Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 50 λεπτά , Jiji είπε:

Δεν την ένοιωθα καθολου γι αυτό και ανησύχησα...ξέρω είμαι υπερβολική αλλά καλύτερα να είμαι σίγουρη πάρα να αγχώνομαι θεωρώ γι αυτό κ πήγα...

Τώρα έχω το άγχος για τα λευκά για να δούμε τι θα γίνει! Αύριο έχω την καμπυλη να δω πως θα αντέξω τόσες ώρες νηστικη! 10 που μου είπανε κ 3 ώρες που θα είμαι εκεί θα λιμοκτονησω η καημένη!!! Χχαχχαχα

Καλησπέρα...κι εγώ αύριο πρωί στις 08:00 θα πάω για τη καμπύλη. Καλά αποτελέσματα να έχουμε 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσια ημέρα καμπύλης κ για μενα σήμερα σε λίγο θα φύγω για το μικροβιολογικό.Καλα αποτελέσματα να έχουμε.

πρίν από 40 λεπτά , Amalia! είπε:

Καλήμερα κορίτσια! Από δυσκοιλιοτητα πως πάτε??? Εγώ υποφέρω λίγο..

Προσωπικα πάω καλύτερα τουαλέτα αποτι προ εγκυμοσύνης.Ευτυχώς δηλαδή γιατί το είχα ένα άγχος.

πρίν από 38 λεπτά , Efaki είπε:

Καλημέρα κοριτσια ημέρα καμπύλης κ για μενα σήμερα σε λίγο θα φύγω για το μικροβιολογικό.Καλα αποτελέσματα να έχουμε.

Προσωπικα πάω καλύτερα τουαλέτα αποτι προ εγκυμοσύνης.Ευτυχώς δηλαδή γιατί το είχα ένα άγχος.

Καλά αποτελέσματα και σε εσένα !!!

Όλες σήμερα πάτε??? Θα αρχισω να ζηλεύω χαχαχα 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Καλημερα! Κι εγω τωρα παω!Ειστε κι εσείς νηστικες??εμένα μου είπανε να μη φάω 10 βρες κ είναι το χειρότερο μου! Πεινάω απίστευτα κ φοβαμαι ότι αν μου πάρουν κ τόσες φορές αίμα θα αρχίσω να λιποθυμαω!!!!

Καλημέρα κορίτσια! 

Καλά αποτελέσματα σε όσες έχετε καμπύλη σήμερα!

@Amalia! Από δυσκοιλιότητα υποφέρω κ εγώ δυστυχώς..

@Jiji στην τελευταία γενική αίματος είχα λίγο ανεβασμένα λευκά. Ο γιατρός μου δεν ανησύχησε. Με ενοχλούσε λίγο ο λαιμός μου εκείνες τις μέρες και ίσως το απέδωσε εκεί.

Για καρότσι, εμείς δεν έχουμε δει ακόμα, γιατί ίσως μας δώσουν φιλοι. Δεν ξέρω αν συμφέρει το 2 σε 1 ή το 3 σε 1 οικονομικά. Το λέω γιατί το αυγό είναι έως ορισμένα κιλά και μετά θα χρειαστεί άλλο κάθισμα αυτοκινήτου.. Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι σημαντικό να είναι ελαφρύ, να κλείνει εύκολα και να μην πιάνει πολύ χώρο. 

3 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Καλά αποτελέσματα και σε σένα!!!

Κορίτσια τελικά αυτό που μου είχε γράψει δεν ήταν καμπύλη ζαχάρου αλλά γλυκοζυλιωμένη... Θα μου γράψει την καμπύλη η γυναικολόγος μου λογικά αύριο που θα πάω...είχα λάθος συννενόηση προφανώς με την ενδοκρινολόγο... κουκουρούκου 

Τελικά κοριτσια δεν ξέρω για σας αλλά δεν μ φάνηκε καθολου γλυκο αυτό το πράγμα.Περίμενα να ναι πολύ χειρότερο.Το ήπια πολύ ευχάριστα κ τώρα περιμένω.

@Jijiνηστικη ναι αλλά δεν πειναω θέλω να τελειώνω κ να πάω σπιτι να χαλαρώσω κ να φάω μετά.

