Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσια 

@Amalia!καλα αποτελέσματα!!!

@Jijiμην διαβάζεις από το ιντερνετ το μόνο που κανεις είναι να αγχώνεσαι!!!ακολουθα τις οδηγίες μόνο των γιατρών σου κ όλα καλα θ πάνε!!

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια!

@Amalia! Καλά αποτελέσματα! Σου έδωσαν με γεύση τελικά?

@LouloudakiK Τέλεια η μπέμπα σου!!! Ανυπομονώ κ εγώ για σήμερα, 13:30 έχουμε ραντεβού..

@Jiji μην αγχώνεσαι, θα το ρυθμίσεις. Η μπέμπα δεν θα πάθει τίποτα. Εμένα τα δίδυμα δεν επηρεάστηκαν καθόλου από το σάκχαρο και τότε έκανα και λίγες μονάδες ινσουλίνης.

• Μου αρέσει 3

@Amalia! καλά αποτελέσματα εύχομαι!!!

Έχετε δίκιο κορίτσια σταματάω να διαβάζω,σήμερα άρχισα τις μετρήσεις κ το νηστείας μου είναι 147!!!!!! Μεγάλη διαφορά,ελπίζω να μη χρειαστώ ινσουλίνη...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Arden είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

@LouloudakiK Τέλεια η μπέμπα σου!!! Ανυπομονώ κ εγώ για σήμερα, 13:30 έχουμε ραντεβού..

@Jiji μην αγχώνεσαι, θα το ρυθμίσεις. Η μπέμπα δεν θα πάθει τίποτα. Εμένα τα δίδυμα δεν επηρεάστηκαν καθόλου από το σάκχαρο και τότε έκανα και λίγες μονάδες ινσουλίνης.

Όχι δεν είχαν γεύση..  σκέτη ήπια. Αλλά και πάλι μια χαρά ήταν.. δεν με ενόχλησε κάτι.

1 hour ago, Jiji είπε:

@Amalia! καλά αποτελέσματα εύχομαι!!!

Έχετε δίκιο κορίτσια σταματάω να διαβάζω,σήμερα άρχισα τις μετρήσεις κ το νηστείας μου είναι 147!!!!!! Μεγάλη διαφορά,ελπίζω να μη χρειαστώ ινσουλίνη...

Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι πως και μέχρι τώρα δε σου είχαν βρει ότι το νηστείας ήταν αυξημένο. Καλό θα ήταν να την ρωτήσεις τη γιατρό σου όταν θα ξαναπάς.. δηλαδή τα αποτελέσματα των εξετάσεων εσένα δε σου τα δίνουν?? Είναι λίγο αλλόκοτο αυτό. Αν χρειαστεί να πας σε άλλο γιατρό, να μην έχεις το ιστορικό σου.? 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Το duphalac που πινω για τη δυσκοιλιοτητα είναι χειρότερο από τη γλυκόζη!! Όλα καλά κορίτσια μην αγχώνεστε γι αυτό! 

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!!!!

3 ώρες πρίν, Arden είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Θα δεις πόσο έχει μεγαλώσει η μπουμπού σου!!!!! Όνειρο.

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μίλησα με τη διαβητολογο και μου είπε ότι επειδή έχω υψηλές τιμές την Δευτέρα θα ξεκινήσω ενέσεις ινσουλίνης...φοβάμαι πάρα πολύ...όχι για τον πονο κλπ όσο για το αν θα πάθει τίποτα το μωράκι μου...έχω τρομοκρατηθει...κανει καμία ινσουλίνη ή είμαι η πρώτη εδώ μέσα?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , Jiji είπε:

Κορίτσια μίλησα με τη διαβητολογο και μου είπε ότι επειδή έχω υψηλές τιμές την Δευτέρα θα ξεκινήσω ενέσεις ινσουλίνης...φοβάμαι πάρα πολύ...όχι για τον πονο κλπ όσο για το αν θα πάθει τίποτα το μωράκι μου...έχω τρομοκρατηθει...κανει καμία ινσουλίνη ή είμαι η πρώτη εδώ μέσα?

Νομίζω κορίτσι μου πως αν πας στο θέμα Νοεμβρίου ή Δεκεμβρίου θα βρεις εκεί κοπέλες που ίσως κάνουν και θα σου πουν κι όλας την εμπειρία τους, μιας και είναι περισσότερων εβδομάδων από εμάς.. 

1 hour ago, LouloudakiK είπε:

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!!!!

