Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Κ χθες δεν ηταν..τον ενιωσα πριν κανενα μισαωρο λιγο να κουνιεται παραπανω, δλδ ειδα την κοιλια μου να κουνιεται κ σταματησε..τι να πω ισως δυο μερες κοιμαται παραπανω; Εφαγα παντως κ σοκολατα κλπ…Αν τον νιωθω εντονα που κ που λεω ενταξει ζει…

Πιστεύω θα είναι όλα καλά απλώς ο μικρός σου τεμπελιάζει λίγο! Αλλά αν δεις ότι συνεχίζει έτσι και σε ανησυχεί καλύτερα να πας να σε δει ο γιατρός σου! Έχεις στηθοσκοπιο?? Πάρε ένα και δοκίμασε να ακουσεις την καρδούλα του, έχω διαβάσει ότι την ακούμε στην εβδομάδα που είμαστε! 

Εμένα ήταν αρκετά ήσυχη σήμερα.. πριν που μαγείρεψα και έκατσα κάποια ώρα όρθια, με το που έκατσα στην καρέκλα να ξεκουραστώ με τάραξε στις κλωτσιές! και δυνατες! Δοκιμάσε να περπατήσεις λίγο μήπως ξυπνήσει ο κύριος! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

44 minutes ago, Jiji said:

Καλημερα @N.Angelτι έγινε τελικά κουνήθηκε το ζουζούνι σου??

Καλημερα! Χθες το βραδυ εκανε πιο αισθητη την παρουσια του, τουλαχιστον ξερω οτι ζει κ ειναι εκει! Τον ενιωσα κ λιγο τωρα το πρωι. Ηρεμησα καπως...

15 hours ago, Amalia! said:

Πιστεύω θα είναι όλα καλά απλώς ο μικρός σου τεμπελιάζει λίγο! Αλλά αν δεις ότι συνεχίζει έτσι και σε ανησυχεί καλύτερα να πας να σε δει ο γιατρός σου! Έχεις στηθοσκοπιο?? Πάρε ένα και δοκίμασε να ακουσεις την καρδούλα του, έχω διαβάσει ότι την ακούμε στην εβδομάδα που είμαστε! 

Εμένα ήταν αρκετά ήσυχη σήμερα.. πριν που μαγείρεψα και έκατσα κάποια ώρα όρθια, με το που έκατσα στην καρέκλα να ξεκουραστώ με τάραξε στις κλωτσιές! και δυνατες! Δοκιμάσε να περπατήσεις λίγο μήπως ξυπνήσει ο κύριος! 

Μαλλον τεμπελιαζει αυτο που λετε! Στηθοσκοπιο δεν εχω κ το διαβασα αυτο που λες, αλλα δεν εχω. Σκεφτομουν να παω σε ενα φαρμακειο  κ να τους πω να μου το εβαζαν να το ακουσω, θα λεγαν τρελη ειναι αυτη το χασε! Αλλα ενταξει τον ενιωσα χθες κ λιγο σημερα κ ηρεμησα..μεχρι την επομενη ανησυχια!!

• Μου αρέσει 3

Τι κάνετε κορίτσια? Πως είστε σήμερα?? Εγώ έχω μεγάλη δυσκολία στον ύπνο... κοιμάμαι μόνο στο ένα πλευρό και για να γυρίσω χρειάζομαι γερανό!!! Δεν ξέρω τι θα γίνει στον 9ο! Η κοιλιά νιώθω ότι μεγαλώνει μέρα με τη μερα!! Είναι σαν μπάλα!

@N.Angel ειδες τελικά όλα καλά! απλώς κοβει ύπνους το μικρό σου! Η δικια μου η ξενύχτισα καθε φορα που ξεπνουσα το βράδυ με γαργαλουσε απο μεσα χαχαχ λεω ωραια..αμα γεννηθεις και εισαι ολη την νυχτα ξυπνια, προκοψαμε! Χχαχα

@Jiji πως τα πας με την ινσουλίνη και την διατροφή?? 

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Πως είστε σήμερα?? Εγώ έχω μεγάλη δυσκολία στον ύπνο... κοιμάμαι μόνο στο ένα πλευρό και για να γυρίσω χρειάζομαι γερανό!!! Δεν ξέρω τι θα γίνει στον 9ο! Η κοιλιά νιώθω ότι μεγαλώνει μέρα με τη μερα!! Είναι σαν μπάλα!

