Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

1 hour ago, Jiji είπε:

Έκανα ναι αλλά όχι την κανονική που διαρκεί 2 ώρες.μου έκανε σήμερα μια μικρότερη δηλαδή ήπια τη γλυκόζη κ μετά από μια ώρα μου πήρανε αίμα τα αποτελέσματα θα βγουν αυτές τις μέρες...αν έχω ζάχαρο τοτε θα πρέπει να κάνω κ την κανονική εξέταση...αγχωνομαι πολύ ελπίζω να είναι όλα καλά! Η γλυκόζη ήταν μια αηδία αλλά την κατάφερα!

Την γλυκόζη τελικά πως σου την έδωσαν?? Σε μπουκαλάκι ή σε ποτήρι που σου την έφτιαξαν στο εργαστήριο??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, LouloudakiK είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες. 

Με πονάει φοβερά η μέση μου αυτές τις ημέρες. Σας συμβαίνει εσάς;;;

Και μένα!!! Εν τω μεταξύ είναι φοβερό πως έχουμε τα ίδια συμπτώματα τις ίδιες μέρες! Δεν έχω φοβερό πόνο...λίγο με τσιμπάει όταν πάω να σηκωθώ από τον καναπέ ή να σκύψω...καλά όταν αλλάζω πλευρό στο κρεβάτι ακούγονται κρακ- κρακ λες και σπάει!

• Χαχα 2

πρίν από 14 λεπτά , Marilou7 είπε:

Και μένα!!! Εν τω μεταξύ είναι φοβερό πως έχουμε τα ίδια συμπτώματα τις ίδιες μέρες! Δεν έχω φοβερό πόνο...λίγο με τσιμπάει όταν πάω να σηκωθώ από τον καναπέ ή να σκύψω...καλά όταν αλλάζω πλευρό στο κρεβάτι ακούγονται κρακ- κρακ λες και σπάει!

Σε νιώθω!!! Εμένα πονάει πολύ όταν ξαπλώνω και δυσκολεύομαι λόγω πόνου να αλλάξω πλευρό. Σήμερα είμαι 25 εβδομάδες ακριβώς, εσύ;;

Όλες τα ίδια έχουμε πάνω κάτω.....επίσης εγώ έχω πολύ αυξημένη όρεξη για φαγητό και γλυκά..... κοντεύουν και οι γιορτές και σκέφτομαι συνέχεια τα μελομακάρονα με σοκολάτα γάλακτος που είναι τα αγαπημένα μου........ είμαι ασυγκράτητη....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , LouloudakiK είπε:

Σε νιώθω!!! Εμένα πονάει πολύ όταν ξαπλώνω και δυσκολεύομαι λόγω πόνου να αλλάξω πλευρό. Σήμερα είμαι 25 εβδομάδες ακριβώς, εσύ;;

Όλες τα ίδια έχουμε πάνω κάτω.....επίσης εγώ έχω πολύ αυξημένη όρεξη για φαγητό και γλυκά..... κοντεύουν και οι γιορτές και σκέφτομαι συνέχεια τα μελομακάρονα με σοκολάτα γάλακτος που είναι τα αγαπημένα μου........ είμαι ασυγκράτητη....

Αχ μελομακάρονα.... αχ... να δούμε αν θα μπορούμε να φάμε, και πόσα κιλα θα έχουμε πάρει μέχρι τότε.. εγώ προχθές χτύπησα 2 τσουρέκια ατομικά, και μια Τυρόπιτα, και την επόμενη ημέρα η ζυγαριά είχε ανέβει 1 κιλό!! Με βλέπω να κοιτάω τα μελομακάρονα με κιάλια χαχαχα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

1 ώρα πρίν, Amalia! είπε:

Την γλυκόζη τελικά πως σου την έδωσαν?? Σε μπουκαλάκι ή σε ποτήρι που σου την έφτιαξαν στο εργαστήριο??

Σε ποτήρι μου τη φτιάξανε εκεί,και μεγάλο ποτήρι όχι αστεία! 

Για τα κιλά να μην αγχωνοσαστε είμαι πιο μπροστά απ όλες,αισίως σήμερα στα 91 δηλαδή 15 κιλά πάνω! Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι από την τελευταία φορά ένα μήνα πριν δηλαδή πήρα μόνο 1,5 κιλό! Απ τη μία λέω να μην έχω διαβήτη απ την άλλη λέω μήπως να έχω να κάνω διατροφή μπας κ σώσω κ τίποτα με  τα κιλά χαχχαχαχα

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Jiji είπε:

Σε ποτήρι μου τη φτιάξανε εκεί,και μεγάλο ποτήρι όχι αστεία! 