Θα δεις πόσο έχει μεγαλώσει η μπουμπού σου!!!!! Όνειρο.

Σε ευχαριστώ πολύ... δευτέρα θα τα έχω!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Jiji said:

Να μην φοβασαι κοριτσι μου, μια φιλη μου εκανε στην εγκυμοσυνη της κ δεν κανουν κακο στο μωρακι, ειναι σαν τις ενεσεις θρομβοφιλιας που κανουν. Ειναι μικρη η βελονιτσα κ θα ειναι για να προστατεψεις το μπεμπακι σου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Amalia! είπε:

Κορίτσια σήμερα που ήπια την γλυκόζη πεινάω πολυ όλη μέρα!!! Μου άνοιξε την όρεξη, και το μωρό είναι πιο δραστηριο! Θες γιατί αγχώθηκα λιγάκι παραπάνω.. 

Ωχ ανοίγει την όρεξη η γλυκόζη;;! Την έβαψα. Πρέπει να είμαστε νηστικες για την καμπύλη έτσι;;

Το μωράκι είναι δραστήριο γιατί καταναλώσες γλυκόζη λογικά 

4 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Κορίτσι μου,όλα καλά θα πάνε. 

Δεν υπάρχει περίπτωση η ινσουλίνη να βλάψει το μωράκι σου. Εξάλλου όλα αυτά θα τα κάνεις μόνο για τη δική του προστασία. Αυτό να σκέφτεσαι!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , LouloudakiK είπε:

Ωχ ανοίγει την όρεξη η γλυκόζη;;! Την έβαψα. Πρέπει να είμαστε νηστικες για την καμπύλη έτσι;;

Το μωράκι είναι δραστήριο γιατί καταναλώσες γλυκόζη λογικά 

Κορίτσι μου,όλα καλά θα πάνε. 

Δεν υπάρχει περίπτωση η ινσουλίνη να βλάψει το μωράκι σου. Εξάλλου όλα αυτά θα τα κάνεις μόνο για τη δική του προστασία. Αυτό να σκέφτεσαι!!!

Μάλλον ανοίγει την όρεξη ναι... πρέπει να είσαι νηστικη 8 ώρες τουλάχιστον.. συν τις 2 ώρες που είσαι εκεί.. εγώ μετά πήγα σούπερ μάρκετ για ψώνια και πήρα 2 τσουρέκια και τσάκισα από την πείνα. Δεν άντεχα να περιμένω να έρθω σπίτι χαχαχ εσύ να πας προετοιμασμενη τώρα που ξέρεις μην την πατήσεις σαν εμένα!!

• Χαχα 1

πρίν από 30 λεπτά , Amalia! είπε:

Μάλλον ανοίγει την όρεξη ναι... πρέπει να είσαι νηστικη 8 ώρες τουλάχιστον.. συν τις 2 ώρες που είσαι εκεί.. εγώ μετά πήγα σούπερ μάρκετ για ψώνια και πήρα 2 τσουρέκια και τσάκισα από την πείνα. Δεν άντεχα να περιμένω να έρθω σπίτι χαχαχ εσύ να πας προετοιμασμενη τώρα που ξέρεις μην την πατήσεις σαν εμένα!!

Ποπό ρε συ θα είναι δύσκολο γιατί εγώ το πρωί παίρνω νηστική του χάπι για τον θυρεοειδή και επειδή κάθε πρωί ξυπνάω με αναγουλες θέλω να τρώω οπωσδήποτε πρωινό. Ξυπνάω και πεινασμένη συνήθως. Ειδικά όταν ξυπνάω το πρωί και κάνω εμετό γαστρικά υγρά η πείνα μου είναι διπλάσια. Μια φορά είναι... υπομονή 

πρίν από 47 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Ποπό ρε συ θα είναι δύσκολο γιατί εγώ το πρωί παίρνω νηστική του χάπι για τον θυρεοειδή και επειδή κάθε πρωί ξυπνάω με αναγουλες θέλω να τρώω οπωσδήποτε πρωινό. Ξυπνάω και πεινασμένη συνήθως. Ειδικά όταν ξυπνάω το πρωί και κάνω εμετό γαστρικά υγρά η πείνα μου είναι διπλάσια. Μια φορά είναι... υπομονή 

Ναι κι εγώ παίρνω χάπι για τον θυρεοειδή.. σήμερα δεν το ήπια γιατί θα έκανα τις εξετάσεις..είχα και tsh. Υπομονή δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.. Ας έχουμε τουλάχιστον καλά αποτελέσματα και χαλάλι.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...