Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Arden είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

@Jiji καταλαβαίνω πως νιώθεις. Κ εμένα μου είχε κακοφανει όταν το ανακάλυψα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Εν τω μεταξύ η γιατρός το είχε υποπτευθεί από νωρίς, γιατί είχα οριακό νηστείας από τον 5ο μήνα. Πάνω δηλαδή που μου είχαν περάσει οι αναγουλες και μπορούσα να φάω, ξεκίνησα διατροφή..Μην αγχώνεσαι επιλογές σε φαγητό έχεις. Εγώ ακόμα και πίτσα τρώω, φτιάχνω τη ζύμη με αλεύρι ολικής και είμαι μέσα στα όρια. Απλά θέλει προσοχή στην ποσότητα. Βέβαια κάνε και την μεγάλη καμπύλη και θα δεις..:)

Καλά αποτελέσματα και στα υπόλοιπα κορίτσια για την καμπύλη. Εγώ την άλλη εβδομάδα θα την κάνω. 

@LouloudakiK πως είσαι σήμερα με τους εμετούς? Ελπίζω να μην σε ταλαιπωρούν κάθε μέρα.

Καλησπέραααα.ευχαριστω πολύ για το ενδιαφέρον σου κορίτσι μου. Είμαι πολύ καλύτερα σήμερα. Είχα αναγουλα μόνο το πρωί. Εσύ πως είσαι;;;

πρίν από 24 λεπτά , N.Angel είπε:

Εγω ειχα εμετους κ αναγουλες κ μου επεστρεψαν οι αναγουλες αλλα πιο λαιτ…μονο αν μενει αδειο το στομαχι μου και ειμαι 26 εβδομαδα. Μηπως εισαι σε αλλαγη του μηνα η του τριμηνου κ γι αυτο αρχισαν; Γιατι κ εγω παρατηρησα πανω στην αλλαγη καθε μηνα επανερχοντουσαν για λιγες μερες. Ευχομαι ολα καλα!! 
p.s. Εντωμεταξυ εγραψα την απαντηση το πρωι αλλα τωρα διαπιστωσα οτι δεν σταλθηκε ποτε!

Κοριτσια μου σχετικα με την καμπυκη ειμαι κ εγω σε αναμονη να την κανω..η Παρασκευη η Δευτερα σκεφτομαι…

αυτο που ανεφερες το μιγμα @Marilou7 το δοκιμασα καποια στιγμη πριν 1,5 μηνα οταν μου κανανε την καμπυλη λανθασμενα σε μια εισαγωγη που εκανα σε κλινικη λογω ξαφνικων πονων..οντως ειναι πολυ ανεκτο αλλα δεν ξερω ποιοι το δεχονται, ισως πρεπει να παρω να ρωτησω! 

Επισης τι ειναι αυτο το εμβολιο του κοκκυτη που λετε;; Εχω μαυρα μεσανυχτα πφφφφφ

Καλησπέρααα....να και μια με εμετούς χαχα. Είπα κι εγώ η μόνη είμαι!; είμαι 25+4 σήμερα. Κάθε Πέμπτη αλλάζω εβδομάδα. Δεν ξέρω σε τι οφείλεται... πιστεύω οι ορμόνες.... Εσύ είσαι καλά;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, N.Angel είπε:

Εγω ειχα εμετους κ αναγουλες κ μου επεστρεψαν οι αναγουλες αλλα πιο λαιτ…μονο αν μενει αδειο το στομαχι μου και ειμαι 26 εβδομαδα. Μηπως εισαι σε αλλαγη του μηνα η του τριμηνου κ γι αυτο αρχισαν; Γιατι κ εγω παρατηρησα πανω στην αλλαγη καθε μηνα επανερχοντουσαν για λιγες μερες. Ευχομαι ολα καλα!! 
p.s. Εντωμεταξυ εγραψα την απαντηση το πρωι αλλα τωρα διαπιστωσα οτι δεν σταλθηκε ποτε!