@N.Angel ειδες τελικά όλα καλά! απλώς κοβει ύπνους το μικρό σου! Η δικια μου η ξενύχτισα καθε φορα που ξεπνουσα το βράδυ με γαργαλουσε απο μεσα χαχαχ λεω ωραια..αμα γεννηθεις και εισαι ολη την νυχτα ξυπνια, προκοψαμε! Χχαχα

Αχ πόσο σε νοιώθω με τον ύπνο! Εγώ δεν αντέχω μόνο από την αριστερή μερικές φορές γυρνάω και δεξιά τι να κανω...καλά τα πάω ευτυχώς δεν πονάνε καθόλου οι ενεσεις κ δείχνει να πηγαίνει καλά...αλλά ζορίζομαι που δεν μπορώ να φάω ότι θέλω πραγματικά είναι κουραστικό να σκέφτομαι κάθε φορά τι να φαω...η δικιά μου όλη μέρα κόβει βόλτες κ το βράδυ δεν κουνιεται ,κυρία! Χαχαχχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

2 hours ago, Amalia! said:

Ναι ευτυχως το αγορι μου!! Κ σημερα τον ενιωσα πολλες φορες! Ειναι με τις μερες τους κ αυτα μωρε..Το βραδυ εμενα ειναι πολυ ησυχος.
Αχ αυτο με τον υπνο μεγαλο θεμα..κ εγω βογκαω καθε φορα για να γυρισω κ οχι τπτ αλλο γυριζω συνεχεια, μια δεξια μια αριστερα γιατι με πονανε απιστευτα οι γοφοι μου! Δεν συζητω οτι μεχρι κ απο τον καναπε δυσκολευομαι να σηκωθω…

@Jiji καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι ολη την ωρα να σκεφτεσαι τι να φας κ περιοριζεσαι πολυ…υπομονη τι να πω! Εγω ακομα καμπυλη δεν εκανα ολο το αναβαλω..φοβαμαι τι θα δειξει..

• Μου αρέσει 3

Και εγω ζορίζομαι με τον υπνο κοριτσια από την μια η συχνοουρία κ από την άλλη ο πόνος στα ισχυα όλο για κάτι ξυπνάω.Κ οντως η αλλαγή πλευρου έχει αρχίσει να ζορίζει χαχαχ

@N.Angel μην αγχώνεσαι άλλοτε είναι πιο δραστήρια κ άλλοτε κόβουν υπνο.Και μένα την νύχτα είναι ήσυχη δεν με ενοχλεί.Μπορεί να μ ρίξει καμια κλωτσιά μόλις ξαναξαπλωσω μετά την τουαλέτα αλλά αυτό όλο.

• Μου αρέσει 3

Γεια σας κορίτσια και από μένα...Σχετικά με τον ύπνο κι εγώ δυσκολεύομαι λίγο στο να γυρίσω πλευρό...και άμα πάω λίγο πιο πλαγιο-μπρουμυτα αισθάνομαι τον μπέμπη να κλωτσάει και να δυσανασχετεί χεχε...Έχω παραγγείλει κ ένα μαξιλάρι θηλασμού μεγάλο που λένε πως βοηθάει και στον ύπνο μας...ελπιζω να είναι όντως βοηθητικό...η συχνοουρια το βράδυ κάπως περιορίστηκε γιατί προσπαθώ να μην πίνω πολλά υγρά πριν τον ύπνο..όλη μέρα όμως άλλη δουλειά δεν κάνουμε...ανά μία ώρα ...Εμένα άλλο θέμα με ενοχλεί περισσότερο...η δυσκοιλιότητα ρε κορίτσια! Υποφέρω ξανά...πάνω που νόμιζα πως το είχα ρυθμίσει,με το που μπήκα στον 7ο πάλι τα ίδια...

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Marilou7 είπε:

Γεια σας κορίτσια και από μένα...Σχετικά με τον ύπνο κι εγώ δυσκολεύομαι λίγο στο να γυρίσω πλευρό...και άμα πάω λίγο πιο πλαγιο-μπρουμυτα αισθάνομαι τον μπέμπη να κλωτσάει και να δυσανασχετεί χεχε...Έχω παραγγείλει κ ένα μαξιλάρι θηλασμού μεγάλο που λένε πως βοηθάει και στον ύπνο μας...ελπιζω να είναι όντως βοηθητικό...η συχνοουρια το βράδυ κάπως περιορίστηκε γιατί προσπαθώ να μην πίνω πολλά υγρά πριν τον ύπνο..όλη μέρα όμως άλλη δουλειά δεν κάνουμε...ανά μία ώρα ...Εμένα άλλο θέμα με ενοχλεί περισσότερο...η δυσκοιλιότητα ρε κορίτσια! Υποφέρω ξανά...πάνω που νόμιζα πως το είχα ρυθμίσει,με το που μπήκα στον 7ο πάλι τα ίδια...

Από δυσκοιλιοτητα άλλο τίποτα.. πίνεις κάτι??? Εγώ ντουφαλακ αλλά δεν βοηθάει πλέον. Θα ρωτήσω μήπως μου δώσει κάτι άλλο. Αλλά κι εγώ το έχω συνέχεια αυτό.. 

4 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Ναι ευτυχως το αγορι μου!! Κ σημερα τον ενιωσα πολλες φορες! Ειναι με τις μερες τους κ αυτα μωρε..Το βραδυ εμενα ειναι πολυ ησυχος.
Αχ αυτο με τον υπνο μεγαλο θεμα..κ εγω βογκαω καθε φορα για να γυρισω κ οχι τπτ αλλο γυριζω συνεχεια, μια δεξια μια αριστερα γιατι με πονανε απιστευτα οι γοφοι μου! Δεν συζητω οτι μεχρι κ απο τον καναπε δυσκολευομαι να σηκωθω…

@Jiji καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι ολη την ωρα να σκεφτεσαι τι να φας κ περιοριζεσαι πολυ…υπομονη τι να πω! Εγω ακομα καμπυλη δεν εκανα ολο το αναβαλω..φοβαμαι τι θα δειξει..

