Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Καλησπέρα και με το καλό το μωράκι σου.

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη από το πολυκαροτσι της bebe stars malibu. Είναι πανάλαφρο και έχει πολύ εύκολη "οδήγηση". Το φρένο του είναι μια χαρά. Γενικά ένα καρότσι σε πιο οικονομική λύση που αξίζει με το παραπάνω 

Καλημέρα, εμείς πήραμε το joie finiti είναι διπλής κατεύθυνσης, ψηλό και ελαφρύ, επίσης είναι σχετικά οικονομικό σε σχέση με τα υπόλοιπα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με το καλό αγάπη❤️❤️ και εγώ πριν λίγες μέρες έμαθα πως είμαι έγκυος στο δεύτερο αλλά ψάχνω για γυναικολόγο.. μήπως ξέρεις κανέναν καλό σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά να έχει και ιατρείο δικό του;

Κορίτσια καλησπέρα!!! Πώς είστε;;; Έχω απελπιστεί!!!!ο μικρός μου έχει κολικούς!☹️ Κλαίει ακατάπαυστα κάθε τόσο...ο ύπνος έχει πάει περίπατο...δεν κοιμάται με τίποτα!!!! Τον θηλάζω και δεν ηρεμεί, τεντώνεται, κλαίει, μετά ψάχνει τη θηλή σαν τρελός, την τραβάει, ξανακλαιει...Ζω ένα δράμα! Ακόμα όμως και όταν δεν έχει αυτή την ένταση από τους πόνους, δεν κοιμάται εύκολα... τρώει και μετά το μάτι γαρίδα!!Με έχει φάει το ξενύχτι, κοιμάμαι το πολύ 3 ώρες το 24ωρο! Δεν ξέρω τι κάνω με τους θηλασμούς, κάθε πότε να δίνω γάλα..φαινεται να μην χορταίνει ποτέ! Στη μισή ώρα ξαναθελει! Τα βράδια του δίνω και μπουκάλι!Με πιάνει το παράπονο με όλα αυτά και νομίζω πως δεν θα τα καταφέρω!!! Τελικά η γέννα δεν ήταν τίποτα, τώρα είναι τα δύσκολα!☹️

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 54 λεπτά , Marilou7 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!! Πώς είστε;;; Έχω απελπιστεί!!!!ο μικρός μου έχει κολικούς!☹️ Κλαίει ακατάπαυστα κάθε τόσο...ο ύπνος έχει πάει περίπατο...δεν κοιμάται με τίποτα!!!! Τον θηλάζω και δεν ηρεμεί, τεντώνεται, κλαίει, μετά ψάχνει τη θηλή σαν τρελός, την τραβάει, ξανακλαιει...Ζω ένα δράμα! Ακόμα όμως και όταν δεν έχει αυτή την ένταση από τους πόνους, δεν κοιμάται εύκολα... τρώει και μετά το μάτι γαρίδα!!Με έχει φάει το ξενύχτι, κοιμάμαι το πολύ 3 ώρες το 24ωρο! Δεν ξέρω τι κάνω με τους θηλασμούς, κάθε πότε να δίνω γάλα..φαινεται να μην χορταίνει ποτέ! Στη μισή ώρα ξαναθελει! Τα βράδια του δίνω και μπουκάλι!Με πιάνει το παράπονο με όλα αυτά και νομίζω πως δεν θα τα καταφέρω!!! Τελικά η γέννα δεν ήταν τίποτα, τώρα είναι τα δύσκολα!☹️

Ωχ! Θα πω ψυχραιμία και υπομονή. Κι εγώ τρέμω στην ιδέα μη τυχόν πάθει κολικούς,κι επειδή θηλάζω αποκλειστικά προσέχω πάρα πολύ τι τρώω . Έχω κόψει τα πάντα σχεδόν. Έχω ειδική διατροφή θηλασμού. 

