Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Απριλίου 2023

Recommended Posts

19 ώρες πρίν, ElenGD είπε:

Εγώ το μόνο που χρειάστηκε να μου δείξουν είναι πως "κουμπώνει" καλά το βρέφος.. τώρα θέλω να μου δείξουν πως σταματάς να θηλάζεις!! Χαχαχχα 41 μήνες και συνεχίζει ακάθεκτος χαχαχαχαχχα

Πέρα από την πλάκα πλέον υποφέρω, και όσο του λέω ότι σιγά σιγά πρέπει να σταματήσει τόσο πεισμωνει και πίνει περισσότερο!

Καλημέρα! Η αλήθεια είναι ότι εγώ τον άφησα μέχρι τα 2 και μετά ένιωσα την ανάγκη του αποθηλασμού χωρίς όμως να βρίσκω τη σωστή φόρμουλα. Έτσι όσο κι αν με πόνεσε ψυχικά, ακολούθησα την παλιά διέξοδο του βάζω λίγο πιπέρι στη ρώγα. Αρχικά το έκανα απόγευμα για να δω αντίδραση, γελάσαμε μαζί και είπαμε ότι "καίει". Όταν το έκανα το βράδυ, που μέχρι τότε ήταν ο τρόπος του να κοιμηθεί, έκλαιγε σαν μοιρολογίστρα το "υζι" μου. Φυσικά έκλαψα και εγώ απ την άλλη. Από τότε του έδωσα καμία δύο φορές ακόμη που τον λυπήθηκα και μετά ξανά έβαλα λίγο και επειδή όντως πρέπει να τον έκαιγε από μόνος του όταν του έλεγα θες μου έλεγε "όχι καίει". Συναισθηματικά με πόνεσε εμένα περισσότερο νομίζω. Χθες του είπα θες και είπε όχι, του λέω όμως το αδερφάκι μας θα πίνει γάλα απ εκεί, και έδειξε να δέχεται!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

21 hours ago, MariaZiss said:

Χαχαχα ψυχουλα, σε βλέπω να θηλάζεις δύο μαζι!!! Εμένα σταμάτησε μόνος του δεν είχα σκοπό να αποθηλασω, είπα όσο πάει... Τελικά 21 μήνες ήθελε και αυτό ήταν ξαφνικά ελάττωσε τόσο πολύ και ξεκίνησα να του δίνω φρέσκο και σαν να του αρέσει και τέλος αυτό ήταν δεν ήθελε από εμένα.... Τώρα πίνει πολύ γάλα 1 λίτρο την ημέρα και είπε ο παιδίατρος πρέπει να το μειώσει στα 500 μλ την ημέρα αλλά δύσκολο...

Τον τελευταίο χρόνο του δίνω κατσικίσιο αλλά ούτε κάν που συγκινείται! Πίνει 2 ποτήρια γάλα, και μετά λέει γάλα μαμάς!

9 hours ago, GeoA said:

Καλημέρα! Η αλήθεια είναι ότι εγώ τον άφησα μέχρι τα 2 και μετά ένιωσα την ανάγκη του αποθηλασμού χωρίς όμως να βρίσκω τη σωστή φόρμουλα. Έτσι όσο κι αν με πόνεσε ψυχικά, ακολούθησα την παλιά διέξοδο του βάζω λίγο πιπέρι στη ρώγα. Αρχικά το έκανα απόγευμα για να δω αντίδραση, γελάσαμε μαζί και είπαμε ότι "καίει". Όταν το έκανα το βράδυ, που μέχρι τότε ήταν ο τρόπος του να κοιμηθεί, έκλαιγε σαν μοιρολογίστρα το "υζι" μου. Φυσικά έκλαψα και εγώ απ την άλλη. Από τότε του έδωσα καμία δύο φορές ακόμη που τον λυπήθηκα και μετά ξανά έβαλα λίγο και επειδή όντως πρέπει να τον έκαιγε από μόνος του όταν του έλεγα θες μου έλεγε "όχι καίει". Συναισθηματικά με πόνεσε εμένα περισσότερο νομίζω. Χθες του είπα θες και είπε όχι, του λέω όμως το αδερφάκι μας θα πίνει γάλα απ εκεί, και έδειξε να δέχεται!

Μωρέ δεν θέλω να γίνει απότομα.. ήθελα φυσικό αποθηλασμο αλλά μπα... Έχω πάρει βιβλία , του μιλάω, του λέω όχι τώρα αλλά ουρλιάζει και χτυπιέται!

