Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπερα κορίτσια μου όμορφα!Πήρα σήμερα τ αποτελέσματα για το μικροβιωμα κ βρέθηκε τελικα ψεύτο μονάδα σε ποσοστό πολύ αυξημένο 71% κ φυσιολογική μικροχλωριδα 29%.Θα παρω αντιβίωση για 21 ημερες κ προβιοτικά.Ξέρει κανεις τπτ για αυτο το μικρόβιο;Επισης μπορεί να οφείλετε για τις αποτυχημένες εμφυτευσεις πιστεύετε;Καθε απαντηση βοήθεια θα είναι.

Καλημέρα. Με την αντιβίωση και τα προβιοτικά θα αλλάξουν τα ποσοστά σου προς το καλύτερο φυσικά. Αυτό που θέλουμε για να γίνει η εμφύτευση είναι να είναι σε μεγάλο ποσοστό οι γαλακτοβακιλλοι. Μην σε αγχώνει καθόλου. Είχα το ίδιο θέμα και με μια βδομάδα αντιβίωσης και προβιοτικά από 0% που είχα εγώ πήγα στο 69%. 

10 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Το ίδιο και σε εμένα, το αποτέλεσμα μικροβιωμα έδειξε 50% γαλακτοβακιλλους μόνο και 50% εντεροκοκκο. Μου εγραψε αντιβίωση για 2 εβδομάδες. Δεν μου ανέφερε αν είναι κάτι χρόνιο η όχι.. ρώτησα αν πρέπει να κάνω επανάληψη μετά και μου είπε πως μετά το περας της αντιβίωσης θεωρείται λήξαν και δε χρειάζεται επανάληψη και μπορώ να κάνω μεταφορά κανονικά στον επόμενο κύκλο.. Ανησυχώ γιατί μου φαίνεται περίεργο να είναι τόσο απλό..

Καλημέρα. Θα σου πω ακριβώς το ίδιο που είπα και στην @Supergirl87. Είχα το ίδιο θέμα και με μια βδομάδα αντιβίωση και προβιοτικά στο φουλ από 0% γαλακτοβακιλλους που είχα εγώ πήγα στο 69%. Είναι κάτι τόσο απλό. Ολα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι. Εμείς απλά κάναμε επανάληψη της εξέτασης για να είμαστε και σίγουροι. 

Τεστ ωορηξιας και πολυκυστικες ωοθήκες

Recommended Posts

Κορίτσια μου μια ερώτηση ..

Αν μια κοπέλα έχει πολυκυστικες ωοθήκες η σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών μπορεί να εμπιστευτεί κανονικά τα τεστ ωορηξιας του εμπορίου ; 
Υπάρχει περίπτωση να ανεβαίνει η Lh , να βγαίνει θετικό το τεστ αλλά να καθυστερεί η ωορρηξία η και να μην γίνεται ; 

Ευχαριστώ πολύ 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 73
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 54 λεπτά , Superwoman29 είπε:

Κορίτσια μου μια ερώτηση ..

Αν μια κοπέλα έχει πολυκυστικες ωοθήκες η σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών μπορεί να εμπιστευτεί κανονικά τα τεστ ωορηξιας του εμπορίου ; 
Υπάρχει περίπτωση να ανεβαίνει η Lh , να βγαίνει θετικό το τεστ αλλά να καθυστερεί η ωορρηξία η και να μην γίνεται ; 

Ευχαριστώ πολύ 

Καλησπερα κοριτσι μου εχω κ εγω ενα ελαφρυ συνδρομο κανω ομως ωορηξια απο μονη μου κ για αυτο παιρνω τεστακια.εχω λοιπον παρατηρησει οτι οταν η γραμμη γινει τοσο εντονη η και περισσοτερο απο τη γραμμη ελεγχου τοτε κανω σιγουρα ωορηξια.η αληθεια ειναι οτι μου εχει τυχει να εχω πολλες μερες θετικα τεστ κ να μην κανω εκεινες τις μερες αλλα αργοτερα ομως παρατηρησα οτι τα τεστακια τοτε η γραμμη ηταν πιο αχνη απο του ελεγχου.Παντως αν ειναι πολυ σκουρα η γραμμη πεφτει μεσα το τεστ γιατι το εχω τσεκαρει με υπερηχο σε γυναικολογο θα σε βοηθησουν πολυ αν καταφερεις να κατανοησεις το σωμα σου σε συναρτηση με τα τεστ.Κανε μια δοκιμουλα παραλληλα με υπερηχο 1 φορα να δεις.ελπιζω να βοηθησα καλη επιτυχια!

