Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 39 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Μια χαρά είσαι στο φυσιολογικό. Είδες τον σύνδεσμο που έβαλα παραπάνω;;;

Ναι ναι.. μέσα στα όρια είμαστε.. απλώς δεν πρεπει να ξεφύγουμε τώρα που κάναμε την καμπύλη και να αρχίσουμε να τρώμε όλο γλυκά! 2,5 μήνες έμειναν.. θα αντεξουμε! Εγώ όταν γεννήσω σκέφτομαι να βάλω τη μαμά μου να μου φτιάξει μελομακάρονα μιας και φέτος δε θα τα χαρώ χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Amalia! είπε:

Ναι ναι.. μέσα στα όρια είμαστε.. απλώς δεν πρεπει να ξεφύγουμε τώρα που κάναμε την καμπύλη και να αρχίσουμε να τρώμε όλο γλυκά! 2,5 μήνες έμειναν.. θα αντεξουμε! Εγώ όταν γεννήσω σκέφτομαι να βάλω τη μαμά μου να μου φτιάξει μελομακάρονα μιας και φέτος δε θα τα χαρώ χαχαχα

Γιατί το λες αυτό;; Δε θα φας καθόλου; Εγώ τρελαίνομαι για μελομακάρονα. Το μόνο χριστουγεννιάτικο που μου αρέσει και στη καθισια μου μπορώ να φάω καμιά δεκαριά αλλά φέτος δεν το βλέπω.....

πρίν από 18 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Γιατί το λες αυτό;; Δε θα φας καθόλου; Εγώ τρελαίνομαι για μελομακάρονα. Το μόνο χριστουγεννιάτικο που μου αρέσει και στη καθισια μου μπορώ να φάω καμιά δεκαριά αλλά φέτος δεν το βλέπω.....

Εεε θα φάω, αλλά λίγα.. δε θα το παρακανω γιατί κι εγώ τρελαίνομαι κι αν ξεκινήσω δεν σταματάω να τρώω! Άσε που ήδη έχω αρχίσει να πεινάω παραπάνω, και δε θέλω να ξεφύγω στα κιλα τώρα στο τέλος.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Amalia! είπε:

Εεε θα φάω, αλλά λίγα.. δε θα το παρακανω γιατί κι εγώ τρελαίνομαι κι αν ξεκινήσω δεν σταματάω να τρώω! Άσε που ήδη έχω αρχίσει να πεινάω παραπάνω, και δε θέλω να ξεφύγω στα κιλα τώρα στο τέλος.. 

Έχεις δίκιο. Πρέπει να προσέχουμε. Έχεις πάρει πολλά κιλά; Εγώ 8. Μόλις επικοινώνησαν μαζί μου από την ενδοκρινολόγο και η καμπύλη μου είναι μια χαρά. Ουφ πάει κι αυτό!

• Μου αρέσει 3

Αχ κορίτσια δεν ξέρω πως θα αντισταθούμε στα γλυκά των Χριστουγέννων...ήδη τα σκέφτομαι...και τα κιλακια μου τα έχω πάρει και με το παραπάνω...πριν 15 μέρες ήμουν ++10 και επειδή στεναχωρήθηκα είπα να μην ξαναζυγιστώ και μου χαλάει η διάθεση...μια και καλή στον γιατρό...! Επίσης έχω αρχίσει να νιώθω πιο "βαριά" π.χ τώρα έβαλα ένα πλυντήριο , το άπλωσα, μαγείρεψα, λίγο συμμάζεψα...και νιώθω κούραση! Που αυτά τα ξεπετούσα! :oops: Το απόγευμα θα πάμε να πάρουμε καρότσι, να φεύγει και αυτή η μεγάλη αγορά...και μετά κάτι ψιλά μόνο! :grin:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Έχεις δίκιο. Πρέπει να προσέχουμε. Έχεις πάρει πολλά κιλά; Εγώ 8. Μόλις επικοινώνησαν μαζί μου από την ενδοκρινολόγο και η καμπύλη μου είναι μια χαρά. Ουφ πάει κι αυτό!

Όχι δεν έχω πάρει.. στα 6,5 είμαι.. αλλά προσέχω αρκετά. υπολογίζω μέχρι το τέλος να πάρω αλλά 4.. βοηθάει και το ότι δεν τρώω γλυκά για να προσέχω το σάκχαρο. Εχω κληρονομικότητα. 

