Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Με το καλό λοιπόν και για την δική σου εμβρυομεταφορα  να πάνε όλα καλά 

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Jiji είπε:

κορίτσι μου συμπάσχω μαζί σου...ο αδερφός του άντρα μου τον χάσαμε πρόπερσι 43 ετών από όγκο στον εγκέφαλο...κ η πεθερά μου έχει λευχαιμια αυτή τη στιγμή..  κ εγώ τα σκέφτομαι αλλά προσπαθώ να το αποφύγω...είχα ρωτήσει τον γιατρό που μας έκανε την β επιπέδου κ μου είχε πει πως οι όγκοι στο κεφάλι δεν είναι κληρονομικό ευτυχώς...κ κάπως ηρέμησα...συλλυπητήρια...

Τι να πω ρε συ.... Πόσο άδικο αυτό να συμβαίνει.... Μακάρι να μην είναι κληρονομικα αυτά γιατί θα τρελαθώ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου. Τον περιμέναμε. Τον είχε φάει ο καρκίνος... Σκέφτομαι πραγματικά τι γονίδια έχει πάρει ο άντρας μου από τους γονείς του που χάθηκαν και οι δύο από καρκίνο στον εγκέφαλο και τρελαίνομαι γιατί πλέον έχουμε και τη μπέμπα.... Τι γονίδια έχει πάρει και η μπέμπα...;;; Με πιάνει τρέλα όταν το σκέφτομαι...

Σπυριδούλα συλλυπητήρια!!!Δεν είναι κληρονομικός αυτός ο καρκίνος.Μην βασανιζεσαι άδικα!

8 ώρες πρίν, Marla@ είπε:

Σπυριδούλα συλλυπητήρια!!!Δεν είναι κληρονομικός αυτός ο καρκίνος.Μην βασανιζεσαι άδικα!

Το θέμα είναι ότι και στους δύο από κάπου ξεκίνησε κορίτσια. Ήταν μεταστατικός... Η πεθερά μου εμφάνισε τον πρώτο όγκο στο στήθος και ο πεθερός μου αποκαλύφθηκε από εξετάσεις ότι είχε όγκο στον πνεύμονα και κατέληξαν να έχουν στον εγκέφαλο 

7 ώρες πρίν, Marla@ είπε:

Κορίτσια, δεν ξέρω για σας αλλά εγώ έχω συγκλονιστεί από αυτή την τραγωδία στην Άρτα..Τι έπαθαν οι άνθρωποι;Τι δυστυχία!!Πως να αντέξουν τέτοιο πράγμα!!

Λες για το 5.5 μηνών μωρό; Αυτός ο πατέρας πως γίνεται να ξεχάσει το μωρό μες το αυτοκίνητο μου λες;!

Διαφημίσεις

On 9/5/2023 at 7:02 ΜΜ, SpiridoulaK είπε:

Κορίτσια δίνει κάποια χαμομήλι στο μωράκι της;;

Συλλυπητήρια κορίτσι μου !! Ναι δίνω χαμομηλάκι κ τηλιο στα κορίτσια μου !!! Αλλά βέβαια πάντα θ ακούς τον παιδίατρο σου , όπως επίσης εγώ δίνω κ νεράκι επειδή έχουμε πολλά σάλια αλλά εγώ δίνω φόρμουλα,  οι μανούλες που θηλάζουν δεν χρειάζεται να δίνουν νερό!!!

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Mar.Theo είπε:

Συλλυπητήρια κορίτσι μου !! Ναι δίνω χαμομηλάκι κ τηλιο στα κορίτσια μου !!! Αλλά βέβαια πάντα θ ακούς τον παιδίατρο σου , όπως επίσης εγώ δίνω κ νεράκι επειδή έχουμε πολλά σάλια αλλά εγώ δίνω φόρμουλα,  οι μανούλες που θηλάζουν δεν χρειάζεται να δίνουν νερό!!!

ούτε εσύ που δίνεις φόρμουλα χρειάζεται να δίνεις νερό. τα σαλακια είναι από τα δόντια. δεν ξέρω πόσο χρονών είναι ο παιδίατρος σου, αλλά πλέον στα μωράκια κάτω των 6 μηνών ο ΠΟΥ λέει πως δεν πρέπει να δίνουμε τίποτα άλλο πέρα από γάλα. άποψη μου είναι πως σε κάποια πράγματα πρέπει να ακολουθούμε τις παγκόσμιες οδηγίες κι όχι τον κάθε παιδίατρο που στην τελική μπορεί απλά οι γνώσεις του να είναι απαρχαιωμενες.

