Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , LouloudakiK είπε:

Ααα τέλεια!!!! Σε κάθε ραντεβού έχω άγχος...

Ναι έχει περάσει πολύ γρήγορα ο καιρός οπότε πρέπει να κανονίσουμε τα του τοκετού με το καλό!!!! Στον 7ο.... απίστευτο....... Κι εσύ 26 εβδομάδων;;

Ναι κι εγώ 26 είμαι!!! Πφφφ εγώ τελικά θα πάω αύριο βραδυ γιατρό, κάτι έτυχε! Έχω και την καμπύλη αύριο.. ωραία θα περάσω!! Μέσα στο άγχος όλη μέρα!!! Εσύ τελικά πότε θα πας για την καμπύλη? Αυτή η εβδομάδα πάντως είναι η ιδανική, η 26η!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Λοιπόν τα νέα μου! Δε τον γλύτωσα τον διαβήτη έχω τελικά κ μάλιστα αρκετά...πήγα σήμερα στη διαβητολογο,τώρα από αύριο για τρεις μέρες θα μετράω με το μηχάνημα 6 φορές τη μέρα να δούμε που βρισκόμαστε κ αναλόγως τη δευτερα θα μου πει για διατροφή

..έχω αγχωθεί αρκετά άλλα με καθησυχάσει ήταν πολύ καλή κ μου είπε να μην ανησυχώ..επισης μου ειπε πως δεν ξερουμε αν ειναι διαβητης κυησης ή αν προυπηρχε απο πρινθα το δούμε μετά τη γεννα αυτό

.θα δείξει...εύχομαι να έχετε όλες καλύτερα αποτελέσματα από τα δικά μου κ να έχουμε όλες τα μωρακια μας υγιή  σύντομα στην αγκαλιά μας!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Jiji είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Λοιπόν τα νέα μου! Δε τον γλύτωσα τον διαβήτη έχω τελικά κ μάλιστα αρκετά...πήγα σήμερα στη διαβητολογο,τώρα από αύριο για τρεις μέρες θα μετράω με το μηχάνημα 6 φορές τη μέρα να δούμε που βρισκόμαστε κ αναλόγως τη δευτερα θα μου πει για διατροφή

..έχω αγχωθεί αρκετά άλλα με καθησυχάσει ήταν πολύ καλή κ μου είπε να μην ανησυχώ..επισης μου ειπε πως δεν ξερουμε αν ειναι διαβητης κυησης ή αν προυπηρχε απο πρινθα το δούμε μετά τη γεννα αυτό

.θα δείξει...εύχομαι να έχετε όλες καλύτερα αποτελέσματα από τα δικά μου κ να έχουμε όλες τα μωρακια μας υγιή  σύντομα στην αγκαλιά μας!

Ωχ... κρίμα..  σου έδωσε και διατροφή? Ή όχι ακόμα? Εύχομαι να μην ζοριστεις πολύ, να το ρυθμίσεις εύκολα χωρίς πολλές θυσίες!! Αν προϋπήρχε από πριν δε θα χε φανεί στις πρώτες εξετάσεις που έκανες στην αρχή της εγκυμοσύνης? Δε σου είχαν κάνει γλυκόζη νηστείας και γλυκοζηλιωμενη??

πρίν από 29 λεπτά , Amalia! είπε:

Ωχ... κρίμα..  σου έδωσε και διατροφή? Ή όχι ακόμα? Εύχομαι να μην ζοριστεις πολύ, να το ρυθμίσεις εύκολα χωρίς πολλές θυσίες!! Αν προϋπήρχε από πριν δε θα χε φανεί στις πρώτες εξετάσεις που έκανες στην αρχή της εγκυμοσύνης? Δε σου είχαν κάνει γλυκόζη νηστείας και γλυκοζηλιωμενη??

Δεν έχω ιδέα...επειδή εδώ μου κάνει η γυναικολόγος τις εξετάσεις δεν ξέρω τι μου κάνει κάθε φορά είναι η αλήθεια...από Δευτέρα θα μιλισουμε για διατροφή ανάλογα με τις μετρήσεις που θα κάνω αυτές τις μέρες.. 

