Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Μανούλες Μαΐου 2023

Mar-micky

Recommended Posts

Πηγαμε στο γιατρο χθες.

Το κοριτσακι μας ειναι πολυ δραστηριο και υγιες, 100 γραμμαρια σκατουλι!.. αψογη η αυχενικη μου ειπε,  μονο το ζαχαρο να προσεχω και προληπτικα το σαλοσπιρ λογω υψηλης αιματωσης της μητρας.. ελπιζω να μην προκυψει προβλημα απο κανενα απο τα δυο..

Εχω ενα μονιμο αγχος οτι κατι θα στραβωσει γαμωτο και δε θελω. Θελω να το χαρω, να το απολαυσω.. προς το παρον νιωθω οτι βλεπω ονειρο, οτι το ζει καποιος αλλος.. δεν εκλαψα ουτε με το τεστ, ουτε με τον υπερηχο, ουτε με τη καρδουλα . Και ολα αυτα γιατι φοβαμαι να ενθουσιαστω.. τελος παντων... πρεπει να το παλεψω.. εχω ξανα ραντεβου σε 3 βδομαδες.. 

• Μου αρέσει 9

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Elle12 είπε:

Πηγαμε στο γιατρο χθες.

Το κοριτσακι μας ειναι πολυ δραστηριο και υγιες, 100 γραμμαρια σκατουλι!.. αψογη η αυχενικη μου ειπε,  μονο το ζαχαρο να προσεχω και προληπτικα το σαλοσπιρ λογω υψηλης αιματωσης της μητρας.. ελπιζω να μην προκυψει προβλημα απο κανενα απο τα δυο..

Εχω ενα μονιμο αγχος οτι κατι θα στραβωσει γαμωτο και δε θελω. Θελω να το χαρω, να το απολαυσω.. προς το παρον νιωθω οτι βλεπω ονειρο, οτι το ζει καποιος αλλος.. δεν εκλαψα ουτε με το τεστ, ουτε με τον υπερηχο, ουτε με τη καρδουλα . Και ολα αυτα γιατι φοβαμαι να ενθουσιαστω.. τελος παντων... πρεπει να το παλεψω.. εχω ξανα ραντεβου σε 3 βδομαδες.. 

Ρε συ!!!! Αφού βγήκε καλά η αυχενική περασε το δύσκολο τρίμηνο μη φοβάσαι!!!! Κοίτα να το χαρείς!!! Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια!!!!!!! Και μένα βγήκε σήμερα η pap a ...για down συνδυασμένες πιθανότητες 1/2250..

Καλά πρέπει να είναι 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 54 λεπτά , Elenst είπε:

Ρε συ!!!! Αφού βγήκε καλά η αυχενική περασε το δύσκολο τρίμηνο μη φοβάσαι!!!! Κοίτα να το χαρείς!!! Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια!!!!!!! Και μένα βγήκε σήμερα η pap a ...για down συνδυασμένες πιθανότητες 1/2250..

Καλά πρέπει να είναι 

Διαβαζω κ ακουω παντου για θρομβοφιλιες, πλακουντες, μικροβια και εχω φρικαρει. Ξερω ειναι λαθος. Πρεπει να το απολαυσω. Να το χαρω. Αλλιως τζαμπα ολα. Το περιμεναμε αυτο το παιδι ολη μας τη ζωη...

Ωραια κ σενα καλη ειναι! Μια χαρα.. με το καλο τα μωρακια μας❤️

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα!!!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!!!

Την περασμένη Δευτέρα έκανα λήψη τροφοβλάστης για να δούμε αν το μωρό μας είναι υγιές λόγω ασθενείας που έχουμε εγώ και ο σύζυγός!

Όλα πήγαν καλά το μωρό ήταν υγιέστατο ούτε καν φορέας!!

Την Δευτέρα τώρα κάναμε την αυχενική μιας και θέλαμε να βγουν τα αποτελέσματα πρώτα της τροφοβλάστης!!!Οι μετρήσεις ήταν πολύ καλές όμως στο τέλος ο γιατρός μας είπε πως έχει υπερηχογενες έντερο!!

