Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!
@Efaki μια χαρα! Σε ποια εβδομαδα εισαι θυμισε μου;

Εμενα παλι, κοριτσια ,δεν μου εκανε καμια νυξη ο γιατρος για το ντοπλερ κ την προηγ βδομαδα που πηγα ημουν 27 εβδομαδα, μου ειπε να παω σε εναν μηνα παλι…

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

12 ώρες πρίν, Mar.Theo είπε:

Κοίτα εμένα κοστίζει 150 ευρώ κ χωρίς απόδειξη πάει στα 120 αλλά ήθελα να δω κ σε εσάς τι παίζει από τιμές.  .  . Η γυναικολογος μου είναι στο Ελενα κ επειδή έχω δίδυμα θεωρεί ότι καλύτερα να κάνω τα ντοπλερ ιδιωτικά.  . . Κ επειδή το νοσοκομείο βράζει από πολλές αρρώστιες αποφεύγει να πηγαίνω εκεί συχνά.  . . Το ντοπλερ γενικά μπορεί να χρειαστεί κ επαναληψη αλλά πίστευα ότι εγώ δεν θα χρειαζόμουν γτ οι μέχρι τώρα μετρήσεις είναι πολυ καλές . . . Τεσπα για καλό μου το λέει αλλά δεν είχα υπολογίσει τα έξτρα έξοδα.  . . Το καλό είναι ότι θα δει κ ο άντρας μου τα μωράκια μας ( στο δημόσιο δεν μπαινει στους υπερηχους) !!!! Κ για την ακρίβεια μου είπε θέλει ένα στις 30 εβδομάδες ένα στις 34 κ στις 36 θα ξεπροβάλλουν πρώτα ο Θεός τα κορίτσια μας !! ταραταταταν !!!!!!!

Παίζει να το παζαρεψω στα 100 . . . Επειδή θα πάω πάρα πάνω φορές!!!

Καλησπέρα κορίτσια κ με το καλό να έρθουν τα μωρακια μας....μπαινω σφήνα να σας πω αν ενδιαφέρεστε για καλύτερη τιμη... εγώ doppler θα το κάνω την Δευτέρα που μας έρχεται...θα είμαι 32 εβδομάδων ακριβώς... θα το κάνω στο ρεα... θα μου το γράψει ο γιατρός μου κ η διαφορά στην κλινική είναι 70 ευρώ... 

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 27 λεπτά , Jiji είπε:

Δεν ήξερα ότι στην Ελλάδα το πληρώνετε κορίτσια...εδώ ευτυχώς είναι όλα δωρεάν όπως κ η αυχενικη κ η β' επιπέδου!κ το doppler που θα κάνω θα είναι επίσης δωρεάν...

Λογικά είσαι σε δημόσιο νοσοκομείο έτσι?? Νομίζω πως κι εδώ αν πας στο δημόσιο δε θα πληρώσεις. Δεν είμαι σίγουρη 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Καλημερα κοριτσια!
@Efaki μια χαρα! Σε ποια εβδομαδα εισαι θυμισε μου;

Εμενα παλι, κοριτσια ,δεν μου εκανε καμια νυξη ο γιατρος για το ντοπλερ κ την προηγ βδομαδα που πηγα ημουν 27 εβδομαδα, μου ειπε να παω σε εναν μηνα παλι…

Είμαι 26+1μερα… για ντομπλερ μου κλείσανε 03/01 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Amalia! είπε:

Λογικά είσαι σε δημόσιο νοσοκομείο έτσι?? Νομίζω πως κι εδώ αν πας στο δημόσιο δε θα πληρώσεις. Δεν είμαι σίγουρη 

Σε δημόσιο δεν πληρώνεις!!! Έχεις δίκιο!! 

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια, καλησπέρα! Ήρθα από τις μανουλες Μαρτίου, καθότι έχω Πητ νωρίς τον Μάρτιο και ήθελα να σας ρωτήσω 2 πραγματακια! Να σας συστηθώ κιόλας, λεγομαι Μαρία , είμαι στην 25η βδομάδα και περιμένω αγοράκι.

