Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσι μου καλή επιτυχία! Έχω ένα γιο 2 ετών με εξωσωματική. Έπιασα με την πρώτη ετ, κατά την οποία πηγαινοερχομουν με ΚΤΕΛ αυθημερόν γιατί μενω επαρχια. Ούτε το ΚΤΕΛ ούτε η τουαλέτα ούτε ο 40 κιλών σκύλος μου, που τραβουσα την 4η μέρα της ετ, με έκαναν να χάσω το έμβρυο. Έπιασα με την πρώτη. Επίσης δεν είχα συμπτώματα. Ούτε τα φυσιολογικά που έχουμε λόγω φαρμάκων. Τίποτα απολύτως. Είχα μια νορμάλ εγκυμοσύνη με μερικές αναγουλες. Μέχρι τη χοριακή σκέψου θετικά όσο μπορείς. Μην ψάχνεις για συμπτώματα.. θα τρελαθεις. Κι αν έχεις, θα είναι από τα φάρμακα είτε μείνεις εγκυος είτε όχι. Λίγο υπομονή. Εγώ θα ξανακάνω ετ σε 2 εβδομάδες περίπου. Οπότε θα τα λέμε εδώ. Εσυ θα κάνεις χοριακή την επόμενη Τετάρτη; Τι βαθμολογίας βλαστοκυστες έβαλες και πόσο ενδομήτριο είχες; 

Σε ευχαριστω κοπελα μου. Να χαιρεσαι το παιδι σου! Καλη επιτυχια να εχεις. Τα χω ξαναπερασει κ εγω πριν πολλα χρονια ομως κ εχω ξεχασει τα παντα. Εχω κανει αλλες τρεις εξωσωματικες. Ειχα δυο αποβολες κι μια εγκυμοσυνη που οδηγησε στο παιδακι μου ειναι τωρα 6. Γι αυτο ειπα πριν ειμαι 11 χρονια στο κουρμπετι. Οποτε καταλαβαινεις πανε 7 και βαλε χρονια απο την τελευταια ετ μου. Δεν θυμαμαι ουτε πως ενιωθα ουτε αν ειχα τιποτα. Το στηθος μονο νομιζω, τωρα ομως δεν εχω το παραμικρο. Νιωθω πρωταρα. Και πλεον ειμαι και 37χρονων. Οποτε ολα μου φαινονται πιο δυσκολα. Τωρα εβαλα βλαστοκυστες μια 3αβ και μια 4αα. ενδομητριο 9,5αρι. Δεν εχω αλλα εμβρυα και δεν προκειται να αποκτησω γιατι οπως ειπα ο αντρας μου εχει τοσο σοβαρο θεμα που δεν θα μπορεσει να ξαναβρεθει σπερμα. Κι αυτα εγιναν με απειρο κοπο, χρημα και θεραπειες 2 ετων και τελικα βιοψια ορχεων. Θαυμα ηταν και που εγιναν να στο πω ετσι. Οποτε ειναι η τελευταια προσπαθεια κι αν κατσει, εκατσε. Το θελουμε πολυ, αλλα πραγματικα πλεον επειδη εζησα παρα πολλα και μανι μανι τον τελευταιο καιρο χασαμε τρια πολυ αγαπημενα προσωπα, λεω το παν ειναι η υγεια. Προσπαθω να το εκλογικευω γιατι αλλιως θα τρελαθω. Ειναι πολυ δυσκολο να ξερεις οτι δεν εχεις την ευκαιρια να ξαναπροσπαθησεις αν θελεις . 

