Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Θα μπορούσες να πας κ σε αιματολογο που να ασχολείται με την γονιμοτητα. Δεν ξέρω αν έχεις πάει στο παρελθόν.

Δεν έχω πάει γιατί έβλεπα το πρόβλημα να είναι μόνο η ΑΜΗ αλλά αν δε κάνω λάθος στο τμήμα αποβολών του Ελενα που μου πρότεινε η @linaa είναι διευθύντρια μια αιματολόγος οπότε σου κάνουν το σχετικό έλεγχο εκεί. 

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

On 20/8/2022 at 7:08 ΜΜ, Jiji είπε:

Κορίτσια αλλαντικά τρωτε?γαλοπούλα? Εμένα δε μου έχει απαγορεύσει κάτι ή γιατρός μου αλλά διαβάζω διαφορά...τόσο καιρό δεν τρώω αλλά βαρέθηκα να τρώω τοστ μόνο με τυρί! Κ αναρωτιέμαι αν κάνει να φάω καπνιστή γαλοπούλα που μου αρέσει πολύ.. 

Καλημέρα! Εγώ δεν τρώω αλλαντικά, τα αποφεύγω κι αν φάω θα πάρω γαλοπούλα καπνιστή ή ψητή από τα συσκευασμένα. Εάν τρώτε αλλαντικά γενικά προσέξτε κάποια από αυτά είναι από μη μαγειρεμένα κρέατα και δεν κάνει, πχ το παριζακι. Έτσι είχα διαβάσει. Εγώ τα αποφεύγω κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. 

Μέσα στο τοστακι σου μπορείς να βάλεις ντομάτουλα για να το κάνεις πιο ενδιαφέρον, ή βρασμένο αυγό σε φέτες..

Κορίτσια να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο, για διαβήτη κύησης προσέχετε? Τρώτε γλυκά, φρουτα κτλ? Σκέφτομαι μήπως πρέπει να αρχίσω να προσέχω τι τρώω για να μην έχω πρόβλημα μετά με αυτό.. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Amalia! είπε:

Καλημέρα! Εγώ δεν τρώω αλλαντικά, τα αποφεύγω κι αν φάω θα πάρω γαλοπούλα καπνιστή ή ψητή από τα συσκευασμένα. Εάν τρώτε αλλαντικά γενικά προσέξτε κάποια από αυτά είναι από μη μαγειρεμένα κρέατα και δεν κάνει, πχ το παριζακι. Έτσι είχα διαβάσει. Εγώ τα αποφεύγω κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. 

Μέσα στο τοστακι σου μπορείς να βάλεις ντομάτουλα για να το κάνεις πιο ενδιαφέρον, ή βρασμένο αυγό σε φέτες..

Κορίτσια να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο, για διαβήτη κύησης προσέχετε? Τρώτε γλυκά, φρουτα κτλ? Σκέφτομαι μήπως πρέπει να αρχίσω να προσέχω τι τρώω για να μην έχω πρόβλημα μετά με αυτό.. 

Κι εγω γαλοπουλα καπνιστη πήρα ετσι για αλλαγη...

Εγώ από όλα τρώω...προσπαθώ να μην το παρακανω αλλά δεν μου είναι καθόλου εύκολο ειδικά με τα γλυκά που είναι η αδυναμία μου...ελπίζω να μην έχω πρόβλημα αργότερα...

Γενικά πεινάω πολύ! Μου είναι αρκετά δύσκολο να προσέξω...προσέχω όσο μπορώ με τα κρέατα ψήσιμο κλπ αλλά κατά τ άλλα τρώω την αλήθεια μου θα την πω χαχχαχαχα

31 minutes ago, Jiji said:

Κι εγω γαλοπουλα καπνιστη πήρα ετσι για αλλαγη...

Εγώ από όλα τρώω...προσπαθώ να μην το παρακανω αλλά δεν μου είναι καθόλου εύκολο ειδικά με τα γλυκά που είναι η αδυναμία μου...ελπίζω να μην έχω πρόβλημα αργότερα...

Γενικά πεινάω πολύ! Μου είναι αρκετά δύσκολο να προσέξω...προσέχω όσο μπορώ με τα κρέατα ψήσιμο κλπ αλλά κατά τ άλλα τρώω την αλήθεια μου θα την πω χαχχαχαχα

Κ εγω την αμαρτια μου θα την πω! Τρωω απο ολα σχεδον εκτος απο τα προφανη που δεν κανει..κ τα γλυκακια μου και τα junk μου..ελα που αυτα καθονται καλυτερα στο στομαχι και λογω διακοπων βεβαια..αλλα κ εγω το σκεφτομαι κ φοβαμαι για διαβητη κυησης κ για την υγεια του εμβρυου γενικα! 

