Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 26 λεπτά , Jiji είπε:

Κορίτσια εμένα βγήκανε τα αποτελέσματα θετικά αλλά την τεταρτη Θα πάω σε διαβητολογο να κάνω κ την μεγάλη κανονική εξέταση οπότε περιμένω πάλι για σιγουριά....αλλά έχω  απογοητευτεί πολύ φοβάμαι πολύ με τη διατροφή αν θα τα καταφέρω! 

Ωχ.. βγήκαν οι τιμές πολύ πάνω από το κανονικό?? Βλακεια τώρα αυτό, ταλαιπωρεισαι 2 φορές με καμπυλη, έπρεπε να σε έχουν στείλει κατ ευθείαν για την μεγάλη.. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Amalia! είπε:

Τι τυχερή που είσαι!!!! Πωπω κι εγώ ήθελα να πιω τέτοιο με γεύση.. που την έκανες την εξέταση??

Είμαι στη Λάρισα, την έκανα σε ένα ιδιωτικό μικροβιολογικό εδώ ( αν τυχόν είσαι από δω θα σου πω σε ποιο ακριβώς)..Η γλυκόζη που μου έδωσαν έγραφε Top star 75! Αν κάνετε μια αναζήτηση Google θα την βρείτε...σας το λέω με το χέρι στην καρδιά ήταν νοστιμότατη!χεχε

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 11 λεπτά , Marilou7 είπε:

Είμαι στη Λάρισα, την έκανα σε ένα ιδιωτικό μικροβιολογικό εδώ ( αν τυχόν είσαι από δω θα σου πω σε ποιο ακριβώς)..Η γλυκόζη που μου έδωσαν έγραφε Top star 75! Αν κάνετε μια αναζήτηση Google θα την βρείτε...σας το λέω με το χέρι στην καρδιά ήταν νοστιμότατη!χεχε

Είμαι Αθήνα... το ξέρω αυτό το διάλυμα αλλά η βιοιατρικη δεν το δέχεται.. κρίμα!!

πρίν από 19 λεπτά , Marilou7 είπε:

Και εγω αυτό ψάχνω κ για την ώρα δεν το έχω βρει:-(

1 ώρα πρίν, Amalia! είπε:

Ωχ.. βγήκαν οι τιμές πολύ πάνω από το κανονικό?? Βλακεια τώρα αυτό, ταλαιπωρεισαι 2 φορές με καμπυλη, έπρεπε να σε έχουν στείλει κατ ευθείαν για την μεγάλη.. 

Δεν ξέρω δεν πήρα τα αποτελέσματα απλά με πήρε η γιατρός κ μου είπε να κλείσω ραντεβού στη διαβητολογο κι εκεί θα μου κάνουν τη μεγάλη...Αυτό λέω κ εγώ να την έκανα μια κ καλή τώρα πρέπει να ξανά πιω τη γλυκόζη!είστε τυχερές εδώ δεν υπάρχει με γεύση κλπ μόνο η κανονική απλή...αλλά εντάξει παλευεται...ελπίζω στη μεγάλη να έχω καλύτερη τύχη κ να έχει βγει λάθος ή μικρή!

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Efaki είπε:

Και εγω αυτό ψάχνω κ για την ώρα δεν το έχω βρει:-(

Καλησπέρα κορίτσια

Καλα αποτελέσματα σε ολες να ευχηθώ

@Jiji υπομονή!μην απογοητεύεσε ...ας κανεις και την μεγάλη καμπύλη και μετα θα βάλεις τα πράγματα σε μια σειρα.

