Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , Amalia! είπε:

Ναι κι εγώ παίρνω χάπι για τον θυρεοειδή.. σήμερα δεν το ήπια γιατί θα έκανα τις εξετάσεις..είχα και tsh. Υπομονή δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.. Ας έχουμε τουλάχιστον καλά αποτελέσματα και χαλάλι.. 

Εγώ ανακάλυψα στον προγεννητικό έλεγχο ότι έχω χρόνια αυτοάνοση θυρεοειδήτιδα χασιμότο και ξεκίνησα αγωγή. Εσύ;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 52 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Εγώ ανακάλυψα στον προγεννητικό έλεγχο ότι έχω χρόνια αυτοάνοση θυρεοειδήτιδα χασιμότο και ξεκίνησα αγωγή. Εσύ;;;

Εμένα ήταν η tsh στο 4 και ξεκινήσαμε χάπι για να πέσει. Οι άλλες τιμές ήταν οκ.. Είχα κι εγώ παλιά αυξημένα αντισωματα του θυρεοειδη αλλά έπεσαν κι έτσι δεν είχα πάρει ποτέ αγωγή. Θεωρώ ότι μετά τη γεννα θα το σταματήσω το χάπι..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , Amalia! είπε:

Εμένα ήταν η tsh στο 4 και ξεκινήσαμε χάπι για να πέσει. Οι άλλες τιμές ήταν οκ.. Είχα κι εγώ παλιά αυξημένα αντισωματα του θυρεοειδη αλλά έπεσαν κι έτσι δεν είχα πάρει ποτέ αγωγή. Θεωρώ ότι μετά τη γεννα θα το σταματήσω το χάπι..

Εσένα μάλλον οφείλεται καθαρά στην εγκυμοσύνη η αυξημένη tsh. Εμένα είναι αυτοάνοσο. Αν δεν εμένα έγκυος ίσως και να μην το είχα μάθει μέχρι τώρα. Δεν είχα ιδιαίτερα συμπτώματα. Εκτός της κουρασμένης όψης στο πρόσωπο που είχα πολλές φορές,αλλά που ξέρω. ίσως οφειλόταν στην εργασία και επειδή είμαι αρκετά λευκή,ίσως και στην ίδια την απόχρωση της επιδερμίδας. Θέλω να πω πως είναι λίγο ύπουλος ο θυρεοειδής. Για αυτό πρέπει να τσεκαρουμε την υγεία μας και μεις και οι άντρες μας. 

3 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Εσένα μάλλον οφείλεται καθαρά στην εγκυμοσύνη η αυξημένη tsh. Εμένα είναι αυτοάνοσο. Αν δεν εμένα έγκυος ίσως και να μην το είχα μάθει μέχρι τώρα. Δεν είχα ιδιαίτερα συμπτώματα. Εκτός της κουρασμένης όψης στο πρόσωπο που είχα πολλές φορές,αλλά που ξέρω. ίσως οφειλόταν στην εργασία και επειδή είμαι αρκετά λευκή,ίσως και στην ίδια την απόχρωση της επιδερμίδας. Θέλω να πω πως είναι λίγο ύπουλος ο θυρεοειδής. Για αυτό πρέπει να τσεκαρουμε την υγεία μας και μεις και οι άντρες μας. 

Όχι πάντα 4 ήταν η tsh μου αλλά επειδή ήταν μέσα στα φυσιολογικά όρια, δεν χρειάστηκε να πάρω ποτέ χάπι, κι ούτε ήθελα δηλαδή. Δεν υπήρχε κάποιος λόγος. Τώρα στην εγκυμοσύνη έπρεπε! 

Λοιπόν, πηγα και γιατρό σήμερα, όλα καλά με την μπέμπα!! Μεγαλώνει ωραία, ήταν και με το κεφαλάκι κάτω..! Βασικά την καταλαβαίνω ποτέ γυρίζει προς τα κάτω και πότε είναι προς τα πάνω από τις κλωτσιές που μου ρίχνει!!! Σε 2 εβδομαδες πάλι!

• Μου αρέσει 2

9 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Όχι πάντα 4 ήταν η tsh μου αλλά επειδή ήταν μέσα στα φυσιολογικά όρια, δεν χρειάστηκε να πάρω ποτέ χάπι, κι ούτε ήθελα δηλαδή. Δεν υπήρχε κάποιος λόγος. Τώρα στην εγκυμοσύνη έπρεπε! 

