Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Γέννησα 11:36 μια μπεμπούλα 2710 στις 37+4. Είχε μια μικρή απόκλιση στο βάρος βάσει των μετρήσεων του γυναικολόγου.

Όλα πήγαν υπέροχα. Η μπέμπα χαίρει άκρας υγείας και έχουμε θηλάσει ήδη αρκετές φορές και έχουμε αλλάξει τρεις τέσσερις πάνες. Είμαστε εννοείται μαζί μες το δωμάτιο. Τη κράτησαν θερμοκοιτίδα προληπτικά μέχρι να με ράψουν και να με ετοιμάσουν να βγω από το χειρουργείο γύρω στα 30 λεπτά. 

Είναι όλοι από πάνω μας παιδίατρος, γυναικολόγος και μαίες και η όλη διαδικασία πήγε ανέλπιστα καλά. 

Τη στιγμή που βγήκε ξέχασα ότι πόνο η άγχος είχα και πλαντάξαμε στο κλάμα και οι δύο...χαχαχα!!! 

Η καισαρική ήταν εύκολη διαδικασία. Δεν ένιωσα κανέναν πόνο προφανώς λόγω της επισκληριδιου αλλά κατάλαβα κάθε παραμικρή κίνηση,όλα τα αγγίγματα των γιατρών και τη στιγμή που βγάζανε τη μπέμπα από τη κοιλιά.

Τώρα είμαι στο κρεβάτι και μου έχουν βάλει μόνο μια έξτρα δόση επισκληριδιου γτ πονούσα σε σημείο που δε μπορούσα να μιλήσω. Όταν πονέσω έντονα ξανά και δε παλεύεται θα ζητήσω κι άλλη όπως μου είπαν.

Έφαγα μια σούπα και αύριο θα σηκωθώ λογικά. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες για όλες τις γλυκές ευχές. Παίρνουμε όλες σειρά να συναντήσουμε τα μωράκια μας!!!!

Να σας ζήσει κοπέλα μου!!! Γερή και τυχερή να είναι! Να την χαίρεστε!!! Καλή ανάρρωση σου εύχομαι! Να μπαίνεις να μας λες τα νέα σας!!!

3 ώρες πρίν, Penny__ είπε:

Να σου ζήσει η μπεμπούλα κορίτσι μου γλυκό.... 

Χαίρομαι που η καισαρική για σένα ήταν εύκολη εμπειρία.  Εγώ που είμαι φοβιτσιαρα μόνο χειρουργείο να δω κ με πιάνει πανικός αχαχαχ

Ο πόνος θα ελαττώνεται μέρα με τη μέρα... Απλά θέλει περπάτημα, να αεριζεσαι όσο μπορείς (μη γελάς παίζει ρόλο Αχα) επίσης θυμάμαι με πιεζαν να πάω μόνη μου τουαλέτα... Λίγο δύσκολο αλλά οκ....... και ρώτα τον γιατρό σου μήπως σου δώσει ζώνη λαστεξ  για την μέση κ κοιλιά ... Εμένα με βοήθησε κ στις 2 καισαρικες... 

Εγώ κορίτσια σήμερα 36+6 μόλις γύρισα από γιατρό ο μπεμπης 3190 σχεδόν και δώσαμε ραντεβού σε  11 μέρες για καισαρική και σε 4 μέρες καρδιοτοκογραφο 

Βασικά πολλές συσπάσεις έχω τώρα κ έχω αρχίσει κ αγχώνομαι. Για να δούμε πως θα βγάλουμε τη νύχτα. 

Κορίτσι μου κι εγώ τη νύχτα την βγάζω με συσπάσεις! Την ημέρα έχεις?? Ρίξε ζεστό νερό στην κοιλιά σου μήπως και σε χαλαρώσουν, και γενικά δες σε ποια θέση έχεις τις λιγότερες, ξαπλωμενη ή ορθια. Υπομονή λίγες μέρες έμειναν!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 hours ago, Amalia! said:

Έτσι ακριβώς κι εγώ.. την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν 37 ήταν 2800. Έχω κι εγώ ραντεβού την επόμενη.. εκτός κι αν μέχρι τότε μας δώσει ραντεβού πρώτα η μικρή! Από συσπάσεις πως πας??

