οχι πικαντικα, οξινα, βαρια, και πολλα κρακερακια! Ευχομαι να νιωσεις συντομα καλυτερα ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , Elle12 είπε:

6+3 εγω... σε νιωθω. Δεν εχω κανενα συμπτωμα ακομα. Μονο τσιμπηματακια στη μητρα διασπαρτα, πρησμενο στηθος και συχνοουρια. Δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο αυτο, παντως ξερω 6η με 8η εβδομαδα ειναι οι κρισιμες τοσο για το εμβυο οσο και για τα συμπτωματα..

Μικρα και τακτικα γευματα, οχι πικαντικα, οξινα, βαρια, και πολλα κρακερακια! Ευχομαι να νιωσεις συντομα καλυτερα ❤️

Με το καλό τα νινακια μας κορίτσι μου! Είσαι τυχερή!! Εύχομαι να μην έχεις καθόλου τέτοια συμπτώματα! Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα από αυτά! Τώρα με έχει πεθάνει! 

Αααχχχ μακάρι και ευχαριστώ για τις συμβουλές! Ήδη δεν την παλεύω μόνο ξαπλωμενη νιώθω κάπως καλύτερα αλλά δεν είναι εφικτό αυτό όταν υπάρχει μια 3χρονη Ταλιμπανιτσα μέσα στο σπίτι!  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...