Λοιπόν, πηγα και γιατρό σήμερα, όλα καλά με την μπέμπα!! Μεγαλώνει ωραία, ήταν και με το κεφαλάκι κάτω..! Βασικά την καταλαβαίνω ποτέ γυρίζει προς τα κάτω και πότε είναι προς τα πάνω από τις κλωτσιές που μου ρίχνει!!! Σε 2 εβδομαδες πάλι!

Τέλειαααα!!! Κοντεύει το ένα κιλό η το έχετε φτάσει;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά χθες! Μια χαρά την βρήκε την μπέμπα. Τώρα επόμενο ραντεβού σε ένα μήνα μου είπε, αν και δε νομίζω να αντέξω τόσο. Λέω να κλείσω στις 3 εβδομάδες.

Μου έγραψε εξετάσεις αίματος αλλά είπαμε να μην κάνω καμπύλη γλυκόζης ακόμα, αφού έτσι κ αλλιώς μετριεμαι και το ελέγχω. Αν δω ότι αλλάζει κάτι στις μετρήσεις, τότε θα την κάνω.

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Τέλειαααα!!! Κοντεύει το ένα κιλό η το έχετε φτάσει;;

Ναι είναι 950γρ!!! Παίρνει καλά, μακάρι να συνεχίσει έτσι!! Σου χει πει εσένα ο γιατρός περίπου πόσο θα γεννηθεί η δικιά σου αν συνεχίσει να Παίρνει βάρος με αυτό τον ρυθμό?? Εγώ τοβ ρώτησα αλλά μου λέει είναι νωρίς ακόμα να σου πω..

1 ώρα πρίν, Arden είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά χθες! Μια χαρά την βρήκε την μπέμπα. Τώρα επόμενο ραντεβού σε ένα μήνα μου είπε, αν και δε νομίζω να αντέξω τόσο. Λέω να κλείσω στις 3 εβδομάδες.

Μου έγραψε εξετάσεις αίματος αλλά είπαμε να μην κάνω καμπύλη γλυκόζης ακόμα, αφού έτσι κ αλλιώς μετριεμαι και το ελέγχω. Αν δω ότι αλλάζει κάτι στις μετρήσεις, τότε θα την κάνω.

Έχεις κάνει καθόλου καμπύλη?? Αφού μετριέσαι ναι, κι εγώ έχω διαβάσει ότι καλό θα ήταν να μην επιβαρύνεις τον οργανισμό σου συχνα με καμπύλες.. εγώ ραντεβού κάθε 2 εβδομαδες πάω. Αλλά παρακολουθούμε τον τράχηλο. 

doppler κλεισατε κορίτσια?? Εγώ θα πάω μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 21 λεπτά , Amalia! είπε:

Ναι είναι 950γρ!!! Παίρνει καλά, μακάρι να συνεχίσει έτσι!! Σου χει πει εσένα ο γιατρός περίπου πόσο θα γεννηθεί η δικιά σου αν συνεχίσει να Παίρνει βάρος με αυτό τον ρυθμό?? Εγώ τοβ ρώτησα αλλά μου λέει είναι νωρίς ακόμα να σου πω..

Έχεις κάνει καθόλου καμπύλη?? Αφού μετριέσαι ναι, κι εγώ έχω διαβάσει ότι καλό θα ήταν να μην επιβαρύνεις τον οργανισμό σου συχνα με καμπύλες.. εγώ ραντεβού κάθε 2 εβδομαδες πάω. Αλλά παρακολουθούμε τον τράχηλο. 

Αυτό το doppler τι ακριβώς είναι? Επειδή έχω μπερδευτεί εδώ στα εξωτερικά  χαχχαχχα

• Χαχα 1

1 hour ago, Amalia! είπε:

Αυτό μου είπε κι εμένα που ήταν 945γρ τη Πέμπτη που πήγαμε. Είναι νωρίς ακόμη να ξέρουμε. Εγώ πιστεύω ότι δεν θα είναι και πολύ μπαμπάτσικη η δική μου. Γερή να είναι και όσο είναι. Πιστεύω μέχρι τρία κιλά να γεννηθεί. Δεν έχει ενδείξεις για μεγάλο μωρό πιστεύω. Τώρα θα δούμε.....

1 hour ago, Jiji είπε:

Αυτό το doppler τι ακριβώς είναι? Επειδή έχω μπερδευτεί εδώ στα εξωτερικά  χαχχαχχα

Το ντοπλερ είναι περίπου σαν τη β επιπέδου. Είναι το σημαντικό υπερηχογράφημα γ τριμήνου που συνήθως γίνεται στην 32η εβδομάδα... Άρα έχουμε ακόμη....