Καταρχήν, ο αιματοκρίτης σας πόσο έχει φτάσει στις τελευταίες εξετάσεις που κανατε; Εγώ έχω το στίγμα και είχα φτάσει 28 πριν κάποιες βδομάδες που έκανα τις εξετάσεις..δεν σας κρύβω ότι με ανησυχεί το θέμα αυτό. 

Επίσης, κάτι άλλο άσχετο, έχετε παρατηρήσει εσείς τη linea negra? Τη σκούρα γραμμή στην κοιλιά? Εγώ δεν έχω κάτι μέχρι στιγμής..μήπως επειδή είμαι καστανή και όχι μελαχρινή? 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 20 λεπτά , Maria X. είπε:

Κορίτσια, καλησπέρα! Ήρθα από τις μανουλες Μαρτίου, καθότι έχω Πητ νωρίς τον Μάρτιο και ήθελα να σας ρωτήσω 2 πραγματακια! Να σας συστηθώ κιόλας, λεγομαι Μαρία , είμαι στην 25η βδομάδα και περιμένω αγοράκι.

Καταρχήν, ο αιματοκρίτης σας πόσο έχει φτάσει στις τελευταίες εξετάσεις που κανατε; Εγώ έχω το στίγμα και είχα φτάσει 28 πριν κάποιες βδομάδες που έκανα τις εξετάσεις..δεν σας κρύβω ότι με ανησυχεί το θέμα αυτό. 

Επίσης, κάτι άλλο άσχετο, έχετε παρατηρήσει εσείς τη linea negra? Τη σκούρα γραμμή στην κοιλιά? Εγώ δεν έχω κάτι μέχρι στιγμής..μήπως επειδή είμαι καστανή και όχι μελαχρινή? 

Γειά σου κοπέλα μου!!! Εμένα στην αρχή της Κύησης γύρω στον 3ο μήνα είχε πέσει στο 30 ο αιματοκριτης από 41 που είχα. Δεν ξεκίνησα αμέσως σίδηρο, αλλά γύρω στον 4ο.. τώρα είμαι στον 7ο και ο αιματοκρίτης μου είναι στο 38. Πίνεις εσύ σίδηρο? Αφού έχεις και στίγμα θα χρειάζεσαι παραπάνω ποσότητα. Εγώ πίνω 2-3 legofer την ημέρα και τα πίνω μαζί με ένα ποτηράκι του κρασιού χυμό πορτοκάλι. Λόγω της βιταμίνης c γίνεται καλύτερη απορρόφηση.

Αυτή την γραμμή Εγώ δεν την έχω και το δέρμα μου είναι πολύ λευκό. Δεν ξέρω σε ποια δέρματα εμφανίζεται. 

• Μου αρέσει 2

Γειά σας κοριτσια ,

Επέστρεψα απο γιατρό ολα καλά ευτυχώς:)

Την αλλη εβδομάδα αιματολογικές και καμπύλη! Μονο εγω εχω ξεμείνει που δεν εχω κανει ακομα την καμπύλη:)? Ευχομαι να βγει εντάξει γιατι ενα αγχος το εχω!!!

@Maria X. με το καλό το μωράκι !! Τοσο σε αυτη την εγκυμοσύνη οσο και στις προηγούμενες δεν εχω/δεν είχα αυτη την γραμμη.

Εχω διαβάσει οτι συνήθως εμφανίζεται σε σκούρα δέρματα...το δικο μου ειναι αρκετά λευκο.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , Maria X. είπε:

Καλησπέρα Μαρία, καλωσηρθες και στη δική μας ομάδα! Αιμοτοκριτη ξεκίνησα 37 και με ένα μπουκαλάκι σίδηρο την ημέρα στις τελευταίες εξετάσεις είναι στο 35.5... τη linea negra  την έχω εδώ και μήνες...στην αρχή μόνο κάτω από τον αφαλό... πλέον από πολύ χαμηλά μέχρι ανάμεσα από το στήθος... Έχει να κάνει με τη μελανίνη και την αύξηση της παραγωγής της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στο σώμα μας! Εμφανίζεται πιο συχνά σε σκούρα δέρματα! Και εγώ που είμαι αρκετά μελαχρινούλα δεν τη γλίτωσα! Μετά τη γέννα λένε ότι σιγά σιγά εξασθενεί...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , Laura♡ είπε:

Γειά σας κοριτσια ,

Επέστρεψα απο γιατρό ολα καλά ευτυχώς:)

Την αλλη εβδομάδα αιματολογικές και καμπύλη! Μονο εγω εχω ξεμείνει που δεν εχω κανει ακομα την καμπύλη:)? Ευχομαι να βγει εντάξει γιατι ενα αγχος το εχω!!!