Μανουλες Απριλίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , Afrodite88 είπε:

Σε ρωτάω γιατί το έχω ψάξει πολύ! Το grade 1 και 2 είναι απόλυτα οκ στο ντομπλερ! Συγκεκριμένα επειδή κ εγώ grade 2 είχα και πηρα παραπάνω γνωμες κ από γυναικολόγο και απο εμβρυολογο μου είπαν όλοι ότι είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα και ούτε εγώ είμαι καπνίστρια.. καθόλου ανησυχητικό κ μια χαρά ένδειξη! Μπορει να σε πάει έτσι μέχρι να γεννησεις δλδ. Επίσης το μωρό σου είναι μπαμπατσικο που σημαίνει ότι ο πλακούντας σου κάνει μια χαρά δουλειά και το έχει κάνει θρεφτάρι, Αρα λειτουργεί τέλεια κ το μωρό παίρνει με το παραπάνω. Αν το μωρό είχε ελλιπές βαρος κ είχες grade 2 από β επιπέδου πχ εκεί θα χρειαζοταν παρακολούθηση. Αλλά στο μήνα μας είναι απόλυτα νορμαλ και ακολουθεί τη φυσιολογική του ωρίμανση. Δεν ξέρω γιατι στο είπε αυτό ο γυναικολόγος σου αλλά γενικά με το που πλησιάζουμε προς τις μέρες μας αρχίζει η τρομοκρατία. Το βίωσα  από το πρώτο παιδί!! Μήπως θέλει να σε πάει κ σένα καισαρική κ άρχισε το σερβίρισμα ;

Τι θεωρούν ότι κουνιέται κατά παραγγελία ; Δλδ αν τύχει να κοιμάται εκείνη το δεκαπεντάλεπτο που σου βάζουν καλώδια  σημαίνει ότι έχει θέμα ; Ευτυχώς που ήταν εκεί η μαια σου για την δίκη σου ψυχολογία κορίτσι μου. Αυτά ακούω κ εκνευρίζομαι φουλ για το άγχος κ ότι μας προκαλούν χωρίς κανένα μα κανένα λόγο 

Ακριβώς αυτό κορίτσι μου!Εντωμεταξύ το μωρό απτην ώρα του 2ου καρδιοτοκογραφου μέχρι τώρα κουνιέται συνέχεια. Αλλά προφανώς με αγχωσαν κ μπλοκαρα όταν ερχόντουσαν και με ρωταγαν γιατί δεν κουνιέται. Πωπω φοβάμαι μην με βάλουν για τοκετό σε επόμενο καρδιοτοκογραφο στην περίπτωση που δεν κουνιέται πάλι.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια όσες είχατε κοχύλια θηλασμού (που είναι σαν ποτηράκια από σιλικόνη) πώς τα αποστειρωνατε; Βρασιμο γράφει αλλά πόση ώρα θέλουν;; Έχω και τον αποστειρωτη αλλά τώρα ετοιμάζω τα πράγματα για το μαιευτήριο και δε τον έχω ανοίξει καν..

πρίν από 11 λεπτά , Spring_girl είπε:

Κορίτσια όσες είχατε κοχύλια θηλασμού (που είναι σαν ποτηράκια από σιλικόνη) πώς τα αποστειρωνατε; Βρασιμο γράφει αλλά πόση ώρα θέλουν;; Έχω και τον αποστειρωτη αλλά τώρα ετοιμάζω τα πράγματα για το μαιευτήριο και δε τον έχω ανοίξει καν..

Ρώτησα τη μαία μου. Μου είπε να τα πλύνω με σαπούνι και νερό κ όταν με το καλό γεννήσω θα τα δώσω στο μαιευτήριο να μου τα αποστειρωσουν. Γιατί κ να τα αποστειρωσεις τώρα δεν έχει κανένα νόημα!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Εντάξει οι ημερομηνίες μας που είναι κοντά στο Πάσχα είναι φωτιά και λάβρα για να καταφέρεις φυσιολογικό. Εγώ έχω από την αρχή μια πισινή στο μυαλό μου σε περίπτωση που ακούσω τέρατα όσο πλησιάζουμε (έχω και τον άντρα μου που κάνει χαβαλε στον γιατρό ότι θέλουμε να γεννήσουμε Κυριακή του Πάσχα, Jesus). Οτιδήποτε μου πει ότι δεν πάει καλά θα το επιβεβαιώσω πρώτα σε εμβρυολογο και μετά σε άλλον γυναικολόγο. Θέλω να είμαι σίγουρη αν θα καταλήξω ξανά σε προγραμματισμένη καισαρική ότι όντως θα είναι η μόνη λύση. 