Κοριτσια μου σχετικα με την καμπυκη ειμαι κ εγω σε αναμονη να την κανω..η Παρασκευη η Δευτερα σκεφτομαι…

αυτο που ανεφερες το μιγμα @Marilou7 το δοκιμασα καποια στιγμη πριν 1,5 μηνα οταν μου κανανε την καμπυλη λανθασμενα σε μια εισαγωγη που εκανα σε κλινικη λογω ξαφνικων πονων..οντως ειναι πολυ ανεκτο αλλα δεν ξερω ποιοι το δεχονται, ισως πρεπει να παρω να ρωτησω! 

Επισης τι ειναι αυτο το εμβολιο του κοκκυτη που λετε;; Εχω μαυρα μεσανυχτα πφφφφφ

Κατάλληλος να σε κατευθύνει ειναι ο παιδίατρος και οχι τοσο ο γυναικολόγος. Ο γυναικολόγος θα σου πει απλα οτι επιτρέπετε κατα την κύηση(ανεξαρτήτου προηγούμενου εμβολιαστικού ιστορικού) και οτι γίνεται απο την 28η εβδομάδα με σκοπό οταν γεννηθεί να ειναι προστατευμένο απο κοκκύτη.

Είναι βαρύτατη λοίμωξη για τα βρέφη είτε κολλήσουν απο την μητέρα(κατα την κύηση) είτε απο το οικογενειακό περιβάλλον(κατα την γέννηση)

Εγω επειδή το εψαξα δεν θα εμβολιαστώ μονο εγω θα  το κανει  τοσο ο συζυγος οσο και οι γονείς μου που θα εχουν αμεση επαφη.

πρίν από 54 λεπτά , Laura♡ είπε:

Κατάλληλος να σε κατευθύνει ειναι ο παιδίατρος και οχι τοσο ο γυναικολόγος. Ο γυναικολόγος θα σου πει απλα οτι επιτρέπετε κατα την κύηση(ανεξαρτήτου προηγούμενου εμβολιαστικού ιστορικού) και οτι γίνεται απο την 28η εβδομάδα με σκοπό οταν γεννηθεί να ειναι προστατευμένο απο κοκκύτη.

Είναι βαρύτατη λοίμωξη για τα βρέφη είτε κολλήσουν απο την μητέρα(κατα την κύηση) είτε απο το οικογενειακό περιβάλλον(κατα την γέννηση)

Εγω επειδή το εψαξα δεν θα εμβολιαστώ μονο εγω θα  το κανει  τοσο ο συζυγος οσο και οι γονείς μου που θα εχουν αμεση επαφη.

Το θεμα ειναι όμως πως στην χώρα μας δεν υπάρχει επιδημία κοκκυτη. Ούτε στην Ευρώπη. Δεν είναι τόσο εύκολο να κολλήσεις.. 

4 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Κορίτσι μου δεν ξέρω αν το χεις πει.. εκεί στη Γερμανία σας λένε να κάνετε εμβόλιο γρίπης και κοκκυτη?? 

Κορίτσια θα τα κάνετε??

Ναι μπυ είπε και μένα η γιατρός και για τα δύο...της γρίπης λέω να το κάνω στο επόμενο ραντεβού τώρα για του κοκκυτη δεν ξέρω...αναρωτιέμαι είναι τόσο εύκολο να κολλήσει κάποιος κοκκυτη? Πόσο μάλλον το βρέφος που δε θα έχει κ επαφή με πολύ κόσμο? Δεν ξέρω αναρωτιέμαι...για του κορονοιου παρόλο που έχω μόνο 2 δόσεις δε μου είπε κάτι για τρίτη...