Ο παιδίατρος τι σε συμβούλεψε να κάνεις;; Πόσες μέρες είναι που έχει;

Φαντάζομαι ότι θα είσαι στεναχώρημενη αλλά να είσαι και περήφανη για τον εαυτό σου γιατί κανείς ότι μπορείς ώστε να τον κάνεις καλά. Μπορεί να συμβεί στο κάθε μωράκι αυτό. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο... Και από ότι έχω διαβάσει η αιτία βασικά δεν είναι και τόσο συγκεκριμένη.... 

Μια χαρά τα καταφέρνεις . Είμαι σίγουρη. Απλώς σε έχει καταβάλλει το άγχος και είναι πολύ λογικό γιατί οι κολικοί είναι μια στρεσογόνα κατάσταση από ότι έχω ακούσει....

18 ώρες πρίν, Marilou7 είπε:

γειά σου κοπέλα μου! Εχει και η μπέμπα μου πονακια, ευτυχώς όχι κολικούς ακόμα! Προσπαθώ να το προλάβουμε με διατροφή δική μου. Μεχρι στιγμής δουλεύει. Νομιζω πως την ενοχλούσε ο χυμος πορτοκάλι. δες το αφού θηλάζεις, τι τρως και άρχισε να κόβεις. Μπορει όμως να φταίει και το ξένο. για ποιο λόγο συμπληρώνεις και ξενο το βράδυ?

On 20/2/2023 at 4:56 ΜΜ, SpiridoulaK είπε:

Ποπο τέλεια τυχερή που είσαι!!!! Εγώ ακόμα πονάω... Δε ξέρω...ίσως κάνω κάτι λάθος τελικά;! Προσπαθώ να τη βάζω σωστά στο στήθος... περιποιούμαι τις θηλές,εχω τα κοχύλια... Δε ξέρω τι άλλο να κάνω... Υποφέρω τα πρώτα τρία λεπτά περίπου όταν πιάνει τη θηλή. Μετά νιώθω καλύτερα αλλά δεν το ευχαριστιεμαι κιόλας να πω την αλήθεια.... Βέβαια δεν θέλω να σταματήσω τον θηλασμό για τον πόνο...έχω πολύ γάλα...τα κοχύλια συνεχώς μαζεύουν... Αφού σκέφτομαι να κάνω παραγωγή 😂😂😜

Η μπέμπα μόνη της ξυπνάει... εσένα η μπεμπούλα σου;; Πώς πάτε;; Πόσα κιλά είναι τώρα;

Είναι 3400 τώρα το χρυσό μου! Εσενα? κι εμένα μόνη της ξυπνάει, στο 3ωρο ακριβώς. Τρωμε καλά, ευτυχώς έχω γάλα. Σκεφτομαι να πάρω και τι τσάι θηλασμού για να έχω κάτι να πίνω, γιατί καφέ δεν πίνω της δημιουργούσε υπερένταση. Τι διατροφή ακολουθείς? Πηγες σε διατροφολόγο?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Amalia! είπε:

γειά σου κοπέλα μου! Εχει και η μπέμπα μου πονακια, ευτυχώς όχι κολικούς ακόμα! Προσπαθώ να το προλάβουμε με διατροφή δική μου. Μεχρι στιγμής δουλεύει. Νομιζω πως την ενοχλούσε ο χυμος πορτοκάλι. δες το αφού θηλάζεις, τι τρως και άρχισε να κόβεις. Μπορει όμως να φταίει και το ξένο. για ποιο λόγο συμπληρώνεις και ξενο το βράδυ?

Κορίτσια καλησπέρα. Πως καταλαβαίνετε ότι πονάει το στομάχι του μωρού, σας; Κλαίει ασταμάτητα;;

εγώ δε πίνω χυμό πορτοκαλι. Απαγορεύεται στην αρχή του θηλασμού όταν είναι το μωρό νεογέννητο. Έτσι μου είπε η παιδίατρος 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Πως καταλαβαίνετε ότι πονάει το στομάχι του μωρού, σας; Κλαίει ασταμάτητα;;

εγώ δε πίνω χυμό πορτοκαλι. Απαγορεύεται στην αρχή του θηλασμού όταν είναι το μωρό νεογέννητο. Έτσι μου είπε η παιδίατρος 

εγώ δεν το ηξερα! εμένα η δικιά μου γκρίνιαζε και σφιγγοταν, και είχε αέρια. Εχω 2 μέρες να πιω και ήδη είναι πολύ καλύτερα! Σημερα δεν εχει καθόλου αερια. Τι άλλες συμβουλές σου χει δώσει η παιδίατρος? Τι άλλο δεν κάνει να τρώμε?