Επίσης έχει ξεκινήσει καμία να έχει κανένα πονακι περιόδου με μικρή ένταση διάρκεια και χωρίς να συμβαίνει συστηματικά;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Spring_girl είπε:

Αρχικά την πρώτη φορά θα βάλεις μια κατσαρόλα με νερό κ λίγο λευκό ξύδι και θα τα βρασεις όλα. Ξεπλένεις με νερό και βάζεις μια γρήγορη βράση με σκέτο νερό! Αποστειρωτης νομίζω ότι θελει να τον βάλεις μόνο του μια φορά να δουλέψει. Θα τα πλένεις ολα κανονικά και καπακι θα τα αποστειρώνεις ολα εκεί. Από κοχύλια, ψευδοθηλες, πιπιλες, εξαρτήματα θήλαστρου, μπιμπερό κλπ! Υπάρχουν ειδικά σαπούνια για μωρά όπως και ειδικά σφουγγάρια για να μπαινουν στα μπιμπερό . Βγάζουν πολλές εταιρείες.

πρίν από 47 λεπτά , Mpoumpou23 είπε:

Ακριβώς αυτό κορίτσι μου!Εντωμεταξύ το μωρό απτην ώρα του 2ου καρδιοτοκογραφου μέχρι τώρα κουνιέται συνέχεια. Αλλά προφανώς με αγχωσαν κ μπλοκαρα όταν ερχόντουσαν και με ρωταγαν γιατί δεν κουνιέται. Πωπω φοβάμαι μην με βάλουν για τοκετό σε επόμενο καρδιοτοκογραφο στην περίπτωση που δεν κουνιέται πάλι.

Μην τρελαίνεσαι, θα μιλάς με το γυναικολόγο σου κ εκείνος ξέρει! 

1 hour ago, Spring_girl είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Πολύ καθησυχαστική 😊 Αυτό μου το είπε ο εμβρυολογος οπότε δε νομίζω να έχει κάποιο όφελος είτε γεννήσω φυσιολογικά είτε με καισαρική.. Με το δικό μου το γιατρό έχω ραντεβού σε 10 μέρες θ δω τι θα μου πει σχετικά αν και η μαία του που με πήρε τηλ μου είπε μόνο παρακολούθηση προς το παρόν! Τι να πω τόσο καιρό καλά τα πήγαμε δε θέλω να μας αγχώνουν τώρα στο τέλος!

Όχι να μην αγχώνεσαι καθόλου. Το grade είναι μια χαρά. Κ εγώ όταν το είδα κ μίλησα με το γυναικολόγο μου δεν ανησυχησε καθόλου κ μίλησα κ με άλλον γτ ήθελα να σιγουρευτώ. Επίσης ρώτησα ξανά τον δικό μου σήμερα που είχαμε υπέρηχο κ επειδή προβληματίστηκα και του είπα επι λέξη τι σου ανέφεραν κ απάντησε ότι είναι μεγάλη μπούρδα οποίος σε φόβισε. Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας ούτε καν για παρακολούθηση. Ούτως ή άλλως τώρα θα μας βλέπουν συχνά κ αν εντοπιστεί κατι φαίνεται. Για αυτό αλλωστε κάνουμε υπερήχους.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Afrodite88 είπε:

Αρχικά την πρώτη φορά θα βάλεις μια κατσαρόλα με νερό κ λίγο λευκό ξύδι και θα τα βρασεις όλα. Ξεπλένεις με νερό και βάζεις μια γρήγορη βράση με σκέτο νερό! Αποστειρωτης νομίζω ότι θελει να τον βάλεις μόνο του μια φορά να δουλέψει. Θα τα πλένεις ολα κανονικά και καπακι θα τα αποστειρώνεις ολα εκεί. Από κοχύλια, ψευδοθηλες, πιπιλες, εξαρτήματα θήλαστρου, μπιμπερό κλπ! Υπάρχουν ειδικά σαπούνια για μωρά όπως και ειδικά σφουγγάρια για να μπαινουν στα μπιμπερό . Βγάζουν πολλές εταιρείες.

