Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν τα μετράω καλά πρέπει να μάζεψα 7-8 από τους 5 φυσικούς. Κάποιοι έδωσαν 2. Κάποιοι έδειχναν κ 3 αλλά ήταν κενό το ωοθηλακιο μέσα. 
      Δεν έχω αποκλείσει τη δωρεά. Απλα δε ξέρω αν είναι ακόμα η στιγμή. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Το πότε είναι η στιγμή τελικά.

Το έχω διαβάσει και εγώ αρκετές φορες αυτό για την 3η ημέρα και το σπερμα αλλά δε ξέρω τι ισχύει τελικά.

Θα το νιώσεις και θα είσαι σίγουρη ότι τώρα είναι η στιγμή. Χωρίς αμφιβολίες. Αφού τώρα νιώθεις έτσι σημαίνει δεν ήρθε η ώρα. 
      γενικά φαίνεται να έχεις καλά αποτελέσματα.

πρίν από 19 λεπτά , Blu24 είπε:

Συγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση σας !!! Αλλά αυτό με το σπερματοζωάριο ότι έχει να κάνει από την 3η μέρα ισχύει; Το έχουν πει γιατροί ; Διότι εμείς με τελείως χάλια σπερμα είχαμε 4 βλαστοκύστες από τα 5 γονιμοποιημένα!! Δεν ήταν βέβαια καλής ποιότητας (4BB,4ΒC,4BC,3BB)

ακριβως. Είχατε γονιμοποιημένα αλλά όχι καλή κατηγορια. Δεν είναι τυχαίο, ούτε εμείς είχαμε καλή κατηγορία. Γονιμοποιήθηκαν 8 από τα 12 ώριμα ωάρια στην δική μας περίπτωση. 2 σταμάτησα 3η μέρα και 2 μοριδια. 2 καλή κατηγορία και 2 κακή. Στην δική μας περίπτωση θεωρείτε ότι ευθύνεται το σπερμα . Είχα και 2 βιοχημικές. 
      μετράει στην εξέλιξη. 

Στο δικό σου φαίνεται ότι το άριστο ωάριο σου κατάφερνε να κάνει τα έμβρυα βλαστοκύστες ζ από εκεί και πέρα το κακό σπερματοζωάριο ας το μεταφράσω έτσι , δεν έκανε την βλαστοκύστη γερή καλή κατηγορία. Άριστη . 2 άριστα υλικά φέρνουν 1 άριστο έμβρυο. 

Κορίτσι μου γλυκό. Ψάχνουμε το 1 τέλειο ωάριο με το 1 τέλειο σπερματοζωάριο. Θα γίνει!!! 
      Μην ξεχνάτε όμως να κάνετε σεξ! Συγνώμη αν το λέω ωμά.

Αν δεν έχετε άλλο θέμα τότε και η φυσική σύλληψη δεν αποκλείεται! 

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Penny__ είπε:

Κορίτσια Ta μαλλιά τα βαφετε με φυτική η κανονική βαφή?  Ο δικός μου γιατρός είνσι πολύ αυστηρός κ. ΜΟυ λέει καθόλου βαφή τπτ....   Έχω να βάψω τα μαλλιά μου 4 μήνες, η ρίζα έχει φτάσει στη μέση, έχουμε ακόμα άλλους 5 μήνες + κάνα 6μηνο το θηλασμό.... Θα ασπρίσουν τελείως.... Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ακούσω τον άλλο μήνα 5ο θα τα βάψω με τη φυτική του κορε...  Είμαι που είμαι 43 χρονων έχω κ τη ρίζα τελείως άσπρη φαίνομαι 50+++αχαχαχ.... Πάω στο καθρέφτη και με βλέπω κ λέω... Πως είσαι έτσι αχαχαχ.... 

