Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα να έχουμε με πολλές κλωτσιές απο τα μωράκια μας! Εμένα η δικιά μου τις τελευταίες 3 ημέρες είναι πολύ άτακτη!! Όλο κινείται, κλωτσάει, πιέζει! Πιο πολύ από κάθε άλλη φορά! Από πότε αρχίζουν να στριμωχνονται και μειώνονται οι κινήσεις τους?? Θα μου λείψει αυτή η υπερκινητικοτητα χαχαχ!

Κατά τ άλλα περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων σήμερα...

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα να έχουμε με πολλές κλωτσιές απο τα μωράκια μας! Εμένα η δικιά μου τις τελευταίες 3 ημέρες είναι πολύ άτακτη!! Όλο κινείται, κλωτσάει, πιέζει! Πιο πολύ από κάθε άλλη φορά! Από πότε αρχίζουν να στριμωχνονται και μειώνονται οι κινήσεις τους?? Θα μου λείψει αυτή η υπερκινητικοτητα χαχαχ!

Καλημέραααα... Έχω διαβάσει εδώ δει φόρουμ ότι γύρω στον 9ο μειώνονται οι κινήσεις του εμβρύου γιατί δεν υπάρχει αρκετός χώρος πλέον στη μήτρα για το μωρό.

Καλά αποτελέσματα!!!!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Καλημέρα!!! Κ η δικιά μου μια από τα ιδια! Αφού μερικές φορές πονάω κιολας! Άσε που κουνιεται κ η κοιλιά πέρα δώθε αχαχχαχα απίστευτη αίσθηση πραγματικά! Καλά αποτελέσματα να έχεις!!!!

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια! Καλή βδομάδα! Εμένα πάλι μια μέρα τα καταλαβαίνω δύο τρείς φορές κι άλλη δεν σταματάνε το κούνημα...Άσε που το πάνω μωράκι το καταλαβαίνω πολύ πιο συχνά.Εχω επίσης την εντύπωση ότι ανέβηκαν και τα δύο πιο πάνω.. Αύριο ραντεβού με τον γιατρό! Φιλιά!

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , Laura♡ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια

Είναι ωραία αίσθηση τωρα που τα μικρα μας  κανουν αισθητή την παρουσία τους:)

Ηθελα να ρωτήσω...εχετε και εσείς φτερουγίσματα στην καρδία ;

Όχι εγώ δεν νιώθω κάτι! Καμία φορά μπορεί να με πιασει ταχυκαρδία όταν ανεβαίνω σκάλες.  Αλλά όχι πάντα

Γεια σας, γεια σας...γυρίσαμε από τον γιατρό! 28 εβδομάδες ακριβώς σήμερα και ο μπέμπης 1400 γραμμάρια!!!!ΣΟΟΟΚ!!! Ο γιατρός μας είπε θα είναι ένας μεγάλος μπέμπαρος!!!!:x

• Μου αρέσει 8

πρίν από 14 λεπτά , Marilou7 είπε:

Γεια σας, γεια σας...γυρίσαμε από τον γιατρό! 28 εβδομάδες ακριβώς σήμερα και ο μπέμπης 1400 γραμμάρια!!!!ΣΟΟΟΚ!!! Ο γιατρός μας είπε θα είναι ένας μεγάλος μπέμπαρος!!!!:x

Τι τέλεια!! Μπράβο!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 59 λεπτά , Jiji είπε:

Κορίτσια μου δε τη γλύτωσα την ινσουλινη τελικα! Ξεκινάω το βράδυ ένεση! Είμαι τρομοκρατημενη η αλήθεια ειναι...

Φρερουγισματα δε νιώθω ούτε εγώ...

Διατροφη σου έδωσε??? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Amalia! είπε:

Διατροφη σου έδωσε??? 