Μην τρελαίνεσαι, θα μιλάς με το γυναικολόγο σου κ εκείνος ξέρει! 

Όχι να μην αγχώνεσαι καθόλου. Το grade είναι μια χαρά. Κ εγώ όταν το είδα κ μίλησα με το γυναικολόγο μου δεν ανησυχησε καθόλου κ μίλησα κ με άλλον γτ ήθελα να σιγουρευτώ. Επίσης ρώτησα ξανά τον δικό μου σήμερα που είχαμε υπέρηχο κ επειδή προβληματίστηκα και του είπα επι λέξη τι σου ανέφεραν κ απάντησε ότι είναι μεγάλη μπούρδα οποίος σε φόβισε. Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας ούτε καν για παρακολούθηση. Ούτως ή άλλως τώρα θα μας βλέπουν συχνά κ αν εντοπιστεί κατι φαίνεται. Για αυτό αλλωστε κάνουμε υπερήχους.

Πωπω σ ευχαριστώ πολύ!! Και να φανταστείς μου το είπε ένας εμβρυολογος εδώ που θεωρείται από τους καλύτερους τι να πω.. Να σαι καλά πάντως μου έδωσες θάρρος 😍

On 18/3/2023 at 10:02 ΜΜ, Afrodite88 είπε:

Θεωρώ ότι η επισκληρίδειος που σου κάνουν δεν καταλαβαίνεις καν ότι είσαι ανοιχτή.. άσε που με το που δεις το μωρό θα ξεχάσεις τα πάντα .. μην σκέφτεσαι τέτοια καθόλου! Επίσης κρατάει πολύ παραπάνω η επίδραση σε αντίθεση με την ολική κ θα είσαι καλύτερα .. μια ιδέα είναι αλήθεια!

Έχει καταλήξει ο φυσιολογικός τοκετός να ειναι η εξαίρεση! Τραγικό !
Στην καισαρική σε βάζουν ούτως ή άλλως καμία δεκαριά μέρες νωρίτερα. Συνήθως παίζει ρόλο ο λόγος.. αν εχεις πχ θέμα πιεσης, θρομβοφιλιας, αν είναι ισχιακο κλπ μπαινεις ακομα νωριτερα , δεν ρισκάρουν. Από το κλωτσιδι χάνεις κ αμνιακό υγρό για αυτό σε ελέγχουν συχνά.. τώρα αν η κατάσταση φτάσει σε σημειο να μην νοιωθεις το μωρό ή να ειναι πολύ στριμωγμένο σε βάζουν σε καρδιοτακογραφο να ελέγξουν κινήσεις μωρού ώστε να ειναι σίγουροι πόσες μέρες αντέχεις ακόμα.. όσο νοιωθεις ότι ζορίζεστε κ οι δυο τόσο πλησιάζει η ώρα.. εμείς μετράμε αντιστροφα πάντως! Από την 36η βδομάδα θα κανεις καρδιοτακογραφο κ μινι ντομπλερ που βγαίνει μια εκτίμηση βάση μετρήσεων νερού, μωρού, τραχήλου, καρδιάς κλπ . Βιοφυσικο προφίλ εμβρύου λέγεται η εξέταση αν θυμάμαι καλά. 

Μωρέ δεν θα καταλάβω ότι είμαι ανοιχτή, απλά θα το ξέρω εγώ ότι κάποια στιγμή θα με ανοίξουν και θα το έχω στο μυαλό μου και θα πάθω σοκ..... 