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, ElenGD είπε:

Τον τελευταίο χρόνο του δίνω κατσικίσιο αλλά ούτε κάν που συγκινείται! Πίνει 2 ποτήρια γάλα, και μετά λέει γάλα μαμάς!

Μωρέ δεν θέλω να γίνει απότομα.. ήθελα φυσικό αποθηλασμο αλλά μπα... Έχω πάρει βιβλία , του μιλάω, του λέω όχι τώρα αλλά ουρλιάζει και χτυπιέται!

Εάν νιώθεις καλά που θηλάζεις ακόμα και δεν έχεις την ανάγκη να αποθηλασεις, συνέχισε το και κάποια στιγμή θα το κόψει μόνος του! Στη φύση μας είναι και αυτό... Έτσι είχα πει εγώ όσο πάει δεν θέλω να τον πείσω για κάτι αλλά τελικά αποθηλασε μόνος του δεν το περίμενα αυτό... Εκτός αν είχα την ανάγκη να αποθηλασω νωρίτερα θα έκανα και εγώ αυτό με το πιπέρι χαχαχαχα όσο και αν με πονούσε.. σημασία έχει να είναι πρώτα καλά η μαμά και να νιώθει καλά για να είναι καλά και το παιδακι της...

• Μου αρέσει 1

20 ώρες πρίν, ElenGD είπε:

Η αλήθεια και εγώ δεν ήθελα, απλά κάνεις δε μου έλεγε και τον τρόπο να το κάνω και να ενεργήσει. Αν όμως εσένα δε σε ενοχλεί και δε σε κουράζει, θήλαζε κανονικά και δεν έχει πιο ωραίο πράγμα. Άλλωστε είναι άκρως φυσιολογικό ότι κι αν λέει γενικά ο περίγυρος. 

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε; Σήμερα είχαμε β επιπέδου αλλά δεν έχω καλά νέα..... Πρέπει να κάνουμε αμνιοπαρακέντηση.... Γενικά το έμβρυο είναι πιο μικρό, χέρια πόδια πιο μικρά και το κεφάλι πιο μικρό σε σχέση με το σώμα. Βρήκε μια τελεία στην καρδιά και το ένα νεφρό είναι πιο μεγάλο... Όλα αυτά παραπέμπουν ότι μάλλον έχουμε πρόβλημα με σύνδρομο ντάουν η κάτι άλλο... Δεν έχω πολλές ελπίδες λογικά να είναι καλά... Κοντεύω να καταρρευσω είμαι πολύ χάλια..... Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.... 

• Λυπημένη/-ος 6

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, MariaZiss είπε:

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε; Σήμερα είχαμε β επιπέδου αλλά δεν έχω καλά νέα..... Πρέπει να κάνουμε αμνιοπαρακέντηση.... Γενικά το έμβρυο είναι πιο μικρό, χέρια πόδια πιο μικρά και το κεφάλι πιο μικρό σε σχέση με το σώμα. Βρήκε μια τελεία στην καρδιά και το ένα νεφρό είναι πιο μεγάλο... Όλα αυτά παραπέμπουν ότι μάλλον έχουμε πρόβλημα με σύνδρομο ντάουν η κάτι άλλο... Δεν έχω πολλές ελπίδες λογικά να είναι καλά... Κοντεύω να καταρρευσω είμαι πολύ χάλια..... Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.... 

Γεια σου κορίτσι μου! Λυπάμαι πολύ αλλά μη χάνεις σε παρακαλώ τις ελπίδες σου. Πότε θα την κάνεις; 

6 ώρες πρίν, GeoA είπε:

Γεια σου κορίτσι μου! Λυπάμαι πολύ αλλά μη χάνεις σε παρακαλώ τις ελπίδες σου. Πότε θα την κάνεις; 

Δεν νομίζω να έχω ελπίδες δυστυχώς... Είναι πολλά αυτά που βρήκε δεν είναι μόνο ένα..... Δεν ξέρω πως θα συνεχίσω ειλικρινά..... Θα με πάρει τηλέφωνο το πρωί να μου πει ποτέ να πάω..... 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, MariaZiss είπε:

Δεν νομίζω να έχω ελπίδες δυστυχώς... Είναι πολλά αυτά που βρήκε δεν είναι μόνο ένα..... Δεν ξέρω πως θα συνεχίσω ειλικρινά..... Θα με πάρει τηλέφωνο το πρωί να μου πει ποτέ να πάω..... 

