Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 hours ago, karlajo said:

εγώ που έκανα τα χαρτιά μου στην επιτροπή Θεσσαλονίκης μου είπε η γιατρός ότι κάνουν γύρω στις 15/20 μέρες να απαντήσουν.μου είπε ότι σε άλλες πόλεις είναι ποιο γρήγορα. Εσύ που θα τα στείλεις τα χαρτιά?

Μαρούσι θα πάω, μου η εξωσωματικός ότι θα πάρουμε την ίδια μέρα

12 hours ago, karlajo said:

Εγω έχω σταθερό κύκλο συν πλην μια μέρα οπότε υπολογίζω γύρω στις 16-17 Μαρτίου να μου έρθει και να ξεκινήσω με το καλό!Μαζί θα λέμε τις εμπειρίες μας!😉 Σε ποιο κέντρο είσαι?

Και γω κατά τις 23 Μαρτίου υπολογίζω να ξεκινήσω! Μαζευόμαστε! 

Έχει καμιά σας εμπειρία από το τμήμα εξωσωματικής του Μητέρα στην Αθήνα; Επίσης πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κάνατε μαστογραφία και εξετάσεις για θρομβοφιλία; Δε μου τα χει ζητήσει αλλά για κάποιο λόγο έχω κολλήσει ότι θέλω να τα κάνω

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Καλησπέραααα κορίτσαρεςς.... Εγώ είχα δυσκοιλιότητα μέχρι τη 13η εβδομάδα. Στη 13η εβδομάδα ξεκίνησα σίδηρο και από τότε πηγαίνω μια χαρά τουαλέτα. Η γυναικολόγος μου είπε ότι ο σίδηρος άλλους οργανισμούς τους βοηθά κι άλλους τους δυσκολεύει για αυτό παθαίνουν δυσκοιλιότητα. Τώρα παίρνω σίδηρο σε χάπι το Ferro Sanol. Είχα δοκιμάσει και duphalac sir αλλά δεν με βοήθησε ιδιαίτερα....επίσης αυτό με τη συχνουρία είναι τραγικό..... συνεχώς κατουριεμαι...το έχουμε ολες προφανώς....πιστεύω ότι από τον 8ο θα γίνει ακόμη χειρότερο... κορίτσια επίσης κατι άλλο....από την αρχή της εγκυμοσύνης έχω πολύ αυξημένα υγρά...σε σημείο να νιώθω ότι έχω κάνει πιπι μου μερικές φορές...η γυναικολόγος λέει ότι είναι φυσιολογικό λόγω των ορμονών....εσείς έχετε;;

Όχι εγώ δεν έχω πολλά υγρά!!! Σε φυσιολογικά επίπεδα θα έλεγα! Τις ημέρες ωορρηξιας είχα πιο πολλά!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άρα κι αυτό είναι της εγκυμοσύνης....τι τραβάμε....να σας πω και κάτι άλλο...εγώ γενικά δεν έχω μεγάλο στήθος...μικρό θα έλεγα συγκεκριμένα...δεν έχει μεγαλώσει ιδιαίτερα μπορώ να πω.....μόνο στις θηλές μου έχω δει αλλαγές...έχουν σκουρήνει και έχουν μεγαλώσει.....εσείς έχετε μεγάλες αλλαγές;;

πρίν από 16 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Άρα κι αυτό είναι της εγκυμοσύνης....τι τραβάμε....να σας πω και κάτι άλλο...εγώ γενικά δεν έχω μεγάλο στήθος...μικρό θα έλεγα συγκεκριμένα...δεν έχει μεγαλώσει ιδιαίτερα μπορώ να πω.....μόνο στις θηλές μου έχω δει αλλαγές...έχουν σκουρήνει και έχουν μεγαλώσει.....εσείς έχετε μεγάλες αλλαγές;;

Κι εγώ μια από τα ίδια..  σαν εσένα. Δενε χω δει μεγάλη αλλαγή και να σου πω χαίρομαι κι ολας, γιατί μετά τον θηλασμό το στήθος επιστρέφει στην αρχική του κατάσταση! Οπότε δε θα θέλα να σκέφτομαι ότι θα κάνω κι εκεί ραγαδες, χαλαρωση κτλ.. βέβαια μόλις γεννησουμε θα πρηστεί αρκετά.. αλλά μέχρι τώρα το στήθος μου έχει μικρή αλλαγή! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Κι εγώ μια από τα ίδια..  σαν εσένα. Δενε χω δει μεγάλη αλλαγή και να σου πω χαίρομαι κι ολας, γιατί μετά τον θηλασμό το στήθος επιστρέφει στην αρχική του κατάσταση! Οπότε δε θα θέλα να σκέφτομαι ότι θα κάνω κι εκεί ραγαδες, χαλαρωση κτλ.. βέβαια μόλις γεννησουμε θα πρηστεί αρκετά.. αλλά μέχρι τώρα το στήθος μου έχει μικρή αλλαγή! 

