Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

Στο ORCHESTRA πάτε πάντα ένα νούμερο πάνω είναι πολύ στενές οι φόρμες.  . . Εγώ τους πήρα κ NEW BORN κ το ένα( επειδή έχω δίδυμα υπολογίζεται ότι θα βγουν το πολύ γύρω στα 2500κιλα)έχω πάρει 9 φόρμακια κ κάπου στα 7εσωρουχα με κοντομάνικο κ 7μακρυμανικο, κ πήρα κ κολαν με ποδαράκι. . . Τώρα θα πάω να τους πάρω κ λίγο μεγαλύτερα.  . . Κ να σας πω κ κάτι κυνήγηστε κ τίποτα από το LIDL είχε βγάλει πολύ οικονομικά κ είναι κ καλές ποιότητες κ τώρα βρήκα κ στο Shein πολύ ωραία.  . . 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 hours ago, Marilou7 said:

Κορίτσια, έχω αρχίσει να ψωνίζω ρουχάκια και κάπου πελαγώνω με τα νούμερα... Μου έχουν πει φίλες μου που έχουν μωράκια να μην πάρω τα 00 newborn γιατί θα πάνε χαμένα... Προς το παρόν έχω αγοράσει από prenatal και orchestra (έχουν πολύ μικρή φόρμα) αυτά που γράφουν 0-3  ή 3 μηνών... Λέτε υπερβολή;;;;; Εσείς τι νούμερα παίρνετε;;;;

Εγω εχω παρει απο hm το 1-2, αλλα σε αλλα που βλεπω λεει 3μηνων κ εγω λεω να μην παρω για newborn γιατι δν ξερουμε πως θα παει με τα κιλα..να τα παρουμε για ενα μηνα μονο κριμα ειναι! Το ιδιο μου προτειναν κ φιλες μου να παρω το 1-3 ας πουμε..

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Amalia! είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Τώρα που βάζει κρύο, τι ισχύει για τα πολύ ζεστά μπάνια και την εγκυμοσύνη?? Σας έχουν πει κάτι?? Επιτρέπονται ή μήπως όχι?

Καλησπέρα!!! Η ιδανική θερμοκρασία σίγουρα είναι το χλιαρό νερό. Αλλά ας μην υπερβάλλουμε . Και με ζεστό να κάνουμε δεν παθαίνουμε τίποτα!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Καλησπέρα!!! Η ιδανική θερμοκρασία σίγουρα είναι το χλιαρό νερό. Αλλά ας μην υπερβάλλουμε . Και με ζεστό να κάνουμε δεν παθαίνουμε τίποτα!

Εγώ είμαι πολύ κρυουλιαρα και συνήθως κάνω με καυτό το χειμώνα!!! Χαχαχ  θα ρωτήσω τη μαία μου να μου πει. Ενταξει δεν έχω σκοπό να κάνω με καυτό φέτος, αλλά λίγο ζεστό το θέλω!! Τι κάνεις εσύ κορίτσι μ?? Σταμάτησες τη δουλειά??

πρίν από 22 λεπτά , Jiji είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εκανα το doppler σήμερα! Όλα καλά ευτυχώς! Η μπέμπα είναι 1154 γραμμάρια και κουνιεται σαν τρελή χαχχαχαχ

Αντε τέλεια!! Να ξεαγχωθεις.. αυτό το ντοπλερ πως γίνεται??? Σαν την β επιπέδου είναι??

• Μου αρέσει 2

πρίν από 36 λεπτά , Jiji είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εκανα το doppler σήμερα! Όλα καλά ευτυχώς! Η μπέμπα είναι 1154 γραμμάρια και κουνιεται σαν τρελή χαχχαχαχ

Καλησπέραααα... τέλεια!! Θύμισε μου πόσων εβδομάδων είσαι;;; Πώς είναι η διαδικασία και πόσο κοστίζει;;

πρίν από 27 λεπτά , Amalia! είπε:

Εγώ είμαι πολύ κρυουλιαρα και συνήθως κάνω με καυτό το χειμώνα!!! Χαχαχ  θα ρωτήσω τη μαία μου να μου πει. Ενταξει δεν έχω σκοπό να κάνω με καυτό φέτος, αλλά λίγο ζεστό το θέλω!! Τι κάνεις εσύ κορίτσι μ?? Σταμάτησες τη δουλειά??

