Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Mar.Theo είπε:

Ναι εννοείται ότι φαίνονται όταν παλεύουν κ ειδικά το βράδυ όταν θέλω να κοιμηθώ τα κορίτσια δεν σταματάνε ποτέ.  . . Απλά γελάω.  . . Κ περνάω άλλο ένα υπέροχο βράδυ.  . . 2 μισή  ώρες ύπνο σήμερα.  . . Θα αρχίσω να μαγειρεύω  κ να κάνω δουλειές τα μεσάνυχτα να κοιμάμαι τα πρωινά χαχαχα 

Τα δίδυμα θα κλωτσάνε και μεταξύ τους το ένα τ άλλο!! Δεν πονάνε τα γλυκουλια?? Κι εμείς σκεφτόμαστε μην πιέσουμε λιγο την κοιλιά μας κι ενοχλήσουμε το έμβρυο χαχαχα τα δίδυμα να ρωτήσουμε τι τραβάνε!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια... Πήγα στο. Γιατρό μου στο νοσοκομείο Αλεξάνδρας για την αμνιοπαρακεντηση και με κράτησαν για νοσηλεία λίγες μέρες μόνο για παρακολούθηση λόγω κοντού τραχήλου...

Όλα καλά η αμνιοπαρακεντηση βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα δόξα τω Θεό ... Μάλλον αύριο θα βγω... Εν το μεταξύ οι περισσότερες εδώ κυοφορουν αγόρια, αυτό μου λένε οι μαιες φέτος η χρονιά των αγοριών :razz:

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

1 hour ago, Penny__ είπε:

Καλημέρα κορίτσια... Πήγα στο. Γιατρό μου στο νοσοκομείο Αλεξάνδρας για την αμνιοπαρακεντηση και με κράτησαν για νοσηλεία λίγες μέρες μόνο για παρακολούθηση λόγω κοντού τραχήλου...

Όλα καλά η αμνιοπαρακεντηση βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα δόξα τω Θεό ... Μάλλον αύριο θα βγω... Εν το μεταξύ οι περισσότερες εδώ κυοφορουν αγόρια, αυτό μου λένε οι μαιες φέτος η χρονιά των αγοριών :razz:

Τέλεια!!! Να πας σπίτι σου στην οικογένεια σου να χαλαρώσεις.....

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Penny__ είπε:

Υπέροχα αντε με το καλό να επιστρέψεις στην οικογένεια σου!!!

Εμενα οι κλωτσιές κάποιες φορές φαίνονται άλλοτε όχι.Ο άντρας μου δυο φορές έχει προλάβει και την έχει νιώσει περιμένω να γίνουν ακόμα πιο έντονες οι κινήσεις της να την νιώθει κ εκείνος πιο συχνα όποτε χαϊδεύει την κοιλιά μ.

• Μου αρέσει 1

21 ώρες πρίν, LouloudakiK είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες. Πώς είστε;;

Εμένα η μπέμπα νιώθω να με κλωτσάει τόσο χαμηλά που νιώθω ότι θα μου φύγει πιπί.... συμβαίνει σε εσάς;;;

Καλησπέρα!!! Όπως τα λες! Μερικές φορές νιώθω τις κλωτσιές τόσο χαμηλά που νομίζω θα βγει κανένα ποδαράκι από κάτω!χαχα...άλλες πάλι τριγύρω από τον αφαλό και εκεί νιώθω να πάλλεται η κοιλίτσα μου..τα κυματακια που κάνει φαίνονται και πάνω στο δέρμα!:x

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Marilou7 είπε:

Καλησπέρα!!! Όπως τα λες! Μερικές φορές νιώθω τις κλωτσιές τόσο χαμηλά που νομίζω θα βγει κανένα ποδαράκι από κάτω!χαχα...άλλες πάλι τριγύρω από τον αφαλό και εκεί νιώθω να πάλλεται η κοιλίτσα μου..τα κυματακια που κάνει φαίνονται και πάνω στο δέρμα!:x

Εμένα δεν φαίνονται ακόμα τόσο δυνατά οι κλωτσιές της στο δέρμα ....θα έρθει και αυτή η ώρα χαχα

