Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

1 hour ago, Maria X. είπε:

Αμαλία , σε ευχαριστούμε πολύ για τη λίστα!! Είναι πολύ  βοηθητική όντως..αλλά μόνο σε εμένα φαίνονται τόσα πολλά τα ρουχαλακια? Μάλλον επειδή είμαι άσχετη? πχ τα 20 σελτεδακια?ή τα 3 μπουρνουζάκια γιατί; Εγώ έλεγα να πάρω ένα χιχιχιιχχ . Αχ μάλλον δεν ξέρω τι μου γίνεται! Προς το παρόν έχω πάρει μόνο 8 φορμακια στο νούμερο 0+3 και κάνα 2 ολόσωμα ..και κάτι σπασμένα μεγαλύτερα έτσι ξεμπαρκα που είδα . Εεεεεεεχουμε δρόμο ακόμα!!!

Εντάξει,κουφαθηκα! Ούτε καν σκεφτόμουν τόσα πολλά....Έχω και διδυμακια..Μάλλον άργησα να ασχοληθώ.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Marla@ είπε:

Εντάξει,κουφαθηκα! Ούτε καν σκεφτόμουν τόσα πολλά....Έχω και διδυμακια..Μάλλον άργησα να ασχοληθώ.

Κοίτα κάποια δεν είναι γαι τώρα άμεσα.. πχ το μπλέντερ δεν το θες αμέσως, οπότε δε χρειάζεται να το πάρεις άμεσα! Εντάξει για τα δίδυμα ίσως χρειαστείς πιο πολλά!!! Όντως! Αλλά κυρίως στα ρουχαλακια τους!

πρίν από 22 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Τα σελτεδακια μιας χρήσεως θα βολεύουν πολύ. Εγώ με αυτά θα πορευτώ νομίζω 

Από άποψη κόστους όμως συμφέρουν???

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Amalia! είπε:

Κοίτα κάποια δεν είναι γαι τώρα άμεσα.. πχ το μπλέντερ δεν το θες αμέσως, οπότε δε χρειάζεται να το πάρεις άμεσα! Εντάξει για τα δίδυμα ίσως χρειαστείς πιο πολλά!!! Όντως! Αλλά κυρίως στα ρουχαλακια τους!

Από άποψη κόστους όμως συμφέρουν???

Μμ σωστό κι αυτό..... Τα πιο οικονομικά σελτεδακια ίσως ναι...αφού μιας χρήσεως είναι εξάλλου δεν μας νοιάζει να είναι η καλύτερη ποιότητα αλλά όντως αυτό είναι κάτι που πρέπει να δούμε 

Ναι σόρρυ, τα σελτεδακια είναι 6 και τα πανάκια γουλιάς 20. Τα μπέρδεψα λιγάκι!! Το βασικό είναι να προμηθευτούμε τα 0-3 νουμερακια για αρχή  ,και τα υπόλοιπα βασικά που θέλει η καθεμία μας..μετά βλέπουμε, αναλόγως με τις ανάγκες! Όλα θα γίνουν κορίτσια μου!!

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια μου. Μη ξεχνάτε ότι θα μας κάνουν φίλοι και συγγενείς πολλά δώρα!!! Κάντε λίστα τι θέλετε από τον καθένα... χαχαχα. έχω έχω πάρει μια ζυγαριά ενηλίκων και βρέφους μαζί τέλεια αγορά φαίνεται! Έχω πάρει και μάρσιπο easy fit chicco . Μέχρι και θερμόμετρο νερού για το μπανάκι της....χαχαχ ..λίγο υπερβολική όπως πάντα ίσως 

2 ώρες πρίν, Marla@ είπε:

Όχι βρε μην αγχώνεσαι. Έχεις αγοράκια η κοριτσάκια; Ή ένα κι ένα; Συγγνώμη δεν θυμάμαι 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Maria X. είπε:

Ναι σόρρυ, τα σελτεδακια είναι 6 και τα πανάκια γουλιάς 20. Τα μπέρδεψα λιγάκι!! Το βασικό είναι να προμηθευτούμε τα 0-3 νουμερακια για αρχή  ,και τα υπόλοιπα βασικά που θέλει η καθεμία μας..μετά βλέπουμε, αναλόγως με τις ανάγκες! Όλα θα γίνουν κορίτσια μου!!