Για τα κιλά να μην αγχωνοσαστε είμαι πιο μπροστά απ όλες,αισίως σήμερα στα 91 δηλαδή 15 κιλά πάνω! Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι από την τελευταία φορά ένα μήνα πριν δηλαδή πήρα μόνο 1,5 κιλό! Απ τη μία λέω να μην έχω διαβήτη απ την άλλη λέω μήπως να έχω να κάνω διατροφή μπας κ σώσω κ τίποτα με  τα κιλά χαχχαχαχα

Α σου την έφτιαξαν, κι εδώ έτσι κάνουν.. και να σου πω, είδες τι σου έριξαν μέσα??? Τι σκόνη είναι αυτή σου είπαν? Ζάχαρη? Γιατί δε μας δίνουν τρεις πάστες να φάμε να τις ευχαριστηθουμε κιόλας???! Αχχαχα 

• Χαχα 2

πρίν από 11 λεπτά , Amalia! είπε:

Α σου την έφτιαξαν, κι εδώ έτσι κάνουν.. και να σου πω, είδες τι σου έριξαν μέσα??? Τι σκόνη είναι αυτή σου είπαν? Ζάχαρη? Γιατί δε μας δίνουν τρεις πάστες να φάμε να τις ευχαριστηθουμε κιόλας???! Αχχαχα 

Όχι δεν είδα μου το φέρανε απλά.. έλα ντε κι εγώ αυτό σκεφτόμουν όσο προσπαθούσα να το πιω!να φάμε ένα γλυκάκι να τελειώνουμε! Η αλήθεια είναι όμως ότι το περίμενα πολύ πολύ χειρότερο,νόμιζα ότι θα έκανα εμετο αλλά τα κατάφερα..με ενόχλησε που δεν κάνει να πιεις κ νερό να ξεπλένεις λίγο το στόμα σου...

• Χαχα 1

πρίν από 12 λεπτά , Jiji είπε:

Όχι δεν είδα μου το φέρανε απλά.. έλα ντε κι εγώ αυτό σκεφτόμουν όσο προσπαθούσα να το πιω!να φάμε ένα γλυκάκι να τελειώνουμε! Η αλήθεια είναι όμως ότι το περίμενα πολύ πολύ χειρότερο,νόμιζα ότι θα έκανα εμετο αλλά τα κατάφερα..με ενόχλησε που δεν κάνει να πιεις κ νερό να ξεπλένεις λίγο το στόμα σου...

Ούτε νερό??? Νόμιζα ότι μια στάλα σε αφήνουν να πιεις.. δηλαδή εμείς που θα είμαστε εκεί 2 ώρες θα κορακιασουμε αν δεν μας αφηνουν ουτε νερο! αχαχ

• Χαχα 1

1 hour ago, Jiji είπε:

Γιατί όχι νερό; Εμένα με άφησαν να πιω νερό!

1 ώρα πρίν, Amalia! είπε:

Αχ μελομακάρονα.... αχ... να δούμε αν θα μπορούμε να φάμε, και πόσα κιλα θα έχουμε πάρει μέχρι τότε.. εγώ προχθές χτύπησα 2 τσουρέκια ατομικά, και μια Τυρόπιτα, και την επόμενη ημέρα η ζυγαριά είχε ανέβει 1 κιλό!! Με βλέπω να κοιτάω τα μελομακάρονα με κιάλια χαχαχα 

Αυτά τα κάνω κι εγώ ...δεν μπορώ να αντισταθώ στους πειρασμούς. Υπάρχουν επίσης μέρες που ξυπνάω με πολύ αναγουλα και συνέχιζεται όλην την ημέρα σχεδόν και υπάρχουν και μέρες όπως η σημερινή που νιώθω μια αηδία μετά από ότι τρώω 

Εγώ έχω πάρει 6-7 κιλακια και σίγουρα θα πάρω αλλά 7.....

