Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Laura♡ είπε:

Κορίτσια και εγω δεν ξερω πως θα τα καταφέρω με το βρέφος και αλλα δυο παιδια!!Για οσες περιμένουν το πρώτο εχω να σας πω πως ειναι πολυ εύκολα τα πράγματα:) !!!!Σίγουρα πρωτόγνωρα αλλα βρίσκεις εύκολα ρυθμούς.

Στο δεύτερο δυσκολεύει η κατάσταση και στο τρίτο δεν ξέρω.... φαντάζει βουνο:)!!!!

Ψώνια δεν εκανα χρειάζομαι αρκετα πράγματα και πρεπει να βάλω πρόγραμμα

Ασχετο ..η ερωτική σας ζωή πως παει;;

Η ποια???? Χαχαχχαχα ποια είναι αυτή η κυρία??? 

πρίν από 16 λεπτά , Marilou7 είπε:

Καλησπέρα! Εγώ έχω ψωνίσει αρκετά πράγματα, φορμάκια, φανελάκια τώρα που έβαλαν εκπτώσεις τα περισσότερα μαγαζιά και σήμερα πήγαμε με τη μαμά μου σε μια αποθήκη με λευκά είδη που μας τα δίνει σε τιμές χονδρικής και πήρα τα πάντα από προίκα μωρού! Περιμένω ακριβώς την Παρασκευή να δω αν θα βάλουν έκπτωση στα καρότσια, να πάρουμε και το καρότσι μας...και τέλος!:D

Εντάξει εσύ είσαι πολύ μπροστά!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 23 λεπτά , Amalia! είπε:

Η ποια???? Χαχαχχαχα ποια είναι αυτή η κυρία??? 

Εντάξει εσύ είσαι πολύ μπροστά!!! 

Έχω ΠΗΤ 6/2 αλλά νιώθω ότι θα γεννήσω Γενάρη...και έχω αγχωθεί!χεχε! Έτσι θέλω να τα έχω όλα σε ετοιμότητα...! Τώρα πάνες, πιπίλες και 2 μπουκάλια είναι λεπτομέρειες τα παίρνω κ τον Δεκέμβριο...να έχω κάτι να πάρω κ τότε!:lol:

• Χαχα 1

πρίν από 16 λεπτά , Marilou7 είπε:

Έχω ΠΗΤ 6/2 αλλά νιώθω ότι θα γεννήσω Γενάρη...και έχω αγχωθεί!χεχε! Έτσι θέλω να τα έχω όλα σε ετοιμότητα...! Τώρα πάνες, πιπίλες και 2 μπουκάλια είναι λεπτομέρειες τα παίρνω κ τον Δεκέμβριο...να έχω κάτι να πάρω κ τότε!:lol:

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ αγχώνομαι μην γεννήσω νωρίτερα αλλα δεν ειχα ψωνισει ιδιαίτερα... τώρα με άγχωσες πιο πολύ! Χαχχαα θα ξεκινήσω από Πέμπτη Παρασκευή!

• Χαχα 1

@Amalia!Για τις πάνες στην αρχή χρησιμοποίησα τα pampers. Έχουν και μια γραμμή που δείχνει αν ειναι βρεγμενη. Μετά όμως μου άρεσαν καλύτερα της babylino. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα στοκαρει πριν γεννηθούν. Σκεφτόμουν ότι δεν μπορείς να ξέρεις τι θα ταιριάξει στο μωράκι καλύτερα. Περνάνε κ γρήγορα στο επόμενο νούμερο. Άλλωστε πάντα υπάρχουν προσφορές. Όπως κ από ηλεκτρονικά φαρμακεία βρίσκεις προσφορές. Για αρχή αν θυμάμαι καλά χρειάζεσαι τουλάχιστον 6-8 πάνες την ημέρα. Τα άλλαζα μετά από κάθε γεύμα κ τρώγαμε ανά 3 ώρο περίπου.  