Ακριβώς..  κι εγώ έτσι.. Ασε που θα μας φέρουν και πολλά για δώρο.. νομίζω κορμακια και φορμακια είναι πολύ σύνηθες να αγοράζουν γιατί είναι απαραίτητα για το μωρο. Αν και προσωπικά θα ήθελα να μου δίνουν τα δώρα από νωρις και να μην περιμένουν για μετά τη γεννα. Έτσι θα ήξερα κι εγώ πόσα θα χρειαστώ..

• Μου αρέσει 2

4 hours ago, Amalia! said:

Λοιπόν κορίτσια! Η φίλη μου η @marpi91 από τις μανούλες Δεκεμβρίου μου είχε στείλει μια πολύ ωραία λίστα που με έχει βοηθήσει πολύ!!! Σας την βάζω εδώ.. Υπάρχει και στο θέμα Δεκεμβρίου αλλά για να μην ψάχνετε!! Ελπίζω να σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι χρειάζεστε και τι όχι!

1. Κορμακια - εσωρουχακια κοντομανικα: 15τμχ στα νούμερα 0-3 και άλλα τόσα στο 3-6.

2. Κορμακια μακρυμανικα: 10 τμχ στο 0-3 και 10 στο 3-6.

3. Βαμβακερά πυτζαμακια με φερμουάρ: 4 τμχ στο 1-2, 4τμχ στο 2-4, 4τμχ στο 4-6. 

4. Βελουτέ φορμακια: 6 στο κάθε νούμερο από τα παραπάνω.

5. Σετ φορμιτσες: 3 σετ στο 2-4 και 3 στο 4-6. 

6. Ζακετακια: 1 στο 0-3 πλεκτό με γουνιτσα εσωτερικά. 1 πιο λεπτό στο 4-6 για μετά που μπαίνει άνοιξη.

7. Καλτσακια: 6 ζευγάρια. Γαντακια: 2 ζευγάρια σκουφάκια 2 τμχ

8. Σαλιαρες: 10 τμχ

9. Φόρμα εξόδου-ολόσωμο μπουφάν: 1 στο 0-3 και 1 στο 4-6. 

10. Πάνες αγκαλιάς βαμβακερες 6 τμχ.

11. Πανάκια για γουλιτσες και λοιπές χρήσεις: 20 τμχ

12. Σεντόνια κούνιας: 5 τμχ.

13. Σελτεδακια: 6 τμχ

14. Μπιμπερό Dr brown 2 μικρά και 2 μεγάλα 

15. 2 πιπιλες να βρίσκονται 

16. Κουβερτακια: φλις 2 τμχ μάλλινο 1 τμχ

17. Πάπλωμα κούνιας και πάντα σετ 1 τμχ.

18. Αλλαξιερα μαλακή για τη συρταριερα με 2 καλυμματα.

19. Κιτ περιποίησης για νύχια μαλλιά κλπ

20. Αποστειρωτής

21. Ατμομαγειρας μπλέντερ

22. 1 Φωλιτσα για να ξαπλώνει δίπλα μας ή στον καναπέ. 

23. Μαξιλάρι τύπου κρουασάν για θηλασμό με πλενομενο κάλυμμα. 

24. 2 τμχ Σεντόνια για το αυγό. Με τρύπες. 