1 ώρα πρίν, LouloudakiK είπε:

Καλησπέραααα.ευχαριστω πολύ για το ενδιαφέρον σου κορίτσι μου. Είμαι πολύ καλύτερα σήμερα. Είχα αναγουλα μόνο το πρωί. Εσύ πως είσαι;;;

Καλησπέρααα....να και μια με εμετούς χαχα. Είπα κι εγώ η μόνη είμαι!; είμαι 25+4 σήμερα. Κάθε Πέμπτη αλλάζω εβδομάδα. Δεν ξέρω σε τι οφείλεται... πιστεύω οι ορμόνες.... Εσύ είσαι καλά;;

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Καλά είμαι κ εγώ. Ανυπομονώ να δω την μπέμπα την παρασκευή! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

.

πρίν από 44 λεπτά , Amalia! είπε:

Το θεμα ειναι όμως πως στην χώρα μας δεν υπάρχει επιδημία κοκκυτη. Ούτε στην Ευρώπη. Δεν είναι τόσο εύκολο να κολλήσεις.. 

Κορίτσια εγω εχω επηρεαστεί απο περιστατικά που είχαν μοιραία κατάληξη με βρέφη και κοκκυτη στην Ελλάδα. Τα θυμάμαι γιατι ανοικουν στο πρόσφατο παρελθον. Μια απλη αναζήτηση στο google θα σας φρεσκάρει την μνημη...

Βεβαια ειναι προσωπικη αποφαση της καθε κοπελας εαν θα προχωρησει ή οχι σε εμβολιασμο..

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια,τι θα λέγατε να φτιάχναμε ένα πινακακι με τις ΠΗΤ μας ώστε να ξέρουμε λίγο πολύ σε ποια εβδομάδα είμαστε.Σας διαβάζω και κάθε φορά αναρωτιέμαι σε τι βδομάδα είστε.Εμενα προς το παρόν δεν μου ζήτησε ο ενδοκρινολόγος δεύτερη καμπύλη.Ειχα κάνει στην αρχή επειδή ήθελε ο γυναικολόγος βρέθηκε παθολογική και μέχρι στιγμής ρυθμίζεται με την διατροφή.Μην φανταστείτε πολύ αυστηρά.Εχω κόψει το άσπρο ψωμί και δεν τρώω γλυκα.Αλλα θα φάω και δύο τρία σοκολατάκια την ημέρα, υγείας όμως.Τωρα μετράω μόνο το πρωί νηστική.Μιυ είπε ότι στην 26η βδομάδα θα φανεί αν χρειαστώ αγωγή.

• Μου αρέσει 4

@Marla@αμέ αν κάποια έχει το χρόνο να το κάνει θα ήταν καλή ιδέα εγώ δεν προλαβαίνω δυστυχώς!

Κορίτσια βρήκατε όνομα για τα μπεμπακια σας? Θέλω τη γνώμη σας...θέλουμε να βγάλουμε 2 ονόματα από τη μαμα κ την πεθερά μου...τα ονόματα είναι παρασκευη-ευαγγελια και επειδή είναι μεγάλα σκέφτηκα να βρω ένα που να τα ενώνει κάπως...το μόνο που σκέφτηκα πέρα απ το Εύη και ευα που είναι συνηθισμένα είναι το Ευηλία, εμένα μου αρέσει πολύ γιατί με παραπέμπει σε κάτι φωτεινό! Πως σας φαίνεται?

• Μου αρέσει 4

πρίν από 23 λεπτά , Jiji είπε:

@Marla@αμέ αν κάποια έχει το χρόνο να το κάνει θα ήταν καλή ιδέα εγώ δεν προλαβαίνω δυστυχώς!

Κορίτσια βρήκατε όνομα για τα μπεμπακια σας? Θέλω τη γνώμη σας...θέλουμε να βγάλουμε 2 ονόματα από τη μαμα κ την πεθερά μου...τα ονόματα είναι παρασκευη-ευαγγελια και επειδή είναι μεγάλα σκέφτηκα να βρω ένα που να τα ενώνει κάπως...το μόνο που σκέφτηκα πέρα απ το Εύη και ευα που είναι συνηθισμένα είναι το Ευηλία, εμένα μου αρέσει πολύ γιατί με παραπέμπει σε κάτι φωτεινό! Πως σας φαίνεται?

