Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Ναι είναι 950γρ!!! Παίρνει καλά, μακάρι να συνεχίσει έτσι!! Σου χει πει εσένα ο γιατρός περίπου πόσο θα γεννηθεί η δικιά σου αν συνεχίσει να Παίρνει βάρος με αυτό τον ρυθμό?? Εγώ τοβ ρώτησα αλλά μου λέει είναι νωρίς ακόμα να σου πω..

doppler κλεισατε κορίτσια?? Εγώ θα πάω μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα!

Μαζί έχουμε ντοπλερ! Κ γω εκείνη την εβδομάδα έκλεισα!!!!  

Έκανα κ την καμπύλη κ βγήκε πολύ καλή νηστείας 0 . 74 ,  μετά από 1 ώρα 1. 10 κ μετά από 2 ώρες 0. 82 . .   

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Amalia! είπε:

Θα έλεγα πως είναι ομοιόμορφη η κοιλίτσα μου.. μια γυαλιστερή από τις κρέμες μπαλίτσα!!! Χαχαχα πόσων εβδομάδων είσαι??

@Jiji πως είσαι κορίτσι?? Πως πάνε οι μετρήσεις σήμερα?

Κ μένα ομοιόμορφη είναι πάντως η μπαλίτσα μου χαχχαχα με λίγες Ραγάδες στα πλαϊνά παρόλο που έβαζα εξαρχής λάδια κ κρέμες δε τη γλύτωσα! Είναι το δέρμα μου τέτοιο

..οι μετρήσεις μου δεν πάνε κ πολύ καλά είμαι μονίμως πάνω από τα όρια...δε θα τη γλυτώσω την ινσουλίνη νομίζω...

Ακούω για ομοιομορφες κοιλίτσες κ ξαφνικά κοιτάω την δικιά μου κ απλά γελάω!!!! Δεν ξέρω που θα πάει κορίτσια.  . . Φέτος σίγουρα θα ντυθώ πάντως αγιος Βασίλης!!!!!! 

• Χαχα 6

πρίν από 13 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Ακούω για ομοιομορφες κοιλίτσες κ ξαφνικά κοιτάω την δικιά μου κ απλά γελάω!!!! Δεν ξέρω που θα πάει κορίτσια.  . . Φέτος σίγουρα θα ντυθώ πάντως αγιος Βασίλης!!!!!! 

Μια από τα ίδια!!!

• Χαχα 3

6 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Κ μένα ομοιόμορφη είναι πάντως η μπαλίτσα μου χαχχαχα με λίγες Ραγάδες στα πλαϊνά παρόλο που έβαζα εξαρχής λάδια κ κρέμες δε τη γλύτωσα! Είναι το δέρμα μου τέτοιο

..οι μετρήσεις μου δεν πάνε κ πολύ καλά είμαι μονίμως πάνω από τα όρια...δε θα τη γλυτώσω την ινσουλίνη νομίζω...

Όλα καλά θα πάνε.. θα φτιάξεις τη διατροφή σου και με την ινσουλίνη θα είσαι κομπλέ! 

Κορίτσια ασβέστιο πίνετε??

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , Amalia! είπε:

Όλα καλά θα πάνε.. θα φτιάξεις τη διατροφή σου και με την ινσουλίνη θα είσαι κομπλέ! 

Ναι εγώ πίνω εδώ και μήνες( μερικές φορές το ξεχνάω να πω την αμαρτία μου χεχε)...στην αρχή ένα μασώμενο,αλλά με αηδίαζε και ζήτησα αναβράζον με γεύση πορτοκάλι...κάπως καλύτερο!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Amalia! είπε:

Το εύχομαι να έχουμε όλες υγιή μωρακια στην αγκαλιά μας!!!

Εγώ όχι ασβέστιο δεν παίρνω...τώρα ξεκίνησα μαγνήσιο...πολυβιταμινες εξ αρχής έπινα.. κ το χάπι του θυρεοειδή...αυτά μέχρι στιγμής!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 58 λεπτά , Efaki είπε:

Καλημέρα κοριτσια κ εγω ασβέστιο πίνω αναβραζον το παίρνω το βράδυ γιατί με τόσα που παίρνω θέλουν κ χρονικές αποστάσεις μεταξύ τους.

Καλημέρα κορίτσια!Λοιπόν μαγνήσιο πρωί μεσημέρι, βράδυ.Ασβεστιο μια ώρα μετά το πρωινό,βιταμίνη D3, πολύ βιταμίνες,σίδηρο μισή ώρα πριν το μεσημεριανό....