• 1 χρόνο μετά...

Καλησπέρα κορίτσια 

εχω ΣΠΩ και ξεκίνησα αυτό το μήνα τα τεστ clear blue … έβγαλε χαμόγελο χθες αλλα όταν αφαίρεσα την ταινία από το τεστ η δεύτερη γραμμή ήταν έντονη άχνη .. όχι έντονη ! Μπορεί να ανέβηκε η LH λίγο αλλά να μην έκανα και ωορρηξία ; Κι ας έδειξε θετικό το τεστ ;

πρίν από 22 λεπτά , Myrto24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

εχω ΣΠΩ και ξεκίνησα αυτό το μήνα τα τεστ clear blue … έβγαλε χαμόγελο χθες αλλα όταν αφαίρεσα την ταινία από το τεστ η δεύτερη γραμμή ήταν έντονη άχνη .. όχι έντονη ! Μπορεί να ανέβηκε η LH λίγο αλλά να μην έκανα και ωορρηξία ; Κι ας έδειξε θετικό το τεστ ;

Ναι είναι πιθανό λόγο υπερευαισθησίας των τεστ να μην δείχνουν σωστά. Θα πρέπει να κάνεις Κ τις επόμενες μέρες τεστ να δεις αν θα γίνει αρνητικό αμέσως 

Σε ευχαριστω για την απάντηση γιατί έχω αγχωθεί ! Χθες βγήκε θετικό το μεσημέρι μου έβγαλε χαμόγελο το clear blue και σήμερα το απόγευμα αρνητικό ! Οι γραμμές πάντα αχνές όμως .. απλά χθες ήταν πιο εντονη άχνη σήμερα ήταν εξασθενημένη … υπάρχει περίπτωση να κάνω ωορρηξία κ ας ήταν αχνό ;

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Myrto24 είπε:

Σε ευχαριστω για την απάντηση γιατί έχω αγχωθεί ! Χθες βγήκε θετικό το μεσημέρι μου έβγαλε χαμόγελο το clear blue και σήμερα το απόγευμα αρνητικό ! Οι γραμμές πάντα αχνές όμως .. απλά χθες ήταν πιο εντονη άχνη σήμερα ήταν εξασθενημένη … υπάρχει περίπτωση να κάνω ωορρηξία κ ας ήταν αχνό ;

Ναι φυσικά Κ υπάρχει περίπτωση να είναι αχνό Κ να είναι θετικό. Γενικά για να είσαι σίγουρη ένας τρόπος είναι να πάρεις τις ταινίες τις φθηνές από το ίντερνετ Κ να κάνεις δυο φορές την ημέρα συγκεκριμένες ώρες μεσημέρι απόγευμα  Κ να σημειώνεις ημερομηνίες επάνω . Όταν σου έρχετε η περίοδος θα μετράς 14 μέρες πίσω Κ θα βλέπεις πως ακριβώς είναι οι αποχρώσεις ώστε να ξέρεις ακριβώς πώς λειτουργούν τα τεστ . 

• Ευχή 1

Έχω τις ταινίες one step εδώ και 5 μήνες και ψαχνόμουν να καταλάβω … ήταν μόνιμα αχνες η χωρίς δεύτερη γραμμή και ωορρηξία δεν έκανα … κάποια στιγμή κουράζουμουν και γινόταν η ωορρηξια χωρίς να έχω κάνει τεστ .. τώρα ειπα να δοκιμάσω το clear blue .. αλλά είναι πάλι αχνό και δεν ξέρω τι γίνεται … παίρνω glycofren , inofert έχασα και 7 κιλά σε ένα μισή μήνα .. έκανα κ αφαίρεση πολύποδα πριν 23 ημέρες … και λέω δεν κάνω ένα τεστ .. και είδα δεύτερη γραμμή.. το παρακολούθησα για 3 ημέρες την 3η έβγαλε χαμόγελο .. αλλά.. με τόσες αχνές τόσους μήνες είναι να έχεις εμπιστοσύνη ;!

