Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 29 λεπτά , Jiji είπε:

Κλωτσαει σχεδόν όλη μέρα τόσο που σκέφτομαι αν είναι φυσιολογικό χαχαχα! Εσένα? 

Εγώ γάλα δεν έχω βγάλει ακόμα πάντως...

Ναι κι εμένα το ίδιο... ολη μερα ησυχία δεν βρίσκει! Αφού καμία φορά σκέφτομαι μήπως την στριμωχνω η παραπονιέται για κάτι!  Αχαχαχα

Κορίτσια πήρα τις εξετάσεις μου. Η φεριτινη έχει πέσει στο 15 με οριο το 13, αλλά ο σίδηρος μου είναι καλός κι ο αιματοκρίτης επίσης.. εσάς σε τι επίπεδα είναι η φεριτινη??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 15 λεπτά , Amalia! είπε:

Ναι κι εμένα το ίδιο... ολη μερα ησυχία δεν βρίσκει! Αφού καμία φορά σκέφτομαι μήπως την στριμωχνω η παραπονιέται για κάτι!  Αχαχαχα

Κορίτσια πήρα τις εξετάσεις μου. Η φεριτινη έχει πέσει στο 15 με οριο το 13, αλλά ο σίδηρος μου είναι καλός κι ο αιματοκρίτης επίσης.. εσάς σε τι επίπεδα είναι η φεριτινη??

Εγώ από τέτοια δεν ξέρω τι να σας πω...αρχικά δεν κάνω κάθε μήνα εξετάσεις...θα κάνω τώρα πάλι μετά από 2 μήνες περίπου...έτσι είναι εδώ...παίρνω από την αρχή της εγκυμοσύνης πολυβιταμινες κ ένα χάπι για το θυρεοειδη κι αυτό είναι όλο...τώρα θα κάνω για σιδηρο κλπ..

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Καλησπέρα.. εμένα στη τελευταία εξέταση του Οκτωβρίου ήταν 22 αν θυμάμαι καλά. Παίρνεις συμπληρώματα;

2 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Εγώ από τέτοια δεν ξέρω τι να σας πω...αρχικά δεν κάνω κάθε μήνα εξετάσεις...θα κάνω τώρα πάλι μετά από 2 μήνες περίπου...έτσι είναι εδώ...παίρνω από την αρχή της εγκυμοσύνης πολυβιταμινες κ ένα χάπι για το θυρεοειδη κι αυτό είναι όλο...τώρα θα κάνω για σιδηρο κλπ..

Πώς και δε κάνεις κάθε μήνα εξετάσεις;; Δεν μένεις Ελλάδα;

1 hour ago, LouloudakiK είπε:

Καλησπέρα.. εμένα στη τελευταία εξέταση του Οκτωβρίου ήταν 22 αν θυμάμαι καλά. Παίρνεις συμπληρώματα;

Ναι πίνω και σίδηρο και πολυβιταμινη..

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, LouloudakiK είπε:

Όχι μένω βερολινο κι εδώ απ ότι έχω καταλάβει είναι αρκετά διαφορετικά τα πράγματα...δεν ξέρω κι εγώ απλώς ακολουθώ ότι μου λέει η γυναικολόγος μου που την έχω χρόνια κ την εμπιστεύομαι.. σκέψου ότι εδώ από πέρυσι έχουν απαγορεύσει με νόμο τους 3d υπερηχους εκτός αν υπάρχει κάποιο σοβαρό ιατρικό θέμα! Σου κάνουνε μόνο όταν πας για τη Β επιπεδου κ αν δεν τα καταφέρουν όπως στη δική μου περίπτωση που δεν καθότανε η μπέμπα τότε δεν έχεις άλλη ευκαιρία.. δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού ας πούμε μόνο για 3d γιατί απαγορεύεται...δεν ξέρω κι εγώ τώρα τα μαθαίνω όλα τα ήξερα αλλιώς από Ελλάδα γιατί οι αδερφές μου γέννησαν εκεί οπότε μου κάνουν κ μένα πολλά πράγματα εντύπωση!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Όχι μένω βερολινο κι εδώ απ ότι έχω καταλάβει είναι αρκετά διαφορετικά τα πράγματα...δεν ξέρω κι εγώ απλώς ακολουθώ ότι μου λέει η γυναικολόγος μου που την έχω χρόνια κ την εμπιστεύομαι.. σκέψου ότι εδώ από πέρυσι έχουν απαγορεύσει με νόμο τους 3d υπερηχους εκτός αν υπάρχει κάποιο σοβαρό ιατρικό θέμα! Σου κάνουνε μόνο όταν πας για τη Β επιπεδου κ αν δεν τα καταφέρουν όπως στη δική μου περίπτωση που δεν καθότανε η μπέμπα τότε δεν έχεις άλλη ευκαιρία.. δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού ας πούμε μόνο για 3d γιατί απαγορεύεται...δεν ξέρω κι εγώ τώρα τα μαθαίνω όλα τα ήξερα αλλιώς από Ελλάδα γιατί οι αδερφές μου γέννησαν εκεί οπότε μου κάνουν κ μένα πολλά πράγματα εντύπωση!

