Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Αχ με τόσα που γράφουμε μπερδεύομαι χαχαχχαχα  όταν λες ότι νιώθεις πως θα γεννήσεις νωρίτερα τι εννοείς? Υπάρχει κάτι που σε κάνει να το πιστεύεις ή έτσι απλά αγχώνεσαι σαν εμένα?

Έχω κατά νου μήπως γεννήσω με καισαρική (προσωπικά το φοβάμαι λιγότερο από τη φυσιολογική γέννα) και για αυτό το λέω συνήθως αν είναι προγραμματισμένη σε βάζουν νωρίτερα!!!

Τι μου ξημέρωσε σήμερα... Δυσκοιλιότητα δυσκοιλιότητα.... Πάρτη την αιμοροΐδα!!!Έχω πανικοβληθεί, έχω στεναχωρηθεί δεν είχα ξαναεμφανίσει ποτέ και αγχώθηκα...Γιατί έπρεπε να γίνει και αυτό τώρα;;;;Πφφφφφφφ :(:(:(

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Περαστικα κοριτσι μου! Ελπιζω να ειναι καμια γριπουλα. Να προσεχεις κ εσυ οσο μπορεις μεχρι να σιγουρευτειτε!

Επαφες εμεις δεν εχουμε απο την αρχη γιατι μας το απαγορεψε ο γιατρος, στην αρχη ελεγα ειναι το τριμηνο μαλλον ε μετα τον 4ο-5ο σταματησαμε κ να τον ρωταμε γιατι παντα αρνητικη ηταν η απαντηση..τους πρωτους μηνες ειχα πολλη ορεξη, μαλλον λογω ορμονων, τωρα εχει δυο μηνες κοιμαται του δικαιου η λιμπιντος μου! Ελπιζω κ εγω να το ξαναβρουμε μετα την εγκυμοσυνη..

Κοριτσια μου ηρθα στο μικροβιολογικο να κανω την καμπυλη!! Σημερα ειμαι ακριβως 28 εβδομαδων! Μα τι αηδια αυτο το διαλυμα που ηπια! Τοοοοσο γλυκο ουτε την πρωτη γουλια δεν θα αντεχα αν ηταν να πιω η να φαω στην ζωη μου ..πως να μην εκτοξευθει το ζαχαρο μετα!! Τωρα θα περιμενω δυο ωριτσες εδω…

Καλημέρα καλά αποτελέσματα!!!!

Κι εγώ καμπύλη μεθαύριο Πέμπτη 24 του μηνός που θα είμαι ακριβώς 28 εβδομάδων. Έχω άγχος να πω την αλήθεια αλλά δεν έχω δείξει καμια προδιάθεση για σάκχαρο. Κάνω κάθε μήνα γενικές εξετάσεις αίματος και ούρων. Ο θεός βοηθός!!! 

2 ώρες πρίν, Marilou7 είπε:

Έχω κατά νου μήπως γεννήσω με καισαρική (προσωπικά το φοβάμαι λιγότερο από τη φυσιολογική γέννα) και για αυτό το λέω συνήθως αν είναι προγραμματισμένη σε βάζουν νωρίτερα!!!

Τι μου ξημέρωσε σήμερα... Δυσκοιλιότητα δυσκοιλιότητα.... Πάρτη την αιμοροΐδα!!!Έχω πανικοβληθεί, έχω στεναχωρηθεί δεν είχα ξαναεμφανίσει ποτέ και αγχώθηκα...Γιατί έπρεπε να γίνει και αυτό τώρα;;;;Πφφφφφφφ :(:(:(

Εγώ είχα τους πρώτους τρείς μήνες δυσκοιλιότητα και πονούσα. Πήρα προληπτικά μια αλοιφή για τις αιμορροΐδες και σώθηκα. Βέβαια αμέσως μετά ξεκίνησα σίδηρο που έμενα με βοήθησε στη δυσκοιλιότητα και πήγαινα κανονικά τουαλέτα. Δοκίμασε μια φυτική αλοιφή για εσωτερική και εξωτερική χρήση για τις αιμορροΐδες. Ζήτησε την από το φαρμακείο η ότι σου προτείνει ο γυναικολόγος σου Θα σε βοηθήσει πολύ πιστεύω 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Marilou7 είπε:

Μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου.. κι εγώ εμφανίζω μια εξωτερικά κάποιες φορές που θα πιεστω πολύ και θα έχω μέρες δυσκοιλιοτητα.. την αγνοώ και αργότερα φεύγει.. δεν μπορείς να κάνεις κάτι, και βασικά δεν ξέρω αν είναι και πολύ σοβαρό. Εμένα δε με πονάει, δεν ματώνει, οπότε δεν ασχολούμαι. Ούτε κάποια κρεμα βάζω. Συνήθως μετά τον τοκετό υποχωρούν.. 

