Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Καλά έκανες!!! Κι εγώ πλέον θα γίνω αγενής και θα τους βάζω στη θέση τους οπως τους αξίζει, γιατί και οι ίδιοι αγενείς είναι! Έχασα χθες τον ύπνο μου από την υπερένταση αλλά δε θα ξανά συμβεί κάτι τέτοιο! Και να σκεφτείς ότι όταν έχουμε το μωράκι, εκεί να δεις συμβουλές και γνωμες που θα εκφράζει ο καθένας!!! Γιατί το έντυσες έτσι, γιατί το ταΐζεις ετσι, κτλ κτλ κτλ... Λες και τους βάλαμε αφεντικά στο κεφάλι μας!

Ακόμα που είστε κορίτσια!! Όπως τα λες οταν γεννηθούν με το καλο εκει να δεις!!! Ακομα και καλοπροαίρετα σχόλια θα μπαίνουν στο ίδιο καζάνι. Είναι τοσο κουραστικό!!!!!!!!!!

12 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Κ εγω το φοβαμαι πολυ αυτο κοριτσια!! Βασικα αυτο που με φοβιζει στον φυσικο τοκετο ειναι αυτο μην ειναι μπλεγμενος κ δεν το καταλαβαινουν κ παθει κατι το μωρακι μου! Η να μην ζοριστει πολυ…

By the way..βγηκε η καμπυλη μου, τελικα καλη ειναι απο οτι καταλαβα!! Πφφφ εφυγε μεγαλο αγχος!

0’ 81

60’ 139

120’ 80

Ωραία αποτελέσματα!!Μπράβο!!

12 ώρες πρίν, Marilou7 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια για τις συμβουλές για την αιμοροΐδα! Ελπίζω να απορροφηθεί σύντομα...Σε αλλά νέα ήρθε η φωλιτσα που παρήγγειλα και το μαξιλάρι θηλασμού...Καλά για την φωλιτσα δεν έχω λόγια...είναι ότι πιο γλυκό και χουχουλιάρικο έχω αγοράσει μέχρι τώρα...το μαξιλάρι φαίνεται πολύ ωραίο...σήμερα θα κοιμηθώ πρώτο βράδυ!!! Όσο για το λίκνο...εμένα είχε ένα πολύ λεπτό στρώμα μέσα...σαν κάλυμμα μου μοιάζει πιο πολύ...λέω να κρατήσω αυτό και να βάλω μέσα και τη φωλίτσα και έτσι να κοιμάται το μωρό...Λέτε να πάρουμε ξεχωριστό στρώμα;;;

Απο που πήρες την φωλίτσα καλη μου;; Βρίσκομαι σε αναζήτηση αλλα καποια χρώματα που μου άρεσαν ειναι εκτος αποθεματος...

12 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Το βλέπουν στον υπέρηχο αν είναι μπλεγμένο το μωρό. Αν είναι μπλεγμένο δεν έχει τη σωστή θέση συνεπώς δεν θα υπάρξει διαστολή του τραχήλου μας.

Η καμπύλη σου μου φαίνεται άψογη!!!! Συγχαρητήρια. Άντε εγώ και άλλη μία κοπέλα νομίζω μείναμε. 

Εμεις μείναμε!!Αύριο πρωί πρωί. Καλα μας αποτελέσματα !!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 37 λεπτά , Laura♡ είπε:

Ακόμα που είστε κορίτσια!! Όπως τα λες οταν γεννηθούν με το καλο εκει να δεις!!! Ακομα και καλοπροαίρετα σχόλια θα μπαίνουν στο ίδιο καζάνι. Είναι τοσο κουραστικό!!!!!!!!!!

Απο που πήρες την φωλίτσα καλη μου;; Βρίσκομαι σε αναζήτηση αλλα καποια χρώματα που μου άρεσαν ειναι εκτος αποθεματος...

Πήρα τη φωλίτσα από jukkii.gr! Τα στέλνουν από Πολωνία και αργούν μερικές μέρες...αλλά πραγματικά είναι πανέμορφη και χουχουλιάρικη!!!! 