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Πως ειστε! Καινουριο συμπτώματακι έσκασε τις τελευταίες μέρες!μουδιαζουν τα δάχτυλα στο δεξί χέρι!σύνδρομο καρπιαιου σωλήνα μου είπε η μαία είναι συχνό στην εγκυμοσυνη! Να δούμε τι άλλο θα πάθουμε ακόμα αχαχχαχα 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πως ειστε! Καινουριο συμπτώματακι έσκασε τις τελευταίες μέρες!μουδιαζουν τα δάχτυλα στο δεξί χέρι!σύνδρομο καρπιαιου σωλήνα μου είπε η μαία είναι συχνό στην εγκυμοσυνη! Να δούμε τι άλλο θα πάθουμε ακόμα αχαχχαχα 

Καλησπέραααα..εγώ είμαι αρκετά καλά. Χθες μπήκαμε στο νέο σπίτι επιτέλους οπότε νιώθω πιο χαλαρή...χθες δε ήμουν πτώμα γιατί μου βγήκε η κούραση προφανώς.....εγώ πεινάω αρκετά συχνά τις τελευταίες ημέρες και έχω συχνές αναγουλες ειδικά το πρωί και αν είμαι ώρες νηστική και πεινάω έχω επίσης αναγουλα έντονη.... είμαι στην 24η και δύο ημέρες....

Σχετικά με σένα...σου είπε πως μπορείς να ανακουφίζεσαι;;;

1 hour ago, LouloudakiK είπε:

Καλησπέραααα..εγώ είμαι αρκετά καλά. Χθες μπήκαμε στο νέο σπίτι επιτέλους οπότε νιώθω πιο χαλαρή...χθες δε ήμουν πτώμα γιατί μου βγήκε η κούραση προφανώς.....εγώ πεινάω αρκετά συχνά τις τελευταίες ημέρες και έχω συχνές αναγουλες ειδικά το πρωί και αν είμαι ώρες νηστική και πεινάω έχω επίσης αναγουλα έντονη.... είμαι στην 24η και δύο ημέρες....

Σχετικά με σένα...σου είπε πως μπορείς να ανακουφίζεσαι;;;

Α καλά απο πεινα άλλο τίποτα...εγώ όταν πεινάω αρχίζει και με πιάνει καουρα...αχ μπήκατε σπίτι σας τυχερή εμείς ακόμα φτιάχνουμε πιστεύω αρχές Δεκέμβρη θα μπούμε.. έχω κουραστεί πολύ ανυπομονώ να μπούμε να ησυχάσω! Για το χέρι δε μπορώ να κάνω και πολλά απ ότι μου είπε.. δεν είναι μόνιμα μουδιασμένο ευτυχώς κ όταν μουδιαζει μουδιαζουν κυρίως τα δάχτυλα αλλά αντέχεται δεν είναι ότι δεν μπορώ να πιάσω κιολας...υπομονή τι άλλο...

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Α καλά απο πεινα άλλο τίποτα...εγώ όταν πεινάω αρχίζει και με πιάνει καουρα...αχ μπήκατε σπίτι σας τυχερή εμείς ακόμα φτιάχνουμε πιστεύω αρχές Δεκέμβρη θα μπούμε.. έχω κουραστεί πολύ ανυπομονώ να μπούμε να ησυχάσω! Για το χέρι δε μπορώ να κάνω και πολλά απ ότι μου είπε.. δεν είναι μόνιμα μουδιασμένο ευτυχώς κ όταν μουδιαζει μουδιαζουν κυρίως τα δάχτυλα αλλά αντέχεται δεν είναι ότι δεν μπορώ να πιάσω κιολας...υπομονή τι άλλο...

Δύο μήνες μας πήρε το σπίτι. Επισπεύσαμε τη διαδικασία όσο μπορούσαμε ώστε να ησυχάσουμε....μόνο ηλεκτρολόγος μένει για να συνδέσει φωτιστικά, απορροφητήρα και Μπρίζες που θα έρθει τη Δευτέρα. Και τέλος... μετά μένει μόνο το παιδικό....