@Amalia! Για αρχή κάνεις θεραπεία με προγεστερονη και ξεκούραση .... Μετά αν δουν οι γιατροί ότι μειωθεί ο τράχηλος κάτω από 2 κάνεις περίδεση.... Ιδιαίτερα αν έχεις ιστορικό απόβολων

Μια από τα ίδια...Μου πέρασε από το μυαλό να τα αφήσω γκρί αλλά φοβάμαι θα τρομάξουν τα μωρά..Άσε που θα πάει η κοροϊδία σύννεφο.Η γιαγιά τους θα'ναι και τέτοια.Βλεπεις σας ξεπερνάω όλες στην ηλικία...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Εμενα δεν ειναι τοσο αυστηρος ο δικος μου μου ειχε πει να βαφω μαλλια νυχια αν θελω  αλλα εγω περιμενα να κλεισω το τριμηνο πρωτα..κανω ανταυγειες στα μαλλια κ αυτο θα κανω την αλλη βδομαδα αλλα μου κανουν κ ρεφλε μετα δεν ξερω αν ειναι κακο..αλλα παντρευομαι ρε κοριτσια δεν μπορω να παω ουτε με ασπρη τριχα ουτε με κιτρινα μαλλια..

Να χρησιμοποιήσεις φυτικές βαφές καλύτερα. Με το καλό ο γάμος!!! Να ζήσετε και με το καλό να έρθει το μωρό σας 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Arden είπε:

Νομίζω γύρω στα 2,5 εκ ήταν.. τότε δεν ήταν μόνο θέμα τραχήλου, είχα και άλλα θέματα.. ελπίζω να μην σε αγχωνω κορίτσι μου..

Να ρωτήσω κάτι άλλο.. οπότε είμαι ξαπλωμενη και σηκώνομαι νιώθω ένα βάρος στην κοιλιά μου για λίγα δευτερόλεπτα.. Είναι φυσιολογικό αυτό??

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Να ρωτήσω κάτι άλλο.. οπότε είμαι ξαπλωμενη και σηκώνομαι νιώθω ένα βάρος στην κοιλιά μου για λίγα δευτερόλεπτα.. Είναι φυσιολογικό αυτό??

Καλημέρα κορίτσια!

@Amalia! Καλύτερα να το περιγράψεις στο γιατρό σου αυτό.. δεν νομίζω όμως να είναι κάτι ανησυχητικό αφού το νιώθεις για λίγα δευτερόλεπτα.

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Κι εγώ το νιώθω ειδικά καθισμένη... είναι το μωρό....η μήτρα μεγαλώνει 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , LouloudakiK είπε:

Κι εγώ το νιώθω ειδικά καθισμένη... είναι το μωρό....η μήτρα μεγαλώνει 

Κι εγω ετσι πιστεύω.. χθες που κοιμήθηκα έβαλα ένα μαξιλαράκι κάτω από την κοιλιά μου και ήταν πολύ πιο ανάλαφρη οπότε σηκώνομουν.. 

Θα ρωτησω όμως και τον γιατρό..

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Κι εγω ετσι πιστεύω.. χθες που κοιμήθηκα έβαλα ένα μαξιλαράκι κάτω από την κοιλιά μου και ήταν πολύ πιο ανάλαφρη οπότε σηκώνομουν.. 

Θα ρωτησω όμως και τον γιατρό..

Εγώ κοιμάμαι με τρία μαξιλάρια χαχαχα νιώθω βαριά στη κοιλιά παρόλο που δεν πολυφαινεται....

• Χαχα 1

13 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Κι εγώ το νοιώθω μερικές φορές κ όταν πιάνω την κοιλιά μου χαμηλα νοιώθω σαν να πιάνω μπαλόνι με νερό δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς! Μάλλον είναι η μήτρα λογικά! Επίσης εδώ κ 2 3 μέρες οπότε κάθομαι ανάσκελα νοιώθω μερικά χτυπηματακια από μέσα!!!! Επιτέλους!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 30 λεπτά , Jiji είπε:

Κι εγώ το νοιώθω μερικές φορές κ όταν πιάνω την κοιλιά μου χαμηλα νοιώθω σαν να πιάνω μπαλόνι με νερό δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς! Μάλλον είναι η μήτρα λογικά! Επίσης εδώ κ 2 3 μέρες οπότε κάθομαι ανάσκελα νοιώθω μερικά χτυπηματακια από μέσα!!!! Επιτέλους!