πρίν από 5 λεπτά , Myrto24 είπε:

Έχω τις ταινίες one step εδώ και 5 μήνες και ψαχνόμουν να καταλάβω … ήταν μόνιμα αχνες η χωρίς δεύτερη γραμμή και ωορρηξία δεν έκανα … κάποια στιγμή κουράζουμουν και γινόταν η ωορρηξια χωρίς να έχω κάνει τεστ .. τώρα ειπα να δοκιμάσω το clear blue .. αλλά είναι πάλι αχνό και δεν ξέρω τι γίνεται … παίρνω glycofren , inofert έχασα και 7 κιλά σε ένα μισή μήνα .. έκανα κ αφαίρεση πολύποδα πριν 23 ημέρες … και λέω δεν κάνω ένα τεστ .. και είδα δεύτερη γραμμή.. το παρακολούθησα για 3 ημέρες την 3η έβγαλε χαμόγελο .. αλλά.. με τόσες αχνές τόσους μήνες είναι να έχεις εμπιστοσύνη ;!

Επειδή έχεις πολυκοιστικες μπορεί η ορμόνη που ανιχνεύουν τα τεστ να έχει μικρές διακυμάνσεις Κ να μην μπορείς να βρεις εύκολα την ωορρηξία σου. Γι'αυτό θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να το τσεκαρεις. Επίσης μπορείς να συνεννοηθείς με τον γυναικολόγο σου να τσεκαρετε με υπέρηχο την ωορρηξία για κάποιον κύκλο ώστε να έχεις μία ιδέα τι γίνετε με τα τεστ . Δηλαδή να κάνεις Κ τεστ Κ υπέρηχο ώστε να έχεις μία ιδέα 

Ναι βολικό αυτό με τον υπέρηχο και το τεστ παράλληλα .. θα κάνω και αύριο κ μεθαύριο αν είναι τεστ.. τι να πω.. μακάρι να ήταν όντως ωορρηξία τώρα.. σε ευχαριστω για την απάντηση και πάλι !!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 46 λεπτά , Myrto24 είπε:

Ναι βολικό αυτό με τον υπέρηχο και το τεστ παράλληλα .. θα κάνω και αύριο κ μεθαύριο αν είναι τεστ.. τι να πω.. μακάρι να ήταν όντως ωορρηξία τώρα.. σε ευχαριστω για την απάντηση και πάλι !!

θα συμφωνησω με την λινα,δυο φορες την ημερα τεστ τα φθηνα για να εισαι πιο σιγουρη κ παραλληλα υπερηχο για να δεις οτι πραγματι δειχνουν σωστα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , vikib είπε:

θα συμφωνησω με την λινα,δυο φορες την ημερα τεστ τα φθηνα για να εισαι πιο σιγουρη κ παραλληλα υπερηχο για να δεις οτι πραγματι δειχνουν σωστα

Κάνω δυο φορές την ημέρα .. ποτε δεν έτυχε να δω έντονη γραμμή .. λόγω πολυκυστικών δεν ξέρω κιόλας ποτε να κάνω .. και δεν αντέχεται από θέμα άγχους να κάνω 15-20 μέρες μέχρι να το πετύχω .. με τη γιατρό το έχω σκεφτεί απλά η δικιά μου βρίσκεται σε άλλη πόλη και θα πρέπει να πάω σε κάποιον από τη πόλη μου αναγκαστικά γι αυτό και το ανέβαλα .. γι αυτό πήρα τα clear blue τουλάχιστον να ξέρω με το χαμόγελο και να μη ψάχνω ποσό αχνη ήταν τη μια μέρα κ ποσό την επόμενη .. αλλά πάλι μπήκα σε αμφιβολίες ..

Καλησπερααα κορίτσια…. Έχω και εγώ πολύ άστατο κύκλο παίρνω ινοφερτ και κάπως φτιάχνεται νομίζω αλλά τον προηγούμενο μήνα δεν έκανα ωορρηξία και πήρα τις ταινίες τεστ one step αλλά δεν έχω ιδέα πως οι οδηγίες λένε ότι από τη μέρα που δεις θετικό μέσα στις επόμενες 36 ώρες θα έχεις ωορρηξία και δεν ξέρω ποτέ πρέπει να ξεκινήσω να κάνω τεστ 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, GingerS24 είπε:

Καλησπερααα κορίτσια…. Έχω και εγώ πολύ άστατο κύκλο παίρνω ινοφερτ και κάπως φτιάχνεται νομίζω αλλά τον προηγούμενο μήνα δεν έκανα ωορρηξία και πήρα τις ταινίες τεστ one step αλλά δεν έχω ιδέα πως οι οδηγίες λένε ότι από τη μέρα που δεις θετικό μέσα στις επόμενες 36 ώρες θα έχεις ωορρηξία και δεν ξέρω ποτέ πρέπει να ξεκινήσω να κάνω τεστ 