• Μου αρέσει 1

Γεια σας , κοριτσια! Σας διαβάζω συνεχώς.. λοιπόν, για τα ποσοστά στη β επιπέδου που ρωτήσατε, εμένα γράφει τα εξής:

Πιθανότητα τοκετού πριν τις 28 βδομαδες: 0,0 %

Πριν τις 31: 0,1 %

Πριν τις 34: 0,3 %

Πριν τις 37: 2,4 %

Ελπίζω να βοηθησα..Εσάς??

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Amalia! είπε:

Μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου.. κι εγώ εμφανίζω μια εξωτερικά κάποιες φορές που θα πιεστω πολύ και θα έχω μέρες δυσκοιλιοτητα.. την αγνοώ και αργότερα φεύγει.. δεν μπορείς να κάνεις κάτι, και βασικά δεν ξέρω αν είναι και πολύ σοβαρό. Εμένα δε με πονάει, δεν ματώνει, οπότε δεν ασχολούμαι. Ούτε κάποια κρεμα βάζω. Συνήθως μετά τον τοκετό υποχωρούν.. 

Φεύγει μόνη της δηλαδή Αμαλία μου; Θα πάρω κρέμα κορίτσια ναι...αλλά με αγχωνει ότι τώρα που βγήκε θα την έχω εκεί για πάντα...Όπως τα λες κι εγώ...δεν με πονάει...δεν ματώνει...δεν έχω φαγούρα...μόνο την αισθάνομαι λίγο και νιώθω άβολα και με ενοχλεί...μακάρι να φύγει...!

2 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Καλημέρα καλά αποτελέσματα!!!!

Κι εγώ καμπύλη μεθαύριο Πέμπτη 24 του μηνός που θα είμαι ακριβώς 28 εβδομάδων. Έχω άγχος να πω την αλήθεια αλλά δεν έχω δείξει καμια προδιάθεση για σάκχαρο. Κάνω κάθε μήνα γενικές εξετάσεις αίματος και ούρων. Ο θεός βοηθός!!! 

Εγώ είχα τους πρώτους τρείς μήνες δυσκοιλιότητα και πονούσα. Πήρα προληπτικά μια αλοιφή για τις αιμορροΐδες και σώθηκα. Βέβαια αμέσως μετά ξεκίνησα σίδηρο που έμενα με βοήθησε στη δυσκοιλιότητα και πήγαινα κανονικά τουαλέτα. Δοκίμασε μια φυτική αλοιφή για εσωτερική και εξωτερική χρήση για τις αιμορροΐδες. Ζήτησε την από το φαρμακείο η ότι σου προτείνει ο γυναικολόγος σου Θα σε βοηθήσει πολύ πιστεύω 

Μπορείς να μου πεις ποια κρέμα έβαλες εσύ;

• Μου αρέσει 1

Καλα αποτελέσματα σε όσες κανουν καμπύλη ζαχαρου!!Εμενα δεν γράφει κάτι για ποσοστά τοκετού.

@Amalia! και μένα με ενδιαφέρει για στρωματακι κ για το λίκνο κ για την κούνια.Τι πρέπει να παρουμε άραγε?

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Γενικά λίκνο θα πάρετε κορίτσια? Βολευει λέτε ή επειδή είναι μόνο για 6 μήνες είναι τζάμπα αγορά ? Και που να το βάζουμε μετά..δεν έχουμε πολύ χώρο εμείς, την κούνια στο δωμάτιό μας  θα την έχουμε! 

• Μου αρέσει 1

22 minutes ago, Maria X. said:

Γενικά λίκνο θα πάρετε κορίτσια? Βολευει λέτε ή επειδή είναι μόνο για 6 μήνες είναι τζάμπα αγορά ? Και που να το βάζουμε μετά..δεν έχουμε πολύ χώρο εμείς, την κούνια στο δωμάτιό μας  θα την έχουμε! 

Εγω σκεφτομαι να παρω λικνο γιατι θα βοηθαει να εχεις αμεση επαφη με το μωρο κ δεν θα σηκωνεσαι καθε λιγο κ λιγακι..θα παρω ομως ενα οικονομικο που βρηκα στα 90€ δεν νομιζω πως χρειαζεται πολλα λεφτα να δωσουμε..

