Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια τι κανετε? Φαντάζομαι όλα καλά.. Εμένα από 3 μηνών μου έχει πει ο γιατρός να περνω σίδηρο κ ασβέστιο...αλλα από μόνη μου δε τα περνω γιατί ο σίδηρος προκαλεί δυσκοιλιοτητα και στη περίπτωση μου δε πρέπει να σφίγγομαι λόγω περιδεσης κ κοντού τραχήλου..... Εξάλλου ξεκίνησα με 43 αιματοκριτη κ έχει πάει 38... Πιστεύω δε το έχω ανάγκη προς το παρόν. 

Ασβέστιο δε περνω γιατί προκαλεί συσπάσεις... Πίνω γάλα τρώω φέτα.  Είναι το ίδιο 

Σήμερα έκανα την μικρή εξέταση ζαχάρου με 2 λήψεις και τρέμει η ψυχή μου για τα αποτελέσματα... 

Είχα διαβήτη σε προηγούμενη εγκυμοσύνη και έπεφτε πολύ πείνα. Θυμάμαι επινα μισό ποτήρι 0% γάλα με μια μαύρη φρυγανιά και πεινούσα σα τρελή.  Μαρτύριο.. Μια φορά έφαγα 1 κουταλάκι μαρμελάδα κ το ζάχαρο έφτασε στα υψη.. Θυμάμαι έτρωγα μαύρα μακαρόνια, ζυγιζα μια μικρή φέτα  ψωμί :???:Απαπα μακάρι να βγει καλή η εξέταση.. 

Θ μου πεις χαλάλι, καλά ναι εννοείται.. Έχουμε περάσει τόσα κ τόσα το ζάχαρο είναι παιχνίδακι... Απλά το καλό είναι ότι δεν παχαίνεις... Μη σου πω κ χάνεις κιλά με τόση δίαιτα 

:)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Penny__ είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κανετε? Φαντάζομαι όλα καλά.. Εμένα από 3 μηνών μου έχει πει ο γιατρός να περνω σίδηρο κ ασβέστιο...αλλα από μόνη μου δε τα περνω γιατί ο σίδηρος προκαλεί δυσκοιλιοτητα και στη περίπτωση μου δε πρέπει να σφίγγομαι λόγω περιδεσης κ κοντού τραχήλου..... Εξάλλου ξεκίνησα με 43 αιματοκριτη κ έχει πάει 38... Πιστεύω δε το έχω ανάγκη προς το παρόν. 

Ασβέστιο δε περνω γιατί προκαλεί συσπάσεις... Πίνω γάλα τρώω φέτα.  Είναι το ίδιο 

Σήμερα έκανα την μικρή εξέταση ζαχάρου με 2 λήψεις και τρέμει η ψυχή μου για τα αποτελέσματα... 

Είχα διαβήτη σε προηγούμενη εγκυμοσύνη και έπεφτε πολύ πείνα. Θυμάμαι επινα μισό ποτήρι 0% γάλα με μια μαύρη φρυγανιά και πεινούσα σα τρελή.  Μαρτύριο.. Μια φορά έφαγα 1 κουταλάκι μαρμελάδα κ το ζάχαρο έφτασε στα υψη.. Θυμάμαι έτρωγα μαύρα μακαρόνια, ζυγιζα μια μικρή φέτα  ψωμί :???:Απαπα μακάρι να βγει καλή η εξέταση.. 

Θ μου πεις χαλάλι, καλά ναι εννοείται.. Έχουμε περάσει τόσα κ τόσα το ζάχαρο είναι παιχνίδακι... Απλά το καλό είναι ότι δεν παχαίνεις... Μη σου πω κ χάνεις κιλά με τόση δίαιτα 

:)

Καλά αποτελέσματα εύχομαι κορίτσι μου!!! Να μην χρειαστεί να μπεις ξανά σε αυτή τη διαδικασία!! Να μας στείλεις να μας πεις όταν τα πάρεις! Ασβέστιο κι εγώ δεν πίνω, αλλά τρώω γιαούρτι και γάλα και τυρί φουλ.. η βιταμίνη d είναι καλή, οπότε δεν έχω πρόβλημα νομίζω.. Πάντως αυτό με τη διατροφή που άμα έχει διαβήτη μια εγκυος της βάζουν να τρώει μια φρυγανιά για πρωινό, εγώ δεν το καταλαβαίνω! Δηλαδή αν φάει και 2 αυγά βραστα και λιγο τυρακι μαζί τι θα πάθει το σάκχαρο?? Ο υδατάνθρακας το ανεβάζει, όχι η πρωτεΐνη.. 