2 ώρες πρίν, Marilou7 είπε:

Πήρα τη φωλίτσα από jukkii.gr! Τα στέλνουν από Πολωνία και αργούν μερικές μέρες...αλλά πραγματικά είναι πανέμορφη και χουχουλιάρικη!!!! 

Ευχαριστώ πολυ ...χθες κοιτούσα αυτο το μαγαζί..χαίρομαι που εμαθα και μια κριτική:)

Πήρες των 5 τεμαχίων; κατι τέτοιο σκέφτομαι...

Επίσης πήρες την xxl ή την κανονική;επειδη προβληματίζομαι...

9 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Κορίτσια μόνο εγώ εκνευρίζομαι όταν οι γύρω μου είναι επικριτικοι από το πόσο προσέχω μην κολλήσω κορονοιο μέχρι το ποσο περπατάω στην εγκυμοσύνη και πόσα κιλά έχω πάρει??? Μου την δίνουν στα νεύρα, πραγματικά ο καθένας έχει μια άποψη να εκφέρει χωρίς να του ζητηθεί!!!

Καλά εντάξει δε φαντάζεσαι τι ακούω κι εγώ...επειδη πηρα αρκετα κιλα μου εχουν πει οτι εγω φταιω που επαθα το διαβητη επειδη δεν προσεχα και και και...αχ δεν μπορω αληθεια!!!!και το άλλο που με τσατιζει πολύ είναι που όλοι πιάνουν την κοιλιά μου χωρίς να με ρωτήσουν! Κάτσε ρε φιλε πως με αγγίζεις χωρίς να ρωτάς δηλαδή! Πολύ συγχυζομαι! 

πρίν από 27 λεπτά , Marla@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!Φορμακια και κορμάκια έχετε πάρει;Κι αν ναι τι νούμερο; Γιατί πελαγωνω τόσο με τα νούμερα;

Δεν ξέρω τώρα πως είναι στην Ελλάδα τα νούμερα...εγώ έχω πάρει 56αρια και 62 δηλαδή από 0-3 μηνών κ από 3-6...ελπίζω να κάνουν!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Κορίτσια, κι εγώ παρήγγειλα τη φωλιά με το σετ 5 τεμαχιων της jukki! Το μπλε σχέδιο με το ουράνιο τόξο , είναι πανέμορφο! Επίσης πήρα μια κουβερτούλα διπλής όψης , ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης και  ένα θηλασμού ! Σε ασορτί σχέδιο όλα βεβαίως βεβαίως ! Ήταν πολύ φτηνά τα μαξιλάρια, γύρω στα 20 ευρώ γι' αυτό πήρα και τα 2. Θα σας στείλω κριτική όταν φτάσουν και τα δω...

• Μου αρέσει 3

Έλεγα κι εγώ να πάρω φωλιά όμως δε τη βρίσκω κ τόσο χρήσιμη εν τέλη...σκέφτομαι πως αφού θα έχω το λίκνο το οποίο μεταφέρεται παντού συν την καλαθουνα απ το καρότσι συν το ριλαξ που σκέφτομαι να πάρω το οποίο θα κουνιεται κιολας , δεν ξέρω αν θα μου χρησιμεύσει σε κάτι ή φωλιά...ίσως κάνω και λάθος βεβαια! Θα δείξει στην πορεία!

Επίσης το μαξιλάρι εγκυμοσυνης που έχω πάρει είναι ταυτόχρονα και θηλασμού οπότε ξεμπέρδεψα με αυτο!

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, Laura♡ είπε:

Ευχαριστώ πολυ ...χθες κοιτούσα αυτο το μαγαζί..χαίρομαι που εμαθα και μια κριτική:)

Πήρες των 5 τεμαχίων; κατι τέτοιο σκέφτομαι...

Επίσης πήρες την xxl ή την κανονική;επειδη προβληματίζομαι...

Πήρα 5 τεμαχίων την κανονική όχι την XXL..!

