Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

Κορίτσια πάντως εμείς είχαμε πάρει καρότσι kikka boo 3 σε 1 (στο πιο οικονομικό φάσμα=280€) κ μας έβγαλε σχεδόν 2 χρόνια με τον γιο μας κ τώρα θεωρώ θα μας βγάλει αλλα 2 κ με τη μικρή... 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Marilou7 είπε:

Καλημέρα!!!! Καλά αποτελέσματα σε όλες σήμερα με την καμπύλη!!!! Δυσκοιλιότητα έχω από την αρχή της εγκυμοσύνης...κάπου το βρίσκω...κάπου το χάνω .. δυστυχώς αυτές τις μέρες δεν πάω κάθε μέρα τουαλέτα και νιώθω το έντερο μου να διαμαρτύρεται...όσο για καρότσι τώρα έχω αρχίσει να κάνω έρευνα αγοράς...Νομίζω κλίνω προς το colleto fado...Είναι 3 σε 1 αξιόπιστο και πανέμορφο χιχι... Κορίτσια χθες ένιωθα ένα βάρος χαμηλά, λες και όλη την ώρα ήθελα να κατουρήσω...γενικά αυτές τις μέρες βλέπω μερικές αλλαγές στην κοιλιά μου κ στο πως την νιώθω ...αλλά αυτό το πράγμα με ανησύχησε λίγο... Ένιωθα πως μετά από δέκα βήματα ήθελα να πάω τουαλέτα... Θα πάρω ένα τηλέφωνο τον γιατρό να με καθησυχάσει...

Μήπως είναι το μωρό χαμηλά και σε πιέζει?? Κι εγώ χθες οπότε περπατούσα ή καθόμουν σε καρέκλα ένιωθα μια πίεση, όχι βάρος, και 2 φορές που ξάπλωσα αμέσως ανάσκελα, κατάλαβα πως ήταν το μωρό που με κλωτσούσε χαμηλά. Απλώς όταν είμαι όρθια δεν ένιωθα τις κλωτσιές μόνο την πίεση.. Αλλά πάρε τον γιατρό σου τηλέφωνο για να είσαι σίγουρη!

πρίν από 50 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Εγώ ξεκίνησα την δυσκοιλιοτητα από τα μέσα του πέμπτου όποτε έδρασα γρήγορα.  . . Κάθε μέρα dulcosoft πρωί κ βράδυ κ εννοείται proctosynalar για να μην ταλαιπωρηθώ με αιμορροΐδες.  . . Τρώω κ πολλά αποξηραμένα κ το ρύθμισα πλέον πάω κάθε μέρα ( τα αποξηραμένα θα τα κόψω τώρα γτ μου είπαν ότι ανεβάζει το ζάχαρο)  

Εγώ λέω την καμπύλη η αύριο η την Παρασκευή να πάω εξαρτάται πως θα ξυπνήσω,  εκεί δίνουν ένα πάρα πολύ ωραίο σκεύασμα με γεύση λεμόνι !!! 2 ωρίτσες είναι θα περάσουν στο φτερό.  . . Τα αποτελέσματα είναι που σκέφτομαι γτ νοιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά . . .  Άσχετο με την καμπύλη νιώθετε ποτε να σας μουδιαζει ψηλά η κοιλιά?? Εδώ κ 2 μέρες το νοιώθω.  . . Δεν είναι συσπάσεις εινσι ψηλά σχεδόν στα πλευρά.  . .  Πάντως τα μωρά τα είδαμε ειναι πολύ καλά σχεδόν 1 κιλό το καθένα!! Πριν λίγο έκλεισα κ το ντοπλερ.  Γτ πέφτει Χριστούγεννα κ δεν θα έχω επιλογές. 

Όχι δε νιώθω μούδιασμα.. εγώ έχω ακανονιστες συσπάσεις κάποιες φορές αλλά χωρίς πόνο, τις braxton hicks.. Γιατί νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά?? Έχεις κάνει κάποια μέτρηση του σακχάρου και δεν ήταν καλή??