Καλησπέρα κοριτσια!!εμεις αύριο επιτέλους πάμε σπιτι μας.Το πρώτο της ταξίδι!!Απο αύριο που θα μαστε σπιτι θα κοιτάξω κ εγω πιο καλα την διατροφή μου γιατί μένοντας στους δικούς μ τρώω ότι βρω ευτυχώς χωρίς ν δειχνει ότι την ενοχλεί κάτι από τον θηλασμό.Παρασκευή θ πάμε κ παιδίατρο.

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

εγώ δεν το ηξερα! εμένα η δικιά μου γκρίνιαζε και σφιγγοταν, και είχε αέρια. Εχω 2 μέρες να πιω και ήδη είναι πολύ καλύτερα! Σημερα δεν εχει καθόλου αερια. Τι άλλες συμβουλές σου χει δώσει η παιδίατρος? Τι άλλο δεν κάνει να τρώμε?

Χαίρομαι που είναι καλύτερα το ζουζούνι. Πως αντιμετωπίζες τη γκρίνια της;;

Μου έδωσαν μια λίστα με τρόφιμα που απαγορεύεται να τρώω και είναι:

Χοιρινό και αλλαντικά, σοκολάτα και ότι έχει κακάο, απαγορεύονται τα εσπεριδοειδή φρούτα και ενδείκνυται τα γλυκά φρούτα όπως μήλο και αχλάδι, καφές ντεκαφεινε(εγώ δε πίνω καθόλου),όχι μπαχαρικά και μυρωδικά. Γενικά φαγητά ελαφρά χωρίς πολλά λιπαρά. Δε ξέρω αν έχω ξεχάσει κάτι αλλά γενικά επειδή τρέμω στην ιδέα μη μου πάθει κολικούς έχω κόψει αρκετά τρόφιμα 

1 hour ago, Efaki είπε:

Καλησπέρα κοριτσια!!εμεις αύριο επιτέλους πάμε σπιτι μας.Το πρώτο της ταξίδι!!Απο αύριο που θα μαστε σπιτι θα κοιτάξω κ εγω πιο καλα την διατροφή μου γιατί μένοντας στους δικούς μ τρώω ότι βρω ευτυχώς χωρίς ν δειχνει ότι την ενοχλεί κάτι από τον θηλασμό.Παρασκευή θ πάμε κ παιδίατρο.

Με το καλό να πάτε σπίτι σας!!!! Πώς είναι η μπέμπα;;

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Είναι 3400 τώρα το χρυσό μου! Εσενα? κι εμένα μόνη της ξυπνάει, στο 3ωρο ακριβώς. Τρωμε καλά, ευτυχώς έχω γάλα. Σκεφτομαι να πάρω και τι τσάι θηλασμού για να έχω κάτι να πίνω, γιατί καφέ δεν πίνω της δημιουργούσε υπερένταση. Τι διατροφή ακολουθείς? Πηγες σε διατροφολόγο?

Τώρα το είδα αυτό...

Εμένα είναι 3260. Πήγαμε παιδίατρο χθές και τώρα θα πάμε μόλις σαραντισουμε.

Κι εγώ έχω γάλα αρκετό.. σε διατροφολόγο δε πήγα όχι. Αρκεί η διατροφή που κάνω για τον θηλασμό και ο θηλασμός ο ίδιος κορίτσια θα το πω χίλιες φορές!!! Βοηθά πάρα πολύ στο να χάσουμε τα κιλά της εγκυμοσύνης...