2 ώρες πρίν, Marla@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!Φορμακια και κορμάκια έχετε πάρει;Κι αν ναι τι νούμερο; Γιατί πελαγωνω τόσο με τα νούμερα;

Φορμάκια-κορμάκια 0-3 μηνών που γράφουν 60 cm και 3-6 μηνών μερικά να βρίσκονται!

• Μου αρέσει 1

4 hours ago, Marla@ said:

Εγω κοριτσια πηρα απο hm το νουμερο 56 1-2 μηνων..δεν ξερω αν ειναι πολυ μικρα..ειχα την ιδια ανησυχια..λετε να μην τα χρησιμοποιησω; Μετα ειχε το 2-4 μηνων (62) μου φανηκαν μεγαλα για ναογεννητο κ διαβσσα οτι τα ρουχαλακια θελουν να τα νιωθουν πανω τους..πηρα 7 ολοσωμα φορμακια καποια υπνο κ καποια φοριουνται εξω  κ εσωρουχακια 3 λευκα αμανικα κ 5 μακρυμανικα που φορας παντελονακι απο κατω..μαλλον χρειαζομαι κ μερικα κοντομανικα λετε;; 

παντως κοριτσια θελει πολλα να παρεις οχι σελτεδακια, πετσετουλες ρεψιματος, οχι σεντονακια (τι σεντονακια;; Κουνιας, λικνου;), κουβερτακια, κατι αλλα αγκαλιας, εχω χασει την μπαλα!! 

Αν καμια κοπελα ξερει απο αυτα ας μας διαφωτισει τι χρειαζομαστε…

• Μου αρέσει 2

πρίν από 27 λεπτά , N.Angel είπε:

Εγω κοριτσια πηρα απο hm το νουμερο 56 1-2 μηνων..δεν ξερω αν ειναι πολυ μικρα..ειχα την ιδια ανησυχια..λετε να μην τα χρησιμοποιησω; Μετα ειχε το 2-4 μηνων (62) μου φανηκαν μεγαλα για ναογεννητο κ διαβσσα οτι τα ρουχαλακια θελουν να τα νιωθουν πανω τους..πηρα 7 ολοσωμα φορμακια καποια υπνο κ καποια φοριουνται εξω  κ εσωρουχακια 3 λευκα αμανικα κ 5 μακρυμανικα που φορας παντελονακι απο κατω..μαλλον χρειαζομαι κ μερικα κοντομανικα λετε;; 

παντως κοριτσια θελει πολλα να παρεις οχι σελτεδακια, πετσετουλες ρεψιματος, οχι σεντονακια (τι σεντονακια;; Κουνιας, λικνου;), κουβερτακια, κατι αλλα αγκαλιας, εχω χασει την μπαλα!! 

Αν καμια κοπελα ξερει απο αυτα ας μας διαφωτισει τι χρειαζομαστε…

Καλησπέραα. Αρχικά δεν πρέπει να πελαγώνουμε γιατί δεν χρειάζεται να πάρουμε ολα όσα μας πουλάνε. Σίγουρα τη κάθε μαμά την εξυπηρετούν διαφορετικά πράγματα. εγώ για παράδειγμα δεν θέλω καρότσι 3 σε 1,δε θέλω φωλιά...δεν τα χρειάζομαι έτσι. Εγώ θα πάρω σεντόνια και για κούνια και για λίκνο γιατί κούνια θα μου δώσουν και λίκνο έχω ήδη αγοράσει. Σχετικά με τα ρούχα εγώ έχω 0-3,3-6,9-12 . Μεγαλώνουν γρήγορα τα μωράκια τους πρώτους μήνες ειδικά οπότε πιστεύω ότι ήδη έχω κάνει υπερβολές σε ότι έχω χαχαχαχα. Παρήγγειλα και ντουλάπα για τη μπέμπα μου και ανυπομονώ να τα τακτοποιήσω όλα 

6 ώρες πρίν, Laura♡ είπε:

Εμείς οι δυο ε; Καλά θυμόμουν. Καλά αποτελέσματα και στις δύο μας κορίτσι μου!!! Εγώ λέω να πάω μες τις 8 το πρωί που ανοίγει ώστε να έχω ξεμπερδεψει μες τις 11....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια! Η φίλη μου η @marpi91 από τις μανούλες Δεκεμβρίου μου είχε στείλει μια πολύ ωραία λίστα που με έχει βοηθήσει πολύ!!! Σας την βάζω εδώ.. Υπάρχει και στο θέμα Δεκεμβρίου αλλά για να μην ψάχνετε!! Ελπίζω να σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι χρειάζεστε και τι όχι!