Υπομονή και με το καλό να μπειτε κι εσείς να το χαρείτε!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 29/10/2022 at 2:46 ΜΜ, Jiji είπε:

Καλησπέρα και από μένα!!! Το παθαίνω και εγώ εδώ και λίγες μέρες...συνήθως στον ύπνο μου μουδιάζει και ξυπνάω από τις "μυρμηγκιές"... Επίσης, ενώ μέχρι τώρα η κοιλίτσα ήταν σχετικά μαλακή...τώρα από τον αφαλό και πάνω σαν να έχει τυμπανισμό και με δυσκολεύει λίγο στις κινήσεις αυτή η αλλαγή τις τελευταίες 3 μέρες...Τη Δευτέρα μπαίνω 27 εβδομάδα οπότε λογικό μάλλον σιγά σιγά να γίνεται μπαλόνι!:oops: 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Marilou7 είπε:

Καλησπέρα και από μένα!!! Το παθαίνω και εγώ εδώ και λίγες μέρες...συνήθως στον ύπνο μου μουδιάζει και ξυπνάω από τις "μυρμηγκιές"... Επίσης, ενώ μέχρι τώρα η κοιλίτσα ήταν σχετικά μαλακή...τώρα από τον αφαλό και πάνω σαν να έχει τυμπανισμό και με δυσκολεύει λίγο στις κινήσεις αυτή η αλλαγή τις τελευταίες 3 μέρες...Τη Δευτέρα μπαίνω 27 εβδομάδα οπότε λογικό μάλλον σιγά σιγά να γίνεται μπαλόνι!:oops: 

27 εεε?? Την έκανες την καμπύλη?? Εγώ σε 2 εβδομαδες! 

Ευτυχώς κι από τότε που πινω μαγνήσιο δεν έχω θέμα με κράμπες και μουδιάσματα!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Amalia! είπε:

Ναιιι...φτάσαμε αισίως!!!! Δλλ 26 και 1 μέρα...αλλά στην εφαρμογή μου λέει εβδομάδα 27η... οπότε ελπίζω να το λέω σωστά κι εγώ και να μην "κλέβω" χαχα... Καμπύλη δεν έκανα ακόμα!!! Βέβαια κάπου στον τρίτο με τέταρτο μήνα μου είχε γράψει να κάνω τότε και είχα κάνει! Δεν ξέρω γιατί όμως τόσο νωρίς, όλες μου οι γνωστές που έχουν γεννήσει μου έχουν πει ότι γίνεται μεταξύ 24ης- 28ης εβδομάδας!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

εγώ παίρνω μαγνήσιο από την 12η εβδομάδα και μέχρι στιγμής δεν έχω κράμπες στα πόδια ή μουδιάσματα.

1 hour ago, Marilou7 είπε:

Ναιιι...φτάσαμε αισίως!!!! Δλλ 26 και 1 μέρα...αλλά στην εφαρμογή μου λέει εβδομάδα 27η... οπότε ελπίζω να το λέω σωστά κι εγώ και να μην "κλέβω" χαχα... Καμπύλη δεν έκανα ακόμα!!! Βέβαια κάπου στον τρίτο με τέταρτο μήνα μου είχε γράψει να κάνω τότε και είχα κάνει! Δεν ξέρω γιατί όμως τόσο νωρίς, όλες μου οι γνωστές που έχουν γεννήσει μου έχουν πει ότι γίνεται μεταξύ 24ης- 28ης εβδομάδας!

Νωρίς την έκανες... δηλαδή θα κάνεις και δεύτερη φορά;; Εγώ είμαι στην 24η και 3 ημερών και θα κάνω στις 09/11 που θα είμαι 26 εβδομάδων παρά μια ημέρα 

πρίν από 59 λεπτά , LouloudakiK είπε:

εγώ παίρνω μαγνήσιο από την 12η εβδομάδα και μέχρι στιγμής δεν έχω κράμπες στα πόδια ή μουδιάσματα.

Νωρίς την έκανες... δηλαδή θα κάνεις και δεύτερη φορά;; Εγώ είμαι στην 24η και 3 ημερών και θα κάνω στις 09/11 που θα είμαι 26 εβδομάδων παρά μια ημέρα 

Εγώ στις 11/11 θα την κάνω.. Ελπίζω να μας βγουν καλά τα αποτελέσματα! Κάνεις γλυκόζη νηστείας καθε μήνα? Ειναι οκ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...