Τέλεια! Να ξεαγχωθεις λοιπόν! Αφού είμαστε μέσα στα όρια, τι να σου πουν ότι έχεις θέμα! Στο μικροβιολογικό δεν ξέρω γιατί εκφέρουν αποψη χαχαχ... δεν είναι αυτή η δουλειά τους!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Marilou7 είπε:

Αχ κορίτσια δεν ξέρω πως θα αντισταθούμε στα γλυκά των Χριστουγέννων...ήδη τα σκέφτομαι...και τα κιλακια μου τα έχω πάρει και με το παραπάνω...πριν 15 μέρες ήμουν ++10 και επειδή στεναχωρήθηκα είπα να μην ξαναζυγιστώ και μου χαλάει η διάθεση...μια και καλή στον γιατρό...! Επίσης έχω αρχίσει να νιώθω πιο "βαριά" π.χ τώρα έβαλα ένα πλυντήριο , το άπλωσα, μαγείρεψα, λίγο συμμάζεψα...και νιώθω κούραση! Που αυτά τα ξεπετούσα! :oops: Το απόγευμα θα πάμε να πάρουμε καρότσι, να φεύγει και αυτή η μεγάλη αγορά...και μετά κάτι ψιλά μόνο! :grin:

Σιγά! Κι εγώ έχω πάρει 8. Ξεκίνησα σε νορμάλ βάρος θεωρητικά με το ύψος μου. Πρέπει να μαζευτούμε λίγο όμως γιατί τώρα ξεκινάνε να μπαίνουν εύκολα από ότι μου έχει πει η γυναικολόγος μου. 

Κι εγώ νιώθω πιο βαριά εδώ και δύο βδομάδες περίπου. Σήμερα είμαι 28+1. Το βράδυ δεν μπορώ να αλλάξω εύκολα πλευρό και βγάζω ήχους χαχαχα. Σαν φοραδίτσα. 

Τι ωραία!!! Εγώ περιμένω τη ξαδέρφη του συντρόφου μου να μου φέρει το δικό της καρότσι να δω σε τι κατάσταση είναι και να πράξω αναλόγως.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

πρίν από 20 λεπτά , Marilou7 είπε:

Τα ξεπετουσες ε??? Τι να πω, εγώ κουράζομαι από τον 5ο!!! Χαχαχα εντάξει μην κουράζεσαι πολύ.. όσο μεγαλώνει η κοιλιά θα ναι πιο δύσκολα τα πράγματα.. Εμένα τις τελευταίες 3 μέρες με δυσκολεύει λίγο παραπάνω στον ύπνο.. Είναι και το μωρό που όλο με γαργαλάει εκεί μέσα...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , Amalia! είπε:

Όχι δεν έχω πάρει.. στα 6,5 είμαι.. αλλά προσέχω αρκετά. υπολογίζω μέχρι το τέλος να πάρω αλλά 4.. βοηθάει και το ότι δεν τρώω γλυκά για να προσέχω το σάκχαρο. Εχω κληρονομικότητα. 

Τέλεια! Να ξεαγχωθεις λοιπόν! Αφού είμαστε μέσα στα όρια, τι να σου πουν ότι έχεις θέμα! Στο μικροβιολογικό δεν ξέρω γιατί εκφέρουν αποψη χαχαχ... δεν είναι αυτή η δουλειά τους!

Είναι διαφορετικά τα όρια του σακχάρου στην εγκυμοσύνη,οπότε επειδή η γραμματεία δεν είναι ειδική ίσως γι αυτό μου είπε ότι είναι οριακά. Η ενδοκρινολόγος - διαβήτολογος με νοιάζει περισσότερο τι λέει και είπε ότι είναι μια χαρά. Ούτε μου είπε να προσέχω κάτι αλλά μάλλον θα το κάνω από μόνη μου γιατί χ@στηκα πάνω μου :) χαχαχα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Είναι διαφορετικά τα όρια του σακχάρου στην εγκυμοσύνη,οπότε επειδή η γραμματεία δεν είναι ειδική ίσως γι αυτό μου είπε ότι είναι οριακά. Η ενδοκρινολόγος - διαβήτολογος με νοιάζει περισσότερο τι λέει και είπε ότι είναι μια χαρά. Ούτε μου είπε να προσέχω κάτι αλλά μάλλον θα το κάνω από μόνη μου γιατί χ@στηκα πάνω μου :) χαχαχα. 

Εάν έχει μηχανάκι στο σπίτι σου ο μπαμπάς σου ή κάποιος άλλος, μπορείς να το μετράς μια ώρα μετά το φαγητό.. θέλεις να είναι κάτω από 130. Αλλά και πάλι και να μην έχεις, απλά αν προσέξεις δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, το ίδιο κι εγώ δηλαδή..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Amalia! είπε:

Εάν έχει μηχανάκι στο σπίτι σου ο μπαμπάς σου ή κάποιος άλλος, μπορείς να το μετράς μια ώρα μετά το φαγητό.. θέλεις να είναι κάτω από 130. Αλλά και πάλι και να μην έχεις, απλά αν προσέξεις δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, το ίδιο κι εγώ δηλαδή..