• Μου αρέσει 1

Εμένα πάντως μου είπε να τρώω γενικά απ όλα κ πολλές φορές τη μέρα σε μικρά γεύματα...απλα όχι γλυκά,οχι ψωμιά κλπ...αλλά τρώω πολύ κρέας σαλατες καλά είμαι μέχρι στιγμής...τώρα με την ινσουλίνη ίσως τρώω κ ένα γλυκάκι που κ που δεν ξέρω...

• Μου αρέσει 3

Ρε κορίτσια συγγνώμη άμα κάνω χαζή ερώτηση, αλλά πείτε μου λίγο...στις εξετάσεις αίματος φαίνεται το ασβέστιο και το μαγνήσιο που έχουμε;;;; Όπως φαίνεται ο αιμοτοκριτης π.χ;;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Marilou7 είπε:

Ρε κορίτσια συγγνώμη άμα κάνω χαζή ερώτηση, αλλά πείτε μου λίγο...στις εξετάσεις αίματος φαίνεται το ασβέστιο και το μαγνήσιο που έχουμε;;;; Όπως φαίνεται ο αιμοτοκριτης π.χ;;;

Ναι αλλά θα πρέπει να σου τις γράψει ο γιατρός. Δεν φαίνονται στην γενική αίματος.. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Amalia! είπε:

Ναι αλλά θα πρέπει να σου τις γράψει ο γιατρός. Δεν φαίνονται στην γενική αίματος.. 

Είπα κι εγώ...τις κοιτάω, τις ξανακοιτάω..τίποτα!! Δεν μου έχει γράψει εμένα...άρα τα παίρνω τα συμπληρώματα "στα τυφλά"!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 46 λεπτά , Marilou7 είπε:

Είπα κι εγώ...τις κοιτάω, τις ξανακοιτάω..τίποτα!! Δεν μου έχει γράψει εμένα...άρα τα παίρνω τα συμπληρώματα "στα τυφλά"!

Κοίτα το μαγνήσιο δεν κάνει κακό.. δεν προκαλεί κάτι.. ποτέ κανείς δεν το κοιτάει. Το ασβέστιο όμως μπορεί να προκαλέσει πετρες στα νεφρα, οπότε καλό είναι να σου κάνει εξέταση πόσο κι αν το χρειάζεσαι.. Πες του την επόμενη φορά να σου γράψει την εξέταση να το δείτε. Μήπως σου είχε κάνει στην αρχή της Κύησης εξέταση και είχες χαμηλό και γι αυτό σου έδωσε? Πάντως είναι σύνηθες να το δίνουν στην εγκυμοσύνη χωρίς να υπάρχει λόγος μαζί με τα υπόλοιπα συμπληρώματα.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσια καλησπέρα ! Μόλις μίλησα με την γυναικολογο μου κ μου είπε να κάνουμε ντοπλερ στις 30 εβδομάδες κ μετά πάλι στις 34 . . . Δεν είχα υπολογίσει τόσα ,  πόσο σας είπαν εσάς κόστος . . . @Marla@ μήπως κ σε εσένα πού χεις διδυμακια σου είπε κάτι τέτοιο.  . . ;;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Μόλις μίλησα με την γυναικολογο μου κ μου είπε να κάνουμε ντοπλερ στις 30 εβδομάδες κ μετά πάλι στις 34 . . . Δεν είχα υπολογίσει τόσα ,  πόσο σας είπαν εσάς κόστος . . . @Marla@ μήπως κ σε εσένα πού χεις διδυμακια σου είπε κάτι τέτοιο.  . . ;;;

Καλησπέρα. εγώ δεν έχω ιδέα για το πόσο του ντοπλερ. Δεν έχω κλείσει ακόμη ραντεβού γιατί μου είπε ότι στις 32 εβδομάδες θα το κάνω. Γιατί θα το κάνεις δυο φορές;;

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Καλησπέρα. εγώ δεν έχω ιδέα για το πόσο του ντοπλερ. Δεν έχω κλείσει ακόμη ραντεβού γιατί μου είπε ότι στις 32 εβδομάδες θα το κάνω. Γιατί θα το κάνεις δυο φορές;;