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Marla@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!Λοιπόν μαγνήσιο πρωί μεσημέρι, βράδυ.Ασβεστιο μια ώρα μετά το πρωινό,βιταμίνη D3, πολύ βιταμίνες,σίδηρο μισή ώρα πριν το μεσημεριανό....

Το πρωί ξεκινάω με του θυρεοειδη 2 ώρες μετά μαγνήσιο κ φολικο 4 ώρες μετά τη λήψη του θυρεοειδή το σιδήρο κ μετά το μεσημεριανό σαλοσπιρ,το βράδυ το ασβέστιο. 

Καλημερα κοριτσια! Κ εγω δεν παιρνω ουτε ασβεστιο, ουτε μαγνησιο, μονο μια πολυβιταμινη την pregnacare original! 
Απο κοιλιτσα κ την δικη μου ομοιομορφη θα την χαρακτηριζα κ μεγαλουτσικη!!Χαχα

• Μου αρέσει 2

Απ' ότι καταλαβαίνω ο κάθε γιατρός δίνει διαφορετικές βιταμίνες και σε διαφορετικές ώρες... Εμένα μου είπε να παίρνω το σίδηρο μισή ώρα πριν το φαγητό, το απόγευμα ασβέστιο, πριν τον ύπνο μαγνήσιο! Αυτά, περίπου από τον 3ο μήνα μέχρι και τώρα... Όμως δεν είμαι πάντα τόσο τυπική γιατί όταν είμαι εκτός σπιτιού μπορεί να παραλείψω κάτι γιατί θέλει καλή οργάνωση με τις βιταμίνες και την απόσταση των γευμάτων!!! Είναι λίγο κουραστικό να σκέφτεσαι συνέχεια...τώρα θα πιω καφέ...για να πιω σε 3 ώρες σίδηρο...και μετά δεν πρέπει κοντά γαλακτοκομικά!!! Ένα μπέρδεμα....

πρίν από 32 λεπτά , Marilou7 είπε:

Απ' ότι καταλαβαίνω ο κάθε γιατρός δίνει διαφορετικές βιταμίνες και σε διαφορετικές ώρες... Εμένα μου είπε να παίρνω το σίδηρο μισή ώρα πριν το φαγητό, το απόγευμα ασβέστιο, πριν τον ύπνο μαγνήσιο! Αυτά, περίπου από τον 3ο μήνα μέχρι και τώρα... Όμως δεν είμαι πάντα τόσο τυπική γιατί όταν είμαι εκτός σπιτιού μπορεί να παραλείψω κάτι γιατί θέλει καλή οργάνωση με τις βιταμίνες και την απόσταση των γευμάτων!!! Είναι λίγο κουραστικό να σκέφτεσαι συνέχεια...τώρα θα πιω καφέ...για να πιω σε 3 ώρες σίδηρο...και μετά δεν πρέπει κοντά γαλακτοκομικά!!! Ένα μπέρδεμα....

Εγώ στο μόνο που τηρώ την ώρα είναι στο χάπι του θυρεοειδή.. όταν ξυπνήσω για τουαλέτα το πρωί το πίνω αμέσως και συνήθως ξανακοιμαμαι. Έτσι περνάει περισσότερη ώρα από μισάωρο και δεν έχω να περιμένω για να φαω πρωινό.. ομοίως το μαγνήσιο το παίρνω πριν τον ύπνο ή μια ώρα μετά το βραδινό. Με τον σίδηρο δεν τηρώ τόσο ευλαβικά το πρόγραμμα.  Θα τον πιω πριν το φαγητό, αλλά επειδή πίνω 3 φιαλίδια την ημέρα, μπορεί να πιω και 2 μαζί και σπάνια θα περιμένω μισή ώρα για να φάω. Οπότε το ξεχνάω το πινω αμεσως μετα το φαγητό. Στις εξετάσεις μου πάντως είναι ψηλά και ο σίδηρος και ο αιματοκρίτης.. άρα μάλλον δεν με επηρεάζει τόσο ο τρόπος που το πίνω. Α! κι όποτε θέλω να φάω τυρί με το φαγητό μου τρώω... 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σε όλες !!!!

Εγώ τώρα πλέον παίρνω το χάπι του θυρεοειδούς, φυλλικό οξύ,b12, μαγνήσιο και σίδηρο.

Ο κάθε γιατρός συμβουλεύει αναλόγως τις ανάγκες μας προφανώς. Εγώ δεν έχω καθόλου κράμπες γιατί παίρνω εξ αρχής μαγνήσιο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...