Εγώ ένα κιλό να χάσω ακόμα και γυρνάω στα κιλά μου. Βέβαια ιδανικά θα ήθελα να χάσω άλλα τρία. 

πρίν από 46 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Χοιρινό και αλλαντικά, σοκολάτα και ότι έχει κακάο, απαγορεύονται τα εσπεριδοειδή φρούτα και ενδείκνυται τα γλυκά φρούτα όπως μήλο και αχλάδι, καφές ντεκαφεινε(εγώ δε πίνω καθόλου),όχι μπαχαρικά και μυρωδικά. Γενικά φαγητά ελαφρά χωρίς πολλά λιπαρά. Δε ξέρω αν έχω ξεχάσει κάτι αλλά γενικά επειδή τρέμω στην ιδέα μη μου πάθει κολικούς έχω κόψει αρκετά τρόφιμα 

Τώρα το είδα αυτό...

Κι εγώ έχω γάλα αρκετό.. σε διατροφολόγο δε πήγα όχι. Αρκεί η διατροφή που κάνω για τον θηλασμό και ο θηλασμός ο ίδιος κορίτσια θα το πω χίλιες φορές!!! Βοηθά πάρα πολύ στο να χάσουμε τα κιλά της εγκυμοσύνης...

Εγώ ένα κιλό να χάσω ακόμα και γυρνάω στα κιλά μου. Βέβαια ιδανικά θα ήθελα να χάσω άλλα τρία. 

κι εγώ το ίδιο! ενάμιση κιλό έχω ακόμα! Χωρις να προσέξω τίποτα.. Βεβαια με τον θηλασμό υπάρχει πολύ τρέξιμο μέσα στην ημέρα! Α σου είπαν πολλά τρόφιμα να κόψεις. Εγώ το πάω βλέποντας και κάνοντας. Δεν γκρίνιαζε πολύ, ήταν διαχειρισιμο, με στήθος ηρεμουσε.. Εμας δεν ήταν κολικοι. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 22/2/2023 at 6:40 ΜΜ, SpiridoulaK είπε:

Τώρα το είδα αυτό...

Είναι ήσυχη ξυπνάει μόνο αν πεινάσει κ μόνο μια φορά μ γκρίνιαξε για λερωμένη πανα αλλιώς την κοιτάω κάθε λίγο κ λιγάκι ώστε να την αλλάζω.

Οσο για τα κιλά που λέτε κοριτσια θα ζυγιστώ από περιέργεια αύριο να δω κ εγω σε τι φαση βρίσκομαι.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Amalia! είπε:

κορίτσια κλαίνε τα δικά σας μωράκια στην αλλαγη της πάνας?? 

Με ποια σειρά κάνετε το τάισμα, πανα , ρεψιμο?

Ε ναι η δικιά μου έχει γκρίνια όταν την αλλάζω,αλλά είναι και φορές που δε γκρινιάζει. Εγώ την αλλάζω,την θηλάζω και μετά ρέψιμο. Γιατί εάν κοιμηθεί μετά τον θηλασμό θα ξυπνήσει εάν την αλλάξω και μετά φτου και από την αρχή ξανά στήθος. 

• Μου αρέσει 1

On 24/2/2023 at 8:16 ΜΜ, SpiridoulaK είπε:

Ε ναι η δικιά μου έχει γκρίνια όταν την αλλάζω,αλλά είναι και φορές που δε γκρινιάζει. Εγώ την αλλάζω,την θηλάζω και μετά ρέψιμο. Γιατί εάν κοιμηθεί μετά τον θηλασμό θα ξυπνήσει εάν την αλλάξω και μετά φτου και από την αρχή ξανά στήθος. 

δε σας ξυπνάνε μετά το ρεψιμο?? Η δικιά μου κοιμάται στο στήθος κι όταν την σηκώνω ξυπνάει!

4 ώρες πρίν, Efaki είπε:

Και μένα γκρινιαζει στην αλλαγή της πάνας..και εγω αλλάζω πανα θηλάζω κ μετά ρέψιμο και υπνο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...