@Jiji δεν κάνω ινσουλίνη, για την ώρα το ρυθμίζω με διατροφή. Πριν λίγο έκανα την παρασπονδία μου, έφαγα λίγο κεικ και θα μετρηθω σε μια ώρα να δω τι έκανα. 

@Laura♡ πόσο είναι τα παιδάκια σου? Να τα χαίρεσαι! πάνε σχολείο? Η ερωτική ζωή είναι απαγορευμένη σε εμάς από το γιατρό. Ούτε καν το σκέφτομαι..το σύζυγο λυπάμαι αλλά είναι εκπαιδευμένος, το έχει ξαναπεράσει άλλωστε στην προηγουμένη εγκυμοσύνη. 

Από ρούχα έχω αρκετά από τη μικρή μου και λέω μόλις μπει ο Δεκέμβρης να αγγαρεψω τον αντρουλη μου να τα βρούμε και να τα πλύνουμε. Μια συρταριερα χρειάζομαι οπωσδήποτε γιατί δεν έχω που να τα βάλω. Κ στα ρούχα δεν χρειάζεται υπερβολές, μεγαλώνουν γρήγορα. 

@Jiji μόλις μετρηθηκα..με 3 μπουκιες κέικ 120. Οπότε αν το έτρωγα όλο θα εκτοξευόταν..:(

• Μου αρέσει 2

πρίν από 54 λεπτά , Laura♡ είπε:

Κορίτσια και εγω δεν ξερω πως θα τα καταφέρω με το βρέφος και αλλα δυο παιδια!!Για οσες περιμένουν το πρώτο εχω να σας πω πως ειναι πολυ εύκολα τα πράγματα:) !!!!Σίγουρα πρωτόγνωρα αλλα βρίσκεις εύκολα ρυθμούς.

Στο δεύτερο δυσκολεύει η κατάσταση και στο τρίτο δεν ξέρω.... φαντάζει βουνο:)!!!!

Ψώνια δεν εκανα χρειάζομαι αρκετα πράγματα και πρεπει να βάλω πρόγραμμα

Ασχετο ..η ερωτική σας ζωή πως παει;;

Η ερωτική μας ζωή έχει πάει λίγο περίπατο χαχα ..Ενώ τους πρώτους μήνες είχαμε κανονικά επαφές , Σεπτέμβριο είχα μυκόπλασμα και χλαμύδια και μπήκαμε και οι δύο σε αντιβίωση και οι επαφές απαγορεύτηκαν...Έπρεπε να περιμένουμε και 1 μήνα από το τέλος της αντιβίωσης για επανεξέταση...και τελικά όλα καλά!!! Καθαρίσαμε!!! Τώρα που είμαστε "ελεύθεροι" νιώθω λίγο περίεργα με τη μεγάλη κοιλιά και τον μπέμπη να κλωτσάει...αλλά δεν θέλω να χάσουμε και εντελώς επαφή! Θα ήταν καλό δειλά δειλά να μπούμε πάλι σε δράση! :oops:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Arden είπε:

@Amalia!Για τις πάνες στην αρχή χρησιμοποίησα τα pampers. Έχουν και μια γραμμή που δείχνει αν ειναι βρεγμενη. Μετά όμως μου άρεσαν καλύτερα της babylino. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα στοκαρει πριν γεννηθούν. Σκεφτόμουν ότι δεν μπορείς να ξέρεις τι θα ταιριάξει στο μωράκι καλύτερα. Περνάνε κ γρήγορα στο επόμενο νούμερο. Άλλωστε πάντα υπάρχουν προσφορές. Όπως κ από ηλεκτρονικά φαρμακεία βρίσκεις προσφορές. Για αρχή αν θυμάμαι καλά χρειάζεσαι τουλάχιστον 6-8 πάνες την ημέρα. Τα άλλαζα μετά από κάθε γεύμα κ τρώγαμε ανά 3 ώρο περίπου.  

@Jiji δεν κάνω ινσουλίνη, για την ώρα το ρυθμίζω με διατροφή. Πριν λίγο έκανα την παρασπονδία μου, έφαγα λίγο κεικ και θα μετρηθω σε μια ώρα να δω τι έκανα. 