Κορίτσι μου σε παρακαλώ μην χάνεις την πίστη σου, μπορεί να μην ήταν καλή η μέτρηση κ η αμνιοπαρακέντηση να σου δείξει την πραγματικότητα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι όλα ένα καλό όνειρο. Πήγαινε άναψε ένα κεράκι αν πιστεύεις και έχει πίστη σε παρακαλώ.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Mpoumpou23 είπε:

Κορίτσι μου σε παρακαλώ μην χάνεις την πίστη σου, μπορεί να μην ήταν καλή η μέτρηση κ η αμνιοπαρακέντηση να σου δείξει την πραγματικότητα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι όλα ένα καλό όνειρο. Πήγαινε άναψε ένα κεράκι αν πιστεύεις και έχει πίστη σε παρακαλώ.

Δεν ξέρω ειλικρινά... Έχω παραιτηθεί και έχω πειστεί οτι δεν ειναι καλά τα πράγματα... Γσιτι είναι συνδυασμός δύο ενδείξεων... Υδρονεφρωση και ηχογενης εστία. Που από μόνα τους αυτά δνε είναι τίποτα αλλά σε συνδυασμό αυξάνεται η πιθανότητα συνδρόμου.... Επίσης με φοβίζει γιατί είπε ότι έχει μικρό κεφάλι και γενικά οι μετρήσεις σε χέρια πόδια είναι μικρά αλλά μέσα στα όρια.... Ε εκεί κολλάω πολύ πολύ που είναι μικρό αρα μεγαλύτερες πιθανότητες, αν και δεν είπε κάτι για αυτό ο γυναικολόγος, παρά μόνο για τις δύο ενδείξεις.... Έχω τρελαθεί ειλικρινά... Φοβάμαι και την αμνιοπαρακέντηση μήπως αποβάλλω και τελικά τα αποτελέσματα είναι καλά....

πρίν από 36 λεπτά , MariaZiss είπε:

Δεν ξέρω ειλικρινά... Έχω παραιτηθεί και έχω πειστεί οτι δεν ειναι καλά τα πράγματα... Γσιτι είναι συνδυασμός δύο ενδείξεων... Υδρονεφρωση και ηχογενης εστία. Που από μόνα τους αυτά δνε είναι τίποτα αλλά σε συνδυασμό αυξάνεται η πιθανότητα συνδρόμου.... Επίσης με φοβίζει γιατί είπε ότι έχει μικρό κεφάλι και γενικά οι μετρήσεις σε χέρια πόδια είναι μικρά αλλά μέσα στα όρια.... Ε εκεί κολλάω πολύ πολύ που είναι μικρό αρα μεγαλύτερες πιθανότητες, αν και δεν είπε κάτι για αυτό ο γυναικολόγος, παρά μόνο για τις δύο ενδείξεις.... Έχω τρελαθεί ειλικρινά... Φοβάμαι και την αμνιοπαρακέντηση μήπως αποβάλλω και τελικά τα αποτελέσματα είναι καλά....

Θέλω να πιστεύω ότι απλά είναι μικροκαμωμένο το παιδάκι, μην φοβάσαι την αμνιοπαρακέντηση αν την κάνεις σε καλό γιατρό τότε μην φοβάσαι καθόλου. Θα σου δείξει την αλήθεια, μπορεί να μην είναι τπτ αυτές οι 2 ενδείξεις. Προσπάθησε όσο μπορείς να σκέφτεσαι θετικά και μην προκαταβάλεις το αποτέλεσμα. Πόσων εβδομάδων είσαι τώρα?? Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά κορίτσι μου.

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , Mpoumpou23 είπε:

Θέλω να πιστεύω ότι απλά είναι μικροκαμωμένο το παιδάκι, μην φοβάσαι την αμνιοπαρακέντηση αν την κάνεις σε καλό γιατρό τότε μην φοβάσαι καθόλου. Θα σου δείξει την αλήθεια, μπορεί να μην είναι τπτ αυτές οι 2 ενδείξεις. Προσπάθησε όσο μπορείς να σκέφτεσαι θετικά και μην προκαταβάλεις το αποτέλεσμα. Πόσων εβδομάδων είσαι τώρα?? Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά κορίτσι μου.