πρίν από 13 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Αυτό μου είπε κι εμένα που ήταν 945γρ τη Πέμπτη που πήγαμε. Είναι νωρίς ακόμη να ξέρουμε. Εγώ πιστεύω ότι δεν θα είναι και πολύ μπαμπάτσικη η δική μου. Γερή να είναι και όσο είναι. Πιστεύω μέχρι τρία κιλά να γεννηθεί. Δεν έχει ενδείξεις για μεγάλο μωρό πιστεύω. Τώρα θα δούμε.....

Το ντοπλερ είναι περίπου σαν τη β επιπέδου. Είναι το σημαντικό υπερηχογράφημα γ τριμήνου που συνήθως γίνεται στην 32η εβδομάδα... Άρα έχουμε ακόμη....

https://maternacare.gr/klinikes-plhrofories/progennhtikos-elegxos/doppler/

• Μου αρέσει 2

Έγραψα κείμενο και μπήκε σε απόκρυψη.. σας το έκανε κι εσάς??

Όχι ρε συ.. στα 950γρ που είναι τα μωρά μας τώρα, πάνε πολύ καλά!!! Εχω και μια εφαρμογή και συμβαδίζουμε πάντα.! Άρα αν συνεχίσουμε έτσι πιστεύω θα τα ξεπεράσουμε τα 3κιλα!!! Από δω και πέρα θα βάζουν τα μωράκια κιλά φουλ! @SpiridoulaK

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Ναι και εγω έκλεισα λίγες μέρες μετα τα Χριστούγεννα.. 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Έγραψα κείμενο και μπήκε σε απόκρυψη.. σας το έκανε κι εσάς??

Όχι ρε συ.. στα 950γρ που είναι τα μωρά μας τώρα, πάνε πολύ καλά!!! Εχω και μια εφαρμογή και συμβαδίζουμε πάντα.! Άρα αν συνεχίσουμε έτσι πιστεύω θα τα ξεπεράσουμε τα 3κιλα!!! Από δω και πέρα θα βάζουν τα μωράκια κιλά φουλ! @SpiridoulaK

Δεν μου έχει συμβεί αυτό που λες με το κείμενο.

Μακάρι ρε συ!!!!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό τη Δευτέρα και ανυπομονώ να δω αν έφτασε κιλό ο μπέμπης μας... τελευταία φορά πριν ένα μήνα ήταν 700γρ... Για να δούμε τώρα...πάντως νιώθω ότι έχει μεγαλώσει η κοιλιά μου εκεί που δεν φαινόταν σχεδόν καθόλου...! Επίσης, όλο το φούσκωμα είναι στο στομάχι...ενώ από τον αφαλό και κάτω πιο μικρούλα...σας συμβαίνει και εσάς ή είναι ομοιόμορφες μπαλίτσες οι κοιλίτσες σας;;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , Marilou7 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό τη Δευτέρα και ανυπομονώ να δω αν έφτασε κιλό ο μπέμπης μας... τελευταία φορά πριν ένα μήνα ήταν 700γρ... Για να δούμε τώρα...πάντως νιώθω ότι έχει μεγαλώσει η κοιλιά μου εκεί που δεν φαινόταν σχεδόν καθόλου...! Επίσης, όλο το φούσκωμα είναι στο στομάχι...ενώ από τον αφαλό και κάτω πιο μικρούλα...σας συμβαίνει και εσάς ή είναι ομοιόμορφες μπαλίτσες οι κοιλίτσες σας;;;

Θα έλεγα πως είναι ομοιόμορφη η κοιλίτσα μου.. μια γυαλιστερή από τις κρέμες μπαλίτσα!!! Χαχαχα πόσων εβδομάδων είσαι??

@Jiji πως είσαι κορίτσι?? Πως πάνε οι μετρήσεις σήμερα?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Amalia! είπε:

Θα έλεγα πως είναι ομοιόμορφη η κοιλίτσα μου.. μια γυαλιστερή από τις κρέμες μπαλίτσα!!! Χαχαχα πόσων εβδομάδων είσαι??

@Jiji πως είσαι κορίτσι?? Πως πάνε οι μετρήσεις σήμερα?

27 και 5 μέρες...βάζω κι εγώ κρέμες αλλά δεν νομίζω να γλιτώσω τις ραγάδες μέχρι το τέλος...Είναι το δέρμα μου τέτοιο που κάνει πολύ εύκολα...! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...