Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

Κορίτσια, να προτείνω μια ιδέα...θέλετε να κάνουμε μια ομαδική Viber για να μιλάμε εκεί πιο άμεσα;;; Δεδομένου ότι τα μωράκια μας θα γεννηθούν τον ίδιο μήνα, θα μπορούμε να συνεχίσουμε την επικοινωνία μας και για θέματα μετά τη γέννα! Εδώ κάπου χάνομαι...δεν χτυπάνε ειδοποιήσεις και μπαίνω όποτε θυμάμαι...μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάποια ρύθμιση;

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 23 λεπτά , Marilou7 είπε:

Κορίτσια, να προτείνω μια ιδέα...θέλετε να κάνουμε μια ομαδική Viber για να μιλάμε εκεί πιο άμεσα;;; Δεδομένου ότι τα μωράκια μας θα γεννηθούν τον ίδιο μήνα, θα μπορούμε να συνεχίσουμε την επικοινωνία μας και για θέματα μετά τη γέννα! Εδώ κάπου χάνομαι...δεν χτυπάνε ειδοποιήσεις και μπαίνω όποτε θυμάμαι...μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάποια ρύθμιση;

Το σκεφτόμουν κι εγώ! Γιατί έχω το ίδιο θέμα! Εγώ συμφωνώ πάντως!

• Μου αρέσει 1

Εγώ κορίτσια μου δεν έχω κανένα άλλο μέσο επικοινωνίας. Ούτε μίντια πχ φβ ινσταγκραμ κτλ και ούτε θέλω να αποκτήσω να σας πω την αλήθεια.... Τώρα για αυτό δεν είναι άσχημη ιδέα 

• Μου αρέσει 1

11 hours ago, Marilou7 said:

Καλημερα κοριτσια!! Συγνωμη που χαθηκα αλλα τρεζω λιγο με το σπιτι…

Συμφωνω κ εγω για το viber!!

Κοριτσια μου εγω τελευταια εχω το εξης παρα πολυ εντονα…εχω πολλες ταχυπαλμιες, τις καταλαβαινω πιο πολυ οταν θα ξαπλωσω μεσημερι η βραδυ κ ιδιαιτερα οταν κοιμαμαι απο αριστερα. Εντωμεταξυ η φερριτινη μου ειναι στο 10,5 και ο αιματοκριτης 31,5.. πηγα κ σε γιατρο καρδιολογο μου ειπε να παρω ενα χαπι αλλα π γυναικολογος δεν ηταν κ πολυ υπερ οποτε δεν το πηρα ακομα..

επισης αρχισε κ η δυσπνοια εσεις εχετε κορτσια; 

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια και εγω δεν έχω πρόβλημα με το βιμπερ γτ κ μένα άλλοτε μου έρχονται οι ειδοποιήσεις άλλοτε όχι.

@N.Angelκ εγω το νιώθω αυτό που λες με τις ταχυπαλμίες όχι συχνα αλλά μπορεί εκεί που κάθομαι να νιώσω σαν φτερούγισμα στο στήθος πολύ γρήγορο.Δύσπνοια με πιάνει όταν ξαπλώνω κ έχω αρχίσει κ δυσκολεύομαι ν αλλάξω πλευρό.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, N.Angel είπε:

Καλημερα κοριτσια!! Συγνωμη που χαθηκα αλλα τρεζω λιγο με το σπιτι…

Συμφωνω κ εγω για το viber!!

Κοριτσια μου εγω τελευταια εχω το εξης παρα πολυ εντονα…εχω πολλες ταχυπαλμιες, τις καταλαβαινω πιο πολυ οταν θα ξαπλωσω μεσημερι η βραδυ κ ιδιαιτερα οταν κοιμαμαι απο αριστερα. Εντωμεταξυ η φερριτινη μου ειναι στο 10,5 και ο αιματοκριτης 31,5.. πηγα κ σε γιατρο καρδιολογο μου ειπε να παρω ενα χαπι αλλα π γυναικολογος δεν ηταν κ πολυ υπερ οποτε δεν το πηρα ακομα..

