Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 46 λεπτά , Efaki είπε:

Δεν είχα καθολου συμπτώματα αναγούλας κ εμετού.Ευχομαι να σου περάσει!!!

Ποπό πόσο τυχερή είσαι....ήμουν 5 μήνες χάλια από εμετούς και αναγουλες.... τουλάχιστον 4-5 την ημέρα μέσο όρο καί υπήρξαν λίγες φορές που έκανα 8 την ημέρα 

1 ώρα πρίν, Arden είπε:

Εγώ δεν κάνω και οι αναγουλες έχουν φύγει. Κάνεις κάθε μέρα? Κυκλοφορεί και γαστρεντερίτιδα πάντως.

Είναι μια εβδομάδα τώρα που με έχουν ξαναθυμηθεί οι εμετοί μετά από αρκετές μέρες.....μέσα Σεπτεμβρίου ηρέμησα περίπου από τους πολλούς εμετούς.....και ξυπνάω κάθε πρωί με αναγουλα 

1 ώρα πρίν, Amalia! είπε:

Ακόμα?? Κάνεις κάθε μέρα ή αραιά και που?? Δύσκολο αυτό! Σε ενοχλεί καθόλου η κοιλιά σου όταν κάνεις εμετό?? Εγώ όταν φτερνίζομαι πονάω ελαφρώς στην κοιλιά, που να έκανα κι εμετό..

Ακόμα τελικά βέβαια όχι σε τέτοια συχνότητα όπως πριν....με πονούσε η μήτρα μου την ώρα του εμετου ναι.....αχ με ταλαιπωρεί η μπέμπα μου αλλά χαλάλι της....

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, LouloudakiK είπε:

Κορίτσια κάνει καμία άλλη ακόμη εμετούς ή είμαι η μόνη που κάνω ακόμα στις 25+3ημερες;;;

εγώ δεν είχα ποτέ εμετούς κ  τετοια...γι αυτο κ πηρα κ τοσα κιλα φαντάζομαι!μακάρι να συνέλθεις γρήγορα!!!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , Jiji είπε:

εγώ δεν είχα ποτέ εμετούς κ  τετοια...γι αυτο κ πηρα κ τοσα κιλα φαντάζομαι!μακάρι να συνέλθεις γρήγορα!!!! 

Ευχαριστώ πολύυυ....ρε συ μου φαίνεται απίστευτο που κάποιες δεν είχατε ποτέ εμετούς....ουαου!!!! Πολύ τυχερές

Με το νέο σας σπίτι τελειώσατε;;;

3 ώρες πρίν, LouloudakiK είπε:

Ευχαριστώ πολύυυ....ρε συ μου φαίνεται απίστευτο που κάποιες δεν είχατε ποτέ εμετούς....ουαου!!!! Πολύ τυχερές

Με το νέο σας σπίτι τελειώσατε;;;

Αχ άσε...δεν τελειώσαμε ακόμα...βασικά περιμένουμε την καινούρια κουζινα και αυτό μας καθυστερεί...θέλω να πιστεύω πως μέχρι μέσα Δεκέμβρη ΤΟ ΠΟΛΥ θα έχουμε μπει...με έχει φάει το αγχος μη γεννήσω πρόωρα και δεν έχω που να βάλω τη μπέμπα!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια ας πω τον πόνο μου.. σήμερα πεινάω πολύ... γενικά πλέον στα κυρίως γεύματα μου, βάζω και 2η μερίδα χαχαχα και όλο βλέπω γλυκά από δω γλυκά από κει, και κρατιέμαι λόγω της καμπύλης!!! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , Amalia! είπε:

Κορίτσια ας πω τον πόνο μου.. σήμερα πεινάω πολύ... γενικά πλέον στα κυρίως γεύματα μου, βάζω και 2η μερίδα χαχαχα και όλο βλέπω γλυκά από δω γλυκά από κει, και κρατιέμαι λόγω της καμπύλης!!! 

Μια από τα ίδια...μόνο σήμερα δεν έχω φάει ιδιαίτερα....θα κάνω κι εγώ κράτη γιατί Τετάρτη έχω τη καμπύλη...εσύ αύριο ε;; Καλά αποτελέσματα 

1 hour ago, Jiji είπε:

Αχ άσε...δεν τελειώσαμε ακόμα...βασικά περιμένουμε την καινούρια κουζινα και αυτό μας καθυστερεί...θέλω να πιστεύω πως μέχρι μέσα Δεκέμβρη ΤΟ ΠΟΛΥ θα έχουμε μπει...με έχει φάει το αγχος μη γεννήσω πρόωρα και δεν έχω που να βάλω τη μπέμπα!

Όχι βρε μην λες τέτοια!!! Θα γίνουν όλα και θα το χαρείτε σύντομα!!!!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, LouloudakiK είπε:

Μια από τα ίδια...μόνο σήμερα δεν έχω φάει ιδιαίτερα....θα κάνω κι εγώ κράτη γιατί Τετάρτη έχω τη καμπύλη...εσύ αύριο ε;; Καλά αποτελέσματα 

Όχι βρε μην λες τέτοια!!! Θα γίνουν όλα και θα το χαρείτε σύντομα!!!!