• Μου αρέσει 4

Τι κάνετε κορίτσια;; Πως τα πατε;; Εχω ερώτηση... Ποτε βγάζετε βόλτα τα μωρά σας; Οταν ξυπνάνε ποση ωρα μένουν ξύπνια; ή τα κοιμιζετε στο καρότσι και τα βγάζετε; Η δικιά μου μένει ξύπνια το πολύ μια ωρα και μετά αρχίζει γκρίνια για να κοιμηθεί.. Μέσα σε αυτή την μια ωρα θα φάει, θα την αλλάξω, θα φάω εγώ κάτι, δεν την προλαβαίνω να την βγάλω,  θέλει να ξανα κοιμηθεί και κοιμάται πάνω μου.

10 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Τι κάνετε κορίτσια;; Πως τα πατε;; Εχω ερώτηση... Ποτε βγάζετε βόλτα τα μωρά σας; Οταν ξυπνάνε ποση ωρα μένουν ξύπνια; ή τα κοιμιζετε στο καρότσι και τα βγάζετε; Η δικιά μου μένει ξύπνια το πολύ μια ωρα και μετά αρχίζει γκρίνια για να κοιμηθεί.. Μέσα σε αυτή την μια ωρα θα φάει, θα την αλλάξω, θα φάω εγώ κάτι, δεν την προλαβαίνω να την βγάλω,  θέλει να ξανα κοιμηθεί και κοιμάται πάνω μου.

Καλημέρα Αμαλία μου. Η δικιά μου συνήθως ξυπνάει 6-7 το πρωί την αλλάζω την ταιζω και ξανακοιμαται κατευθείαν. Κοιμάται 1-2 ώρες το πολύ και μετά παίζει στο γυμναστήριο της, αλλάζουμε πάνα αν χρειαστεί και το αργότερο μέχρι τις 11:30 θέλει να έχει κοιμηθεί αλλιώς έχει γκρίνια. Βόλτα βγαίνουμε αφού ξυπνήσει μες τις 12:00,13:00.

Just now, SpiridoulaK είπε:

Καλημέρα Αμαλία μου. Η δικιά μου συνήθως ξυπνάει 6-7 το πρωί την αλλάζω την ταιζω και ξανακοιμαται κατευθείαν. Κοιμάται 1-2 ώρες το πολύ και μετά παίζει στο γυμναστήριο της, αλλάζουμε πάνα αν χρειαστεί και το αργότερο μέχρι τις 11:30 θέλει να έχει κοιμηθεί αλλιώς έχει γκρίνια. Βόλτα βγαίνουμε αφού ξυπνήσει μες τις 12:00,13:00.

Γενικότερα μένει ξύπνια μέχρι δίωρο 

• Μου αρέσει 1

16 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Καλησπέρα εμενα ξυπνάει κατά τις 8-9 κ μένει ξύπνια μέχρι τις 12 1300 που μετά άμα φάει συνήθως κοιμαται κατά τις 1500 τις περισσότερες φορές πάνω μ.Αν ξέρω ότι είναι ταισμενη αλλαγμένη την βγάζω βόλτα κ ας μου κοιμηθεί κ στο αμάξι η μετά στο καρότσι.Το απόγευμα πάλι αν θελω να την βγάλω ξυπνάει κατά τις 5-6 την αλλάζω την ταιζω κ βγαίνω για κάνα περπατημα με το καρότσι.Κατά τις 2230 με 2300 συνήθως μου έχει κοιμηθει.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια! Χρόνια μας πολλά!!!

@Amalia! Εμείς βγαίνουμε βόλτα αφού την έχω ταισει. Τρώει ανά 3 ωρο. Οπότε μας παίρνει καμιά ώρα να φάμε, ρευτουμε, ντυθούμε και μας μένει περίπου ένα δίωρο για να βγούμε βόλτα.. συνήθως κοιμάται στο καρότσι όταν βγαίνουμε, δηλαδή και να μην έχει κοιμηθεί μετά το γάλα αποκοιμιεται στο καρότσι..εσένα κάθε πόση ώρα τρώει? 