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , Murtw.st είπε:

Κορίτσια πάντως εμείς είχαμε πάρει καρότσι kikka boo 3 σε 1 (στο πιο οικονομικό φάσμα=280€) κ μας έβγαλε σχεδόν 2 χρόνια με τον γιο μας κ τώρα θεωρώ θα μας βγάλει αλλα 2 κ με τη μικρή... 

Ειναι πολύ καλή εταιρεία κ δεν δίνεις κ έναν σκασμό λεφτά.  . . Εμείς πήραμε των διδύμων τής bebe stars , τα περισσότερα που πήραμε είναι της bebe stars . . . Κ μας βγήκε γύρω στα 250 ευρώ κ μελλοντικά θα πάρουμε κ ένα μονό μήπως τύχει κ χρειαστεί ο ένας να το εχει στον μαρσιπο κ ο άλλος στο καρότσι. 

5 ώρες πρίν, Efaki είπε:

Τελικά κοριτσια δεν ξέρω για σας αλλά δεν μ φάνηκε καθολου γλυκο αυτό το πράγμα.Περίμενα να ναι πολύ χειρότερο.Το ήπια πολύ ευχάριστα κ τώρα περιμένω.

@Jijiνηστικη ναι αλλά δεν πειναω θέλω να τελειώνω κ να πάω σπιτι να χαλαρώσω κ να φάω μετά.

Τελικά τι διαλυμα ήπιες εσύ??? Με γεύση ή σου έφτιαξαν εκεί σκέτο σε ποτηράκι??? (Κάνω γκάλοπ όπως βλέπετε κορίτσια χαχχαχα) 

• Χαχα 1

Βγήκαν τα αποτέλεσμα της καμπύλης μου... σάκχαρο νηστείας 90...και μετά από 120' 106!!!! Ο γιατρός είπε ότι είναι μια χαρά!!!! Αλλά δυστυχώς παρά την αντιβίωση που είχα πάρει είμαι ακόμα θετική στο ουρεόπλασμα!:sad: έχω απογοητευτεί με αυτό!!! Δεν θέλω να ξαναμπώ σε αντιβίωση!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Amalia! είπε:

Όχι δε νιώθω μούδιασμα.. εγώ έχω ακανονιστες συσπάσεις κάποιες φορές αλλά χωρίς πόνο, τις braxton hicks.. Γιατί νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά?? Έχεις κάνει κάποια μέτρηση του σακχάρου και δεν ήταν καλή??

Κάτι δεν πάει καλά γτ κάνω καθημερινά μετρήσεις κ έχει αλλάξει κ το νηστείας μου κ το ζάχαρο μετά από μια ώρα.  . . Κ η ενδοκρινολογος μου τα μασαγε χθες να κόψω φρούτα κτλπ αλλά να περιμένουμε την καμπύλη.  . . Κ μου είπε κ το άλλο . . . Ότι οι δίδυμες κυήσεις δεν έχουν ερευνηθεί τόσο για ζάχαρο κ ότι πρέπει να προσέχουμε ούτως ή άλλως. . . .  Χυμούς , αποξηραμένα κομμένα κ να τρώω μόνο ένα φρούτο την ημέρα .  . . 

πρίν από 19 λεπτά , Marilou7 είπε:

Βγήκαν τα αποτέλεσμα της καμπύλης μου... σάκχαρο νηστείας 90...και μετά από 120' 106!!!! Ο γιατρός είπε ότι είναι μια χαρά!!!! Αλλά δυστυχώς παρά την αντιβίωση που είχα πάρει είμαι ακόμα θετική στο ουρεόπλασμα!:sad: έχω απογοητευτεί με αυτό!!! Δεν θέλω να ξαναμπώ σε αντιβίωση!