25. 3 μπουρνουζακια με κουκούλα και 2 πετσέτες απλές 

26. Μπανακι 

27. Αφρόλουτρο, λοσιόν, κρεμουλες και καλαθάκι για αποθήκευση 

28. Εντελώς προαιρετικό, καλάθι για τα άπλυτα του μωρού 

29. Τσάντα αλλαξιερα

30. Καρότσι.

Wooooow!!! πολυ αναλυτικο κ βοηθητικο! Θα ξεπαραδιαστουμε χαχαχ! Πρεπει να τα διαβασω προσεκτικα γιατι πρεπει να μου λειπουν αρκετα.. 

Μια παρατηρηση διαβασα οτι παπλωμα καλο ειναι μετα τον ενα χρονο να παρουμε..γιατι μπορει να παθει υπερθερμανση, δεν ειναι σε θεση να ξεσκεπαστει..τωρα τι να πω δεν ξερω αν ισχυει οντως..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , N.Angel είπε:

Wooooow!!! πολυ αναλυτικο κ βοηθητικο! Θα ξεπαραδιαστουμε χαχαχ! Πρεπει να τα διαβασω προσεκτικα γιατι πρεπει να μου λειπουν αρκετα.. 

Μια παρατηρηση διαβασα οτι παπλωμα καλο ειναι μετα τον ενα χρονο να παρουμε..γιατι μπορει να παθει υπερθερμανση, δεν ειναι σε θεση να ξεσκεπαστει..τωρα τι να πω δεν ξερω αν ισχυει οντως..

Εγώ θα πάρω υπνοσακο από την grobag! 2,5 tog.. πιστεύω θα κοιμάται καλύτερα και δε θα έχω έννοια αν ξεσκεπαστει ή αν παρασκεπαστει στο προσωπακι του.. επίσης αυτοί οι υπνοσακοι έχουν τα χεράκια μέσα και εν μέρει θα είναι σαν φασκιωμένο και θα νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια λένε.. 

• Μου αρέσει 3

Εγώ χθες τελείωσα με τις λίστες ,  ψαχτειτε στο ορκιστρα έχει έως 70% λόγω black Friday.  . . Σελτεδακια κ πανάκια δείτε κ jumpo . . . Α κ για τα νυχτικα μας πήγα prenatal είχε τρελές προσφορές.  . . Κ τώρα μην κοροιδεψετε αλλά σουτιέν θηλασμού κ βρακια έχω παραγγείλει από το shein . . . Κουβερτες κ καπουλες ( μπουρνουζακια) βρήκα κ της nef nef είχε έκπτωση.  . . Αλλά βρήκα για να ξέρετε με 9 ευρώ κ στο ορκιστρα . . . Α μόνο τα μπιμπερό έχω αφήσει γτ μου είπαν να δω πρώτα τι θα δώσουν στο μαιευτήριο.  . . Γενικά εμένα τα πλυσίματα μου έμειναν.  . . Κ τα καθίσματακια που τα έχω παραγγείλει αλλά δεν τα έχω πληρώσει.  . . 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Mar.Theo είπε:

Εγώ χθες τελείωσα με τις λίστες ,  ψαχτειτε στο ορκιστρα έχει έως 70% λόγω black Friday.  . . Σελτεδακια κ πανάκια δείτε κ jumpo . . . Α κ για τα νυχτικα μας πήγα prenatal είχε τρελές προσφορές.  . . Κ τώρα μην κοροιδεψετε αλλά σουτιέν θηλασμού κ βρακια έχω παραγγείλει από το shein . . . Κουβερτες κ καπουλες ( μπουρνουζακια) βρήκα κ της nef nef είχε έκπτωση.  . . Αλλά βρήκα για να ξέρετε με 9 ευρώ κ στο ορκιστρα . . . Α μόνο τα μπιμπερό έχω αφήσει γτ μου είπαν να δω πρώτα τι θα δώσουν στο μαιευτήριο.  . . Γενικά εμένα τα πλυσίματα μου έμειναν.  . . Κ τα καθίσματακια που τα έχω παραγγείλει αλλά δεν τα έχω πληρώσει.  . . 