Ναι πιστεύω ότι σε ένα μήνα από τώρα θα πρηστεί πολύ και ειδικά όταν γεννήσουμε.... πότε σου έχει δώσει Πητ; Εμένα 16/02

Καλησπέρα κοριτσια και εγω μετά το σίδηρο πηγαίνω καλύτερα κ αποτι προ εγκυμοσύνης.Από υγρά δεν έχω ιδιαίτερα πιο πολλά είχα όταν περίμενα περίοδο.Όσο για το στήθος έχει μεγαλώσει κ σε μεγεθος κ έχουν μεγαλώσει κ έχουν γίνει πιο σκούρες οι θηλές.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Ναι πιστεύω ότι σε ένα μήνα από τώρα θα πρηστεί πολύ και ειδικά όταν γεννήσουμε.... πότε σου έχει δώσει Πητ; Εμένα 16/02

Εμένα 15/02.. μακάρι να φτάσω μέχρι τότε γιατί το έχω άγχος... 

2 ώρες πρίν, Efaki είπε:

Καλησπέρα κοριτσια και εγω μετά το σίδηρο πηγαίνω καλύτερα κ αποτι προ εγκυμοσύνης.Από υγρά δεν έχω ιδιαίτερα πιο πολλά είχα όταν περίμενα περίοδο.Όσο για το στήθος έχει μεγαλώσει κ σε μεγεθος κ έχουν μεγαλώσει κ έχουν γίνει πιο σκούρες οι θηλές.

Ποιον σίδηρο παίρνεις??? 

• Μου αρέσει 1

Παράθεση

Εμένα έχει πρηστεί αρκετά το στήθος μου και έχουν σκουρηνει κ οι θηλες...ευτυχώς δεν έχω κάνει Ραγάδες και εκεί! Στην κοιλια όμως έκανα και κυρίως στα πλαϊνά..κ ας έβαζα εξ αρχής ότι κρεμα και λάδι υπάρχει δε το γλύτωσα!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Εμένα 15/02.. μακάρι να φτάσω μέχρι τότε γιατί το έχω άγχος... 

Ποιον σίδηρο παίρνεις??? 

Μην αγχώνεσαι βρε...όλα καλά θα είναι!!!

1 hour ago, Jiji είπε:

Έχει να κάνει με την επιδερμίδα της καθεμιάς μας πως αντιδρά στις αλλαγές...η ελαστικότητα,η προδιάθεση κτλ.. μετά τον τοκετό να χρησιμοποιήσεις κάποιες ειδικές κρέμες που είναι για την εξαφάνιση των ραγαδων....ίσως βοηθήσουν 

• Μου αρέσει 1

Υγρά αυξημένα έχω κι εγώ...σε σημείο που βάζω σερβιετακι γιατί με ενοχλεί να έχω συνέχεια βρεγμένο εσώρουχο...το στήθος μου ήταν πάντα μεγάλο και δεν μπορώ να πω ότι έχω δει μεγάλη αλλαγή...οι θηλές ναι έγιναν πιο σκούρες και άλλαξαν λίγο όψη...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Marilou7 είπε:

Υγρά αυξημένα έχω κι εγώ...σε σημείο που βάζω σερβιετακι γιατί με ενοχλεί να έχω συνέχεια βρεγμένο εσώρουχο...το στήθος μου ήταν πάντα μεγάλο και δεν μπορώ να πω ότι έχω δει μεγάλη αλλαγή...οι θηλές ναι έγιναν πιο σκούρες και άλλαξαν λίγο όψη...

Να προσέχεις όμως γιατί τα σερβιετακια δεν είναι και ότι καλύτερο. Αναπτύσσονται μικρόβια μερικές φορές λόγω θερμοκρασίας κτλ. Να τα αλλάξεις τακτικά....

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Κι εμένα το στήθος έχει μεγαλώσει αρκετά, δεν είναι πρησμένο, απλώς μεγαλύτερο και με ορατές φλέβες. Επίσης οι θηλές έχουν μεγαλώσει και έχουν γίνει καφέ όντως. 