Επιτέλους θα ηρεμήσεις λιγάκι τώρα! Αν κι εγώ έχω αρχίσει τα "σήμερα γιατί δεν το νιώθω?" Χαχαχα 

2 ώρες πρίν, LouloudakiK είπε:

Εγώ κοιμάμαι με τρία μαξιλάρια χαχαχα νιώθω βαριά στη κοιλιά παρόλο που δεν πολυφαινεται....

Πως χωρατε με 3 μαξιλάρια?? Σοκ! Εγώ ένα έχω και ζορίζομαι.. αλλάζω πλευρό και μετακομίζω και το μαξιλάρι μαζί! Χαχαχα 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Jiji είπε:

Εγώ έχω πάρει ένα μεγάλο από αυτά της εγκυμοσύνης κ με έχει βολέψει πολύ! 

Έχω κι εγώ αλλά ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει.. νομίζω θα στριμωχτουμε με τον άντρα μου.. 

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Επιτέλους θα ηρεμήσεις λιγάκι τώρα! Αν κι εγώ έχω αρχίσει τα "σήμερα γιατί δεν το νιώθω?" Χαχαχα 

Πως χωρατε με 3 μαξιλάρια?? Σοκ! Εγώ ένα έχω και ζορίζομαι.. αλλάζω πλευρό και μετακομίζω και το μαξιλάρι μαζί! Χαχαχα 

Χαχαχα χωραμε μια χαρά!!! 

• Μου αρέσει 1

@Amalia! Το βάρος χαμηλά στη κοιλιά για δευτερόλεπτα κ το  πέτρωμα στη κοιλιά χαμηλά είναι  συσπάσεις... Ρώτα κ το γιατρό. Το παθαίνω συχνά. Δε πρέπει να έχουμε τέτοιες σύσπασεις παραπάνω από 10 τη μέρα.. Μην ανησυχείς και στις προηγούμενες 2 εγκυμοσύνες το είχα από την αρχή μέχρι που γέννησα. Είναι φυσιολογικο

@Marla@ είσαι μεγαλύτερη από μένα? Είμαι στα 43 γεμάτα... Να κ μια μέλλουσα μαμά που είμαστε συνολικες... Ευτυχώς γτ νομίζα ότι μόνο εγώ είμαι η μεγαλύτερη εδώ μέσα, αχαχαχαχαχ

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Penny__ είπε:

@Amalia! Το βάρος χαμηλά στη κοιλιά για δευτερόλεπτα κ το  πέτρωμα στη κοιλιά χαμηλά είναι  συσπάσεις... Ρώτα κ το γιατρό. Το παθαίνω συχνά. Δε πρέπει να έχουμε τέτοιες σύσπασεις παραπάνω από 10 τη μέρα.. Μην ανησυχείς και στις προηγούμενες 2 εγκυμοσύνες το είχα από την αρχή μέχρι που γέννησα. Είναι φυσιολογικο

@Marla@ είσαι μεγαλύτερη από μένα? Είμαι στα 43 γεμάτα... Να κ μια μέλλουσα μαμά που είμαστε συνολικες... Ευτυχώς γτ νομίζα ότι μόνο εγώ είμαι η μεγαλύτερη εδώ μέσα, αχαχαχαχαχ

Όχι όχι αυτό το βαρος που νιώθω εγώ είναι διαφορετικό.. Είναι λόγω της κοιλιας και του βάρους, το νιώθω οπότε σηκώνομαι απο το κρεβάτι.. παλαιότερα ένιωθα τεντωμα στους μύες όταν άρχισε να φουσκώνει η κοιλιά. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...