τωρα τα κοριτσια που αναφερουν για στρωματακι νομιζω θελει σκληρο σχετικα..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Marilou7 είπε:

Φεύγει μόνη της δηλαδή Αμαλία μου; Θα πάρω κρέμα κορίτσια ναι...αλλά με αγχωνει ότι τώρα που βγήκε θα την έχω εκεί για πάντα...Όπως τα λες κι εγώ...δεν με πονάει...δεν ματώνει...δεν έχω φαγούρα...μόνο την αισθάνομαι λίγο και νιώθω άβολα και με ενοχλεί...μακάρι να φύγει...!

Ναι εμένα φεύγει και κάνει μέρες να ξανα βγει. Μόνο αν πιεστω πολύ.. Ενταξει είναι περίεργη η αίσθηση κι εγώ την πρώτη φορά νόμιζα ότι κάτι έπαθα..  χαχαχ μετά το απλοποίησα στο μυαλό μου και το ξεπέρασα.. απλώς μην της δίνεις σημασία αν δε σε ενοχλεί! Θέλει όμως καλό καθαρισμό η περιοχή και ιδανικά να πλενεσαι μετά από κάθε φορά... Επίσης καλύτερα να χρησιμοποιείς Μωρομαντηλα κι όχι χαρτί που είναι σκληρό και μπορεί να ερεθίζει την περιοχή (έτσι έχω διαβάσει!)..

πρίν από 28 λεπτά , Efaki είπε:

Καλα αποτελέσματα σε όσες κανουν καμπύλη ζαχαρου!!Εμενα δεν γράφει κάτι για ποσοστά τοκετού.

@Amalia! και μένα με ενδιαφέρει για στρωματακι κ για το λίκνο κ για την κούνια.Τι πρέπει να παρουμε άραγε?

Έχω δει ότι υπάρχει στρώμα κοκοφοινικα και λατεξ.. όμως άκρη δεν έχω βγάλει ποιο είναι το καλύτερο.. άλλοι γράφουν το ένα, άλλο το άλλο!!! 

πρίν από 26 λεπτά , Maria X. είπε:

Εμείς πήραμε! Πιστεύω αν θέλεις να θηλάζεις θα βολέψει φουλ.. εμείς το πήραμε 110 ευρώ. Δεν νομίζω ότι είναι μεγάλο κόστος, αφού θα μας λύσει τα χέρια και δε θα χρειάζεται να σηκωνομαστε 100 φορές τη νύχτα για να βγάλουμε το μωρό από την κούνια.. 

πρίν από 14 λεπτά , N.Angel είπε:

Εγω σκεφτομαι να παρω λικνο γιατι θα βοηθαει να εχεις αμεση επαφη με το μωρο κ δεν θα σηκωνεσαι καθε λιγο κ λιγακι..θα παρω ομως ενα οικονομικο που βρηκα στα 90€ δεν νομιζω πως χρειαζεται πολλα λεφτα να δωσουμε..

τωρα τα κοριτσια που αναφερουν για στρωματακι νομιζω θελει σκληρο σχετικα..

Ημισκληρο διάβασα ότι θέλει.. αλλά μετά υπάρχουν τα λατεξ και κοκοφοινικα.. το ένα είναι σχετικά μαλακο, το άλλο πολύ σκληρό!! Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βγάζουν ένα μέτριο!!

1 hour ago, Maria X. είπε:

Γεια σας , κοριτσια! Σας διαβάζω συνεχώς.. λοιπόν, για τα ποσοστά στη β επιπέδου που ρωτήσατε, εμένα γράφει τα εξής:

Πιθανότητα τοκετού πριν τις 28 βδομαδες: 0,0 %

Πριν τις 31: 0,1 %

Πριν τις 34: 0,3 %

Πριν τις 37: 2,4 %

Ελπίζω να βοηθησα..Εσάς??

Εμένα πριν τις 37 λέει 7% και δεν ξέρω αν αυτό θεωρείται υψηλό ή όχι.. μόλις πάω για το ντοπλερ θα ρωτήσω!!! Λογικά θα μου βγαίνει τόσο γιατί έχω λίγο πιο κοντό τράχηλο.. 