Όχι εγώ την έχω την Παρασκευή!!! Σου είπε τίποτα ο γιατρός για προετοιμασία πριν την καμπύλη?? Εμένα μου είπε 3 μέρες πριν να τρώω κανονικά ότι ετρωγα από ύδατανθρακες και να μην κανω δίαιτα για να δείξει σωστά το αποτέλεσμα..

• Χαχα 1

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Όχι εγώ την έχω την Παρασκευή!!! Σου είπε τίποτα ο γιατρός για προετοιμασία πριν την καμπύλη?? Εμένα μου είπε 3 μέρες πριν να τρώω κανονικά ότι ετρωγα από ύδατανθρακες και να μην κανω δίαιτα για να δείξει σωστά το αποτέλεσμα..

Αυτό ακριβώς μου είπε η μικροβιολογος και το διάβασα και στο ίντερνετ. Τώρα τι να σου πω....θα φάω ότι μαγειρέψω και δε ξέρω τι θα είναι αυτό....χαχαχα ότι είναι.....

Γεια σας κορίτσια...πάει και η καμπύλη!!!! Τελικά δεν ήταν και τόσο απαίσια η γλυκόζη...δεν με δυσκόλεψε καθόλου να την πιω! Επειδή έκανα και καλλιέργεια κολπικού όλες μαζί οι εξετάσεις θα βγουν Τετάρτη!!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες μας!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 19 λεπτά , Marilou7 είπε:

Γεια σας κορίτσια...πάει και η καμπύλη!!!! Τελικά δεν ήταν και τόσο απαίσια η γλυκόζη...δεν με δυσκόλεψε καθόλου να την πιω! Επειδή έκανα και καλλιέργεια κολπικού όλες μαζί οι εξετάσεις θα βγουν Τετάρτη!!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες μας!

Καλήμερα!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα!! Ήταν μεγάλη η ποσότητα που σου έδωσαν να πιεις?? Μπουκαλακι ήταν ή σου το έφτιαξαν εκεί??

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , Marilou7 είπε:

Καλά αποτελέσματα!!!μια χαρά θα είναι όλα!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , Amalia! είπε:

Καλήμερα!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα!! Ήταν μεγάλη η ποσότητα που σου έδωσαν να πιεις?? Μπουκαλακι ήταν ή σου το έφτιαξαν εκεί??

Ήταν ένα μπουκαλάκι 200ml που είχε μέσα 75ml γλυκόζη! Σαν ένας μικρούλης χυμός σε μέγεθος! Ήταν με γεύση πορτοκάλι!!! Ουσιαστικά σαν πορτοκαλάδα αρκετά γλυκιά...μια χαρά ήταν! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , Marilou7 είπε:

Ήταν ένα μπουκαλάκι 200ml που είχε μέσα 75ml γλυκόζη! Σαν ένας μικρούλης χυμός σε μέγεθος! Ήταν με γεύση πορτοκάλι!!! Ουσιαστικά σαν πορτοκαλάδα αρκετά γλυκιά...μια χαρά ήταν! 

Τι τυχερή που είσαι!!!! Πωπω κι εγώ ήθελα να πιω τέτοιο με γεύση.. που την έκανες την εξέταση??

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια εμένα βγήκανε τα αποτελέσματα θετικά αλλά την τεταρτη Θα πάω σε διαβητολογο να κάνω κ την μεγάλη κανονική εξέταση οπότε περιμένω πάλι για σιγουριά....αλλά έχω  απογοητευτεί πολύ φοβάμαι πολύ με τη διατροφή αν θα τα καταφέρω! 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 24 λεπτά , Jiji είπε:

Κορίτσια εμένα βγήκανε τα αποτελέσματα θετικά αλλά την τεταρτη Θα πάω σε διαβητολογο να κάνω κ την μεγάλη κανονική εξέταση οπότε περιμένω πάλι για σιγουριά....αλλά έχω  απογοητευτεί πολύ φοβάμαι πολύ με τη διατροφή αν θα τα καταφέρω! 

Μην αγχώνεσαι αν χρειαστεί να κανεις διατροφή θα τα καταφέρεις μια χαρα θα ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού σου κ αν πάλι δεις τα ζόρια ζητάς κ την συμβουλή κάποιου διατροφολόγου που να ειδικεύεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Εγω κοριτσια ρώτησα στο μικροβιολογικό για την ετοιμη γλυκόζη με γεύση δεν την ήξεραν καν χαχαχα αλλά μου είπαν ότι δεν έχουν θέμα εφόσον τα γραμμαρια της γλυκόζης είναι αυτά που πρέπει.Τώρα ρώτησα σε δυο φαρμακεία αν υπάρχει κ μου είπαν επίσης ότι δεν την γνώριζαν.Θ πάω σε ένα ακόμα το απόγευμα κ αν δεν βρω θα υποστώ την Τετάρτη την σκέτη τι να κάνω.Καλα αποτελέσματα να έχουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...