Καλησπέρα σε όλες!!! Εγώ τρώω και junk τα οποία τις περισσότερες φορές τα κάνω εμετό....καλά και σούπα να φάω την κάνω εμετό... γενικά ότι και να φάω το βγάζω... Περνάω τέλεια όπως καταλαβαίνετε:)

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 29 λεπτά , LouloudakiK είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!! Εγώ τρώω και junk τα οποία τις περισσότερες φορές τα κάνω εμετό....καλά και σούπα να φάω την κάνω εμετό... γενικά ότι και να φάω το βγάζω... Περνάω τέλεια όπως καταλαβαίνετε:)

Αχ ότι και να σου πούμε δεν βοηθάει το ξέρω! Μόνο υπομονή τίποτα άλλο σκέψου ότι εσύ τουλάχιστον γλυτώνεις τα κιλά εμείς όπως μας βλέπω καταρκυλωντας  θα μας πάνε στη γεννα χαχχαχαχαχχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Υποφέρω και εγώ από ναυτίες αλλά τουλάχιστον δεν κάνω εμετούς. Εγώ ανέκαθεν πρόσεχα την διατροφή μου όποτε συνεχίζω τα ίδια και τώρα. Δεν τρώω γλυκά ούτε junk:) πολύ δύσκολο κορίτσια για εσάς που κάνετε εμετούς:sad:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Pozi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Υποφέρω και εγώ από ναυτίες αλλά τουλάχιστον δεν κάνω εμετούς. Εγώ ανέκαθεν πρόσεχα την διατροφή μου όποτε συνεχίζω τα ίδια και τώρα. Δεν τρώω γλυκά ούτε junk:) πολύ δύσκολο κορίτσια για εσάς που κάνετε εμετούς:sad:

Μπράβο σου που μπορείς κ προσέχεις! Μακάρι να το καταφέρναμε όλες! Εγώ ήμουν γενικά περίεργη με το φαγητό από πάντα κ έτσι τώρα μου είναι ακόμα πιο δύσκολο...το μόνο που προσπαθώ είναι ανάμεσα στα χαζά που τρώω να τρώω κ τίποτα υγιεινό!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Jiji είπε:

Αχ ότι και να σου πούμε δεν βοηθάει το ξέρω! Μόνο υπομονή τίποτα άλλο σκέψου ότι εσύ τουλάχιστον γλυτώνεις τα κιλά εμείς όπως μας βλέπω καταρκυλωντας  θα μας πάνε στη γεννα χαχχαχαχαχχα

Χαχαχα πιστεύω αν και όταν σταματήσουν οι εμετοί θα ξεκινήσω να παίρνω κιλά...

Θα τα χάσουμε μετά τη γέννα!!! Υπομονή 

• Μου αρέσει 1

12 hours ago, Jiji said:

Μπράβο σου που μπορείς κ προσέχεις! Μακάρι να το καταφέρναμε όλες! Εγώ ήμουν γενικά περίεργη με το φαγητό από πάντα κ έτσι τώρα μου είναι ακόμα πιο δύσκολο...το μόνο που προσπαθώ είναι ανάμεσα στα χαζά που τρώω να τρώω κ τίποτα υγιεινό!

Σίγουρα είναι δύσκολο να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες, αυτό δεν γίνεται  από την μια μέρα στην άλλη. 
Πρόσεχε λίγο τα γλυκά και το αλάτι και να πίνεις πολύ νερό ;-)

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κοριτσια!!! Όσον αφορά τα αλλαντικά , δεν επιτρέπονται τα ωμά η τα πάστα . . . Βραστή η ψητή γαλοπούλα επιτρέπεται γενικά να είναι μαγειρεμένα αλλιώς υπάρχει φόβος για τοξοπλασμωση . . . 

Γενικά είναι κάποια πράγματα που πρέπει να προσέχουμε κ ειδικά γλυκα κ αλάτι( καλά είναι να μιλάτε με κάποιον ειδικο ενδοκρινολογο για αποφυγή διαβήτη κύησης).  . . Πρέπει να κάνουμε κάποιες θυσίες για να είμαστε σούπερ τους τελευταίους κ πιο σημαντικούς μήνες  !!! Εγώ αυτό που προσπαθώ να σκέφτομαι είναι να τρωω κάθε 2 ώρες μικρά γευματακια για να μην έχω λιγουρες!!! Κ όσο γίνεται μαγειρευτά κ οχι απ έξω!!! Συμπονω τις μανουλιτσες με τις ναυτιες,  υπομονή πολύ εμένα σταμάτησαν στην 11 περίπου εβδομάδα .  . . Όσο περίεργο κ να φαίνεται τα μικρά γευματακια βοηθάνε στην ναυτία .  . . 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Mar.Theo είπε:

Καλημέρα κοριτσια!!! Όσον αφορά τα αλλαντικά , δεν επιτρέπονται τα ωμά η τα πάστα . . . Βραστή η ψητή γαλοπούλα επιτρέπεται γενικά να είναι μαγειρεμένα αλλιώς υπάρχει φόβος για τοξοπλασμωση . . . 