Αχ εγώ μόλις το ήπια πάλι κ ήταν ακόμα πιο απαίσιο μάλλον γιατί είχα άδειο στομάχι κ πεινάω πολύ...μου ήρθε να κάνω εμετό αλλά συγκρατηθηκα! Δεν ξέρω τώρα πως θα αντέξω 2 ώρες! Εγώ γενικά αν δε φάω πρωινό σκοτώνω άνθρωπο πόσο μάλλον τώρα που είμαι κ από χθες νηστικη!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , Efaki είπε:

Υπομονή κορίτσι μου κ εγω τώρα λίγο πειναω αλλά κρατιέμαι λιγουρεύομαι διαφορά θα πάω μετά στο φούρνο χαχαχα

Εγώ έχω κιολας κουλούρι Θεσσαλονίκης στην τσάντα μου για μόλις τελειώσω αχαχχαχαα 2 έχω για την ακρίβεια χαχαχχα

• Χαχα 2

1 ώρα πρίν, Jiji είπε:

Εγώ έχω κιολας κουλούρι Θεσσαλονίκης στην τσάντα μου για μόλις τελειώσω αχαχχαχαα 2 έχω για την ακρίβεια χαχαχχα

Καλημέρα!!!! Καλά αποτελέσματα σε όλες σήμερα με την καμπύλη!!!! Δυσκοιλιότητα έχω από την αρχή της εγκυμοσύνης...κάπου το βρίσκω...κάπου το χάνω .. δυστυχώς αυτές τις μέρες δεν πάω κάθε μέρα τουαλέτα και νιώθω το έντερο μου να διαμαρτύρεται...όσο για καρότσι τώρα έχω αρχίσει να κάνω έρευνα αγοράς...Νομίζω κλίνω προς το colleto fado...Είναι 3 σε 1 αξιόπιστο και πανέμορφο χιχι... Κορίτσια χθες ένιωθα ένα βάρος χαμηλά, λες και όλη την ώρα ήθελα να κατουρήσω...γενικά αυτές τις μέρες βλέπω μερικές αλλαγές στην κοιλιά μου κ στο πως την νιώθω ...αλλά αυτό το πράγμα με ανησύχησε λίγο... Ένιωθα πως μετά από δέκα βήματα ήθελα να πάω τουαλέτα... Θα πάρω ένα τηλέφωνο τον γιατρό να με καθησυχάσει...

7 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Καλήμερα κορίτσια! Από δυσκοιλιοτητα πως πάτε??? Εγώ υποφέρω λίγο..

Εγώ ξεκίνησα την δυσκοιλιοτητα από τα μέσα του πέμπτου όποτε έδρασα γρήγορα.  . . Κάθε μέρα dulcosoft πρωί κ βράδυ κ εννοείται proctosynalar για να μην ταλαιπωρηθώ με αιμορροΐδες.  . . Τρώω κ πολλά αποξηραμένα κ το ρύθμισα πλέον πάω κάθε μέρα ( τα αποξηραμένα θα τα κόψω τώρα γτ μου είπαν ότι ανεβάζει το ζάχαρο)  

Εγώ λέω την καμπύλη η αύριο η την Παρασκευή να πάω εξαρτάται πως θα ξυπνήσω,  εκεί δίνουν ένα πάρα πολύ ωραίο σκεύασμα με γεύση λεμόνι !!! 2 ωρίτσες είναι θα περάσουν στο φτερό.  . . Τα αποτελέσματα είναι που σκέφτομαι γτ νοιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά . . .  Άσχετο με την καμπύλη νιώθετε ποτε να σας μουδιαζει ψηλά η κοιλιά?? Εδώ κ 2 μέρες το νοιώθω.  . . Δεν είναι συσπάσεις εινσι ψηλά σχεδόν στα πλευρά.  . .  Πάντως τα μωρά τα είδαμε ειναι πολύ καλά σχεδόν 1 κιλό το καθένα!! Πριν λίγο έκλεισα κ το ντοπλερ.  Γτ πέφτει Χριστούγεννα κ δεν θα έχω επιλογές. 

@Marilou7 αυτό με το βάρος και την τουαλέτα το νοιώθω κάποιες φορές κι εγώ...αλλά πάρε το γιατρό σου για να ηρεμησεις..

@Mar.Theoόταν λες ότι κάτι δεν πάει καλά τι εννοείς? Έχεις κάποιο συμπτωμα που σε κάνει να ανησυχείς για διαβητη? Παντως αυρο με το μουδιασμα που λες εγω δε το εχω...

Για καρότσι δεν έχω κοιτάξει ακόμη αν κι εδώ έχει άλλες μάρκες νομίζω...θα πάω έξω να δω ποιο θα μου είναι πιο ελαφρύ.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...