Μην την σκέφτεσαι την καμπύλη.. δεν μπορείς να την αποφύγεις.. καντην κι ότι δείξει! Κι εγώ με το ζόρι πήγα! 

10 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Από δυσκοιλιοτητα άλλο τίποτα.. πίνεις κάτι??? Εγώ ντουφαλακ αλλά δεν βοηθάει πλέον. Θα ρωτήσω μήπως μου δώσει κάτι άλλο. Αλλά κι εγώ το έχω συνέχεια αυτό.. 

Μην την σκέφτεσαι την καμπύλη.. δεν μπορείς να την αποφύγεις.. καντην κι ότι δείξει! Κι εγώ με το ζόρι πήγα! 

Όταν δω τα πολύ σκούρα...π.χ 4 μέρες χωρίς τουαλέτα τρώω 2 κουταλιές μαρμελάδα tamarine πριν τον ύπνο και έτσι πάω...αλλά όπως λες πλέον δε βοηθάει ούτε αυτό ...δύσκολα τα πράγματα!!!!

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Κορίτσια δυσκοιλιοτητα έχετε από τον σιδηρο κλ που παίρνετε? Ή γενικά? Γιατί εγώ δεν είχα τέτοιο θέμα μέχρι στιγμης

Ναι απο το σίδηρο είναι.  Αλλά είναι και συμπτώμα της εγκυμοσύνης.. τυχερή που δεν ταλαιπωρεισαι!!

4 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Κορίτσια δυσκοιλιοτητα έχετε από τον σιδηρο κλ που παίρνετε? Ή γενικά? Γιατί εγώ δεν είχα τέτοιο θέμα μέχρι στιγμης

Τυχερή είσαι πραγματικά!!!Εγώ είχα θέμα και πριν την εγκυμοσύνη...αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό...π.χ. θα πήγαινα μέρα παρά μέρα...τώρα μπορεί και μόνο 2 φορές τη βδομάδα...δεν ξέρω αν ευθύνεται ο σίδηρος αποκλειστικά ή γενικότερα οι ορμόνες που αλλάζουν στην εγκυμοσύνη!

Καλησπέραααα κορίτσαρεςς.... Εγώ είχα δυσκοιλιότητα μέχρι τη 13η εβδομάδα. Στη 13η εβδομάδα ξεκίνησα σίδηρο και από τότε πηγαίνω μια χαρά τουαλέτα. Η γυναικολόγος μου είπε ότι ο σίδηρος άλλους οργανισμούς τους βοηθά κι άλλους τους δυσκολεύει για αυτό παθαίνουν δυσκοιλιότητα. Τώρα παίρνω σίδηρο σε χάπι το Ferro Sanol. Είχα δοκιμάσει και duphalac sir αλλά δεν με βοήθησε ιδιαίτερα....επίσης αυτό με τη συχνουρία είναι τραγικό..... συνεχώς κατουριεμαι...το έχουμε ολες προφανώς....πιστεύω ότι από τον 8ο θα γίνει ακόμη χειρότερο... κορίτσια επίσης κατι άλλο....από την αρχή της εγκυμοσύνης έχω πολύ αυξημένα υγρά...σε σημείο να νιώθω ότι έχω κάνει πιπι μου μερικές φορές...η γυναικολόγος λέει ότι είναι φυσιολογικό λόγω των ορμονών....εσείς έχετε;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Καλησπέραααα κορίτσαρεςς.... Εγώ είχα δυσκοιλιότητα μέχρι τη 13η εβδομάδα. Στη 13η εβδομάδα ξεκίνησα σίδηρο και από τότε πηγαίνω μια χαρά τουαλέτα. Η γυναικολόγος μου είπε ότι ο σίδηρος άλλους οργανισμούς τους βοηθά κι άλλους τους δυσκολεύει για αυτό παθαίνουν δυσκοιλιότητα. Τώρα παίρνω σίδηρο σε χάπι το Ferro Sanol. Είχα δοκιμάσει και duphalac sir αλλά δεν με βοήθησε ιδιαίτερα....επίσης αυτό με τη συχνουρία είναι τραγικό..... συνεχώς κατουριεμαι...το έχουμε ολες προφανώς....πιστεύω ότι από τον 8ο θα γίνει ακόμη χειρότερο... κορίτσια επίσης κατι άλλο....από την αρχή της εγκυμοσύνης έχω πολύ αυξημένα υγρά...σε σημείο να νιώθω ότι έχω κάνει πιπι μου μερικές φορές...η γυναικολόγος λέει ότι είναι φυσιολογικό λόγω των ορμονών....εσείς έχετε;;

Ναι κι εγώ έχω πολλά...μερικές φορές νομίζω ότι τα έκανα πάνω μου! Είναι φυσιολογικό!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...