1. Κορμακια - εσωρουχακια κοντομανικα: 15τμχ στα νούμερα 0-3 και άλλα τόσα στο 3-6.

2. Κορμακια μακρυμανικα: 10 τμχ στο 0-3 και 10 στο 3-6.

3. Βαμβακερά πυτζαμακια με φερμουάρ: 4 τμχ στο 1-2, 4τμχ στο 2-4, 4τμχ στο 4-6. 

4. Βελουτέ φορμακια: 6 στο κάθε νούμερο από τα παραπάνω.

5. Σετ φορμιτσες: 3 σετ στο 2-4 και 3 στο 4-6. 

6. Ζακετακια: 1 στο 0-3 πλεκτό με γουνιτσα εσωτερικά. 1 πιο λεπτό στο 4-6 για μετά που μπαίνει άνοιξη.

7. Καλτσακια: 6 ζευγάρια. Γαντακια: 2 ζευγάρια σκουφάκια 2 τμχ

8. Σαλιαρες: 10 τμχ

9. Φόρμα εξόδου-ολόσωμο μπουφάν: 1 στο 0-3 και 1 στο 4-6. 

10. Πάνες αγκαλιάς βαμβακερες 6 τμχ.

11. Πανάκια για γουλιτσες και λοιπές χρήσεις: 20 τμχ

12. Σεντόνια κούνιας: 5 τμχ.

13. Σελτεδακια: 6 τμχ

14. Μπιμπερό Dr brown 2 μικρά και 2 μεγάλα 

15. 2 πιπιλες να βρίσκονται 

16. Κουβερτακια: φλις 2 τμχ μάλλινο 1 τμχ

17. Πάπλωμα κούνιας και πάντα σετ 1 τμχ.

18. Αλλαξιερα μαλακή για τη συρταριερα με 2 καλυμματα.

19. Κιτ περιποίησης για νύχια μαλλιά κλπ

20. Αποστειρωτής

21. Ατμομαγειρας μπλέντερ

22. 1 Φωλιτσα για να ξαπλώνει δίπλα μας ή στον καναπέ. 

23. Μαξιλάρι τύπου κρουασάν για θηλασμό με πλενομενο κάλυμμα. 

24. 2 τμχ Σεντόνια για το αυγό. Με τρύπες. 

25. 3 μπουρνουζακια με κουκούλα και 2 πετσέτες απλές 

26. Μπανακι 

27. Αφρόλουτρο, λοσιόν, κρεμουλες και καλαθάκι για αποθήκευση 

28. Εντελώς προαιρετικό, καλάθι για τα άπλυτα του μωρού 

29. Τσάντα αλλαξιερα

30. Καρότσι.

• Μου αρέσει 2
  • Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 17 λεπτά , Amalia! είπε:

Λοιπόν κορίτσια! Η φίλη μου η @marpi91 από τις μανούλες Δεκεμβρίου μου είχε στείλει μια πολύ ωραία λίστα που με έχει βοηθήσει πολύ!!! Σας την βάζω εδώ.. Υπάρχει και στο θέμα Δεκεμβρίου αλλά για να μην ψάχνετε!! Ελπίζω να σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι χρειάζεστε και τι όχι!

1. Κορμακια - εσωρουχακια κοντομανικα: 15τμχ στα νούμερα 0-3 και άλλα τόσα στο 3-6.

2. Κορμακια μακρυμανικα: 10 τμχ στο 0-3 και 10 στο 3-6.

3. Βαμβακερά πυτζαμακια με φερμουάρ: 4 τμχ στο 1-2, 4τμχ στο 2-4, 4τμχ στο 4-6. 

