Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Efaki είπε:

Καλημέρα κοριτσια πολύ ωραια τα ονόματα που έχετε διαλέξει κ το Ευηλια κ το Τριανταφυλλιά κ το Ροζα.Εμεις αποφασίσαμε να μην δώσουμε γιαγιάδων όνομα κ σκέφτομαι σαν όνομα το Δωροθέα.Ο άντρας μου βέβαια λίγο τσινισε στην αρχή αλλά νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός το δέχεται.

Καλά θα κάνετε...κι εγώ Νεφέλη ήθελα αλλά ο άντρας μου επέμενε να βάλουμε των μαμαδων μας...οπότε σκέφτηκα το Ευηλία γιατί ήθελα κάτι διαφορετικό...Μου αρέσει πολύ το Δωροθέα!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

18 ώρες πρίν, Marilou7 είπε:

Ναι, ναι!!! Πολύ νόστιμη!!! Εγώ πορτοκάλι ήπια αλλά φαντάζομαι και το λεμόνι θα είναι καλό! Φαντάσου μια λεμονάδα που έχει φύγει το ανθρακικό και έχει λίγο παραπάνω ζάχαρη...αυτό!

Κατι που ξέχασα να ρωτήσω...θυμάσαι εαν ήταν παγωμένη(την εβγαλαν απο ψυγείο;) ή σε θερμοκρασία δωματίου; Γιατι δεν ξερω εαν θα επηρεαστεί εαν την βαλω ψυγείο λιγο πριν...

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Σχετικά με τα εμβόλια,εγώ και ο άντρας μου είμαστε τριπλά εμβολιασμένοι για τον Κορονοιό και εγώ δεν έχω νοσήσει ποτέ τρία χρόνια έως τώρα.....και δε θέλω εννοείται να κολλήσω ειδικά τώρα που είμαι έγκυος. Γενικά προσέχω σε χώρους με συνωστισμό. Η γυναικολόγος μου είπε για το εμβόλιο της γρίπης αλλά δεν θέλω να το κάνω προς το παρόν. Ποτέ δεν το έχω κάνει και δεν έχω κολλήσει τις εποχικές γρίπες. Βέβαια,μια φορά θα τύχει. Για το εμβόλιο του κοκκυτη δεν μου έχει μιλήσει και δεν το έχω ψάξει περαιτέρω.

Πέρσι παραμονή του Αγίου Σπυρίδωνος 11/12 ,της ονομαστικής μου γιορτής,χάσαμε τη πεθερά μου από καρκίνο. Τη περιμέναμε δυστυχώς ή ευτυχώς οπότε δεν ήταν ξαφνικός θάνατος..... Την έλεγαν Ασπασία, οπότε προς μνήμην της παρόλο που δεν μου αρέσει καθόλου,θα ονομάσουμε τη μπέμπα μας Ασπασία αλλά θα τη φωνάζουμε Άσπα. Ακούγεται λίγο καλύτερο.....

πρίν από 36 λεπτά , Laura♡ είπε:

Κατι που ξέχασα να ρωτήσω...θυμάσαι εαν ήταν παγωμένη(την εβγαλαν απο ψυγείο;) ή σε θερμοκρασία δωματίου; Γιατι δεν ξερω εαν θα επηρεαστεί εαν την βαλω ψυγείο λιγο πριν...

Ναι ήταν κρύα...στο ψυγείο την είχαν!

• Ευχαριστώ 1

Κοριτσια μια κ σημερα εκανα μια ερευνα για καροτσια ηθελα να σας ρωτησω εσεις βρηκατε καροτσι; Επιλεξατε καποιο; Εγω απο πολλα που ειδα με βολεψε πολυ ενα Cybex Balios S, το οποιο βγαινει σε πακετο κ καλη τιμη στα 700€ Καροτσι, πορτ μπεμπε κ αυγο για το αυτοκινητο με ανταπτορες και ειναι 11κιλα κ κλεινει με ενα χερι..για πειτε κ εσεις αν κανατε καποια ερευνα να ακουσω γνωμες! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , N.Angel είπε:

Κοριτσια μια κ σημερα εκανα μια ερευνα για καροτσια ηθελα να σας ρωτησω εσεις βρηκατε καροτσι; Επιλεξατε καποιο; Εγω απο πολλα που ειδα με βολεψε πολυ ενα Cybex Balios S, το οποιο βγαινει σε πακετο κ καλη τιμη στα 700€ Καροτσι, πορτ μπεμπε κ αυγο για το αυτοκινητο με ανταπτορες και ειναι 11κιλα κ κλεινει με ενα χερι..για πειτε κ εσεις αν κανατε καποια ερευνα να ακουσω γνωμες! 