Εν τω μεταξύ το βράδυ πετάχτηκα από τον ύπνο μάλλον έβλεπα ονειρο δεν ξέρω τι έγινε, και νόμιζα μου έσπασαν τα νερά...  Την ώρα που ξύπνησα με κλώτσησε δυνατά και ο μπέμπης και πόνεσα αρκετά και ταράχτηκα φώναζα τον άντρα μου ότι έσπασαν τα νερά πάμε νοσοκομείο χαχαχαχα.. και μετά αφού είδα ότι όλα είναι καλά έλεγχαν συνέχεια για νερά...  Εν τω μεταξύ ο άντρας μου ούτε καν ξύπνησε παρόλο που τον φώναζα χαχαχαχαχα...

Γεια σας κορίτσια πως είστε; Για κάποιο λόγο δεν έρχονται τα μυνήματα μου από το Σάββατο.... Εγώ έχω από τηξ Κυριακή πολύ έντονες συσπάσεις και πονάω κιόλας... Σήμερα είμαι καλύτερα...βέβαια έχω τόσο έντονες γιατί τελικά πέθανε η γιαγιά μου Κυριακή και στεναχωρήθηκα παρά πολύ που μάλλον αυτό μου έκανε αν έχω συσπάσεις τόσο έντονες... Προσπάθησα να ηρεμήσω για τα παιδιά και κυρίως το μωρό στην κοιλιά να μην έρθει πριν την ώρα του.... Αλλά έχω αρχίσει να αγχώνομαι ότι δεν θα φτάσω ούτε μέχρι Απρίλιο και θα γεννήσω σύντομα... Εσείς πώς είστε;

• Λυπημένη/-ος 1

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα,χάθηκα τις τελευταίες εβδομάδες και χαίρομαι που διαβάζω νέα σας ότι είστε όλες καλά.Φανταζομαι ότι όλες ταχτοποιιουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την μεγάλη ημέρα..

Εγώ είμαι 37 εβδομάδα και την Πέμπτη θα με βάλει σε καρδιοτοκογραφο ο γιατρος.Εσας σας εξέτασε κολπικά τώρα που μπήκατε στον 9?Εμένα όχι και από ότι κατάλαβα δεν το κάνει ,μόνο καρδιοτοκογραφο κάθε εβδομάδα .Από την μία χάρηκα γιατί φοβόμουν την εξέταση αλλά είχα περιέργεια να δω αν έχω διαστολή κλτ  γιατί πονάω αρκετά κάθε ημέρα κ δεν ξέρω πού οφείλεται...Αυτός κάθε φορά μου λέει όλα καλά μην ανησυχείς...

πρίν από 22 λεπτά , Sweetie32 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα,χάθηκα τις τελευταίες εβδομάδες και χαίρομαι που διαβάζω νέα σας ότι είστε όλες καλά.Φανταζομαι ότι όλες ταχτοποιιουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την μεγάλη ημέρα..

Εγώ είμαι 37 εβδομάδα και την Πέμπτη θα με βάλει σε καρδιοτοκογραφο ο γιατρος.Εσας σας εξέτασε κολπικά τώρα που μπήκατε στον 9?Εμένα όχι και από ότι κατάλαβα δεν το κάνει ,μόνο καρδιοτοκογραφο κάθε εβδομάδα .Από την μία χάρηκα γιατί φοβόμουν την εξέταση αλλά είχα περιέργεια να δω αν έχω διαστολή κλτ  γιατί πονάω αρκετά κάθε ημέρα κ δεν ξέρω πού οφείλεται...Αυτός κάθε φορά μου λέει όλα καλά μην ανησυχείς...

Εγώ είμαι 34 ακριβώς σήμερα, την άλλη εβδομάδα έχω γιατρό δεν ξεκίνησα ακόμα καρδιοτοκογραφο. Κολπικά δε με έχουν εξετάσει καθόλου εκτός από τους πρώτους υπερήχους.. 