επισης αρχισε κ η δυσπνοια εσεις εχετε κορτσια; 

Καλημέρα! Όταν ξαπλώσω ίσως καταλάβω κι εγώ λίγη ταχυπαλμια αλλά κυρίως οταν ζοριστω να ξαπλώσω γιατί πονάω..  Σχετικά με το χάπι, θα έλεγα κι εγώ να μην το πάρεις αν δεν είναι ανάγκη μεγάλη. Δεν ξέρω τι χάπι ειναι, το λέω μόνο και μόνο από την άποψη ότι καλό είναι στην εγκυμοσύνη να παίρνουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα φάρμακα... 

Λαλημερα,χθες είχα δυσπνοια στα καλά καθούμενα! Κ φτερουγισματα νοιώθω κάποιες φορές! Κουράγιο κορίτσια σχεδόν τα καταφέραμε λίγο έμεινε! Φοβάται καμία τη γεννα η μόνο εμένα με πιάνει πανικός? Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 2

Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι καν για τη γέννα!!! Δεν υπάρχει γυναίκα που να μη φοβάται πιστεύω...αλλά είναι νωρίς ακόμα, μετά τα Χριστούγεννα μπορούμε να αγχωθουμε γι'αυτό!χεχε.. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Και εγω δεν το σκέφτομαι…αυτό που θα ήθελα να αποφύγω πίεση θυσία θα ήταν οποιαδήποτε  τοποθέτηση ορου κ επισκληρίδειο αυτά με τρομάζουν πολύ περισσότερο.Αλλά δεν ξέρω κατά πόσον θα είναι εφικτό.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 32 λεπτά , Efaki είπε:

Και εγω δεν το σκέφτομαι…αυτό που θα ήθελα να αποφύγω πίεση θυσία θα ήταν οποιαδήποτε  τοποθέτηση ορου κ επισκληρίδειο αυτά με τρομάζουν πολύ περισσότερο.Αλλά δεν ξέρω κατά πόσον θα είναι εφικτό.

Εγώ θέλω οπωσδήποτε επισκληριδειο δε ξέρω αν μπορώ να αντέξω χωρίς κ επίσης η μαία μου μου είπε πως είναι καλό γιατί απολαμβάνεις καλύτερα τον τοκετό σου...ενώ αν πονάς κ είσαι χωρίς δε θυμάσαι σχεδόν τίποτα μετά...δεν ξέρω βέβαια τα μικρακια μας θα αποφασίσουν δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει...

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Efaki είπε:

Σε τρομάζει κι εσένα η ενεση ε?? Κι εγώ αυτά τα σκέφτομαι πιο πολύ πάρα τον πόνο του τοκετού.. τον όρο δεν νομίζω να τον γλυτώσουμε όμως.. η επισκληριδιος είναι δική σου επιλογή. Εάν πεις δε θέλω, δε θα δε αναγκάσει κανείς. Κι εγώ σκέφτομαι να μην κάνω, φοβάμαι τις παρενέργειες.

• Μου αρέσει 2

Εγώ πάντως κορίτσια από την προηγούμενη γέννα μου (καισαρική) θυμάμαι με ανατριχίλα μόνο τις πρώτες ώρες που μ έβαλαν την πεταλούδα (πόσο άβολο ήταν) κ όταν στην ανάνηψη πίεσε η νοσοκόμα την κοιλιά μου για να κατέβει το αίμα! Ολα τα άλλα υποφερτα! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Murtw.st είπε:

Εγώ πάντως κορίτσια από την προηγούμενη γέννα μου (καισαρική) θυμάμαι με ανατριχίλα μόνο τις πρώτες ώρες που μ έβαλαν την πεταλούδα (πόσο άβολο ήταν) κ όταν στην ανάνηψη πίεσε η νοσοκόμα την κοιλιά μου για να κατέβει το αίμα! Ολα τα άλλα υποφερτα! 

Καλά αυτό επιτρέπεται?? Να σε πιέσει στην κοιλιά? Δηλαδή μόνο του δεν κατεβαίνει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...