Και η γυναικολόγος μου ,μου έχει πει ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη έχουν διαφορετική αντιμετώπιση η γυναίκες στην εγκυμοσύνη. Δηλαδή οι γυναικολόγοι δεν προτείνουν ιδιαίτερα τα φάρμακα,μόνο εδώ στην Ελλάδα υπερβάλλουν οι γιατροί από ότι μου έχει πει κι εκείνη. Εσύ εννοείται να ακολουθείς μόνο τις δικές της συμβουλές. Πάντως αυτό με τους 3d υπερήχους δεν το έχουν ακούσει ξανά. Δηλαδή ότι έχουν ακτινοβολία για αυτό απαγορεύονται; Έχω ρωτήσει τη γυναικολογο μου και μου έχει πει ότι κανένας γυναικολογικος υπερήχος δεν έχει ακτινοβολία και ειδικά οι υπέρηχοι κύησης γιατί είναι επικίνδυνο για το μωρό.

1 hour ago, LouloudakiK είπε:

Και η γυναικολόγος μου ,μου έχει πει ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη έχουν διαφορετική αντιμετώπιση η γυναίκες στην εγκυμοσύνη. Δηλαδή οι γυναικολόγοι δεν προτείνουν ιδιαίτερα τα φάρμακα,μόνο εδώ στην Ελλάδα υπερβάλλουν οι γιατροί από ότι μου έχει πει κι εκείνη. Εσύ εννοείται να ακολουθείς μόνο τις δικές της συμβουλές. Πάντως αυτό με τους 3d υπερήχους δεν το έχουν ακούσει ξανά. Δηλαδή ότι έχουν ακτινοβολία για αυτό απαγορεύονται; Έχω ρωτήσει τη γυναικολογο μου και μου έχει πει ότι κανένας γυναικολογικος υπερήχος δεν έχει ακτινοβολία και ειδικά οι υπέρηχοι κύησης γιατί είναι επικίνδυνο για το μωρό.

Κι όμως γι αυτό έχουν απαγορευτεί εδώ γιατί και καλά έχουν ακτινοβολία...δεν ξέρω κι εγώ τι να σου πω...κ μένα περίεργο μου φαίνεται..αλλά λέω ότι για να βγάλανε κ νόμο θα ισχύει.. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια πως πάτε από κλωτσιές?  Χαμός φαντάζομαι... Κλείσαμε 24 βδομάδες κ  προχωράμε..  Εγώ προς το παρόν θα γλιτωσω την καμπύλη ζαχάρου :mrgreen:. Θα κάνω παρόμοια εξέταση αλλά θα φάω.... Θα μου πάρουν αίμα το πρωι και μετά θα φάω πορτοκαλάδα τοστ και μια πάστα κατά προτίμηση σοκολατίνα ..  Θα περιμένω 2 ώρες κ θα πάω να μετρήσω το ζάχαρο.  

Την καμπύλη θα την κάνω τον άλλο μήνα όπως λέει κ ο θείος ο γιατρός.. 

