Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

@SpiridoulaK 

Το είχα στο μυαλό μου ..ομως θα ηθελα να μάθω εαν μπορώ να πετάω κάποιες καθημερινα. Δηλ τις γεματες σακουλες να τις ξεχωρίζω απο τις υπόλοιπες καθαρες για να τις πηγαίνω στα σκουπίδια . 

Δεν ξέρω εαν γινεται αυτο ή εαν θα πρεπει να περιμένω να τελειώσουν ολες για να μπορω να τις βγαλω. 

Δηλ μεσα εκει μπορει να εχει ακαθαρσίες πχ μιας εβδομαδας και να μην μπορεις να τις βγαλεις νωρίτερα;

Έχεις καποια ιδεα;

Αυτος ο κάδος ειναι πολυ γνωστός...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 32 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

πρίν από 19 λεπτά , Laura♡ είπε:

Εγώ είμαι κατά αυτών των κάδων και θα σου πω γιατί!!! Χαχαχα

Αρχικά είναι ακριβά τα ανταλλακτικά τους.. δηλαδή θα θες μια περιουσία για να πάρεις σακουλες! Έπειτα με έναν απλό κάδο με καπάκι και αρωματικές σακουλες νομίζω ότι είσαι μια χαρά. Εγώ σκέφτομαι να έχω τα σακουλάκια τροφίμων (εχει ο Σκλαβενίτης σε ρόλο πάρα πολλά με κάπου 2-3 ευρω), και να την βάζω την πανα εκεί μέσα να την κλείνω με κόμπο και Μέτα στον κάδο με το καπάκι. Και κάθε βράδυ φυσικά πέταμα εξω. Πιστεύω δε θα μυρίζει τίποτα! Και τέλος  θεωρώ λίγο κοροϊδία αυτούς τους κάδους, γιατί είναι ακριβοί και μερικές φορές περίπλοκοι στη χρήση τους! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, SpiridoulaK είπε:

Δεν έχω κανέναν που να μετράει το ζάχαρο του. Ούτε καν ο πεθερός μου. Λες να πάρω ένα μηχάνημα; Πώς το χρησιμοποιείς; Είναι ακριβό; Πονάει;; Δεν έχω ιδέα 

Εγώ κάνω μετρήσεις 6 φορές τη μέρα! Δεν πονάει καθόλου είναι πολύ εύκολο στη χρήση!

1 hour ago, SpiridoulaK είπε:

Κορίτσια έχετε σκεφτεί την αγορά ενός κάδου απόρριψης παιδικής Πάνας; Εγώ θα πάρω γιατί πιστεύω ότι είναι χρήσιμο. Τα κακά των μωρών μυρίζουν άσχημα οπότε θεωρώ ότι αντί να γεμίζω τον κάδο του μπάνιου με πάνες,θα τα έχω μόνο εκεί. Έχω δει στο πρεναταλ και Λητώ και σε άλλες σελίδες. Δεν είναι ανάγκη να είναι ακριβός. Ούτως ή άλλως για ακαθαρσίες προορίζεται 

Βρήκα και αυτό https://shopflix.gr/paidika-and-brefika/frontida-paidioy-and-moroy/mpanio-moroy/aksesoyar-mpanioy/diafora-aksesoyar-mpanioy/kados-tommee-tippee-twist-kai-click-leykos/

https://www.mothercare.gr/mpanio-allagma/allagma/kadoi-gia-panes/tommee-tippee-tommee-tippee-sangenic-twist-click-kados-0

Κι εγώ σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται όντως...

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Jiji είπε:

Εγώ κάνω μετρήσεις 6 φορές τη μέρα! Δεν πονάει καθόλου είναι πολύ εύκολο στη χρήση!

Κι εγώ σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται όντως...

Εγώ το παρήγγειλα ήδη. Από 30 ευρώ 14.50. σιγά τι έχω να χάσω. 