1 hour ago, Sweetie32 είπε:

Καλησπέρα!!! Πλησιάζει η μέρα για τα μωράκια μας σιγά σιγά ναι!!! Τα εσείς όλα έτοιμα;

Εγώ είμαι 36 εβδομάδων! Δεν με έχει εξετάσει κολπικά αν και πάω για καισαρική δεν ξέρω αν παίζει ρόλο... Και γενικα νομίζω δνε υπάρχει λόγος να μας κοιτάνε εκεί κάτω συνέχεια.. όταν είναι να αρχίσει ο τοκετός θα αρχίσει και θα το καταλάβουμε.. ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη με κοιτούσε από κάτω παρά μόνο την μέρα που ξεκιμξσε ο τοκετός στις 37+3 και είχα πάει με διαστολή 3..... Όσο πλησιάζει ο καιρός είναι λογικό να πονάμε!!! Και εγώ πονάω πλέον αλλά σαν αν με γρατσουνανε από μέσα κάπως περίεργα!

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, MariaZiss είπε:

Μωρέ δεν θα καταλάβω ότι είμαι ανοιχτή, απλά θα το ξέρω εγώ ότι κάποια στιγμή θα με ανοίξουν και θα το έχω στο μυαλό μου και θα πάθω σοκ..... 

Εν τω μεταξύ το βράδυ πετάχτηκα από τον ύπνο μάλλον έβλεπα ονειρο δεν ξέρω τι έγινε, και νόμιζα μου έσπασαν τα νερά...  Την ώρα που ξύπνησα με κλώτσησε δυνατά και ο μπέμπης και πόνεσα αρκετά και ταράχτηκα φώναζα τον άντρα μου ότι έσπασαν τα νερά πάμε νοσοκομείο χαχαχαχα.. και μετά αφού είδα ότι όλα είναι καλά έλεγχαν συνέχεια για νερά...  Εν τω μεταξύ ο άντρας μου ούτε καν ξύπνησε παρόλο που τον φώναζα χαχαχαχαχα...

Γεια σας κορίτσια πως είστε; Για κάποιο λόγο δεν έρχονται τα μυνήματα μου από το Σάββατο.... Εγώ έχω από τηξ Κυριακή πολύ έντονες συσπάσεις και πονάω κιόλας... Σήμερα είμαι καλύτερα...βέβαια έχω τόσο έντονες γιατί τελικά πέθανε η γιαγιά μου Κυριακή και στεναχωρήθηκα παρά πολύ που μάλλον αυτό μου έκανε αν έχω συσπάσεις τόσο έντονες... Προσπάθησα να ηρεμήσω για τα παιδιά και κυρίως το μωρό στην κοιλιά να μην έρθει πριν την ώρα του.... Αλλά έχω αρχίσει να αγχώνομαι ότι δεν θα φτάσω ούτε μέχρι Απρίλιο και θα γεννήσω σύντομα... Εσείς πώς είστε;

Συλλυπητήρια αρχικά σε καταλαβαίνω γτ περναω ακριβώς τα ίδια .. μια γεννα κ μια κηδεία περιμένουμε οικογενειακά! Πολύ Ψυχοφθόρο για την περίοδο που διανύουμε.. κάνε κουράγιο και σκέψου μόνο θετικά για ότι έρχεται. Εγώ γέμισα μέσα σε ένα Σκ τούφες άσπρες τρίχες φαντάσου διάθεση..

1 ώρα πρίν, Sweetie32 είπε:

Καλώς την! Αχχχ κι ολας 37;; Πωωω πρώτη λογικά γεννας.. εγώ είμαι 34 κ αν όλα πάνε καλά λογικά καπακι μετά το Πάσχα. Όσες θα κάνουμε καισαρικη δεν θα μας εξετάσουν από κάτω λογικά.. κ εγώ πονάω από κάτω ειδικά να αλλαξω πλευρό πεθαινω! Είμαι το γεννητικό κανάλι που ανοίγει κ σε πονάνε τα Κόκκαλα γύρω από αυτό .. είναι φυσιολογικο γιατί προετοιμάζεσαι για τη γεννα..