5 ώρες πρίν, Efaki είπε:

Καλησπέρα εμενα ξυπνάει κατά τις 8-9 κ μένει ξύπνια μέχρι τις 12 1300 που μετά άμα φάει συνήθως κοιμαται κατά τις 1500 τις περισσότερες φορές πάνω μ.Αν ξέρω ότι είναι ταισμενη αλλαγμένη την βγάζω βόλτα κ ας μου κοιμηθεί κ στο αμάξι η μετά στο καρότσι.Το απόγευμα πάλι αν θελω να την βγάλω ξυπνάει κατά τις 5-6 την αλλάζω την ταιζω κ βγαίνω για κάνα περπατημα με το καρότσι.Κατά τις 2230 με 2300 συνήθως μου έχει κοιμηθει.

Τόσο λίγο κοιμάται μέσα στην ημέρα?? Εμένα μένει ξύπνια το πολύ 1 με 1.5 ώρα και κοιμάται για κανα δυωρο! 

Κορίτσια όσες θηλάζετε έχετε πονακια στη μήτρα;; Συσπάσεις δηλαδή... Εγώ έχω πολύ έντονα κατά τη διάρκεια του θηλασμού 

Όχι εγώ δεν έχω καθόλου.. δηλαδή 3 μήνες τώρα πονάς όταν θηλάζεις;;

3 ώρες πρίν, Arden είπε:

Γειά σας κορίτσια! Χρόνια μας πολλά!!!

@Amalia! Εμείς βγαίνουμε βόλτα αφού την έχω ταισει. Τρώει ανά 3 ωρο. Οπότε μας παίρνει καμιά ώρα να φάμε, ρευτουμε, ντυθούμε και μας μένει περίπου ένα δίωρο για να βγούμε βόλτα.. συνήθως κοιμάται στο καρότσι όταν βγαίνουμε, δηλαδή και να μην έχει κοιμηθεί μετά το γάλα αποκοιμιεται στο καρότσι..εσένα κάθε πόση ώρα τρώει? 

Εγώ θηλάζω αποκλειστικά οπότε δεν έχει σταθερές ώρες που θα φάει... τρώει πολύ συχνά.. συνήθως στο δυωρο αλλά ενδιάμεσα μπορεί να την ξανά βάλω αν έχει γκρίνια ή θέλω να την κοιμησω..

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια όσες θηλάζετε έχετε πονακια στη μήτρα;; Συσπάσεις δηλαδή... Εγώ έχω πολύ έντονα κατά τη διάρκεια του θηλασμού 

Ναι κάποιες φορές έχω κ εγω συσπάσεις όχι πολύ ενοχλητικές.Εγω έχω άλλο θέμα κοριτσια..είναι λίγες μέρες τώρα που η μικρή κατά την διάρκεια της μέρας δεν θέλει το δεξί στήθος για να θηλάσει γίνεται μάχη.Ενώ την νύχτα άμα ξυπνήσει το παίρνει μια χαρα.

@Amalia!ναι δεν μου κοιμαται πολύ την μέρα κ αν κοιμηθεί το μεσημέρι που δεν είναι κάθε μέρα θα κοιμηθεί από 2 μέχρι 4 ώρες κ μετά πάλι ξύπνια μέχρι το βράδυ πια που θα κοιμηθεί.

• Μου αρέσει 1

Γεια σας και από μένα κορίτσια! Εγώ τον βγάζω βόλτα μόλις τον ταισω! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν κάθεται 😂😂 Δεν ξέρω πότε θα συνηθίσει τη βόλτα. Το έχω πάρει από φόβο και το πολύ να κάνω ένα τετράγωνο γύρω από το σπίτι γιατί χαλάει τον κόσμο από το κλάμα. 

@Efaki Αυτή την άρνηση για το ένα στήθος μου την έκανε κι εμένα...εν τέλει ήταν γιατί δεν είχε τόση ροή όσο το άλλο και γι' αυτό δεν το ήθελε. Είχα αγχωθεί και προσπαθούσα να του το δίνω περισσότερο όταν ήταν κοιμισμένος έστω να το πιπιλαει για να αυξηθεί η παραγωγή και έτσι κάπως βελτιώθηκε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...