Καλησπέρα! Το είχα δει κι εγώ αυτό.. οι ανταπτορες ίσως σε δυσκολέψουν, να πρέπει να τους έχεις συνέχεια μαζί σου.. το είδα και σε άλλο ένα καρότσι. Εμένα αυτό που δεν μ άρεσε στο συγκεκριμένο ήταν που στο χερούλι είχε ένα αφρώδες υλικό (δεν ξέρω πως λεγεται) το οποίο πιστεύω θα φθαρεί γρήγορα με τη χρήση, και θα γίνει σαν σκοροφαγωμενο.. μόνο και μόνο για αυτό το απέρριψα και δεν ζήτησα να μου το δείξουν πως ανοίγει κλείνει κτλ..

1 hour ago, Amalia! said:

Καλησπέρα! Το είχα δει κι εγώ αυτό.. οι ανταπτορες ίσως σε δυσκολέψουν, να πρέπει να τους έχεις συνέχεια μαζί σου.. το είδα και σε άλλο ένα καρότσι. Εμένα αυτό που δεν μ άρεσε στο συγκεκριμένο ήταν που στο χερούλι είχε ένα αφρώδες υλικό (δεν ξέρω πως λεγεται) το οποίο πιστεύω θα φθαρεί γρήγορα με τη χρήση, και θα γίνει σαν σκοροφαγωμενο.. μόνο και μόνο για αυτό το απέρριψα και δεν ζήτησα να μου το δείξουν πως ανοίγει κλείνει κτλ..

Ρωτησα γι αυτο στο χερουλι που λες γιατι σκεφτηκα το ιδιο πραγμα κ μου ειπαν βγαινει κ σε δερματινο..τωρα δεν ξερω αν ειναι στην προσφορα, για τους ανταπτορες τωρα τους θελεις μονο για το αυγο, το οποιο εγω σκεφτομαι θα το εχω κυριως για το αμαξι οποτε δν θα βαζω βγαζω στο καροτσι αφου εχει κ το πορτ μπεμπε κ το καθισμα του καροτσιου ειναι ουτως η αλλως κ για νεογεννητο..εσυ κατεληξες σε καποιο αλλο; Για πες καμια ιδεα..

Καλησπέρα εμας πουλάνε κάτι φίλοι το δικό τους που μας είπαν ότι είναι σε άριστη κατάσταση είναι της εταιρείας Lorelli αναμένω να πάω να το δω κ αν είναι να το πάρω γιατί δεν έχω καταλάβει αν είναι από τα 2 σε 1 η 3 σε 1 η τελείως απλό.

Ανοιγει κ κλεινει πολυ ευκολα! Εμενα επειδη εχω κ μια ιδιαιτεροτητα με το ενα χερι με βολεψε παρα πολυ..

12 minutes ago, Efaki said:

Καλησπέρα εμας πουλάνε κάτι φίλοι το δικό τους που μας είπαν ότι είναι σε άριστη κατάσταση είναι της εταιρείας Lorelli αναμένω να πάω να το δω κ αν είναι να το πάρω γιατί δεν έχω καταλάβει αν είναι από τα 2 σε 1 η 3 σε 1 η τελείως απλό.

Αν μπορεις να βρεις ετσι απο καποιον γνωστο σε καλη τιμη κ σε βολευει εννοειται δεν το συζητω το προτιμας!

Κορίτσια καλησπέρα! Εγώ ή αγχωτικό μάνα πήγα πάλι σήμερα στη γιατρο γιατί από χθες δεν ένοιωθα καθόλου τη μπέμπα κ ανησύχησα! Πιστεύω είμαι υπερβολική αλλά τι να κανω! Πάντως η μπέμπα ήταν μια χαρά! Απλώς βαριόταν χαχαχχαχ

Να σας ρωτήσω είχε καμία ανεβασμένα λευκά αιμοσφαίρια? Ήταν λίγο ανεβασμένα στην τελευταία εξέταση κ σήμερα μου πήρε πάλι αίμα για να δούμε...με ρωτησε αν ημουν αρρωστη ή αν ειχα καποια φλεγμονη αλλα εγω δεν ειχα κατι...αγχώθηκα λίγο.. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Jiji είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Εγώ ή αγχωτικό μάνα πήγα πάλι σήμερα στη γιατρο γιατί από χθες δεν ένοιωθα καθόλου τη μπέμπα κ ανησύχησα! Πιστεύω είμαι υπερβολική αλλά τι να κανω! Πάντως η μπέμπα ήταν μια χαρά! Απλώς βαριόταν χαχαχχαχ

Να σας ρωτήσω είχε καμία ανεβασμένα λευκά αιμοσφαίρια? Ήταν λίγο ανεβασμένα στην τελευταία εξέταση κ σήμερα μου πήρε πάλι αίμα για να δούμε...με ρωτησε αν ημουν αρρωστη ή αν ειχα καποια φλεγμονη αλλα εγω δεν ειχα κατι...αγχώθηκα λίγο.. 