Είναι πολύ καλό!!!! Δεν έκανες μέτρηση στα 60 λεπτά κ μετά στα 120 ;;;

πρίν από 21 λεπτά , Amalia! είπε:

Τελικά τι διαλυμα ήπιες εσύ??? Με γεύση ή σου έφτιαξαν εκεί σκέτο σε ποτηράκι??? (Κάνω γκάλοπ όπως βλέπετε κορίτσια χαχχαχα) 

Πήρα την απλή γλυκόζη από το φαρμακειο κ την φτιάξαμε εκεί σε πλαστικό ποτηράκι 

πρίν από 11 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Κάτι δεν πάει καλά γτ κάνω καθημερινά μετρήσεις κ έχει αλλάξει κ το νηστείας μου κ το ζάχαρο μετά από μια ώρα.  . . Κ η ενδοκρινολογος μου τα μασαγε χθες να κόψω φρούτα κτλπ αλλά να περιμένουμε την καμπύλη.  . . Κ μου είπε κ το άλλο . . . Ότι οι δίδυμες κυήσεις δεν έχουν ερευνηθεί τόσο για ζάχαρο κ ότι πρέπει να προσέχουμε ούτως ή άλλως. . . .  Χυμούς , αποξηραμένα κομμένα κ να τρώω μόνο ένα φρούτο την ημέρα .  . . 

Χμ κατάλαβα.. κι εγώ έχω μηχανάκι και κάνω μετρήσεις αλλά ευτυχώς μέχρι τώρα πάω καλά.. εκτός από μια φορά που έφαγα 2 τσουρεκακια και 1,5 ποτήρι χυμό και ανέβηκε στο 140. Γι αυτό ανησυχω κι εγω λιγο. Την Παρασκευή θα δείξει η καμπύλη.

Όσο για τη δυσκοιλιοτητα που λέγαμε, εγώ παίρνω που και που duphalac όταν πάει στο απροχώρητο η κατάσταση, αλλά όχι κάθε μέρα. Φοβάμαι μην συνηθίσει το έντερο..

πρίν από 12 λεπτά , Efaki είπε:

Πήρα την απλή γλυκόζη από το φαρμακειο κ την φτιάξαμε εκεί σε πλαστικό ποτηράκι 

Τυχερές όσες πίνουν με γευση!! Αλίμονο σε μας χαχαχ πολύ μου χει στοιχίσει που δεν μπορώ να πιω με τη γεύση!

1 hour ago, Mar.Theo είπε:

Εγώ ξεκίνησα την δυσκοιλιοτητα από τα μέσα του πέμπτου όποτε έδρασα γρήγορα.  . . Κάθε μέρα dulcosoft πρωί κ βράδυ κ εννοείται proctosynalar για να μην ταλαιπωρηθώ με αιμορροΐδες.  . . Τρώω κ πολλά αποξηραμένα κ το ρύθμισα πλέον πάω κάθε μέρα ( τα αποξηραμένα θα τα κόψω τώρα γτ μου είπαν ότι ανεβάζει το ζάχαρο)  

Εγώ λέω την καμπύλη η αύριο η την Παρασκευή να πάω εξαρτάται πως θα ξυπνήσω,  εκεί δίνουν ένα πάρα πολύ ωραίο σκεύασμα με γεύση λεμόνι !!! 2 ωρίτσες είναι θα περάσουν στο φτερό.  . . Τα αποτελέσματα είναι που σκέφτομαι γτ νοιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά . . .  Άσχετο με την καμπύλη νιώθετε ποτε να σας μουδιαζει ψηλά η κοιλιά?? Εδώ κ 2 μέρες το νοιώθω.  . . Δεν είναι συσπάσεις εινσι ψηλά σχεδόν στα πλευρά.  . .  Πάντως τα μωρά τα είδαμε ειναι πολύ καλά σχεδόν 1 κιλό το καθένα!! Πριν λίγο έκλεισα κ το ντοπλερ.  Γτ πέφτει Χριστούγεννα κ δεν θα έχω επιλογές. 

Μούδιασμα δεν έχω αλλά αναλόγως με το τι φάω μπορεί ν με πιάσει σφίξιμο σαν πέτρωμα εκεί ψηλά στην κοιλιά κ μ είπε ο Γιατρος ότι είναι αντανακλαστικό του εντέρου.Όσο μ λέει αυτό το σφίξιμο δεν με πιάνει χαμηλά είμαστε οκ.