Δεν ξέρω απλά σε συνδυασμό όλων αυτό με ανησυχεί... Θα πάω ξανά τώρα μεσημέρι σε μια εξειδικευμένη να κάνω β επιπέδου και το απόγευμα θα πάω για αμνιοπαρακέντηση.. την κάνει ο γυναικολόγος μου με συνάδελφο εξειδικευμένο... Τον εμπιστεύομαι ελπίζω να παει καλά η εξέταση και ακόμα καλύτερα το αποτέλεσμα!

3 ώρες πρίν, MariaZiss είπε:

Δεν ξέρω απλά σε συνδυασμό όλων αυτό με ανησυχεί... Θα πάω ξανά τώρα μεσημέρι σε μια εξειδικευμένη να κάνω β επιπέδου και το απόγευμα θα πάω για αμνιοπαρακέντηση.. την κάνει ο γυναικολόγος μου με συνάδελφο εξειδικευμένο... Τον εμπιστεύομαι ελπίζω να παει καλά η εξέταση και ακόμα καλύτερα το αποτέλεσμα!

Όλα καλά να πάνε κορίτσι μου! Εύχομαι να είναι απλά ένα κακό όνειρο. Να μας γράψεις όταν έχεις νεότερα.

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, MariaZiss είπε:

Κορίτσι μου πως είσαι; Πήγες στον γιατρό; 

On 6/12/2022 at 8:09 ΜΜ, MariaZiss είπε:

Στενοχωρήθηκα πολύ με αυτό που διάβασα αλλά θα σου πω τη δίκη μου εμπειρία για να δεις ότι απολύτως τίποτα δεν είναι τετελεσμένο. Το παιδί μπορεί να είναι απλά μικροκαμωμένο , δεν είναι κατι κακό αυτό , θα σε συμβούλευα να κανεις αμνιοπαρακεντηση να ηρεμήσεις. 
Προσπερσι όταν ήμουν περίπου 7 μηνών και κατι έκανα ντομπλερ. Ξαφνικά άρχισα να ακούω κατι ωχ από το γιατρό ο οποίος φαινόταν πολύ σκεπτικός και με τρέλανε. ΠΚε στο γραφείο του μου λέει ότι έχει υγρό στον εγκέφαλο , πολύ σηκωμένους ώμους στο κεφάλι και κατι δεν πει καθόλου καλά. Μου μίλησε γι διακοπή κύησης ενώ είχα μπει ήδη στον 8 μήνα … δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεσαι! Με έβαλε να κάνω μαγνητική εμβρύου , αμνιοπαρακεντηση σε εβδομαδα που κανονικά δεν επιτρέπεται (33 εβδομάδες) κλπ κλπ. Με είχε τρελάνει. Ένα μήνα δεν ενοιωθα το μωρό από το κλάμα. Φαντάσου τι πέρασα! Μαγνητική δεν έδειξε κατι , μόνο επιβεβαίωσε τα αοτελεσματα. Μου μίλησαν για τα σύνδρομα κλπ κλπ. Γέννησα λίγες μέρες αργότερα ένα υγιέστατο μωρό που απλά είχε πιεστεί το κεφάλι του και έτρεχα μισό χρόνο να του κάνω εξετάσεις να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει κατι. Η πιο άσχημη γεννα , να ανυπομονώ να με Κόψουν γι να δω τι θα βγάλουν από μέσα και τι έχει το παιδί .. 

μην απογοητεύεσαι σε παρακαλώ , τίποτα δρν είναι τετελεσμένο. Και του ξαδέρφου μου το μωρό ήταν μικροσκοπικό και δεν τρεφόταν καλά με τον πλακουντα αλλά γεννήθηκε υγιέστατο απλά λίγο νωρίτερα. Μη σκας πριν τα αποτελέσματα - μόνο κακό σε σένα και το μωρό κανεις. Σου εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να πάνε όλα καλά και να το θυμάσαι μόνο σαν κακό όνειρο. Στο λέω και ανατριχιάζω ότι θυμάμαι πολύ καλά πως είναι το συναίσθημα , ακόμα ξυπναω κλαίγοντας. Σου στέλνω μια αγκαλιά και να θυμάσαι ότι όλα γίνονται για καλό ! Όλη τη θετική μου ενέργεια κορίτσι μου

• Μου αρέσει 3

On 6/12/2022 at 8:09 ΜΜ, MariaZiss είπε:

Κορίτσι μου κουράγιο!! Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά, ενημέρωσε μας όταν θελήσεις! Μια μεγάλη αγκαλιά σου στέλνω 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...