πρίν από 28 λεπτά , Jiji είπε:

Δεν έχω ιδέα...επειδή εδώ μου κάνει η γυναικολόγος τις εξετάσεις δεν ξέρω τι μου κάνει κάθε φορά είναι η αλήθεια...από Δευτέρα θα μιλισουμε για διατροφή ανάλογα με τις μετρήσεις που θα κάνω αυτές τις μέρες.. 

Υπομονή. Θα δεις πως θα πάει!!!! 

πρίν από 59 λεπτά , Amalia! είπε:

Ναι κι εγώ 26 είμαι!!! Πφφφ εγώ τελικά θα πάω αύριο βραδυ γιατρό, κάτι έτυχε! Έχω και την καμπύλη αύριο.. ωραία θα περάσω!! Μέσα στο άγχος όλη μέρα!!! Εσύ τελικά πότε θα πας για την καμπύλη? Αυτή η εβδομάδα πάντως είναι η ιδανική, η 26η!

Ωχ κρίμα!! Υπομονή κι εσύ λοιπόν.....τη καμπύλη θα της πω να μου τη γράψει να τη κάνω....οι εξετάσεις που μου είχε γράψει η ενδοκρινολόγος ήταν για γλυκοζυλιωμένη. Σήμερα το απόγευμα θα λάβω τα αποτελέσματα λογικά από το μικροβιολογικό. είχα λάθος συννενόηση μαζί της προφανώς.εγω μιας και μιλούσαμε για τη καμπύλη ζαχάρου εκείνη τη στιγμή νόμιζα ότι οι εξετάσεις που μου έγραψε είναι για τη καμπύλη,οπότε κι έμεινα ήσυχη και δε το επιβεβαίωσα. Τέλος πάντων.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Κι εγώ 7 έχω!!! Πφφφ αντε να περάσει η ώρα γρήγορα να δούμε τα μωρά μας!! Εμένα ο γιατρός μου ειναι στο μητέρα, ιδιωτικό, οπότε εκεί θα γεννησω.. Εγώ σκέφτομαι να τα συζητήσουμε τα περί τοκετού στο επόμενο ραντεβού. Πρέπει σιγά σιγά να προετοιμαζομαστε και γι αυτό! Στην αρχή φαινόταν σαν πολύ μακρινό σενάριο, αλλά πλέον κοντοζυγωνει! Την άλλη βδομάδα μπαίνουμε 7ο!! Παναγία μου χαχαχ 

@Amalia!κ εγω στο μητέρα θα πάω κ μένα εκεί κάνει γέννες ο Γιατρος μ…έχεις ξαναπάει?η είναι πρώτη εγκυμοσύνη?

1 hour ago, Jiji είπε:

@Jijiμην αγχώνεσαι όλα καλα θα πάνε κ αν πρέπει να σου δώσει διατροφή η Γιατρος νομίζω θα ναι πιο εύκολο για να ξερεις ακριβώς τι πρέπει να φας.

πρίν από 19 λεπτά , Efaki είπε:

@Amalia!κ εγω στο μητέρα θα πάω κ μένα εκεί κάνει γέννες ο Γιατρος μ…έχεις ξαναπάει?η είναι πρώτη εγκυμοσύνη?

Ειναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν έχω ξαναπάει!!! Ελπίζω να είναι καλά, να έχουμε βοήθεια από τις μαιες κτλ.. από τιμές ξέρω ότι τα δωμάτια του είναι τα πιο ακριβά μεταξύ των άλλων ιδιωτικών. Σε τι δωμάτιο θα κλείσεις? Εγώ λογικά τρίκλινο. Θα θελα δίκλινο αλλά ανεβαίνει η τιμή και δεν ξέρω αν αξίζει.

πρίν από 54 λεπτά , Amalia! είπε:

Ειναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν έχω ξαναπάει!!! Ελπίζω να είναι καλά, να έχουμε βοήθεια από τις μαιες κτλ.. από τιμές ξέρω ότι τα δωμάτια του είναι τα πιο ακριβά μεταξύ των άλλων ιδιωτικών. Σε τι δωμάτιο θα κλείσεις? Εγώ λογικά τρίκλινο. Θα θελα δίκλινο αλλά ανεβαίνει η τιμή και δεν ξέρω αν αξίζει.