@SpiridoulaK περιμένουμε τα νέα σου! Εύχομαι να έχουν πάει ολα καλα και να έχεις αγκαλιά το μωράκι σου!

Συσπασεις δεν νιωθω κ πολλες να εχω η δεν τις καταλαβαινω τι να πω…

Στγχαρητηρια @SpiridoulaKμου δινεις σε πολλα κοριτσια κουραγιο που φοβομαστε! Ολα πηγαν καλα κ τωρα εχεις αγκαλιτσα την μπρμπουλα σου! Να σας ζησει, γερες να ειστε κ οι δυο!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Να σας ζήσει κοπέλα μου!!! Γερή και τυχερή να είναι! Να την χαίρεστε!!! Καλή ανάρρωση σου εύχομαι! Να μπαίνεις να μας λες τα νέα σας!!!

Κορίτσι μου κι εγώ τη νύχτα την βγάζω με συσπάσεις! Την ημέρα έχεις?? Ρίξε ζεστό νερό στην κοιλιά σου μήπως και σε χαλαρώσουν, και γενικά δες σε ποια θέση έχεις τις λιγότερες, ξαπλωμενη ή ορθια. Υπομονή λίγες μέρες έμειναν!!!

Το βράδυ έχω πολλές... Κάθε 15 λεπτά κάθε 10 μπορεί και κάθε 3λεπτο ... Συνέχεια πίεση κ πόνος σε ολόκληρη τη κοιλιά.. 

Περιμένω πως κ πως να γεννήσω να πάρω επιτέλους το μπέμπη αγκαλιά και να ξεφορτωθώ τις συσπάσεις και την συχνοουρια... 

Τόσο πολύ με έχουν κουράσει μήνες τώρα.. 

Τη συχνοουρια την έχω από τον 1ο μήνα κύησης , έτσι κατάλαβα ότι κάτι δε πάει καλά από την καθυστέρηση περιόδου κ συχνοουρια 

Το μόνο που θα λυπηθώ κορίτσια είναι τα πλούσια μαλλιά που απέκτησα στην εγκυμοσυνη αχαχα... Γιατί ξέρω ότι με το που γεννήσω θα αρχίσει η ρημάδα η τριχόπτωση και θα κάνει τουλάχιστον ένα 4μηνο να σταματήσει.  

Τωρα τα μαλλιά μου είναι ίσια μακριά κ πλούσια και γιαλιζουν .. 

Μετά με βλέπω να τα κόβω καρέ γτ θα φύγει μεγάλος όγκος μαλλιών... 

Παθούσα  2 φορές 🤪

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Penny__ είπε:

Το βράδυ έχω πολλές... Κάθε 15 λεπτά κάθε 10 μπορεί και κάθε 3λεπτο ... Συνέχεια πίεση κ πόνος σε ολόκληρη τη κοιλιά.. 

Περιμένω πως κ πως να γεννήσω να πάρω επιτέλους το μπέμπη αγκαλιά και να ξεφορτωθώ τις συσπάσεις και την συχνοουρια... 

Τόσο πολύ με έχουν κουράσει μήνες τώρα.. 

Τη συχνοουρια την έχω από τον 1ο μήνα κύησης , έτσι κατάλαβα ότι κάτι δε πάει καλά από την καθυστέρηση περιόδου κ συχνοουρια 

Το μόνο που θα λυπηθώ κορίτσια είναι τα πλούσια μαλλιά που απέκτησα στην εγκυμοσυνη αχαχα... Γιατί ξέρω ότι με το που γεννήσω θα αρχίσει η ρημάδα η τριχόπτωση και θα κάνει τουλάχιστον ένα 4μηνο να σταματήσει.  

Τωρα τα μαλλιά μου είναι ίσια μακριά κ πλούσια και γιαλιζουν .. 

Μετά με βλέπω να τα κόβω καρέ γτ θα φύγει μεγάλος όγκος μαλλιών... 