Δεν έχω κανέναν που να μετράει το ζάχαρο του. Ούτε καν ο πεθερός μου. Λες να πάρω ένα μηχάνημα; Πώς το χρησιμοποιείς; Είναι ακριβό; Πονάει;; Δεν έχω ιδέα 

Καλησπέρα κορίτσια σήμερα έκανα για πρώτη φορά σπερματέγχυση έχω περίπου 3 ώρες που την έκανα και αφού έχω γυρίσει σπίτι νιώθω χαμηλά κάποια πονάκια όχι έντονα έχει συμβεί σε καμία ; Ξέρετε τι σημαίνει; 

πρίν από 23 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Δεν έχω κανέναν που να μετράει το ζάχαρο του. Ούτε καν ο πεθερός μου. Λες να πάρω ένα μηχάνημα; Πώς το χρησιμοποιείς; Είναι ακριβό; Πονάει;; Δεν έχω ιδέα 

Θα σου στείλω σε προσωπικό μήνυμα ποιο πήρα εγώ. Κάπου 10ευρω κάνει το μηχάνημα και 15 οι ταινίες. Το έχω τσεκάρει με μέτρηση του μικροβιολογικου και είχε πέσει μέσα, είχαν διαφορά 3 μονάδες. Τα συνταγογραφουν και οι ενδοκρινολόγοι αυτά και τα παίρνεις τζάμπα.. άμα θες ρώτα. Εγώ το είχα πληρώσει γιατί δε μου φάνηκε πολύ ακριβό και δεν είχα και ενδοκρινολογο τότε να το ζητήσω.. Το τρύπημα δεν πονάει καθόλου. Ένα απλό τσίμπημα ειναι. Εγώ δεν έχω θέμα.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 15 λεπτά , Amalia! είπε:

Θα σου στείλω σε προσωπικό μήνυμα ποιο πήρα εγώ. Κάπου 10ευρω κάνει το μηχάνημα και 15 οι ταινίες. Το έχω τσεκάρει με μέτρηση του μικροβιολογικου και είχε πέσει μέσα, είχαν διαφορά 3 μονάδες. Τα συνταγογραφουν και οι ενδοκρινολόγοι αυτά και τα παίρνεις τζάμπα.. άμα θες ρώτα. Εγώ το είχα πληρώσει γιατί δε μου φάνηκε πολύ ακριβό και δεν είχα και ενδοκρινολογο τότε να το ζητήσω.. Το τρύπημα δεν πονάει καθόλου. Ένα απλό τσίμπημα ειναι. Εγώ δεν έχω θέμα.

Στείλε μου φίλη μου!!

πρίν από 35 λεπτά , Fani28 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια σήμερα έκανα για πρώτη φορά σπερματέγχυση έχω περίπου 3 ώρες που την έκανα και αφού έχω γυρίσει σπίτι νιώθω χαμηλά κάποια πονάκια όχι έντονα έχει συμβεί σε καμία ; Ξέρετε τι σημαίνει; 

Καλησπέρα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία με τη σπέρματεγχυση. Φαντάζομαι ότι είναι φυσιολογικό αυτό λόγω της διαδικασίας. Προσωπικά δεν έχω καμία εμπειρία. Ίσως να ρωτήσεις σε κάποια άλλη ομάδα εδώ στο φόρουμ...πχ στο καφέ της αναμονής ή της εξωσωματικής. Κάπως έτσι λέγεται. 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια έχετε σκεφτεί την αγορά ενός κάδου απόρριψης παιδικής Πάνας; Εγώ θα πάρω γιατί πιστεύω ότι είναι χρήσιμο. Τα κακά των μωρών μυρίζουν άσχημα οπότε θεωρώ ότι αντί να γεμίζω τον κάδο του μπάνιου με πάνες,θα τα έχω μόνο εκεί. Έχω δει στο πρεναταλ και Λητώ και σε άλλες σελίδες. Δεν είναι ανάγκη να είναι ακριβός. Ούτως ή άλλως για ακαθαρσίες προορίζεται 

Βρήκα και αυτό https://shopflix.gr/paidika-and-brefika/frontida-paidioy-and-moroy/mpanio-moroy/aksesoyar-mpanioy/diafora-aksesoyar-mpanioy/kados-tommee-tippee-twist-kai-click-leykos/

πρίν από 20 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Κορίτσια έχετε σκεφτεί την αγορά ενός κάδου απόρριψης παιδικής Πάνας; Εγώ θα πάρω γιατί πιστεύω ότι είναι χρήσιμο. Τα κακά των μωρών μυρίζουν άσχημα οπότε θεωρώ ότι αντί να γεμίζω τον κάδο του μπάνιου με πάνες,θα τα έχω μόνο εκεί. Έχω δει στο πρεναταλ και Λητώ και σε άλλες σελίδες. Δεν είναι ανάγκη να είναι ακριβός. Ούτως ή άλλως για ακαθαρσίες προορίζεται 

Βρήκα και αυτό https://shopflix.gr/paidika-and-brefika/frontida-paidioy-and-moroy/mpanio-moroy/aksesoyar-mpanioy/diafora-aksesoyar-mpanioy/kados-tommee-tippee-twist-kai-click-leykos/

https://www.mothercare.gr/mpanio-allagma/allagma/kadoi-gia-panes/tommee-tippee-tommee-tippee-sangenic-twist-click-kados-0

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...