Υπάρχει πιθανότητα να είναι αίμα από την λήψη τροφιλοβλαστης που πέρασε στο αμνιακό υγρό μιας και σαν εύρημα βρίσκεται συνήθως στην β επιπέδου!!

Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε όλα τα υπόλοιπα!!

Οπότε μπήκαμε σε διαδικασία μοριακού καρυότυπου στο δείγμα για γενετικά νοσήματα καθώς και έλεγχο κυστικής ινώσης μιας και είχαμε κάνει μόνο την δφ508 και όχι το πλήρες πακέτο μεταλλάξεων!! Δύο παιδιά κανένα δεν έχει κυστική ίνωση η έστω κάτι που να παραπέμπει εκεί ελπίζω πως δεν θα συμβαίνει κάτι τέτοιο! Ελέγχθηκε για τις τρισωμιες 18 13 21 και είναι μια χαρά σε πρώτη φάση!!

Τόσο άγχος και τόση ταλαιπωρία αναρωτιέμαι όλα σε εμάς πια??

5 ώρες πρίν, Konvat22 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα!!!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!!!

Την περασμένη Δευτέρα έκανα λήψη τροφοβλάστης για να δούμε αν το μωρό μας είναι υγιές λόγω ασθενείας που έχουμε εγώ και ο σύζυγός!

Όλα πήγαν καλά το μωρό ήταν υγιέστατο ούτε καν φορέας!!

Την Δευτέρα τώρα κάναμε την αυχενική μιας και θέλαμε να βγουν τα αποτελέσματα πρώτα της τροφοβλάστης!!!Οι μετρήσεις ήταν πολύ καλές όμως στο τέλος ο γιατρός μας είπε πως έχει υπερηχογενες έντερο!!

Υπάρχει πιθανότητα να είναι αίμα από την λήψη τροφιλοβλαστης που πέρασε στο αμνιακό υγρό μιας και σαν εύρημα βρίσκεται συνήθως στην β επιπέδου!!

Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε όλα τα υπόλοιπα!!

Οπότε μπήκαμε σε διαδικασία μοριακού καρυότυπου στο δείγμα για γενετικά νοσήματα καθώς και έλεγχο κυστικής ινώσης μιας και είχαμε κάνει μόνο την δφ508 και όχι το πλήρες πακέτο μεταλλάξεων!! Δύο παιδιά κανένα δεν έχει κυστική ίνωση η έστω κάτι που να παραπέμπει εκεί ελπίζω πως δεν θα συμβαίνει κάτι τέτοιο! Ελέγχθηκε για τις τρισωμιες 18 13 21 και είναι μια χαρά σε πρώτη φάση!!

Τόσο άγχος και τόση ταλαιπωρία αναρωτιέμαι όλα σε εμάς πια??

Προσπάθησε όσο μπορείς να σκεφτείς θετικά εφόσον έχεις ήδη δύο υγιη παιδάκια!!! Ξέρω είναι δύσκολο;!! Οι περισσότερες εδώ μέσα είχαμε δυσκολίες στις εγκυμοσύνες αλλά και η πλειοψηφία των γυναικών γενικώς... Είμαι σίγουρη ότι δε θα έχει τίποτα το μωρό!!! Και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες κάνατε τροφοβλάστη;;; Το στίγμα έχετε; 

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Elenst είπε:

Προσπάθησε όσο μπορείς να σκεφτείς θετικά εφόσον έχεις ήδη δύο υγιη παιδάκια!!! Ξέρω είναι δύσκολο;!! Οι περισσότερες εδώ μέσα είχαμε δυσκολίες στις εγκυμοσύνες αλλά και η πλειοψηφία των γυναικών γενικώς... Είμαι σίγουρη ότι δε θα έχει τίποτα το μωρό!!! Και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες κάνατε τροφοβλάστη;;; Το στίγμα έχετε; 

Δυστυχώς προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά όμως δεν έχω ζήσει και πολύ εύκολες καταστάσεις οπότε δυσκολεύομαι αρκετά στην παρούσα φάση γιατί από αλλού το περιμέναμε  και απο άλλου μας ήρθε.