@Maria X. με το καλό το μωράκι !! Τοσο σε αυτη την εγκυμοσύνη οσο και στις προηγούμενες δεν εχω/δεν είχα αυτη την γραμμη.

Εχω διαβάσει οτι συνήθως εμφανίζεται σε σκούρα δέρματα...το δικο μου ειναι αρκετά λευκο.

Σε ποια εβδομαδα εισαι??? Νομίζω και η @SpiridoulaK δεν την έχει κάνει! Κορίτσια ψάχνω για καμιά συνταγή για υγιεινά γλυκά χωρίς ζαχαρη. Καλή βγήκε η καμπύλη αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να προσέχουμε. Έχετε καμία να προτείνετε?? 

• Μου αρέσει 1

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες κορίτσια! Πίνω κι εγώ 2 αμπούλες την ημέρα και φυλλικό οξύ, συνδυάζω με πορτοκάλι και ο Θεός βοηθός!! Χιχιιχιχ αν φτάσω μέχρι τα Χριστούγεννα σωα κι αβλαβής  μετά δε φοβάμαι ιδιαίτερα, γιατί έχω διαβάσει ότι το τελευταίο διμηνο ψιλοανεβαινει ο αιματοκρίτης μέχρι τη γέννα (με συμπληρώματα εννοείται!)

Όσο για τη linea negra, μάλλον τη γλίτωσα λόγω αποχρωσης δέρματος ! Κάτι είναι κι αυτό...χαχαχ 

Από κιλακια πως πάμε?? Εγώ έχω βάλει αισίως 10 και κάθε φορά που ανεβαινω, το νούμερο αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς! Βέβαια δεν είχα εμετούς και έτρωγα κανονικά εξαρχής , ήμουνα από τις τυχερές ..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 14 λεπτά , Maria X. είπε:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες κορίτσια! Πίνω κι εγώ 2 αμπούλες την ημέρα και φυλλικό οξύ, συνδυάζω με πορτοκάλι και ο Θεός βοηθός!! Χιχιιχιχ αν φτάσω μέχρι τα Χριστούγεννα σωανκαι αβλαβής  μετά δε φοβάμαι ιδιαίτερα, γιατί έχω διαβάσει ότι το τελευταίο διμηνο ψιλοανεβαινει ο αιματοκρίτης μέχρι τη γέννα (με συμπληρώματα εννοείται!)

Όσο για τη linea negra, μάλλον τη γλίτωσα λόγω αποχώρησης δέρματος ! Κάτι είναι κι αυτό...χαχαχ 

Από κιλακια πως πάμε?? Εγώ έχω βάλει αισίως 10 και κάθε φορά που ανεβαινω, το νούμερο αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς! Βέβαια δεν είχα εμετούς και έτρωγα κανονικά εξαρχής , ήμουνα από τις τυχερές ..

Εγώ είμαι συν 6! Αλλά τις τελευταίες  ημέρες πεινάω υπερβολικά.. αφοτου έκανα την καμπύλη δηλαδή..! Μάλλον ο οργανισμός μου καλομάθε στη ζάχαρη και τώρα προσπαθώ να τον μαζέψω πάλι! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 14 λεπτά , Amalia! είπε:

Εγώ είμαι συν 6! Αλλά τις τελευταίες  ημέρες πεινάω υπερβολικά.. αφοτου έκανα την καμπύλη δηλαδή..! Μάλλον ο οργανισμός μου καλομάθε στη ζάχαρη και τώρα προσπαθώ να τον μαζέψω πάλι! 

Μια χαρά είναι τα +6 κιλακια σου! Μην ανησυχεις, η όρεξη έχει ανοίξει σε όλες μας πιστεύω! Είναι φυσιολογικό..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...