Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! Ναι κι εγώ το πρωί είμαι πιο χαλαρη.. αργότερα μέσα στην ημέρα όταν τρώω αρχίζω και πρηζομαι και με ενοχλεί το έντερο!! Προχθές το βράδυ ήμουν τόσο ανάλαφρη, που γύρισα άνετα πλευρό χωρίς να ζοριστω και να το πολυσκεφτω, και παραξενευτηκα!!! Λέω πως έγινε τώρα αυτό??? Χαχαχ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 ώρες πρίν, Marilou7 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, μιας και λέμε για τα νέα συμπτώματα που παρατηρούμε...βλέπετε διαφορά στην κοιλίτσα σας μεταξύ πρωι- βράδυ;;;; Το πρωί ξυπνάω και έχει ένα νορμάλ μέγεθος και είναι σχετικά μαλακή... Από το απόγευμα και μετά γίνομαι άλλος άνθρωπος!:P μπορώ να πω διπλασιάζεται... πρήζεται...και δεν πατιέται!  Στην αρχή πίστεψα ότι ευθύνεται το φαγητό που έφαγα το μεσημέρι αλλά το παρατηρώ εδώ και τέσσερις μέρες!

Καλημέρα!!! Άκρη το ίδιο μου συμβαίνουν!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια κ εγω έτσι είμαι το πρωί πιο χαλαρή κ μέχρι το βράδυ νομίζω πως διπλασιάζεται από τα πολλά νερά κ ότι μπορεί ν έχω φάει…σήμερα πήγα ενδοκρινολόγο άλλο ένα χαπάκι προστέθηκε στα τόσα άλλα που ήδη παίρνω.Συλλογή θα κανω χαχαχα

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Efaki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια κ εγω έτσι είμαι το πρωί πιο χαλαρή κ μέχρι το βράδυ νομίζω πως διπλασιάζεται από τα πολλά νερά κ ότι μπορεί ν έχω φάει…σήμερα πήγα ενδοκρινολόγο άλλο ένα χαπάκι προστέθηκε στα τόσα άλλα που ήδη παίρνω.Συλλογή θα κανω χαχαχα

Καλησπέρα! Ξεκίνησες τ4? Είχες αυξημένη tsh? Κι εγώ πίνω από την αρχή της εγκυμοσύνης. 

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Τι κάνετε κορίτσια??? Έχει καμία γιατρό αυτή την εβδομάδα?? Εγώ πάω σήμερα κι έχω άγχος!

Καλησπέρα! Εγώ έχω την αλλη εβδομάδα! Πήγες σήμερα όλα καλά?

19 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Τι κάνετε κορίτσια??? Έχει καμία γιατρό αυτή την εβδομάδα?? Εγώ πάω σήμερα κι έχω άγχος!

Καλημέρα! Εγώ πάω σήμερα να ανοίξω κ φάκελο στο αρεταιειο που αποφασίσαμε να γεννήσω! Περιμένω να τη δω πως κ πως τη μικρή! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , LouloudakiK είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες. Πώς είστε;;

Εμένα η μπέμπα νιώθω να με κλωτσάει τόσο χαμηλά που νιώθω ότι θα μου φύγει πιπί.... συμβαίνει σε εσάς;;;

Κ εμένα σήμερα με χτυπάνε χαμηλά κ γενικά τα νοιωθω κ δυνατά.  . . Δεν νοιώθω τόσο σαν πιπί αλλά σαν τσούξιμο.  . . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , LouloudakiK είπε:

Εμένα η μπέμπα νιώθω να με κλωτσάει τόσο χαμηλά που νιώθω ότι θα μου φύγει πιπί.... συμβαίνει σε εσάς;;;

Και εγω πολλές φορές τη νοιώθω χαμηλα κ αναρωτιέμαι αν είναι οκ να είναι ακόμα τόσο χαμηλά...όμως άλλες φορές τη νοιώθω κ λίγο πιο ψηλά και ηρεμώ.. τις τελευταίες μέρες άρχισα να τη νοιώθω καλύτερα σαν να κολυμπάει στην κοιλια μου κ άλλες φορές σαν να δίνει κλωτσιές! Έχει δυναμώσει πολύ!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, LouloudakiK είπε:

Μου συνέβαινε αυτό πριν 2 εβδομαδες περίπου!!! Όταν σας είχα ρωτήσει αν το νιωθετε κι εσείς! Τώρα νομίζω έχει γυρίσει με τα πόδια προς τα πάνω και με κλωτσάει κοντά στον αφαλο! Δεν νιώθω χαμηλά χτυπήματα!

Το ωραιο της τελευταίας εβδομάδας είναι πως φαίνονται οι κλωτσιεσ της με το μάτι στην κοιλιά! Κλωτσιές και κυματισμοί!!! Κοιτάμε τη κοιλιά μου και γελάμε! Εσάς κορίτσια ξεκίνησαν να φαίνονται οι κλωτσιεσ??

1 ώρα πρίν, Jiji είπε:

Και εγω πολλές φορές τη νοιώθω χαμηλα κ αναρωτιέμαι αν είναι οκ να είναι ακόμα τόσο χαμηλά...όμως άλλες φορές τη νοιώθω κ λίγο πιο ψηλά και ηρεμώ.. τις τελευταίες μέρες άρχισα να τη νοιώθω καλύτερα σαν να κολυμπάει στην κοιλια μου κ άλλες φορές σαν να δίνει κλωτσιές! Έχει δυναμώσει πολύ!

• Χαχα 2

5 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Μου συνέβαινε αυτό πριν 2 εβδομαδες περίπου!!! Όταν σας είχα ρωτήσει αν το νιωθετε κι εσείς! Τώρα νομίζω έχει γυρίσει με τα πόδια προς τα πάνω και με κλωτσάει κοντά στον αφαλο! Δεν νιώθω χαμηλά χτυπήματα!

Το ωραιο της τελευταίας εβδομάδας είναι πως φαίνονται οι κλωτσιεσ της με το μάτι στην κοιλιά! Κλωτσιές και κυματισμοί!!! Κοιτάμε τη κοιλιά μου και γελάμε! Εσάς κορίτσια ξεκίνησαν να φαίνονται οι κλωτσιεσ??

Τι τραβάμε ρε συ...

Χαχαχαχα...εγώ τη νιώθω πάρα πολύ έντονα. Ο άντρας μου έχει βάλει το χέρι του στη κοιλιά μου αλλά δεν την έχει καταλάβει ακόμα ...δεν φαίνονται ακόμα οι κλωτσιές στην κοιλιά μου πιστεύω 

6 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Μια από τα ίδια..... φοβερό συναίσθημα.....

7 ώρες πρίν, Mar.Theo είπε:

Κ εμένα σήμερα με χτυπάνε χαμηλά κ γενικά τα νοιωθω κ δυνατά.  . . Δεν νοιώθω τόσο σαν πιπί αλλά σαν τσούξιμο.  . . 

Νομίζω πραγματικά θα μου φύγει σταγόνα πιπί από τη κλωτσιά.....πολύ άβολο 

Ναι εννοείται ότι φαίνονται όταν παλεύουν κ ειδικά το βράδυ όταν θέλω να κοιμηθώ τα κορίτσια δεν σταματάνε ποτέ.  . . Απλά γελάω.  . . Κ περνάω άλλο ένα υπέροχο βράδυ.  . . 2 μισή  ώρες ύπνο σήμερα.  . . Θα αρχίσω να μαγειρεύω  κ να κάνω δουλειές τα μεσάνυχτα να κοιμάμαι τα πρωινά χαχαχα 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...