Όχι στίγμα, είμαστε φορείς ανοσοανεπάρκειας και το πρώτο μας παιδάκι γεννήθηκε με την ασθένεια αυτή και έφυγε από την ζωή σε ηλικία 7 μηνών!!

Τότε μάθαμε πως ήμαστε φορείς και σε κάθε εγκυμοσύνη κάνω τροφοβλάστη για έλεγχο του έμβρυου! Η κόρη μας ας πούμε είναι απλά φορέας της ασθενείας!

• Λυπημένη/-ος 8

1 ώρα πρίν, Konvat22 είπε:

Δυστυχώς προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά όμως δεν έχω ζήσει και πολύ εύκολες καταστάσεις οπότε δυσκολεύομαι αρκετά στην παρούσα φάση γιατί από αλλού το περιμέναμε  και απο άλλου μας ήρθε.

Όχι στίγμα, είμαστε φορείς ανοσοανεπάρκειας και το πρώτο μας παιδάκι γεννήθηκε με την ασθένεια αυτή και έφυγε από την ζωή σε ηλικία 7 μηνών!!

Τότε μάθαμε πως ήμαστε φορείς και σε κάθε εγκυμοσύνη κάνω τροφοβλάστη για έλεγχο του έμβρυου! Η κόρη μας ας πούμε είναι απλά φορέας της ασθενείας!

Μόνο εσείς ξέρετε τι περάσατε παιδιά.... Ότι και να πω θα είναι κούφιο.... Δε μπορώ να δώσω καμιά συμβουλή.... Εύχομαι το πρώτο σας παιδάκι να προσέχει τα αδερφάκια του από κει που είναι ...

Κανένας γονιός να μην περάσει ξανά το Γολγοθά σας 

Κορίτσια εγώ ενώ είμαι καθαρή μέρες τώρα πήγα τουαλέτα και είχα καφέ... Δεν αγχώνομαι να σας πω γιατί μου είχε πει η γυναικολόγος ότι δε σημαινουν κάτι και ήδη παίρνω ένα χάπι προγεστερόνη από μόνη μου... Αν δω ότι συνεχίζουν αύριο μεθαύριο θα πάρω και δεύτερο χάπι... 

Μπορεί να εμφανίστηκαν επειδή έκανα κολπικό προχθές στην αυχενική... 

Το στέλνω το μήνυμα ως συμπαράσταση σε όσες έχουν καφέ και αγχώνονται 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

9 ώρες πρίν, Elenst είπε:

Μόνο εσείς ξέρετε τι περάσατε παιδιά.... Ότι και να πω θα είναι κούφιο.... Δε μπορώ να δώσω καμιά συμβουλή.... Εύχομαι το πρώτο σας παιδάκι να προσέχει τα αδερφάκια του από κει που είναι ...

Κορίτσια εγώ ενώ είμαι καθαρή μέρες τώρα πήγα τουαλέτα και είχα καφέ... Δεν αγχώνομαι να σας πω γιατί μου είχε πει η γυναικολόγος ότι δε σημαινουν κάτι και ήδη παίρνω ένα χάπι προγεστερόνη από μόνη μου... Αν δω ότι συνεχίζουν αύριο μεθαύριο θα πάρω και δεύτερο χάπι... 

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!!

Οπως το είπες κανένας ποτέ να μην βρεθεί στην θέση μας!!

Εύχομαι όλες να έχετε γερά και τυχερά μωράκια!!!

Όλες έχουμε τις δυσκολίες μας το σημαντικό είναι να μπορούμε να τις ξεπεράσουμε!!

• Μου αρέσει 3

On 24/11/2022 at 12:11 ΠΜ, Elenst είπε:

Και γω είδα καφέ σήμερα,είμαι στην 15η εβδομάδα.....έχω κόψει τα ουτρογκεσταν εδώ και μέρες. Ανησυχώ λίγο όπως είναι φυσικό αλλά προσπαθώ να μη το σκέφτομαι. Δεν είχα ούτε υπέρηχο ούτε επαφή από την οποία μπορεί να προήλθαν. Μέχρι να ακούσω το μωρό να κουνιέται μου φαίνεται ότι θα σκάσω!:unsure:

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Κορίτσια καλημέρα! 

Ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει ανάλογη εμπειρία με χαμηλά αιμοπετάλια στην αρχή της κυησησ.. Από ότι γνωρίζω ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα προ εγκυμοσυνης αλλά με το που ξεκίνησε η εγκυμοσύνη πέσανε κατακόρυφα στις 117000 που είναι πολύ κάτω από το κατώτερο όριο.. 

Εχει συμβεί σε κάποια κάτι ανάλογο? 

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα. Δεν ειχα ιδιαιτερα υγρα απο την αρχη της εγκυμοσυνης. Ομως τις τελευταιες μερες βλεπω αρκετες διαφανες βλενες και σημερα ειδα λευκο υγρο, σαν αραιωμενο σπερμα το περιγραφω. Οχι παχυρευστο, αρκετα υδαρες. Ειναι φυσιολογικο? Εχετε και σεις?

Ειναι σαββατοκυριακο κ δε θελω να παρω τον γιατρο. Απ οτι εχω διαβασει εχουν αρκετες εγκυες.. απλα ηθελα να το επιβεβαιωσω..

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Elle12 είπε:

Καλημερα και απο μενα. Δεν ειχα ιδιαιτερα υγρα απο την αρχη της εγκυμοσυνης. Ομως τις τελευταιες μερες βλεπω αρκετες διαφανες βλενες και σημερα ειδα λευκο υγρο, σαν αραιωμενο σπερμα το περιγραφω. Οχι παχυρευστο, αρκετα υδαρες. Ειναι φυσιολογικο? Εχετε και σεις?

Ειναι σαββατοκυριακο κ δε θελω να παρω τον γιατρο. Απ οτι εχω διαβασει εχουν αρκετες εγκυες.. απλα ηθελα να το επιβεβαιωσω..

Καλημέρα κορίτσι μου. Είναι φυσιολογικές οι εκκρίσεις υγρών κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αρκεί φυσικά να είναι διαφανείς ή λευκές και άοσμες. Και εγώ έχω ανα διαστήματα. Αν παρατηρήσεις ότι γίνονται κιτρινωπές ή πολύ πηχτες και έχουν άσχημη μυρωδιά τοτε ίσως πρόκειται για κάποια κολπιτιδα και μιλάς με τον γιατρό σου για θεραπεία. Και πάλι όμως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ελπίζω να σε βοήθησα. :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 49 λεπτά , Annasdg είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Είναι φυσιολογικές οι εκκρίσεις υγρών κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αρκεί φυσικά να είναι διαφανείς ή λευκές και άοσμες. Και εγώ έχω ανα διαστήματα. Αν παρατηρήσεις ότι γίνονται κιτρινωπές ή πολύ πηχτες και έχουν άσχημη μυρωδιά τοτε ίσως πρόκειται για κάποια κολπιτιδα και μιλάς με τον γιατρό σου για θεραπεία. Και πάλι όμως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ελπίζω να σε βοήθησα. :)

Πολυ❤️

Ευχαριστω. Σε 15 μερες εχω παλι ραντεβου μπορει να κανουμε καμια καλλιεργεια για σιγουρια

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Elle12 είπε:

Πολυ❤️

Ευχαριστω. Σε 15 μερες εχω παλι ραντεβου μπορει να κανουμε καμια καλλιεργεια για σιγουρια

Και γω έχω κάτι πηχτα σαν μιξες (συγνώμη για την περιγραφή) προς το καφέ αλλά δε δίνω σημασία... Είχα ένα μικρόβιο από την αρχή της εγκυμοσύνης και είπε η γιατρός θεραπεία το δεύτερο τρίμηνο... Αλλά δε μου έδωσε ακόμα κάτι ίσως το ξέχασε... 

Κορίτσια για πείτε με τι ασχολείστε και από πού είστε;;; 

7 ώρες πρίν, Elle12 είπε:

Εγώ έχω από την αρχή της εγκυμοσύνης φουλ υγρά, είμαι με σερβιετακι! Τελείως φυσιολογικό εφόσον έχει γίνει και καλλιέργεια και είναι όλα καλά! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...