• Μου αρέσει 2

Καλησπέραααα. Εγώ έχω πάρει λίκνο από το λητώ προσαρμοζόμενο στο κρεβάτι μας το chipollino mocca 176 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Και περιμένω να μου δώσουν κούνια. Το λίκνο με στρώμα ημίσκληρο το πήρα στην τιμή. Όσες θέλουμε να θηλάσουμε θα μας βολεύει πάρα πολύ πιστεύω. Είναι και πιο ξεκούραστο για εμάς τις μαμάδες γενικότερα θηλάζεις δε θηλάζεις 

1 ώρα πρίν, Marilou7 είπε:

Εγώ πήρα της Fitoroid . Ήταν πολύ καλή 

5 ώρες πρίν, Marilou7 είπε:

Εγώ πάλι τρέμω μην τυχόν γίνει κάτι και πρέπει να γεννήσω με καισαρική.....ούτε να το σκέφτομαι ότι θα μου μπει μαχαίρι....επίσης δεν το θέλω γιατί μετά και η ανάρρωση θα είναι πολύ δυσκολότερη και θα έχουμε ένα μωρό που θα θέλει κάθε δευτερόλεπτο τη προσοχή μας... Αν δεν υπάρχει θέμα πάλεψε το για φυσιολογικό....γνώμη μου πάντα....θα πονέσουμε εκείνη την ώρα αλλά μετά η ανάρρωση και η προσαρμογή θα είναι ευκολότερη....

• Μου αρέσει 1

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια μου! Σήμερα δεν έχει κάνει πυρετό και είναι ζωηρότατος. Ξανακάναμε τεστ κ είναι αρνητικό. Μου είπε κ η νηπιαγωγός ότι κυκλοφορεί μια ίωση με μια μέρα πυρετό. Μακάρι να είναι αυτό.

@N.Angel Καλά αποτελέσματα εύχομαι!

@Marilou7 Για τις αιμορροΐδες βοηθάει να πλενεσαι με κρύο νερό αμέσως μετά. Κ κρέμα γνωρίζω την proctosynalar αλλά ρώτησε και το γιατρό σου τι επιτρέπεται.

Στρώμα κούνιας δεν θυμάμαι τι υλικό έχουμε. Μας το είχαν κάνει δώρο και ίσως για αυτό δεν το έχω συγκρατήσει. Επίσης στην αρχή με είχε βολεψει πολύ η καλαθουνα με βάση με ροδακια. Εκεί τα κοιμιζα και τη μέρα μπορούσα να τα έχω στο σαλόνι ή την κουζίνα. Φανταστείτε έπλενα πιάτα κ με το πόδι κουνούσα την καλαθουνα. Και γυμναστική παρακαλώ! ΧΑ ΧΑ! Η χρήση είναι για 4-5μηνες, μετά δεν χωράνε οπότε στην κούνια.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 41 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Καλησπέραααα. Εγώ έχω πάρει λίκνο από το λητώ προσαρμοζόμενο στο κρεβάτι μας το chipollino mocca 176 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Και περιμένω να μου δώσουν κούνια. Το λίκνο με στρώμα ημίσκληρο το πήρα στην τιμή. Όσες θέλουμε να θηλάσουμε θα μας βολεύει πάρα πολύ πιστεύω. Είναι και πιο ξεκούραστο για εμάς τις μαμάδες γενικότερα θηλάζεις δε θηλάζεις 

Εγώ πήρα της Fitoroid . Ήταν πολύ καλή 

Εγώ πάλι τρέμω μην τυχόν γίνει κάτι και πρέπει να γεννήσω με καισαρική.....ούτε να το σκέφτομαι ότι θα μου μπει μαχαίρι....επίσης δεν το θέλω γιατί μετά και η ανάρρωση θα είναι πολύ δυσκολότερη και θα έχουμε ένα μωρό που θα θέλει κάθε δευτερόλεπτο τη προσοχή μας... Αν δεν υπάρχει θέμα πάλεψε το για φυσιολογικό....γνώμη μου πάντα....θα πονέσουμε εκείνη την ώρα αλλά μετά η ανάρρωση και η προσαρμογή θα είναι ευκολότερη....

Το στρώμα ήταν μαζί με το λίκνο?? Εάν όχι ποιο πήρες?

15 ώρες πρίν, Arden είπε:

Οι γνωστές αϋπνίες κορίτσια.. δεν κλείνει το μάτι με τίποτα και ούτε χθες κοιμήθηκα. Εν τω μεταξύ ο μικρός μου έκανε απόψε 38 πυρετό και η δασκάλα του είχε βγει θετική την προηγούμενη εβδομάδα. Του κάναμε τέστ, αρνητικό βγαίνει αλλά δεν κάθεται να το κάνουμε σωστά.. Μακάρι να μην είναι covid..:sad: έχω φοβηθεί πολύ η αλήθεια είναι..

Arden, περαστικά!Μην αγχώνεσαι.Μακάρι να μην έχει κορωνοιο αλλά και να έχει δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα.Φιλια!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...