Δίνουν ξένο γάλα στο μαιευτήριο;;  Η με την έγκριση της μάνας μόνο;; Αν θέλεις να θηλάσεις κατευθείαν;;;

1 ώρα πρίν, N.Angel είπε:

Εγώ συμφωνώ με αυτό. Είναι επικίνδυνα τα σεντόνια και οι κουβέρτες κτλ τους πρώτους έξι μήνες τουλάχιστον. Υπνοσακο καλύτερα 

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Δίνουν ξένο γάλα στο μαιευτήριο;;  Η με την έγκριση της μάνας μόνο;; Αν θέλεις να θηλάσεις 

Εγώ λόγω διδύμων μπορεί να βγάζω κ με θήλαστρο . . . Οποτε μπιμπερό.  . . 

Από την άλλη μπορεί για οποιαδήποτε λόγο να μην βγάζω,  να μην φτάνει, να μην τρώνε από την θηλή.  . . 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Mar.Theo είπε:

Εγώ λόγω διδύμων μπορεί να βγάζω κ με θήλαστρο . . . Οποτε μπιμπερό.  . . 

Από την άλλη μπορεί για οποιαδήποτε λόγο να μην βγάζω,  να μην φτάνει, να μην τρώνε από την θηλή.  . . 

Ααα οκ. Πάντως ρωτούν την μάνα για να πάρουν έγκριση να δώσουν ξένο γάλα;;

4 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Κορίτσια μου. Μη ξεχνάτε ότι θα μας κάνουν φίλοι και συγγενείς πολλά δώρα!!! Κάντε λίστα τι θέλετε από τον καθένα... χαχαχα. έχω έχω πάρει μια ζυγαριά ενηλίκων και βρέφους μαζί τέλεια αγορά φαίνεται! Έχω πάρει και μάρσιπο easy fit chicco . Μέχρι και θερμόμετρο νερού για το μπανάκι της....χαχαχ ..λίγο υπερβολική όπως πάντα ίσως 

Όχι βρε μην αγχώνεσαι. Έχεις αγοράκια η κοριτσάκια; Ή ένα κι ένα; Συγγνώμη δεν θυμάμαι 

Ένα κι ένα!!

• Μου αρέσει 1

40 minutes ago, SpiridoulaK said:

Ααα οκ. Πάντως ρωτούν την μάνα για να πάρουν έγκριση να δώσουν ξένο γάλα;;

Γιατι να δωσουν ξενο γαλα ομως δεν το πηγαινουν στην μητερα για να θηλαζει; Εχω ακουσει οτι υπαρχει κ εναλλακτικη να κανεις room in αν φυσικα το μωρακι ειναι καλα κ μπορει αλλα νομιζω οτι ειναι δυσκολο γιατι δεν σε βοηθουν οι μαιες αν δεν κανω λαθος, εχεις την πληρη φροντιδα κ πας κατευθειαν στα βαθια…

Επισης μια απορια που εχω…αλλα ειναι τα πανακια γουλιας, αλλα τα πανακια ρεψιματος κ αλλα τα αγκαλιας (φανταζομαι αυτα ειναι μεγαλυτερα). Οταν λεμε πανακια για ποιο λογο τα θελουμε ακριβως; Κ τι μεγεθος πρεπει να ειναι; 

• Μου αρέσει 1

Με πιασαν οι αυπνιες μου παλι…ηθελα να σας ρωτησω κ κατι ακομα…

το καλοκαιρι που τα μωρακια μας θα ειναι 4-5 μηνων τι τα φοραμε;; Κοντομανικα φορμακια η χρειαζομαστε κ μακρυμανικα  επισης; Πχ για το βραδυ οταν κοιμουνται..Η με μια κουβερτουλα λεπτη ειναι ενταξει κ με τα κοντομανικα; Σορρυ σας επρηξα!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...