Αφού έχεις άστατο κύκλο σχεδόν μόλις τελειώσει η περίοδος ξεκινάς τα τεστ. Όταν δεν μπορείς να υπολογίσεις καθόλου την ωορρηξία Κ δεν έχεις ξανακάνει ποτέ τεστ ωορρηξίας περνεις αρκετές ταινίες Κ ξεκινάς μόλις τελειώσει η περίοδος . Επίσης τα τεστ τα κάνεις πάντα απόγευμα τότε είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση ορμόνης Κ φροντίζεις να μην έχεις πιει πολύ νερό όταν τα κάνεις . 

Όταν το τεστ βγει θετικό η ωορρηξία μπορεί να γίνει την ίδια μέρα ή την επόμενη μέρα ή την μεθεπόμενη. 

Όταν καταλάβεις πως λειτουργούν τα τεστ τότε τις επόμενες φορές θα μπορείς στο περίπου να ξέρεις πότε θα ξεκινήσεις να κάνεις τεστ. 

Οι πρώτες φορές που τα χρησιμοποιείς είναι δύσκολες μόλις καταλάβεις τις αποχρώσεις θα είναι πιο γρήγορο Κ απλό να υπολογίσεις. 

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, linaa είπε:

Αφού έχεις άστατο κύκλο σχεδόν μόλις τελειώσει η περίοδος ξεκινάς τα τεστ. Όταν δεν μπορείς να υπολογίσεις καθόλου την ωορρηξία Κ δεν έχεις ξανακάνει ποτέ τεστ ωορρηξίας περνεις αρκετές ταινίες Κ ξεκινάς μόλις τελειώσει η περίοδος . Επίσης τα τεστ τα κάνεις πάντα απόγευμα τότε είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση ορμόνης Κ φροντίζεις να μην έχεις πιει πολύ νερό όταν τα κάνεις . 

Όταν το τεστ βγει θετικό η ωορρηξία μπορεί να γίνει την ίδια μέρα ή την επόμενη μέρα ή την μεθεπόμενη. 

Όταν καταλάβεις πως λειτουργούν τα τεστ τότε τις επόμενες φορές θα μπορείς στο περίπου να ξέρεις πότε θα ξεκινήσεις να κάνεις τεστ. 

Οι πρώτες φορές που τα χρησιμοποιείς είναι δύσκολες μόλις καταλάβεις τις αποχρώσεις θα είναι πιο γρήγορο Κ απλό να υπολογίσεις. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου… 7/7 τελείωσα με την περίοδο σήμερα 9/7 έκανα το πρώτο τεστ πριν λίγο η ένδειξη του ήταν άχνη γραμμή αλλά αρκετά εμφανής επίσης σύμφωνα με το ημερολόγιο περιόδου μου λέει από 14/7 έως 20/7 είναι οι γόνιμες μου με ημέρα ωορρηξιας 19/7 όποτε δε 10 μέρες. Δεν είναι λίγο νωρίς να εμφανιστεί άχνη γραμμουλα;

On 9/7/2024 at 6:22 ΜΜ, GingerS24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου… 7/7 τελείωσα με την περίοδο σήμερα 9/7 έκανα το πρώτο τεστ πριν λίγο η ένδειξη του ήταν άχνη γραμμή αλλά αρκετά εμφανής επίσης σύμφωνα με το ημερολόγιο περιόδου μου λέει από 14/7 έως 20/7 είναι οι γόνιμες μου με ημέρα ωορρηξιας 19/7 όποτε δε 10 μέρες. Δεν είναι λίγο νωρίς να εμφανιστεί άχνη γραμμουλα;

δ εχω κανει ποτε τεστ ωορρηξιας,οποτε με καθε επιφυλαξη,μηπως λογω πολυκυστικων δειχνει συχνοτερα απο οτι θα επρεπε ψιλοανεβασμενη την ορμονη,κ ετσι ειναι πιο δυσκολο να εισαι σιγουρη;

ρωτα τον γιατρο σου,μηπως κανεις παρακολουθηση για καποιους κυκλους,κ δεις ετσι πως παει ο κυκλος σου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...