@Marilou7  αλήθεια ηταν νόστιμη; Το έχω παραγγείλει σε γεύση Λεμόνι για να το εχω οταν θα την κάνω

Efaki απο τα φαρμακεία μην περιμένεις εχουν μαύρα μεσάνυχτα. Εψαξα σε καποια χωρίς αποτέλεσμα και την παρηγγειλα online ,σου εχω στείλει Π.μ την σελίδα επειδη δεν με αφήνει να την περάσω στο φορουμ

πρίν από 42 λεπτά , Jiji είπε:

Δεν ξέρω δεν πήρα τα αποτελέσματα απλά με πήρε η γιατρός κ μου είπε να κλείσω ραντεβού στη διαβητολογο κι εκεί θα μου κάνουν τη μεγάλη...Αυτό λέω κ εγώ να την έκανα μια κ καλή τώρα πρέπει να ξανά πιω τη γλυκόζη!είστε τυχερές εδώ δεν υπάρχει με γεύση κλπ μόνο η κανονική απλή...αλλά εντάξει παλευεται...ελπίζω στη μεγάλη να έχω καλύτερη τύχη κ να έχει βγει λάθος ή μικρή!

Κορίτσι μου δεν ξέρω αν το χεις πει.. εκεί στη Γερμανία σας λένε να κάνετε εμβόλιο γρίπης και κοκκυτη?? 

Κορίτσια θα τα κάνετε??

πρίν από 22 λεπτά , Amalia! είπε:

Κορίτσι μου δεν ξέρω αν το χεις πει.. εκεί στη Γερμανία σας λένε να κάνετε εμβόλιο γρίπης και κοκκυτη?? 

Κορίτσια θα τα κάνετε??

Αύριο θα κάνω της γριππης κι έχω κάνει και τι επικαιροποιημενο για κορωνοιο.Του κοκκυτη αργότερα μάλλον.

πρίν από 14 λεπτά , Marla@ είπε:

Αύριο θα κάνω της γριππης κι έχω κάνει και τι επικαιροποιημενο για κορωνοιο.Του κοκκυτη αργότερα μάλλον.

Εγώ είμαι με 3 δόσεις από τον Γενάρη. Δεν νομίζω να κάνω το επικαιροποιημενο τώρα.. δε μου χει πει και κάτι ο γιατρός γι αυτό.. 

πρίν από 27 λεπτά , Amalia! είπε:

Κορίτσια θα τα κάνετε??

Nαι και τα δύο.

Την γρίπη μεσα στις επόμενες μέρες και τον κοκκύτη στην κατάλληλη εβδομάδα.

Ειναι πολυ σημαντικο το εμβόλιο του κοκκυτη για τα μωράκια μας!Πρέπει οπωσδηποτε να εχουν αντισώματα οταν γεννηθούν!

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , Laura♡ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια

Καλα αποτελέσματα σε ολες να ευχηθώ

@Jiji υπομονή!μην απογοητεύεσε ...ας κανεις και την μεγάλη καμπύλη και μετα θα βάλεις τα πράγματα σε μια σειρα.

@Marilou7  αλήθεια ηταν νόστιμη; Το έχω παραγγείλει σε γεύση Λεμόνι για να το εχω οταν θα την κάνω

Efaki απο τα φαρμακεία μην περιμένεις εχουν μαύρα μεσάνυχτα. Εψαξα σε καποια χωρίς αποτέλεσμα και την παρηγγειλα online ,σου εχω στείλει Π.μ την σελίδα επειδη δεν με αφήνει να την περάσω στο φορουμ

Ναι, ναι!!! Πολύ νόστιμη!!! Εγώ πορτοκάλι ήπια αλλά φαντάζομαι και το λεμόνι θα είναι καλό! Φαντάσου μια λεμονάδα που έχει φύγει το ανθρακικό και έχει λίγο παραπάνω ζάχαρη...αυτό!

• Χαχα 1

πρίν από 15 λεπτά , Marilou7 είπε:

Ναι, ναι!!! Πολύ νόστιμη!!! Εγώ πορτοκάλι ήπια αλλά φαντάζομαι και το λεμόνι θα είναι καλό! Φαντάσου μια λεμονάδα που έχει φύγει το ανθρακικό και έχει λίγο παραπάνω ζάχαρη...αυτό!