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, LouloudakiK είπε:

Είμαι μεγαλύτερη εγώ, χιχι, 26 και 3 μέρες σήμερα!!! Αχ τα κιλά...τα κιλά...ήταν το πρώτο πράγμα που σας είχα ρωτήσει όταν ήρθα στο φόρουμ...πλέον κάπως το διαχειρίζομαι καλύτερα ψυχολογικά και δεν με επηρεάζει τόσο...έχω πάρει 9 μέχρι τώρα και τις τελευταίες 3 βδομάδες είμαι σταθερή! Είμαι μεγάλη γλυκατζού... Πέρασα χθες από ένα ζαχαροπλαστείο και είχαν βγάλει μελομακάρονα και σιροπιαστά και πήρα κιόλας λίγα...χιχιχι...άμα δεν φάω γλυκό καθημερινά θα σκάσω...ένα όμως...προσπαθώ να έχω μέτρο γιατί αλλιώς με βλέπω να το χτυπάω το 20αρι μέχρι να γεννήσω!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Marilou7 είπε:

Είμαι μεγαλύτερη εγώ, χιχι, 26 και 3 μέρες σήμερα!!! Αχ τα κιλά...τα κιλά...ήταν το πρώτο πράγμα που σας είχα ρωτήσει όταν ήρθα στο φόρουμ...πλέον κάπως το διαχειρίζομαι καλύτερα ψυχολογικά και δεν με επηρεάζει τόσο...έχω πάρει 9 μέχρι τώρα και τις τελευταίες 3 βδομάδες είμαι σταθερή! Είμαι μεγάλη γλυκατζού... Πέρασα χθες από ένα ζαχαροπλαστείο και είχαν βγάλει μελομακάρονα και σιροπιαστά και πήρα κιόλας λίγα...χιχιχι...άμα δεν φάω γλυκό καθημερινά θα σκάσω...ένα όμως...προσπαθώ να έχω μέτρο γιατί αλλιώς με βλέπω να το χτυπάω το 20αρι μέχρι να γεννήσω!

Μέχρι τον 5ο μήνα ήμουν χάλια από εμετούς και αναγουλες.δεν είχα πάρει ιδιαίτερα κιλά...όταν σταμάτησαν μου άνοιξε πολύ η όρεξη....και πιστεύω ότι τώρα θα ξεκινήσω να βάζω γρήγορα αν δεν βάλω ένα στοπ......εγώ είναι εδώ και δύο βδομάδες που τρώω συστηματικά γλυκά  και νιώθω τύψεις .... πρέπει να τα ελάττωσω.... τουλάχιστον μέχρι τη καμπύλη ζαχάρου αν πάνε όλα καλά και μετά να έχω περιθώριο να φάω τα Χριστούγεννα χαχαχα.. τι έχεις μπέμπη η μπέμπα θύμισε μου .. 

πρίν από 15 λεπτά , LouloudakiK είπε:

Μέχρι τον 5ο μήνα ήμουν χάλια από εμετούς και αναγουλες.δεν είχα πάρει ιδιαίτερα κιλά...όταν σταμάτησαν μου άνοιξε πολύ η όρεξη....και πιστεύω ότι τώρα θα ξεκινήσω να βάζω γρήγορα αν δεν βάλω ένα στοπ......εγώ είναι εδώ και δύο βδομάδες που τρώω συστηματικά γλυκά  και νιώθω τύψεις .... πρέπει να τα ελάττωσω.... τουλάχιστον μέχρι τη καμπύλη ζαχάρου αν πάνε όλα καλά και μετά να έχω περιθώριο να φάω τα Χριστούγεννα χαχαχα.. τι έχεις μπέμπη η μπέμπα θύμισε μου .. 

Μπέμπη έχω! Μεγάλη δοκιμασία που πέφτουν Χριστούγεννα μέσα στην εγκυμοσύνη μας!!! χαχα 2 κιλακια θα μπουν εκείνες τις μέρες σίγουρα! Τη Δευτέρα θα κάνω καμπύλη...ελπίζω να είναι όλα καλά και να μπορώ να τρώω τις λιχουδιές μου!!!

• Χαχα 1

πρίν από 11 λεπτά , Marilou7 είπε:

Μπέμπη έχω! Μεγάλη δοκιμασία που πέφτουν Χριστούγεννα μέσα στην εγκυμοσύνη μας!!! χαχα 2 κιλακια θα μπουν εκείνες τις μέρες σίγουρα! Τη Δευτέρα θα κάνω καμπύλη...ελπίζω να είναι όλα καλά και να μπορώ να τρώω τις λιχουδιές μου!!!

Τέλεια!!! 

Χαχαχα ναι μη σου πω παραπάνω.....

Καλά αποτελέσματα σε όλες μας!!!!!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Ούτε νερό??? Νόμιζα ότι μια στάλα σε αφήνουν να πιεις.. δηλαδή εμείς που θα είμαστε εκεί 2 ώρες θα κορακιασουμε αν δεν μας αφηνουν ουτε νερο! αχαχ

Δεν ξέρω εμένα δε με αφήσανε να πιω! Ίσως στη δίωρη εξέταση επιτρέπουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...