@Laura♡ πόσο είναι τα παιδάκια σου? Να τα χαίρεσαι! πάνε σχολείο? Η ερωτική ζωή είναι απαγορευμένη σε εμάς από το γιατρό. Ούτε καν το σκέφτομαι..το σύζυγο λυπάμαι αλλά είναι εκπαιδευμένος, το έχει ξαναπεράσει άλλωστε στην προηγουμένη εγκυμοσύνη. 

Από ρούχα έχω αρκετά από τη μικρή μου και λέω μόλις μπει ο Δεκέμβρης να αγγαρεψω τον αντρουλη μου να τα βρούμε και να τα πλύνουμε. Μια συρταριερα χρειάζομαι οπωσδήποτε γιατί δεν έχω που να τα βάλω. Κ στα ρούχα δεν χρειάζεται υπερβολές, μεγαλώνουν γρήγορα. 

@Jiji μόλις μετρηθηκα..με 3 μπουκιες κέικ 120. Οπότε αν το έτρωγα όλο θα εκτοξευόταν..:(

Καλά δε θες να ξέρεις που φτάνω εγώ χαχαχαχχα κ δεν τρώω η καημένη!!!

@Laura♡ ας μη μιλάμε για θέματα που πονάνε χαχαχχα στην αρχή δεν είχα καθόλου όρεξη τώρα που κάπως έχω νοιώθω αβολα με την κοιλιά αλλά πρέπει όντως να ξανά μπούμε σε ρυθμό να μην χάσουμε επαφή με τους άντρες μας...ασε που τον τελευταιο μηνα απ οσο εχω διαβασει βοηθαει κ στον τοκετο..

1 hour ago, Marilou7 είπε:

Και εγώ 6/2 έχω ΠΗΤ!!!!αλλά κι εγώ έχω το άγχος μη γεννήσω νωρίτερα...

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Καλά δε θες να ξέρεις που φτάνω εγώ χαχαχαχχα κ δεν τρώω η καημένη!!!

@Laura♡ ας μη μιλάμε για θέματα που πονάνε χαχαχχα στην αρχή δεν είχα καθόλου όρεξη τώρα που κάπως έχω νοιώθω αβολα με την κοιλιά αλλά πρέπει όντως να ξανά μπούμε σε ρυθμό να μην χάσουμε επαφή με τους άντρες μας...ασε που τον τελευταιο μηνα απ οσο εχω διαβασει βοηθαει κ στον τοκετο..

Και εγώ 6/2 έχω ΠΗΤ!!!!αλλά κι εγώ έχω το άγχος μη γεννήσω νωρίτερα...

Το θυμάμαι που το είχαμε αναφέρει πάλι...είμαστε ακριβώς μαζί εμείς!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Marilou7 είπε:

Το θυμάμαι που το είχαμε αναφέρει πάλι...είμαστε ακριβώς μαζί εμείς!

Αχ με τόσα που γράφουμε μπερδεύομαι χαχαχχαχα  όταν λες ότι νιώθεις πως θα γεννήσεις νωρίτερα τι εννοείς? Υπάρχει κάτι που σε κάνει να το πιστεύεις ή έτσι απλά αγχώνεσαι σαν εμένα?

• Μου αρέσει 1

Οι γνωστές αϋπνίες κορίτσια.. δεν κλείνει το μάτι με τίποτα και ούτε χθες κοιμήθηκα. Εν τω μεταξύ ο μικρός μου έκανε απόψε 38 πυρετό και η δασκάλα του είχε βγει θετική την προηγούμενη εβδομάδα. Του κάναμε τέστ, αρνητικό βγαίνει αλλά δεν κάθεται να το κάνουμε σωστά.. Μακάρι να μην είναι covid..:sad: έχω φοβηθεί πολύ η αλήθεια είναι..