Ωραία!!!Πολυ χαίρομαι!!

Καλα αποτελέσματα να έχεις...

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια!

@Jiji καταλαβαίνω πως νιώθεις. Κ εμένα μου είχε κακοφανει όταν το ανακάλυψα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Εν τω μεταξύ η γιατρός το είχε υποπτευθεί από νωρίς, γιατί είχα οριακό νηστείας από τον 5ο μήνα. Πάνω δηλαδή που μου είχαν περάσει οι αναγουλες και μπορούσα να φάω, ξεκίνησα διατροφή..Μην αγχώνεσαι επιλογές σε φαγητό έχεις. Εγώ ακόμα και πίτσα τρώω, φτιάχνω τη ζύμη με αλεύρι ολικής και είμαι μέσα στα όρια. Απλά θέλει προσοχή στην ποσότητα. Βέβαια κάνε και την μεγάλη καμπύλη και θα δεις..:)

Καλά αποτελέσματα και στα υπόλοιπα κορίτσια για την καμπύλη. Εγώ την άλλη εβδομάδα θα την κάνω. 

@LouloudakiK πως είσαι σήμερα με τους εμετούς? Ελπίζω να μην σε ταλαιπωρούν κάθε μέρα.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Amalia! είπε:

Κορίτσια θα τα κάνετε??

Εμβόλιο γρίπης έκανα για κοκκυτη δεν μου έχει πει κάτι ακόμα.Όσο για του covid είμαι με 3 δόσεις κ δεν μ έχει πει επίσης κάτι για το επικαιροποιημένο.

On 11/6/2022 at 3:21 PM, LouloudakiK said:

Ποπό πόσο τυχερή είσαι....ήμουν 5 μήνες χάλια από εμετούς και αναγουλες.... τουλάχιστον 4-5 την ημέρα μέσο όρο καί υπήρξαν λίγες φορές που έκανα 8 την ημέρα 

Είναι μια εβδομάδα τώρα που με έχουν ξαναθυμηθεί οι εμετοί μετά από αρκετές μέρες.....μέσα Σεπτεμβρίου ηρέμησα περίπου από τους πολλούς εμετούς.....και ξυπνάω κάθε πρωί με αναγουλα 

Ακόμα τελικά βέβαια όχι σε τέτοια συχνότητα όπως πριν....με πονούσε η μήτρα μου την ώρα του εμετου ναι.....αχ με ταλαιπωρεί η μπέμπα μου αλλά χαλάλι της....

Εγω ειχα εμετους κ αναγουλες κ μου επεστρεψαν οι αναγουλες αλλα πιο λαιτ…μονο αν μενει αδειο το στομαχι μου και ειμαι 26 εβδομαδα. Μηπως εισαι σε αλλαγη του μηνα η του τριμηνου κ γι αυτο αρχισαν; Γιατι κ εγω παρατηρησα πανω στην αλλαγη καθε μηνα επανερχοντουσαν για λιγες μερες. Ευχομαι ολα καλα!! 
p.s. Εντωμεταξυ εγραψα την απαντηση το πρωι αλλα τωρα διαπιστωσα οτι δεν σταλθηκε ποτε!

Κοριτσια μου σχετικα με την καμπυκη ειμαι κ εγω σε αναμονη να την κανω..η Παρασκευη η Δευτερα σκεφτομαι…

αυτο που ανεφερες το μιγμα @Marilou7 το δοκιμασα καποια στιγμη πριν 1,5 μηνα οταν μου κανανε την καμπυλη λανθασμενα σε μια εισαγωγη που εκανα σε κλινικη λογω ξαφνικων πονων..οντως ειναι πολυ ανεκτο αλλα δεν ξερω ποιοι το δεχονται, ισως πρεπει να παρω να ρωτησω! 

Επισης τι ειναι αυτο το εμβολιο του κοκκυτη που λετε;; Εχω μαυρα μεσανυχτα πφφφφφ

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...