1 hour ago, Afrodite88 είπε:

Συλλυπητήρια αρχικά σε καταλαβαίνω γτ περναω ακριβώς τα ίδια .. μια γεννα κ μια κηδεία περιμένουμε οικογενειακά! Πολύ Ψυχοφθόρο για την περίοδο που διανύουμε.. κάνε κουράγιο και σκέψου μόνο θετικά για ότι έρχεται. Εγώ γέμισα μέσα σε ένα Σκ τούφες άσπρες τρίχες φαντάσου διάθεση..

Καλώς την! Αχχχ κι ολας 37;; Πωωω πρώτη λογικά γεννας.. εγώ είμαι 34 κ αν όλα πάνε καλά λογικά καπακι μετά το Πάσχα. Όσες θα κάνουμε καισαρικη δεν θα μας εξετάσουν από κάτω λογικά.. κ εγώ πονάω από κάτω ειδικά να αλλαξω πλευρό πεθαινω! Είμαι το γεννητικό κανάλι που ανοίγει κ σε πονάνε τα Κόκκαλα γύρω από αυτό .. είναι φυσιολογικο γιατί προετοιμάζεσαι για τη γεννα..

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου κουράγιο και σε εσάς!!! Να είμαστε δυνατές για τα παιδάκια μας!! Αυτά μας δίνουν δύναμη! Είναι δύσκολο γιατί μεγαλώσαμε στο ίδιο σπίτι με παππούδες και όσο ναναι με πείραξε ακόμα πιο πολύ συνέχεια την σκέφτομαι ήταν και 74.. να μου πεις πεθαίνουν νέοι και μικρά παιδιά αλλά τον δικό σου άνθρωπο τον πονάς όσο και να είναι! Εγώ έβγαλα έρπη στα χείλη από το άγχος και την στεναχώρια και βάζω ζοβιραξ. Κάνει δεν κάνει δεν ξέρω ειλικρινά δεν ρώτησα γιατρό....

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, MariaZiss είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου κουράγιο και σε εσάς!!! Να είμαστε δυνατές για τα παιδάκια μας!! Αυτά μας δίνουν δύναμη! Είναι δύσκολο γιατί μεγαλώσαμε στο ίδιο σπίτι με παππούδες και όσο ναναι με πείραξε ακόμα πιο πολύ συνέχεια την σκέφτομαι ήταν και 74.. να μου πεις πεθαίνουν νέοι και μικρά παιδιά αλλά τον δικό σου άνθρωπο τον πονάς όσο και να είναι! Εγώ έβγαλα έρπη στα χείλη από το άγχος και την στεναχώρια και βάζω ζοβιραξ. Κάνει δεν κάνει δεν ξέρω ειλικρινά δεν ρώτησα γιατρό....

Καλε μικρη η γιαγια ! Κρίμα και καλή δύναμη, όσο να ναι πονάει κ ειδικά τώρα που οι ορμονες είναι στο φουλ! Τεσπα μην σας μαυρίζω, θα περάσει κ αυτό..Ελπιζω να αντέξω να τη βγάλω γιατί το σώμα δείχνει να έχει βαρέσει διάλυση και απο φυσική κατάσταση κ ψυχολογικη. 
Σήμερα έκανα το εμβολιο του κοκυτη και πονάει κ το χέρι μου.. έχω πολύ ανάμεικτα συναισθήματα που πλησιάζουμε! Από τη μια δεν άντεχα να περιμένω άλλο. Πέρασε βασανιστικά ο καιρός για μένα λόγω τρίμηνης παραμονής στο κρεβάτι κ τώρα που πλησιάζει δεν νοιωθω έτοιμη. Νοιωθω δεν έχω δυνάμεις να υποδεχτώ το μωρό όπως πρέπει γιατί είμαι καταβεβλημένο μη ψυχολογικά κ σωματικά και αγχώνομαι στο πως θα αντέξω όσα έρχονται. Μετά σκέφτομαι ότι μιζεριαζω κ θελω μόνο γερο να είναι.. 