Καλέ μην αγχώνεσαι τόσο! Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες για το μωράκι..! Δεν ένιωθες τίποτα, ούτε απλά μια κίνηση, κάτι?? Κι εγω δε νιώθω πάντα να με κλωτσάει. Καμιά φορά νιώθω μόνο μια ελαφριά κίνηση, σαν του εντέρου. Νομίζω κοιμάται..

Τα λευκά τα δικά μου ήταν φυσιολογικά στην τελευταία εξέταση..

1 hour ago, N.Angel είπε:

Ρωτησα γι αυτο στο χερουλι που λες γιατι σκεφτηκα το ιδιο πραγμα κ μου ειπαν βγαινει κ σε δερματινο..τωρα δεν ξερω αν ειναι στην προσφορα, για τους ανταπτορες τωρα τους θελεις μονο για το αυγο, το οποιο εγω σκεφτομαι θα το εχω κυριως για το αμαξι οποτε δν θα βαζω βγαζω στο καροτσι αφου εχει κ το πορτ μπεμπε κ το καθισμα του καροτσιου ειναι ουτως η αλλως κ για νεογεννητο..εσυ κατεληξες σε καποιο αλλο; Για πες καμια ιδεα..

Αααα αν βγαίνει και σε δερμάτινο τότε αλλάζει το πράγμα.. εμείς δεν ρωτήσαμε καθόλου, το προσπερασαμε. Κοίτα εγώ είδα και τα peg perego, αλλά είναι ακριβά. Είδα και τα inglesina που επίσης δε μας τρέλαναν. Δεν ξέρω γιατί γίνεται τόσος ντόρος με αυτά.. τα θεωρώ ακριβά γι αυτό που είναι. Θα ξανά πάμε στα λητω που έχουν μεγάλη συλλογή για να δούμε κι άλλα.

1 hour ago, Jiji said:

Ειναι καποιες μερες που ειναι πιο ησυχα μην ανησυχεις, κοιμουνται μαλλον..η βαριουνται οπως ειπες! Κ εγω ειχα φυσιολογικα λευκα στην γενικη αιματος.

3 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Πωπω, πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη.Απελπισια..Σκεφτομαι να πάω να δω από κοντά μπας και καταλήξω κάπου..

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Καλέ μην αγχώνεσαι τόσο! Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες για το μωράκι..! Δεν ένιωθες τίποτα, ούτε απλά μια κίνηση, κάτι?? Κι εγω δε νιώθω πάντα να με κλωτσάει. Καμιά φορά νιώθω μόνο μια ελαφριά κίνηση, σαν του εντέρου. Νομίζω κοιμάται..

Τα λευκά τα δικά μου ήταν φυσιολογικά στην τελευταία εξέταση..

Αααα αν βγαίνει και σε δερμάτινο τότε αλλάζει το πράγμα.. εμείς δεν ρωτήσαμε καθόλου, το προσπερασαμε. Κοίτα εγώ είδα και τα peg perego, αλλά είναι ακριβά. Είδα και τα inglesina που επίσης δε μας τρέλαναν. Δεν ξέρω γιατί γίνεται τόσος ντόρος με αυτά.. τα θεωρώ ακριβά γι αυτό που είναι. Θα ξανά πάμε στα λητω που έχουν μεγάλη συλλογή για να δούμε κι άλλα.

Δεν την ένοιωθα καθολου γι αυτό και ανησύχησα...ξέρω είμαι υπερβολική αλλά καλύτερα να είμαι σίγουρη πάρα να αγχώνομαι θεωρώ γι αυτό κ πήγα...

Τώρα έχω το άγχος για τα λευκά για να δούμε τι θα γίνει! Αύριο έχω την καμπυλη να δω πως θα αντέξω τόσες ώρες νηστικη! 10 που μου είπανε κ 3 ώρες που θα είμαι εκεί θα λιμοκτονησω η καημένη!!! Χχαχχαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Jiji είπε:

Δεν την ένοιωθα καθολου γι αυτό και ανησύχησα...ξέρω είμαι υπερβολική αλλά καλύτερα να είμαι σίγουρη πάρα να αγχώνομαι θεωρώ γι αυτό κ πήγα...

Τώρα έχω το άγχος για τα λευκά για να δούμε τι θα γίνει! Αύριο έχω την καμπυλη να δω πως θα αντέξω τόσες ώρες νηστικη! 10 που μου είπανε κ 3 ώρες που θα είμαι εκεί θα λιμοκτονησω η καημένη!!! Χχαχχαχα

Ναι καλά έκανες και πηγες! Δοκίμασες όμως να φας λίγη σοκολάτα μπας και ξυπνήσει η μικρή?? 

Χαχαχα υπομονή για αύριο!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις αποτελέσματα εντός των ορίων!! Όλες τα ίδια θα περάσουμε αυτή την εβδομάδα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...