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

3 ώρες πρίν, Arden είπε:

Οι γνωστές αϋπνίες κορίτσια.. δεν κλείνει το μάτι με τίποτα και ούτε χθες κοιμήθηκα. Εν τω μεταξύ ο μικρός μου έκανε απόψε 38 πυρετό και η δασκάλα του είχε βγει θετική την προηγούμενη εβδομάδα. Του κάναμε τέστ, αρνητικό βγαίνει αλλά δεν κάθεται να το κάνουμε σωστά.. Μακάρι να μην είναι covid..:sad: έχω φοβηθεί πολύ η αλήθεια είναι..

Καλημέραα!!! Περαστικά στον μικρό. Εύχομαι να περάσει γρήγορα.....

Εμείς κορίτσια όλους αυτούς τους μήνες δεν έχουμε ιδιαίτερες επαφές. Γύρω στις 10 φορές στρογγυλά. Δεν έχω καμία ερωτική διάθεση. Νιώθω κι εγώ άβολα με το σώμα μου λόγω των αλλαγών...ο άντρας μου εννοείται ότι το ζητάει. Κάποιες φορές με καταφέρνει....χαχαχα.    

Σχετικά με τη βοήθεια,θα ζητήσω κι εγώ βοήθεια αν χρειαστώ από τη μαμά μου. Ούτως ή άλλως δεν έχω κανέναν άλλον που να εμπιστεύομαι περισσότερο. Αλλά επειδή ξέρει ότι είμαι ιδιότροπη θα κάνει πίσω όταν βλέπει πως δεν μου αρέσει για παράδειγμα αυτό που πάει να κάνει.... Δεν αγχώνομαι τόσο για αυτό όσο με αγχώνει η ψυχολογία μου μετά τον τοκετό.... φοβάμαι το πώς θα είμαι....οι ορμόνες θα κάνουν πάρτυ.....

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Ρώτησα για την ερωτική ζωή μιας και η δικια μας πήγε περίπατο . Απο την μια μου φαίνεται περίεργο γιατι ωρες ωρες αναρωτιέμαι πως γίναμε ετσι...απο την αλλη δεν εχω και ορεξη με ολες αυτες τις αλλαγές στο σωμα...Στην αρχη καπως το ειχαμε βρει...μετα το χάσαμε :) Λογικα πρέπει να το ξαναβρούμε σε καποια φαση πριν αποξενωθούμε εντελώς!

Σε οτι αφορά τις πάνες εγω θα ψάξω παλι για αυτές που εχουν εναν μικρο άνοιγμα για τον ομφαλό .Βολεύουνε περισσότερο. Νομίζω ήταν κατηγορία απο pampers.

@Arden περαστικά στον μικρό. Σε νιώθω πραγματικα !!!Ευχαριστώ για τις ευχές. Είναι 9 ετών και 5 ετών.Να χαίρεσαι και εσυ τα μικρά σου!

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια μου σχετικά με τις πάνες,εγώ δεν θα ψωνίσω ιδιαίτερα πολλές από τώρα γιατί δεν ξέρω ποιες θα βολεύουν τη μπουμπού. Έχω ακούσει για αλλεργίες κτλ . Αλλά μωρά τα πειράζουν οι πάνες Pampers και άλλα μωρά οι Babylino για παράδειγμα,οπότε βλέποντας και κάνοντας. Επίσης έχω διαβάσει ότι τα μωρομαντηλα είναι σχεδόν απαγορευτικά τους πρώτους 2-3 μήνες. Τουλάχιστον αν χρησιμοποιούμε μωρομαντηλα να είναι χωρίς αλκοόλη όσο πιο ήπια γίνεται...

6 hours ago, Arden said:

Περαστικα κοριτσι μου! Ελπιζω να ειναι καμια γριπουλα. Να προσεχεις κ εσυ οσο μπορεις μεχρι να σιγουρευτειτε!

2 hours ago, Laura♡ said:

Καλημέρα κορίτσια

Ρώτησα για την ερωτική ζωή μιας και η δικια μας πήγε περίπατο . Απο την μια μου φαίνεται περίεργο γιατι ωρες ωρες αναρωτιέμαι πως γίναμε ετσι...απο την αλλη δεν εχω και ορεξη με ολες αυτες τις αλλαγές στο σωμα...Στην αρχη καπως το ειχαμε βρει...μετα το χάσαμε :) Λογικα πρέπει να το ξαναβρούμε σε καποια φαση πριν αποξενωθούμε εντελώς!