4. Βελουτέ φορμακια: 6 στο κάθε νούμερο από τα παραπάνω.

5. Σετ φορμιτσες: 3 σετ στο 2-4 και 3 στο 4-6. 

6. Ζακετακια: 1 στο 0-3 πλεκτό με γουνιτσα εσωτερικά. 1 πιο λεπτό στο 4-6 για μετά που μπαίνει άνοιξη.

7. Καλτσακια: 6 ζευγάρια. Γαντακια: 2 ζευγάρια σκουφάκια 2 τμχ

8. Σαλιαρες: 10 τμχ

9. Φόρμα εξόδου-ολόσωμο μπουφάν: 1 στο 0-3 και 1 στο 4-6. 

10. Πάνες αγκαλιάς βαμβακερες 6 τμχ.

11. Πανάκια για γουλιτσες και λοιπές χρήσεις: 20 τμχ

12. Σεντόνια κούνιας: 5 τμχ.

13. Σελτεδακια: 6 τμχ

14. Μπιμπερό Dr brown 2 μικρά και 2 μεγάλα 

15. 2 πιπιλες να βρίσκονται 

16. Κουβερτακια: φλις 2 τμχ μάλλινο 1 τμχ

17. Πάπλωμα κούνιας και πάντα σετ 1 τμχ.

18. Αλλαξιερα μαλακή για τη συρταριερα με 2 καλυμματα.

19. Κιτ περιποίησης για νύχια μαλλιά κλπ

20. Αποστειρωτής

21. Ατμομαγειρας μπλέντερ

22. 1 Φωλιτσα για να ξαπλώνει δίπλα μας ή στον καναπέ. 

23. Μαξιλάρι τύπου κρουασάν για θηλασμό με πλενομενο κάλυμμα. 

24. 2 τμχ Σεντόνια για το αυγό. Με τρύπες. 

25. 3 μπουρνουζακια με κουκούλα και 2 πετσέτες απλές 

26. Μπανακι 

27. Αφρόλουτρο, λοσιόν, κρεμουλες και καλαθάκι για αποθήκευση 

28. Εντελώς προαιρετικό, καλάθι για τα άπλυτα του μωρού 

29. Τσάντα αλλαξιερα

30. Καρότσι.

Σούπερ. Έχω αρκετά από αυτά. Ειδικά ρούχα 20 από το κάθε είδος....χαμουληςςςςςς

• Μου αρέσει 1

Αμαλία , σε ευχαριστούμε πολύ για τη λίστα!! Είναι πολύ  βοηθητική όντως..αλλά μόνο σε εμένα φαίνονται τόσα πολλά τα ρουχαλακια? Μάλλον επειδή είμαι άσχετη? πχ τα 20 σελτεδακια?ή τα 3 μπουρνουζάκια γιατί; Εγώ έλεγα να πάρω ένα χιχιχιιχχ . Αχ μάλλον δεν ξέρω τι μου γίνεται! Προς το παρόν έχω πάρει μόνο 8 φορμακια στο νούμερο 0+3 και κάνα 2 ολόσωμα ..και κάτι σπασμένα μεγαλύτερα έτσι ξεμπαρκα που είδα . Εεεεεεεχουμε δρόμο ακόμα!!!

πρίν από 19 λεπτά , Maria X. είπε:

Αμαλία , σε ευχαριστούμε πολύ για τη λίστα!! Είναι πολύ  βοηθητική όντως..αλλά μόνο σε εμένα φαίνονται τόσα πολλά τα ρουχαλακια? Μάλλον επειδή είμαι άσχετη? πχ τα 20 σελτεδακια?ή τα 3 μπουρνουζάκια γιατί; Εγώ έλεγα να πάρω ένα χιχιχιιχχ . Αχ μάλλον δεν ξέρω τι μου γίνεται! Προς το παρόν έχω πάρει μόνο 8 φορμακια στο νούμερο 0+3 και κάνα 2 ολόσωμα ..και κάτι σπασμένα μεγαλύτερα έτσι ξεμπαρκα που είδα . Εεεεεεεχουμε δρόμο ακόμα!!!