4 ώρες πρίν, Spring_girl είπε:

Εγώ είμαι 34 ακριβώς σήμερα, την άλλη εβδομάδα έχω γιατρό δεν ξεκίνησα ακόμα καρδιοτοκογραφο. Κολπικά δε με έχουν εξετάσει καθόλου εκτός από τους πρώτους υπερήχους.. 

λογικά θα μας βάλει τη δεύτερη βδομάδα του Απριλίου που θα είμαστε 36η εβδομαδα εμάς. Εμείς έχουμε ραντεβού για τόν τελευταίο υπέρηχο 3 Απριλίου για να δούμε πόσες μέρες έχουμε κ μετα θα με βάλει για το βιοφυσικο προφίλ ώστε να κλείσουμε ημερομηνία. Λογικά εσένα δεν θα σε βάλει να κάνει καλλιέργεια αλλά όχι απαραίτητα. Από κάτω μέχρι τελευταία στιγμή δεν έχει λόγο να σε δει εκτός κ αν νοιωθεις ότι έχεις διαστολή. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 45 λεπτά , Afrodite88 είπε:

Καλε μικρη η γιαγια ! Κρίμα και καλή δύναμη, όσο να ναι πονάει κ ειδικά τώρα που οι ορμονες είναι στο φουλ! Τεσπα μην σας μαυρίζω, θα περάσει κ αυτό..Ελπιζω να αντέξω να τη βγάλω γιατί το σώμα δείχνει να έχει βαρέσει διάλυση και απο φυσική κατάσταση κ ψυχολογικη. 
Σήμερα έκανα το εμβολιο του κοκυτη και πονάει κ το χέρι μου.. έχω πολύ ανάμεικτα συναισθήματα που πλησιάζουμε! Από τη μια δεν άντεχα να περιμένω άλλο. Πέρασε βασανιστικά ο καιρός για μένα λόγω τρίμηνης παραμονής στο κρεβάτι κ τώρα που πλησιάζει δεν νοιωθω έτοιμη. Νοιωθω δεν έχω δυνάμεις να υποδεχτώ το μωρό όπως πρέπει γιατί είμαι καταβεβλημένο μη ψυχολογικά κ σωματικά και αγχώνομαι στο πως θα αντέξω όσα έρχονται. Μετά σκέφτομαι ότι μιζεριαζω κ θελω μόνο γερο να είναι.. 

λογικά θα μας βάλει τη δεύτερη βδομάδα του Απριλίου που θα είμαστε 36η εβδομαδα εμάς. Εμείς έχουμε ραντεβού για τόν τελευταίο υπέρηχο 3 Απριλίου για να δούμε πόσες μέρες έχουμε κ μετα θα με βάλει για το βιοφυσικο προφίλ ώστε να κλείσουμε ημερομηνία. Λογικά εσένα δεν θα σε βάλει να κάνει καλλιέργεια αλλά όχι απαραίτητα. Από κάτω μέχρι τελευταία στιγμή δεν έχει λόγο να σε δει εκτός κ αν νοιωθεις ότι έχεις διαστολή. 

Η ζωή απλά συνεχίζεται όσο δύσκολο και αν είναι....

Αχ και εγώ όσο ήθελα να γεννήσω, τώρα έχω αρχίσει να σκέφτομαι διάφορα εάν θα τα βγάλω πέρα εάν θα έχω δυνάμεις, η ψυχολογία μου είναι χάλια, έχω άγχος πολύ ιδού και ο έρπης.... Αλλά νομίζω είναι φυσιολογικά συναισθήματα όλα αυτά για μια εγκυμονούσα... Σφίξιμο νιώθω στο στήθος μονίμως...

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα!Εγώ αύριο έχω πάλι γυναικολόγο (ξεκίνησε να με βλέπει στην 1 εβδομάδα). Εγώ μπερδευτεί, σήμερα είμαι 34 και 2 δηλ είμαι 34η ή 35η εβδομάδα??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...