Σε οτι αφορά τις πάνες εγω θα ψάξω παλι για αυτές που εχουν εναν μικρο άνοιγμα στον ομφάλιο λώρο.Βολεύουνε περισσότερο. Νομίζω ήταν κατηγορία απο pampers.

@Arden περαστικά στον μικρό. Σε νιώθω πραγματικα !!!Ευχαριστώ για τις ευχές. Είναι 9 ετών και 5 ετών.Να χαίρεσαι και εσυ τα μικρά σου!

Επαφες εμεις δεν εχουμε απο την αρχη γιατι μας το απαγορεψε ο γιατρος, στην αρχη ελεγα ειναι το τριμηνο μαλλον ε μετα τον 4ο-5ο σταματησαμε κ να τον ρωταμε γιατι παντα αρνητικη ηταν η απαντηση..τους πρωτους μηνες ειχα πολλη ορεξη, μαλλον λογω ορμονων, τωρα εχει δυο μηνες κοιμαται του δικαιου η λιμπιντος μου! Ελπιζω κ εγω να το ξαναβρουμε μετα την εγκυμοσυνη..

Κοριτσια μου ηρθα στο μικροβιολογικο να κανω την καμπυλη!! Σημερα ειμαι ακριβως 28 εβδομαδων! Μα τι αηδια αυτο το διαλυμα που ηπια! Τοοοοσο γλυκο ουτε την πρωτη γουλια δεν θα αντεχα αν ηταν να πιω η να φαω στην ζωη μου ..πως να μην εκτοξευθει το ζαχαρο μετα!! Τωρα θα περιμενω δυο ωριτσες εδω…

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 47 λεπτά , N.Angel είπε:

Περαστικα κοριτσι μου! Ελπιζω να ειναι καμια γριπουλα. Να προσεχεις κ εσυ οσο μπορεις μεχρι να σιγουρευτειτε!

Επαφες εμεις δεν εχουμε απο την αρχη γιατι μας το απαγορεψε ο γιατρος, στην αρχη ελεγα ειναι το τριμηνο μαλλον ε μετα τον 4ο-5ο σταματησαμε κ να τον ρωταμε γιατι παντα αρνητικη ηταν η απαντηση..τους πρωτους μηνες ειχα πολλη ορεξη, μαλλον λογω ορμονων, τωρα εχει δυο μηνες κοιμαται του δικαιου η λιμπιντος μου! Ελπιζω κ εγω να το ξαναβρουμε μετα την εγκυμοσυνη..

Κοριτσια μου ηρθα στο μικροβιολογικο να κανω την καμπυλη!! Σημερα ειμαι ακριβως 28 εβδομαδων! Μα τι αηδια αυτο το διαλυμα που ηπια! Τοοοοσο γλυκο ουτε την πρωτη γουλια δεν θα αντεχα αν ηταν να πιω η να φαω στην ζωη μου ..πως να μην εκτοξευθει το ζαχαρο μετα!! Τωρα θα περιμενω δυο ωριτσες εδω…

Καλή επιτυχία εύχομαι!!! Να έχεις καλά αποτελέσματα! 

Κορίτσια στην β επιπεδου σας είχαν βγάλει ποσοστά για πρόωρο τοκετό?? Τι ποσοστά είχατε??

• Μου αρέσει 1

15 minutes ago, Amalia! said:

Καλή επιτυχία εύχομαι!!! Να έχεις καλά αποτελέσματα! 

Κορίτσια στην β επιπεδου σας είχαν βγάλει ποσοστά για πρόωρο τοκετό?? Τι ποσοστά είχατε??

Δεν θυμαμαι να μου εβγαλαν εμενα ποσοστο..κατι μου ειχαν βγαλει στην αυχενικγ αλλα δεν θυμαμαι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...