Κοίτα εγώ θα ξεκινήσω τώρα με το νούμερο 0-3 και αργότερα βλέποντας και το μωρό θα πάρω και μεγαλύτερα νούμερακια.. δε θα τα ψωνίσω όλα απο τωρα! Τώρα πχ τα μπουρνουζακια ίσως να μην πάρω 3, αλλά 2 θα έχω σίγουρα.. γιατί το ένα θα μπει για πλύσιμο να έχω ένα 2ο..! Για τα σελτεδακια 6 γράφει η λίστα, και συμφωνώ γιατί σκέψου να σου το λερωσει το μωρό όταν το αλλάζεις...πρέπει να έχεις κι άλλα! 

Τα 20τμχ είναι για μικρά πανάκια για γουλιτσες τα οποία είναι σχετικά φθηνά, 1-2 ευρώ.. Ισως να μην πάρω 20, αλλά κάνα δεκαριά θα έχω σίγουρα, πάλι για τον ίδιο λόγο ότι το μωρό μπορεί να λερώνεται μέσα στην ημέρα οπότε θα χρειάζονται, μέχρι να ξανα βάλουμε πλυντήριο. Βέβαια βλέποντας και κάνοντας η κάθε κοπέλα..! Κι εγώ πρώτη φορά μανούλα είμαι και δεν έχω εμπειρία στο θέμα.. 

Επίσης κι εγώ φωλιτσα δε θα πάρω καθόλου, ούτε ριλαξ.. και μάλλον ούτε αλλαξιερα! Θα βολευτώ στο κρεβάτι.. η νύφη μου όλα τα μωρά της στο κρεβάτι τα άλλαζε! Άσε που όταν το μωρό μεγαλώσει κι αρχίσει να γυριζει και να κουνιεται η αλαξιερα θα πάει περίπατο! Οπότε το θεωρώ πεταμένα λεφτά.. 

1 hour ago, Amalia! είπε:

Κοίτα εγώ θα ξεκινήσω τώρα με το νούμερο 0-3 και αργότερα βλέποντας και το μωρό θα πάρω και μεγαλύτερα νούμερακια.. δε θα τα ψωνίσω όλα απο τωρα! Τώρα πχ τα μπουρνουζακια ίσως να μην πάρω 3, αλλά 2 θα έχω σίγουρα.. γιατί το ένα θα μπει για πλύσιμο να έχω ένα 2ο..! Για τα σελτεδακια 6 γράφει η λίστα, και συμφωνώ γιατί σκέψου να σου το λερωσει το μωρό όταν το αλλάζεις...πρέπει να έχεις κι άλλα! 

Τα 20τμχ είναι για μικρά πανάκια για γουλιτσες τα οποία είναι σχετικά φθηνά, 1-2 ευρώ.. Ισως να μην πάρω 20, αλλά κάνα δεκαριά θα έχω σίγουρα, πάλι για τον ίδιο λόγο ότι το μωρό μπορεί να λερώνεται μέσα στην ημέρα οπότε θα χρειάζονται, μέχρι να ξανα βάλουμε πλυντήριο. Βέβαια βλέποντας και κάνοντας η κάθε κοπέλα..! Κι εγώ πρώτη φορά μανούλα είμαι και δεν έχω εμπειρία στο θέμα.. 

Επίσης κι εγώ φωλιτσα δε θα πάρω καθόλου, ούτε ριλαξ.. και μάλλον ούτε αλλαξιερα! Θα βολευτώ στο κρεβάτι.. η νύφη μου όλα τα μωρά της στο κρεβάτι τα άλλαζε! Άσε που όταν το μωρό μεγαλώσει κι αρχίσει να γυριζει και να κουνιεται η αλαξιερα θα πάει περίπατο! Οπότε το θεωρώ πεταμένα λεφτά.. 

Τα σελτεδακια μιας χρήσεως θα βολεύουν πολύ. Εγώ με αυτά θα πορευτώ νομίζω 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...