Αντε τέλεια!! Να ξεαγχωθεις.. αυτό το ντοπλερ πως γίνεται??? Σαν την β επιπέδου είναι??

Καλησπέρα Αμαλία μου. Ναι καλέ έχω τελειώσει τη δουλειά από 13/10.... 28/10 μπήκαμε στο νέο σπίτι... Είμαι πολύ καλά... ξεκουράζομαι και ασχολούμαι με το σπίτι με την ησυχία μου.... εσύ πως περνάς;; Εργάζεσαι;;

14 minutes ago, SpiridoulaK said:

Καλησπέραααα... τέλεια!! Θύμισε μου πόσων εβδομάδων είσαι;;; Πώς είναι η διαδικασία και πόσο κοστίζει;;

Ειχα την ιδια απορια πως γινεται το ντοπλερ να ξερουμε..

Κ εγω με καυτο νερο μ αρεσει να κανω τον χειμωνα αλλα τωρα το μετριαζω οσο μπορω..παλι με ζεστο κανω βεβαια!

Κοριτσια εσεις τα μωρακια σας τα νιωθετε καθε μερα εντονα; Εγω απο χθες δεν εχω νιωσει πολυ τον μπεμπη, πολυ ηρεμα πραγματα..κυριως χαμηλα νιωθω λιγο σχεδον ανεπαισθητα, αφου λεω χτυπημα ειναι η μηπως κανενας λοξυγγας; Τις προηγουμενες μερες ηταν πολυ ξεκαθαρα τα χτυπηματα κ οι κινησεις του. Αρχισα να ανησυχω σημερα πολυ! Πατουσα την κοιλια απο δω πατουσα απο κει δεν ειχα καμια ιδιαιτερη ανταποκριση..πριν μια βδομαδα εντωμεταξυ πηγα στον γιατρο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Καλησπέρα Αμαλία μου. Ναι καλέ έχω τελειώσει τη δουλειά από 13/10.... 28/10 μπήκαμε στο νέο σπίτι... Είμαι πολύ καλά... ξεκουράζομαι και ασχολούμαι με το σπίτι με την ησυχία μου.... εσύ πως περνάς;; Εργάζεσαι;;

Όχι δεν εργάζομαι.. κι εγώ σπίτι, ψάχνω για ψώνια της μικρής.. ξεκουράζομαι και αρκετά λόγω τραχήλου.. αν και τις τελευταίες μέρες αρχίζω να βαριέμαι.. ο καιρός αυτός είναι ο αγαπημένος μου κι τον έχω συνδυάσει με βόλτες, περπάτημα εξω κτλ.. φέτος θα είναι διαφορετικά! Βασικά και του χρόνου θα είναι διαφορετικά τώρα που το σκέφτομαι χαχαχ 

πρίν από 16 λεπτά , N.Angel είπε:

Κ εγω με καυτο νερο μ αρεσει να κανω τον χειμωνα αλλα τωρα το μετριαζω οσο μπορω..παλι με ζεστο κανω βεβαια!

Κοριτσια εσεις τα μωρακια σας τα νιωθετε καθε μερα εντονα; Εγω απο χθες δεν εχω νιωσει πολυ τον μπεμπη, πολυ ηρεμα πραγματα..κυριως χαμηλα νιωθω λιγο σχεδον ανεπαισθητα, αφου λεω χτυπημα ειναι η μηπως κανενας λοξυγγας; Τις προηγουμενες μερες ηταν πολυ ξεκαθαρα τα χτυπηματα κ οι κινησεις του. Αρχισα να ανησυχω σημερα πολυ! Πατουσα την κοιλια απο δω πατουσα απο κει δεν ειχα καμια ιδιαιτερη ανταποκριση..πριν μια βδομαδα εντωμεταξυ πηγα στον γιατρο.