Αυτα είμαι στο Αλεξάνδρας κάθομαι με δική μου θέληση νιώθω ασφαλής εδώ με  προσέχουν... Θα περιμένω να βγουν τα τελικά αποτελέσματα της αμνιοπαρακεντησης και θα βγω.  

Ο γιατρός μου είπε όποτε δε νιώσω καλά η οτιδήποτε ανασφάλεια να έρθω να τον βρω στο νοσοκομείο.. 

Πολύ Δύσκολη εγκυμοσύνη χαλάλι ομως οι θυσίες.. 

Αυτα κορίτσια να έχετε μια τέλεια μέρα, καλή συνέχεια 

• Μου αρέσει 4

Καλημέρα κοριτσια από κλωτσιές πάμε καλα ειδικά μεσημέρι απόγευμα.Το βράδυ έχω ησυχία χαχα.Γάλα δεν έχω παρατηρήσει να βγάζω ακομα.Τελευταία φορά η φεριτίνη ήταν 26 αλλά έχει καιρό να μου την ξαναζητήσει σε αιματολογικες.

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλημέρα! Να σας πω τι έπαθα χθες βράδυ! Με έπιασε ξαφνικά ένας πονος στη δεξιά μεριά χαμηλα κ δεν περνούσε για ώρες...φοβήθηκα μήπως είναι καμία σκωληκοειδίτιδα και πήγα νοσοκομείο,μου κάνανε καρδιοτοκογραφο(πρώτη φορά τι ωραια ήταν!),υπερηχο και από πάνω κ από κάτω μου πήραν ουρά γενικά Απ όλα και καταλήξανε ότι μάλλον είναι μυϊκό! Μου είπε να πάρω παρακεταμολη κ αν περάσει είναι μυϊκό αλλιώς να ξανά πάω...μέχρι τις 5 τα ξημερώματα εκεί ημουν φοβήθηκα τόσο πολύ...ευτυχώς σήμερα δεν πονάει! Αυτά τα νέα μας! Α να προσθέσω ότι η ζάχαρη στα ουρά μου ήταν ανεβασμένη ως συνήθως κ μου είπαν κι αυτοί ότι μάλλον δε το γλυτώνω το ζάχαρο :(:(

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Να σας πω τι έπαθα χθες βράδυ! Με έπιασε ξαφνικά ένας πονος στη δεξιά μεριά χαμηλα κ δεν περνούσε για ώρες...φοβήθηκα μήπως είναι καμία σκωληκοειδίτιδα και πήγα νοσοκομείο,μου κάνανε καρδιοτοκογραφο(πρώτη φορά τι ωραια ήταν!),υπερηχο και από πάνω κ από κάτω μου πήραν ουρά γενικά Απ όλα και καταλήξανε ότι μάλλον είναι μυϊκό! Μου είπε να πάρω παρακεταμολη κ αν περάσει είναι μυϊκό αλλιώς να ξανά πάω...μέχρι τις 5 τα ξημερώματα εκεί ημουν φοβήθηκα τόσο πολύ...ευτυχώς σήμερα δεν πονάει! Αυτά τα νέα μας! Α να προσθέσω ότι η ζάχαρη στα ουρά μου ήταν ανεβασμένη ως συνήθως κ μου είπαν κι αυτοί ότι μάλλον δε το γλυτώνω το ζάχαρο :(:(

Περαστικα κορίτσι μ!!ξεκουρασου κ ευχομαι να μην σε ξαναπιάσει!!!!

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Καλησπέρα κοριτσάρα. Καλά έκανες και πήγες νοσοκομείο ώστε να σου φύγει το άγχος. Γενικά καλό είναι να μην αμελούμε και αψηφούμε οποιοδήποτε πονακι στη κατάστασή μας. χρειάζεσαι ξεκούραση οπότε κάτσε να χαλαρώσεις. Μην αγχώνεσαι για το σάκχαρο. Όσο αγχωνόμαστε τόσο το χειρότερο για τη διάθεσή μας. Στο λέω που  βλέπω και στον ύπνο μου ότι πάω για τη καμπύλη ζαχάρου χαχαχαχα

• Χαχα 2

πρίν από 15 λεπτά , LouloudakiK είπε:

Καλησπέρα κοριτσάρα. Καλά έκανες και πήγες νοσοκομείο ώστε να σου φύγει το άγχος. Γενικά καλό είναι να μην αμελούμε και αψηφούμε οποιοδήποτε πονακι στη κατάστασή μας. χρειάζεσαι ξεκούραση οπότε κάτσε να χαλαρώσεις. Μην αγχώνεσαι για το σάκχαρο. Όσο αγχωνόμαστε τόσο το χειρότερο για τη διάθεσή μας. Στο λέω που  βλέπω και στον ύπνο μου ότι πάω για τη καμπύλη ζαχάρου χαχαχαχα

Άσε ασε στον υπνο στον ξύπνιο το σκέφτομαι κ το φοβάμαι τόσο πολύ! Αντε να πάω αύριο να το κάνω να τελειωνουμε...να δω πως θα καταφέρω να πιω κ αυτή την αηδία!

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Έχω να δω την μπέμπα από την β-επιπεδου, αλλά ευτυχώς κλωτσαει για τα καλά! Ραντεβού έχω την άλλη Παρασκευή, οπότε υπομονή.. Πιστεύω θα μου δώσει και εμένα τότε να κάνω εξετάσεις αίματος και πιθανόν την καμπύλη, αν και κάνω ήδη διατροφή για διαβήτη. Παρ όλα αυτά είμαι + 7 κιλά και δεν τρώω.. Τα ατιμα τα κιλά πως μπαίνουν έτσι?!!!

@Jiji περαστικά! Μήπως ήταν κωλικος εντέρου? Τουλάχιστον πέρασε..

@Amalia! Κ εγώ έχω χαμηλή φερριτινη και χαμηλό αιματοκρίτη. Παίρνω σίδηρο και τρώω πολύ κρέας. Η φερριτινη δεν ανεβαίνει αλλά τουλάχιστον μένει ψιλοσταθερος ο αιματοκρίτης.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Άσε ασε στον υπνο στον ξύπνιο το σκέφτομαι κ το φοβάμαι τόσο πολύ! Αντε να πάω αύριο να το κάνω να τελειωνουμε...να δω πως θα καταφέρω να πιω κ αυτή την αηδία!

Πάρε λίγο λεμόνι μαζί σου να σου στηψουν μέσα..  λέει σπάει λίγο την αηδία.. 

πρίν από 51 λεπτά , Arden είπε:

Γεια σας κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Έχω να δω την μπέμπα από την β-επιπεδου, αλλά ευτυχώς κλωτσαει για τα καλά! Ραντεβού έχω την άλλη Παρασκευή, οπότε υπομονή.. Πιστεύω θα μου δώσει και εμένα τότε να κάνω εξετάσεις αίματος και πιθανόν την καμπύλη, αν και κάνω ήδη διατροφή για διαβήτη. Παρ όλα αυτά είμαι + 7 κιλά και δεν τρώω.. Τα ατιμα τα κιλά πως μπαίνουν έτσι?!!!

@Jiji περαστικά! Μήπως ήταν κωλικος εντέρου? Τουλάχιστον πέρασε..

@Amalia! Κ εγώ έχω χαμηλή φερριτινη και χαμηλό αιματοκρίτη. Παίρνω σίδηρο και τρώω πολύ κρέας. Η φερριτινη δεν ανεβαίνει αλλά τουλάχιστον μένει ψιλοσταθερος ο αιματοκρίτης.

Ναι κι εγώ  παίρνω και σίδηρο και κρεας τρώω.. ευτυχώς ο σίδηρος μου αλλά και ο αιματοκρίτης μου ήταν οκ. Βέβαια η φερριτινη σου λέει που είναι η αποθήκη του οργανισμού είναι πιο σημαντικές. Τελοσπαντων θα πορευτουμε με ότι έχουμε! 

Βρε κορίτσια, σχετικά με το κλωτσιμα του μωρού.. εμένα κάποιες φορές μου κάνει κάτι σαν τράνταγμα, κι όχι τόσο κλωτσιά.. το νιωθετε κι εσείς έτσι ή το δικό μου έχει τα νεύρα του??? Χαχαχ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...