Κι εγώ φοράω 2-3 σερβιετακια την ημέρα , αλλάζω συχνά δηλαδή, γιατί τα υγρά είναι πολλά και δεν παλεύεται αλλιώς! Δεν αισθάνομαι όμως σαν να έχουν φύγει ουρα, περισσότερο σαν λευκά κολλωδη είναι. Συγνώμη για την τόση λεπτομέρεια!! Γνωριστήκαμε καλύτερα χαχχαχαα 

Όσο για την κοιλιά και τον ύπνο, έχω παραγγείλει μαξιλάρι εγκυμοσύνης -θηλασμου. Για να δουμε αν θα βοηθήσει! Πάντως έχω παρατηρήσει ότι όταν τρώω ελαφρά το βράδυ κοιμάμαι πολυυυυ καλύτερα γιατί δεν είμαι επιπλεον φουσκωμένη και αισθάνομαι πιο ανάλαφρη. Δοκιμάστε το και θα δείτε αρκετή διαφορα! 

Βέβαια εγώ είμαι και 25η βδομάδα, εσείς είστε πιο προχωρημένες και άρα με μεγαλύτερη κοιλιά χιχιχιχ 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

17 hours ago, SpiridoulaK said:

Καλησπέραααα κορίτσαρεςς.... Εγώ είχα δυσκοιλιότητα μέχρι τη 13η εβδομάδα. Στη 13η εβδομάδα ξεκίνησα σίδηρο και από τότε πηγαίνω μια χαρά τουαλέτα. Η γυναικολόγος μου είπε ότι ο σίδηρος άλλους οργανισμούς τους βοηθά κι άλλους τους δυσκολεύει για αυτό παθαίνουν δυσκοιλιότητα. Τώρα παίρνω σίδηρο σε χάπι το Ferro Sanol. Είχα δοκιμάσει και duphalac sir αλλά δεν με βοήθησε ιδιαίτερα....επίσης αυτό με τη συχνουρία είναι τραγικό..... συνεχώς κατουριεμαι...το έχουμε ολες προφανώς....πιστεύω ότι από τον 8ο θα γίνει ακόμη χειρότερο... κορίτσια επίσης κατι άλλο....από την αρχή της εγκυμοσύνης έχω πολύ αυξημένα υγρά...σε σημείο να νιώθω ότι έχω κάνει πιπι μου μερικές φορές...η γυναικολόγος λέει ότι είναι φυσιολογικό λόγω των ορμονών....εσείς έχετε;;

Καλημερα!! Εγω δεν μπορω να καταλαβω ποσα υγρα εχω γιατι παιρνω δυο ουτροτζεσταν την μερα, οποτε κ απο αυτο κ μονο βγαζω..

Δυσκοιλιοτητα δεν εχω ιδιαιτερα, ενταξει καποιες φορες δυσκολευομαι αλλα εγω δεν παιρνω κ σιδηρο μονο πολυβιταμινες..

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα και καλή Κυριακή! Σίγουρα τα σερβιετακια θέλουν συχνη αλλαγή κ προσοχή...προσπαθώ να τα φοράω όταν βγαίνω έξω μόνο ή περπατάω γιατί έχω παρατηρήσει ότι τότε έχω πιο πολλά υγρά και όχι όταν είμαι ξάπλα στο σπίτι...αυτό για το ελαφρύ φαι ισχύει...χθες βγήκα έξω για πίτσα και όλο το βράδυ τρελάθηκα από καούρες! Παρήγγειλα μαξιλάρι κ το περιμένω πως κ πως .. μακάρι να βοηθάει, θα σας πω εντυπώσεις!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 21 λεπτά , Marilou7 είπε:

Καλημέρα και καλή Κυριακή! Σίγουρα τα σερβιετακια θέλουν συχνη αλλαγή κ προσοχή...προσπαθώ να τα φοράω όταν βγαίνω έξω μόνο ή περπατάω γιατί έχω παρατηρήσει ότι τότε έχω πιο πολλά υγρά και όχι όταν είμαι ξάπλα στο σπίτι...αυτό για το ελαφρύ φαι ισχύει...χθες βγήκα έξω για πίτσα και όλο το βράδυ τρελάθηκα από καούρες! Παρήγγειλα μαξιλάρι κ το περιμένω πως κ πως .. μακάρι να βοηθάει, θα σας πω εντυπώσεις!

Καλημέρααα κορίτσια!!! Κι εγώ έχω περισσότερα υγρά όταν περπατάω ή σηκώσω βάρος...πολύ άβολο.....ναι να μας πεις για να δω αν θα πάρω κι εγώ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...