Εγώ την νιώθω κάθε μέρα αλλά όχι έντονα.. κι όχι όλη την ημέρα! Κάποιες στιγμές θα κουνηθεί έντονα με κλωτσιές, αλλες απλά θα νιώσω μια κίνηση, ενα γαργαλητο ελαφρύ... Μόνο σήμερα δεν είναι πολύ κινητικό το μωρό σου?? Μήπως απλά κοιμάται πολύ? Δοκίμασε να φας λίγη σοκολάτα και να ξαπλωσεις! Λένε ότι δουλεύει!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, Amalia! είπε:

Είναι σαν τη Β επιπεδου ένας υπερηχος απλά.. εγώ την έκανα σε νοσοκομείο οπότε μου το καλύπτει η ασφάλεια...είμαι 28 και 4...

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, N.Angel είπε:

Καλησπέρααα...μην αγχώνεσαι. Τα μωράκια είναι λογικό να μην έχουν κάθε μέρα την ίδια κινητικότητα. Μου το έχει πει η γιατρός. Μετά το πέρας των 24 ωρών αν δεν έχουμε νιώσει το μωρό πρέπει να απευθυνθούμε στο γιατρό μας. Οπότε όλα καλά κορίτσι μου. Εγώ τη νιώθω κάθε μέρα όλη μέρα σχεδόν. Υπάρχουν όμως και φορές που είναι αρκετά ήσυχη και ζουμπαω τη κοιλιά μου και την ενοχλώ και ανταποδίδει 

πρίν από 36 λεπτά , Jiji είπε:

Είναι σαν τη Β επιπεδου ένας υπερηχος απλά.. εγώ την έκανα σε νοσοκομείο οπότε μου το καλύπτει η ασφάλεια...είμαι 28 και 4...

Τέλεια!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, N.Angel είπε:

Εμένα γενικά είναι πολύ κινητική οπότε τη νοιώθω πολύ κάθε μέρα,όμως υπήρχαν κ μέρες που δεν ήταν τόσο δραστήρια οπότε μην αγχώνεσαι...αν περάσουν 24 ώρες κ δεν κουνηθεί τότε πήγαινε μέχρι το γιατρό σου κυρίως για να μη σε τρώει εσένα το άγχος.. 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Amalia! said:

Όχι δεν εργάζομαι.. κι εγώ σπίτι, ψάχνω για ψώνια της μικρής.. ξεκουράζομαι και αρκετά λόγω τραχήλου.. αν και τις τελευταίες μέρες αρχίζω να βαριέμαι.. ο καιρός αυτός είναι ο αγαπημένος μου κι τον έχω συνδυάσει με βόλτες, περπάτημα εξω κτλ.. φέτος θα είναι διαφορετικά! Βασικά και του χρόνου θα είναι διαφορετικά τώρα που το σκέφτομαι χαχαχ 

Εγώ την νιώθω κάθε μέρα αλλά όχι έντονα.. κι όχι όλη την ημέρα! Κάποιες στιγμές θα κουνηθεί έντονα με κλωτσιές, αλλες απλά θα νιώσω μια κίνηση, ενα γαργαλητο ελαφρύ... Μόνο σήμερα δεν είναι πολύ κινητικό το μωρό σου?? Μήπως απλά κοιμάται πολύ? Δοκίμασε να φας λίγη σοκολάτα και να ξαπλωσεις! Λένε ότι δουλεύει!

Κ χθες δεν ηταν..τον ενιωσα πριν κανενα μισαωρο λιγο να κουνιεται παραπανω, δλδ ειδα την κοιλια μου να κουνιεται κ σταματησε..τι να πω ισως δυο μερες κοιμαται παραπανω; Εφαγα παντως κ σοκολατα κλπ…Αν τον νιωθω εντονα που κ που λεω ενταξει ζει…

πρίν από 48 λεπτά , N.Angel είπε:

Κ χθες δεν ηταν..τον ενιωσα πριν κανενα μισαωρο λιγο να κουνιεται παραπανω, δλδ ειδα την κοιλια μου να κουνιεται κ σταματησε..τι να πω ισως δυο μερες κοιμαται παραπανω; Εφαγα παντως κ σοκολατα κλπ…Αν τον νιωθω εντονα που κ που λεω ενταξει ζει…

Δεν μπορείς να πας μέχρι το γιατρό σου για να μην το σκέφτεσαι και αγχώνεσαι? Προφανώς δεν είναι κάτι ίσως δεν έχει όρεξη το παιδί αλλά επειδή ξέρω πόσο αγχωτικό είναι μήπως να πας να τον δεις να ησυχάσεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...