Κοίτα εμένα κοστίζει 150 ευρώ κ χωρίς απόδειξη πάει στα 120 αλλά ήθελα να δω κ σε εσάς τι παίζει από τιμές.  .  . Η γυναικολογος μου είναι στο Ελενα κ επειδή έχω δίδυμα θεωρεί ότι καλύτερα να κάνω τα ντοπλερ ιδιωτικά.  . . Κ επειδή το νοσοκομείο βράζει από πολλές αρρώστιες αποφεύγει να πηγαίνω εκεί συχνά.  . . Το ντοπλερ γενικά μπορεί να χρειαστεί κ επαναληψη αλλά πίστευα ότι εγώ δεν θα χρειαζόμουν γτ οι μέχρι τώρα μετρήσεις είναι πολυ καλές . . . Τεσπα για καλό μου το λέει αλλά δεν είχα υπολογίσει τα έξτρα έξοδα.  . . Το καλό είναι ότι θα δει κ ο άντρας μου τα μωράκια μας ( στο δημόσιο δεν μπαινει στους υπερηχους) !!!! Κ για την ακρίβεια μου είπε θέλει ένα στις 30 εβδομάδες ένα στις 34 κ στις 36 θα ξεπροβάλλουν πρώτα ο Θεός τα κορίτσια μας !! ταραταταταν !!!!!!!

πρίν από 14 λεπτά , Marilou7 είπε:

Κι εγώ δεν έχω κλείσει ακόμα...Φαντάζομαι σε κάνα μήνα θα μου πει ο γιατρός...πιστεύω θα έχει κάνα 100αρι πάλι όπως οι προηγούμενες εξετάσεις! :???:

Παίζει να το παζαρεψω στα 100 . . . Επειδή θα πάω πάρα πάνω φορές!!!

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, Mar.Theo είπε:

Αύριο θα πάρω να κλείσω ραντεβού...Θα σε ενημερώσω.Μετα τις  γιορτές θα είναι αν κατάλαβα καλά.Χθες με είδε ο γιατρός (25και 4) και θα με ξαναδεί σε ένα μήνα περίπου.Φιλια!

• Μου αρέσει 1

21 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Καλημέρα! Καλά αποτελέσματα να έχεις!!! Εγώ θα ξεκινήσω σήμερα τελικά την ένεση γιατί δεν την είχαν στο φαρμακείο και έπρεπε να την παραγγειλω κι έρχεται σήμερα...

Ενώ όλη μέρα είμαι σε γενικές γραμμές καλά το πρωινό κ της νηστείας κ μια ώρα μετά εκτοξεύεται...σήμερα 1 ώρα μετά το πρωινό έφτασα 270 σκέψου!δεν ξέρω γιατί μόνο το πρωί συμβαίνει αυτό...

Σε ευχαριστώ! Κ εγώ με το νηστείας και μετά το πρωινό είχα θέμα. Θα το ρυθμίσεις μια χαρά με ινσουλίνη και διατροφή! Η ένεση δεν είναι τίποτα, έχει πολύ λεπτή βελόνα. Πιο πολύ πονάω από τις αντιπηκτικες.

@Amalia! Έχεις δίκιο, όντως τα αυγά είναι πολύ καλή τροφή και πιο χορταστικη. Είτε βραστά είτε ομελέτα, απλά προτιμώ να τα τρώω βράδυ με σαλάτα παρά το πρωί. 

@Mar.Theo κ εγώ στα δίδυμα δύο φορές είχα κάνει το Doppler, στις 32 και 34 εβδομάδες. 35+2 γέννησα προγραμματισμένα.

9 ώρες πρίν, Mar.Theo είπε:

Κοίτα εμένα κοστίζει 150 ευρώ κ χωρίς απόδειξη πάει στα 120 αλλά ήθελα να δω κ σε εσάς τι παίζει από τιμές.  .  . Η γυναικολογος μου είναι στο Ελενα κ επειδή έχω δίδυμα θεωρεί ότι καλύτερα να κάνω τα ντοπλερ ιδιωτικά.  . . Κ επειδή το νοσοκομείο βράζει από πολλές αρρώστιες αποφεύγει να πηγαίνω εκεί συχνά.  . . Το ντοπλερ γενικά μπορεί να χρειαστεί κ επαναληψη αλλά πίστευα ότι εγώ δεν θα χρειαζόμουν γτ οι μέχρι τώρα μετρήσεις είναι πολυ καλές . . . Τεσπα για καλό μου το λέει αλλά δεν είχα υπολογίσει τα έξτρα έξοδα.  . . Το καλό είναι ότι θα δει κ ο άντρας μου τα μωράκια μας ( στο δημόσιο δεν μπαινει στους υπερηχους) !!!! Κ για την ακρίβεια μου είπε θέλει ένα στις 30 εβδομάδες ένα στις 34 κ στις 36 θα ξεπροβάλλουν πρώτα ο Θεός τα κορίτσια μας !! ταραταταταν !!!!!!!

Παίζει να το παζαρεψω στα 100 . . . Επειδή θα πάω πάρα πάνω φορές!!!

Καλημέραααα. Για καλό στο λέει σίγουρα. Μάλλον είναι διαφορετικά με κύηση σε διδυμακια.... υπομονή λίγο μένει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...