Ναι μου έδωσε γενικές οδηγίες τι να προσέχω κλπ...σήμερα θα ξεκινήσω με 6 μονάδες το βράδυ ινσουλινη κ βλέπουμε την Πέμπτη πάλι που έχω ραντεβού...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 21 λεπτά , Jiji είπε:

Ναι μου έδωσε γενικές οδηγίες τι να προσέχω κλπ...σήμερα θα ξεκινήσω με 6 μονάδες το βράδυ ινσουλινη κ βλέπουμε την Πέμπτη πάλι που έχω ραντεβού...

Ωραία εύχομαι να πάνε όλα καλά και να το ρυθμίσεις γρήγορα!

Κορίτσια εγώ πήρα τα αποτελέσματα μου, ευτυχώς όλα καλά.. οι τιμές είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια! Μου φύγε ένα άγχος..

• Μου αρέσει 5

3 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Μην αγχώνεσαι!!Σε λίγο θα σου φαίνεται παιχνιδάκι!Όλα θα πάνε καλά!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Πήγα κ εγώ σήμερα για εξετάσεις αίματος. Την Πέμπτη τα αποτελέσματα. 

Εμένα κορίτσια με ταλαιπωρεί ένας βήχας κυρίως το πρωί και το βράδυ.. δώρο από τα μικρά μου..Ξεκίνησα εισπνοές aerolin και ελπίζω να σταματήσει επιτέλους..

Από τα υπόλοιπα φάρμακα παίρνω αρκετά. Σίδηρο, φυλλικό, προγεστερόνη, βιταμίνη d3, salospir και ενέσεις innohep! Ασβέστιο θα δούμε από τις τωρινές εξετάσεις αν χρειάζεται.

Doppler έχω κλείσει κ εγώ λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Ο γιατρός μου μου είπε όμως πως θα με δει κ αυτός κ αν δεν τον προβληματίσει κάτι μπορεί να μην το κάνω. 

@Jiji πως τα πήγες με την ινσουλίνη? Οι μετρήσεις σου σήμερα? Εγώ 3 μονάδες έκανα το πρωί στα δίδυμα. Όλα καλά θα πάνε πάντως! 

Υ.Γ. Σόρρυ για το σεντόνι, δεν προλαβαίνω να γράψω συχνά. Σας διαβάζω όμως!:) 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 52 λεπτά , Arden είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πήγα κ εγώ σήμερα για εξετάσεις αίματος. Την Πέμπτη τα αποτελέσματα. 

Εμένα κορίτσια με ταλαιπωρεί ένας βήχας κυρίως το πρωί και το βράδυ.. δώρο από τα μικρά μου..Ξεκίνησα εισπνοές aerolin και ελπίζω να σταματήσει επιτέλους..

Από τα υπόλοιπα φάρμακα παίρνω αρκετά. Σίδηρο, φυλλικό, προγεστερόνη, βιταμίνη d3, salospir και ενέσεις innohep! Ασβέστιο θα δούμε από τις τωρινές εξετάσεις αν χρειάζεται.

Doppler έχω κλείσει κ εγώ λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Ο γιατρός μου μου είπε όμως πως θα με δει κ αυτός κ αν δεν τον προβληματίσει κάτι μπορεί να μην το κάνω. 

@Jiji πως τα πήγες με την ινσουλίνη? Οι μετρήσεις σου σήμερα? Εγώ 3 μονάδες έκανα το πρωί στα δίδυμα. Όλα καλά θα πάνε πάντως! 

Υ.Γ. Σόρρυ για το σεντόνι, δεν προλαβαίνω να γράψω συχνά. Σας διαβάζω όμως!:) 

Καλημέρα! Καλά αποτελέσματα να έχεις!!! Εγώ θα ξεκινήσω σήμερα τελικά την ένεση γιατί δεν την είχαν στο φαρμακείο και έπρεπε να την παραγγειλω κι έρχεται σήμερα...

Ενώ όλη μέρα είμαι σε γενικές γραμμές καλά το πρωινό κ της νηστείας κ μια ώρα μετά εκτοξεύεται...σήμερα 1 ώρα μετά το πρωινό έφτασα 270 σκέψου!δεν ξέρω γιατί μόνο το πρωί συμβαίνει αυτό...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...