1 ώρα πρίν, Amalia! είπε:

Εγώ είμαι κατά αυτών των κάδων και θα σου πω γιατί!!! Χαχαχα

Αρχικά είναι ακριβά τα ανταλλακτικά τους.. δηλαδή θα θες μια περιουσία για να πάρεις σακουλες! Έπειτα με έναν απλό κάδο με καπάκι και αρωματικές σακουλες νομίζω ότι είσαι μια χαρά. Εγώ σκέφτομαι να έχω τα σακουλάκια τροφίμων (εχει ο Σκλαβενίτης σε ρόλο πάρα πολλά με κάπου 2-3 ευρω), και να την βάζω την πανα εκεί μέσα να την κλείνω με κόμπο και Μέτα στον κάδο με το καπάκι. Και κάθε βράδυ φυσικά πέταμα εξω. Πιστεύω δε θα μυρίζει τίποτα! Και τέλος  θεωρώ λίγο κοροϊδία αυτούς τους κάδους, γιατί είναι ακριβοί και μερικές φορές περίπλοκοι στη χρήση τους! 

Χμμ οκ. Εγώ τον βρήκα από 30 στα 14.50 ευρώ οπότε δεν έχω και κατι να χάσω 

1 ώρα πρίν, Laura♡ είπε:

@SpiridoulaK 

Το είχα στο μυαλό μου ..ομως θα ηθελα να μάθω εαν μπορώ να πετάω κάποιες καθημερινα. Δηλ τις γεματες σακουλες να τις ξεχωρίζω απο τις υπόλοιπες καθαρες για να τις πηγαίνω στα σκουπίδια . 

Δεν ξέρω εαν γινεται αυτο ή εαν θα πρεπει να περιμένω να τελειώσουν ολες για να μπορω να τις βγαλω. 

Δηλ μεσα εκει μπορει να εχει ακαθαρσίες πχ μιας εβδομαδας και να μην μπορεις να τις βγαλεις νωρίτερα;

Έχεις καποια ιδεα;

Αυτος ο κάδος ειναι πολυ γνωστός...

Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Όταν έρθει θα σας πω άποψη... Ήταν και σε προσφορά! Χωράει 30 πάνες 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , Amalia! είπε:

Κορίτσια έχει τύχει καθόλου να σας φαγουριζει η κοιλιά σας?? Εμένα για κανα 2 μέρες ναι, κι ας έβαζα κρέμες.. μόλις έβαλα από ένα λαδακι που έχω σταματησε! 

Ο γιες!!! Ανοίγει το δέρμα μας

1 hour ago, Amalia! said:

Κορίτσια έχει τύχει καθόλου να σας φαγουριζει η κοιλιά σας?? Εμένα για κανα 2 μέρες ναι, κι ας έβαζα κρέμες.. μόλις έβαλα από ένα λαδακι που έχω σταματησε! 

Οχι κατι εντονα..κατι που να το προσεξω..κ δεν ειμαι πολυ τυπικη στην κρεμα να πω την αληθεια!

1 hour ago, SpiridoulaK είπε:

Ο γιες!!! Ανοίγει το δέρμα μας

πρίν από 50 λεπτά , N.Angel είπε:

Οχι κατι εντονα..κατι που να το προσεξω..κ δεν ειμαι πολυ τυπικη στην κρεμα να πω την αληθεια!

Ναι κι εμένα έντονο δεν ήταν... απλά που και που ένιωθα κάτι. Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν κάνει να ξυνουμε την κοιλια μας για να μην κάνουμε ραγαδες.. ευτυχώς με το λαδακι σταματησε!

Κι εγώ έχω φαγούρα ψηλά προς το στομάχι κυρίως...Βάζω κρέμα της frezyderm την prevenstria!!! Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί δεν είναι καθόλου λιπαρή και μπορώ να βάλω κατευθείαν πιτζάμα!!! Εσείς ποια κρεμούλα βάζετε;;;;

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Marilou7 είπε:

Κι εγώ έχω φαγούρα ψηλά προς το στομάχι κυρίως...Βάζω κρέμα της frezyderm την prevenstria!!! Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί δεν είναι καθόλου λιπαρή και μπορώ να βάλω κατευθείαν πιτζάμα!!! Εσείς ποια κρεμούλα βάζετε;;;;

Εγώ αυτή χρησιμοποιώ. Ακριβή μεν αλλά ελπίζω να κάνει δουλειά. Επίσης και της pregnacare είναι καλή 

• Μου αρέσει 1

12 hours ago, Marilou7 said:

Καλημερα! Εγω αγορασα μια απο σχολια στο σκρουτζ, ειναι της sebamed. Δεν εχει εντονο αρωμα και την νιωθω πολυ ενυδατικη, δεν θελει ομως πολυ ποσοτητα..γενικα ευχαριστημενη ειμαι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...