Από γνωστές μου που γέννησαν εκεί μου είπαν ότι είναι όλα εξαιρετικά.Τρίκλινο θα κλείσω γιατί μετά ανεβαίνει πολύ η τιμή.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , Marla@ είπε:

Κορίτσια,να ρωτήσω κάτι.Ξερετε αν η λοχεία είναι διαφορετική σε φυσιολογικό τοκετό και σε καισαρική;

τι εννοείς? Η ποσότητα του αίματος μετά τον τοκετό?

Διαφημίσεις

Βρε μην διαβάζεις κουταμαρες...όλα καλά θα είναι

πρίν από 18 λεπτά , Jiji είπε:

Κορίτσια δεν ξέρω αγχώθηκα πάρα πολύ μην πάθει κάτι ή μπέμπα μου...διαβάζω διαφορά στο ιντερνετ κ έχω φρικαρει...

Κορίτσια όλα σούπερ. Η μπέμπα είναι 945γρ και όταν θα είμαι στην 28η εβδομάδα θα κάνω τη καμπύλη μαζί με όλες τις άλλες μηνιαίες εξετάσεις. Η γλυκοζυλιωμένη μου ήταν πάρα πολύ καλή. Μες τις φυσιολογικές τιμές και γενικά όλα βαίνουν καλώς 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 27 λεπτά , Jiji είπε:

Κορίτσια δεν ξέρω αγχώθηκα πάρα πολύ μην πάθει κάτι ή μπέμπα μου...διαβάζω διαφορά στο ιντερνετ κ έχω φρικαρει...

Καλέ μην διαβάζεις.. αυτά είναι ακραία σενάρια εάν ο διαβητης μείνει αρυθμιστος.. εσύ το βρήκες, θα το ρυθμίσεις, όλα καλά θα πάνε! Το σημαντικό είναι αυτές τις μέρες που θα μετράς να σημειώνεις και ποιες τροφες σου ανεβάζουν πολύ το σακχαρο. Έτσι ώστε μέχρι να σου δώσει διατροφη ο γιατρός, να έχεις κι εσύ ένα μπούσουλα να του πεις εκτος από τις μετρήσεις. Πχ μπορεί να σε ανεβάζει πολύ το ρύζι, ενώ τα μακαρονια όχι τόσο..  Αλλά μην διαβάζεις.. Όλες το κάνουμε, και αγχωνομαστε τζάμπα! 

Κορίτσια το αλάτι το έχετε ελαττώσει?? Νομίζω πως σιγά σιγά πρέπει να το προσέξουμε κι αυτό από δω και πέρα.. Και δεν μπορώ να τρώω αναλατα φαγητά..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Amalia! είπε:

Καλέ μην διαβάζεις.. αυτά είναι ακραία σενάρια εάν ο διαβητης μείνει αρυθμιστος.. εσύ το βρήκες, θα το ρυθμίσεις, όλα καλά θα πάνε! Το σημαντικό είναι αυτές τις μέρες που θα μετράς να σημειώνεις και ποιες τροφες σου ανεβάζουν πολύ το σακχαρο. Έτσι ώστε μέχρι να σου δώσει διατροφη ο γιατρός, να έχεις κι εσύ ένα μπούσουλα να του πεις εκτος από τις μετρήσεις. Πχ μπορεί να σε ανεβάζει πολύ το ρύζι, ενώ τα μακαρονια όχι τόσο..  Αλλά μην διαβάζεις.. Όλες το κάνουμε, και αγχωνομαστε τζάμπα! 

Κορίτσια το αλάτι το έχετε ελαττώσει?? Νομίζω πως σιγά σιγά πρέπει να το προσέξουμε κι αυτό από δω και πέρα.. Και δεν μπορώ να τρώω αναλατα φαγητά..

Εγώ δεν το έχω ελαττώσει ιδιαίτερα να πω την αλήθεια αλλά επειδή κάνει κατακράτηση υγρών πρέπει να το μειώσουμε 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...