Τι ωραίο όνομα!!! Τέλειο! Εμείς θα βγάλουμε τη μαμα μου που έχασα νωρίς, Τριανταφυλλια, κ θα την φωνάζουμε Ρόζα! Ήδη δηλαδή το λέμε σαν όνομα όπως κ στον γιο μου μόλις είχε γεννηθεί κατευθείαν χρησιμοποιούσαμε το όνομα του

• Μου αρέσει 4

πρίν από 32 λεπτά , Murtw.st είπε:

Τι ωραίο όνομα!!! Τέλειο! Εμείς θα βγάλουμε τη μαμα μου που έχασα νωρίς, Τριανταφυλλια, κ θα την φωνάζουμε Ρόζα! Ήδη δηλαδή το λέμε σαν όνομα όπως κ στον γιο μου μόλις είχε γεννηθεί κατευθείαν χρησιμοποιούσαμε το όνομα του

Αχ τι όμορφο και το Τριανταφυλλια κ το Ρόζα!

Χαίρομαι που σου αρέσει το Ευηλία γιατί ο άντρας μου λίγο μου κάνει νερά δε του πολύ αρέσει λέει...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Laura♡ είπε:

.

Κορίτσια εγω εχω επηρεαστεί απο περιστατικά που είχαν μοιραία κατάληξη με βρέφη και κοκκυτη στην Ελλάδα. Τα θυμάμαι γιατι ανοικουν στο πρόσφατο παρελθον. Μια απλη αναζήτηση στο google θα σας φρεσκάρει την μνημη...

Βεβαια ειναι προσωπικη αποφαση της καθε κοπελας εαν θα προχωρησει ή οχι σε εμβολιασμο..

Με τι χρονική απόσταση μεταξύ τους τα έκανες??

6 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Με τι χρονική απόσταση μεταξύ τους τα έκανες??

Χρονική απόσταση  γρίπης - κοκκύτη; 

Την γρίπη θα την κάνω αυτες τις μέρες (25 εβδομάδων) και τον κοκκύτη απο 28η και μετα. Ο λόγος που γίνεται απο 28η και μετα ειναι για να καλύψει το ενδεχόμενο προωρης γέννας( επειδη θελει 2 εβδομάδες για να αποκτήσεις αντισώματα )

• Μου αρέσει 1

13 hours ago, LouloudakiK said:

Καλημερα!! Ενταξει εγω σε γενικες γραμμες καλα ειμαι, αναγουλιτσες εχω αλλα οχι κατι εντονο..Οι ταχυπαλμιες κ η δυσπνοια με ταλαιπωρουν αλλα κ αυτα εχει δυο μερες ειμαι καλουτσικα! Τρεχω πολυ με το σπιτι κ εγω μπας κ προλαβουμε να μπουμε πριν τα Χριστουγεννα.

12 hours ago, Laura♡ said:

Αρα πρεπει να βρω ηδη καποιον παιδιατρο και να παω να ρωτησω γιατι δεν ειχα καμια ιδεα! Ειναι τοσο επικυνδο ε; Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες!!

10 hours ago, Jiji said:

Πολυ ωραιο και διαφορετικο! Εμεις μαλλον θα τον πουμε με το ονομα του πεθερου μου, Θωμα.

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα κοριτσια πολύ ωραια τα ονόματα που έχετε διαλέξει κ το Ευηλια κ το Τριανταφυλλιά κ το Ροζα.Εμεις αποφασίσαμε να μην δώσουμε γιαγιάδων όνομα κ σκέφτομαι σαν όνομα το Δωροθέα.Ο άντρας μου βέβαια λίγο τσινισε στην αρχή αλλά νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός το δέχεται.

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...