πρίν από 23 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Είναι πολύ καλό!!!! Δεν έκανες μέτρηση στα 60 λεπτά κ μετά στα 120 ;;;

Όχι!!! Μόνο 2 μετρήσεις...0' και 120'...αυτά μου είχε ο γιατρός!

Διαφημίσεις

19 hours ago, Marla@ said:

Πωπω, πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη.Απελπισια..Σκεφτομαι να πάω να δω από κοντά μπας και καταλήξω κάπου..

Κ εγω απο το ιντερνετ τα κοιτουσα κ τλκ εχει μεγσλη διαφορα νς τα δοκιμαζεις απο κοντα…μπορει να σε βολεψει κατι που δεν το φανταζοσουν..εγω πολλα που ελεγα α αυτο θα παρω το απεκλεισα τλκ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Amalia! είπε:

@LouloudakiK τι κάνεις κορίτσι?? Πηγες στον γιατρο σήμερα?? Ολα καλα? Εγω παω το βραδυ κι εχω αγχος.. Μακαρι να ναι ολα καλα!!

Καλησπέραααα σε όλες. Τι κάνεις;; Όλα καλά. Εκανα το πρωί μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι έναν εμετό έτσι για να μη ξεχνιόμαστε.....26η σήμερα!!! Έχω ραντεβού 19:00 το απόγευμα. Εσύ τι ώρα;;;

Όλα σούπερ θα είναι. Ανυπομονώ να δω πόσα γραμμάρια είναι και να συζητήσω με τη γυναικολογο μου για το θέμα του τοκετού ώστε να καταλήξω που θα γεννήσω... Εσύ που θα γεννήσεις σε ιδιωτικό μαιευτήριο η δημόσιο νοσοκομείο;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 46 λεπτά , LouloudakiK είπε:

Καλησπέραααα σε όλες. Τι κάνεις;; Όλα καλά. Εκανα το πρωί μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι έναν εμετό έτσι για να μη ξεχνιόμαστε.....26η σήμερα!!! Έχω ραντεβού 19:00 το απόγευμα. Εσύ τι ώρα;;;

Όλα σούπερ θα είναι. Ανυπομονώ να δω πόσα γραμμάρια είναι και να συζητήσω με τη γυναικολογο μου για το θέμα του τοκετού ώστε να καταλήξω που θα γεννήσω... Εσύ που θα γεννήσεις σε ιδιωτικό μαιευτήριο η δημόσιο νοσοκομείο;;

Κι εγώ 7 έχω!!! Πφφφ αντε να περάσει η ώρα γρήγορα να δούμε τα μωρά μας!! Εμένα ο γιατρός μου ειναι στο μητέρα, ιδιωτικό, οπότε εκεί θα γεννησω.. Εγώ σκέφτομαι να τα συζητήσουμε τα περί τοκετού στο επόμενο ραντεβού. Πρέπει σιγά σιγά να προετοιμαζομαστε και γι αυτό! Στην αρχή φαινόταν σαν πολύ μακρινό σενάριο, αλλά πλέον κοντοζυγωνει! Την άλλη βδομάδα μπαίνουμε 7ο!! Παναγία μου χαχαχ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , Amalia! είπε:

Κι εγώ 7 έχω!!! Πφφφ αντε να περάσει η ώρα γρήγορα να δούμε τα μωρά μας!! Εμένα ο γιατρός μου ειναι στο μητέρα, ιδιωτικό, οπότε εκεί θα γεννησω.. Εγώ σκέφτομαι να τα συζητήσουμε τα περί τοκετού στο επόμενο ραντεβού. Πρέπει σιγά σιγά να προετοιμαζομαστε και γι αυτό! Στην αρχή φαινόταν σαν πολύ μακρινό σενάριο, αλλά πλέον κοντοζυγωνει! Την άλλη βδομάδα μπαίνουμε 7ο!! Παναγία μου χαχαχ 

Ααα τέλεια!!!! Σε κάθε ραντεβού έχω άγχος...

Ναι έχει περάσει πολύ γρήγορα ο καιρός οπότε πρέπει να κανονίσουμε τα του τοκετού με το καλό!!!! Στον 7ο.... απίστευτο....... Κι εσύ 26 εβδομάδων;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...