Γενικά είναι κάποια πράγματα που πρέπει να προσέχουμε κ ειδικά γλυκα κ αλάτι( καλά είναι να μιλάτε με κάποιον ειδικο ενδοκρινολογο για αποφυγή διαβήτη κύησης).  . . Πρέπει να κάνουμε κάποιες θυσίες για να είμαστε σούπερ τους τελευταίους κ πιο σημαντικούς μήνες  !!! Εγώ αυτό που προσπαθώ να σκέφτομαι είναι να τρωω κάθε 2 ώρες μικρά γευματακια για να μην έχω λιγουρες!!! Κ όσο γίνεται μαγειρευτά κ οχι απ έξω!!! Συμπονω τις μανουλιτσες με τις ναυτιες,  υπομονή πολύ εμένα σταμάτησαν στην 11 περίπου εβδομάδα .  . . Όσο περίεργο κ να φαίνεται τα μικρά γευματακια βοηθάνε στην ναυτία .  . . 

Ναι κι εμένα στην 11η μου σταμάτησαν.. ευτυχώς γιατί κάπως ηρέμησα.. ελπίζω να μην μας ξανά πιάσουν στο τελευταίο τρίμηνο..

Για το αλάτι κορίτσια γιατι πρέπει να το προσέχουμε? Για την πίεση? Η αλήθεια είναι πως εγω  δεν το έχω ελαττώσει. Δεν μου χουν πει κάτι μέχρι στιγμής. Βέβαια δεν έχω και πίεση. Αλλά θα το ψάξω μιας και το αναφέρουμε.

• Μου αρέσει 1

Από όσο ξέρω θέλει προσοχή με το αλάτι και για αποφυγή κατακράτησης και οιδηματος αλλά και για αποφυγή υπέρτασης...αλλά γενικά ούτε εμένα μου έχει πει κάτι ή γιατρός μου μέχρι στιγμής...εγώ πάντως τρώω όπως έτρωγα με τη μόνη διαφορά ότι προσπαθώ (όσο μπορω) να αποφεύγω να τρώω απ έξω κ πίνω πάρα πάρα πολύ νερό τουλάχιστον 3 λίτρα τη μέρα διψάω απίστευτα! Κατά τ άλλα είπαμε με τ γλυκα έχω το θέματακι μου αλλά κ αυτό προσπαθώ να το παλέψω!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Jiji είπε:

Από όσο ξέρω θέλει προσοχή με το αλάτι και για αποφυγή κατακράτησης και οιδηματος αλλά και για αποφυγή υπέρτασης...αλλά γενικά ούτε εμένα μου έχει πει κάτι ή γιατρός μου μέχρι στιγμής...εγώ πάντως τρώω όπως έτρωγα με τη μόνη διαφορά ότι προσπαθώ (όσο μπορω) να αποφεύγω να τρώω απ έξω κ πίνω πάρα πάρα πολύ νερό τουλάχιστον 3 λίτρα τη μέρα διψάω απίστευτα! Κατά τ άλλα είπαμε με τ γλυκα έχω το θέματακι μου αλλά κ αυτό προσπαθώ να το παλέψω!

Με τα γλυκά κι εγώ έχω θέμα, βέβαια με σώζει ότι φοβάμαι να πάρω απ έξω μηπως εχουν ωμά αυγά κτλ, οπότε τρώω κυρίως καμία σοκολάτα και κάνα κρουασάν όταν τα ζητάω και με καλύπτουν.. Βέβαια από πάντα ήμουν γλυκατζου.. προσπαθώ να έχω όμως μετρο..τρώω το πολύ 3 φορές την εβδομάδα. Νομίζω όσο περνάνε οι εβδομαδες πρέπει να το ελαττώσω κι άλλο, όσο πλησιάζουμε στην καμπυλη..

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Jiji είπε:

Ποπο....εγώ με το ζόρι να πίνω μισό λίτρο την ημέρα νερό...δεν μπορώ να πιω...μου φέρνει αναγουλα...έχω κάνει 3-4 φορές εμετό μετά την κατανάλωση νερού 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...