Παθούσα  2 φορές 🤪

Καλημέρα Πέννυ! Δεν παίρνεις τίποτα για τις συσπάσεις;Σε ρωτάω γιατί όταν ανέφερα στον δικό μου γιατρό ότι έχω δύο τρεις συσπάσεις την ημέρα χωρίς πόνο μου είπε ότι μπορώ να πάρω μπουσκοπαν.Παντως έχεις συχνές συσπάσεις και με πόνο.Δεν μιλάς με τον γιατρό σου καλύτερα;Σε φιλώ!

Καλημέρα κορίτσια Μου. 

Το βράδυ περιττό να σας πω ότι δεν κοιμήθηκα καθόλου. Την είχα συνεχώς στην αγκαλιά μου και θήλαζα όσο περισσότερο μπορούσα. Το βρίσκουμε κάθε φορά και καλύτερα. Αφού λερώνει πάνες η παιδίατρος λέει ότι είναι μια χαρά αλλά όπως συμβαίνει σε όλα τα νεογέννητα θα χάσει κάποια γραμμάρια φεύγοντας από τη κλινική. 

Σε καμία ώρα θα μου βγάλουν ορούς και ουροκαθετήρα και θα σηκωθώ επιτέλους από το κρεβάτι.

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Καλημέρα κορίτσια Μου. 

Το βράδυ περιττό να σας πω ότι δεν κοιμήθηκα καθόλου. Την είχα συνεχώς στην αγκαλιά μου και θήλαζα όσο περισσότερο μπορούσα. Το βρίσκουμε κάθε φορά και καλύτερα. Αφού λερώνει πάνες η παιδίατρος λέει ότι είναι μια χαρά αλλά όπως συμβαίνει σε όλα τα νεογέννητα θα χάσει κάποια γραμμάρια φεύγοντας από τη κλινική. 

Σε καμία ώρα θα μου βγάλουν ορούς και ουροκαθετήρα και θα σηκωθώ επιτέλους από το κρεβάτι.

Τι ωραία Σπυρίδουλα! Καταρχήν είσαι πολύ γλυκιά που μας σκέφτεσαι και μας ενημερώνεις!!! Ειδικά εμένα μου δίνεις πολύ κουράγιο.Αυριο θα πάω για προεγχειρητικό έλεγχο και την Πέμπτη πρωί πρωί μπαίνω για την καισαρική.Με επισκληριδιο κι εγώ.Απιστευτο μου φαίνεται...Οι πόνοι σου μαλάκωσαν λίγο; Σε φιλώ!

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα κορίτσια μου! Άντε τον φάγαμε και τον Γενάρη... Εγώ ενώ σε όλη την εγκυμοσύνη είχα τρομερή δυσκοιλιότητα, χθες πήγα 4 φορές τουαλέτα και έχω σοκαριστεί χαχα... Δεν ξέρω αν φταίει κάτι άλλο πάντως διαβάζω ότι οι συχνές κενώσεις ίσως είναι δείγμα τοκετού και ότι προετοιμάζεται και αδειάζει το έντερο. Βέβαια μπορεί να είναι άσχετο, και απλά να τα φουσκώνω στο μυαλό μου γιατί ανυπομονώ να γεννήσω κι εγώ!☺️ 

@SpiridoulaKστείλε μας πώς είσαι σήμερα από πόνους...σηκώθηκες;

@Marla@ Με το καλό κι εσύ την Πέμπτη! Φυσικά περιμένουμε και δικά σου νέα!💝😁

• Μου αρέσει 2

@SpiridoulaK Υπέροχα τα νέα σου και οι περιγραφές σου!! Να σας ζήσει η μικρή σας!Οτι καλύτερο εύχομαι.

@Marla@ Mε το καλό!! Θα είσαι η επόμενη εκτός και αν σε προλάβει η @Marilou7 :) ή καποια αλλη κοπελα...

@Marilou7 το διαβασα και εγω αυτο με τις κενώσεις. Ισως πλησιαζει η στιγμή :)

Κορίτσια εγω αρχισα να αγχώνομαι γιατι την επόμενη εβδομαδα μπαίνω και εγω για καισαρικη! Εφτασε η ώρα και δεν το πιστεύω!

Οσο για το κλίσμα δεν θελω να το σκέφτομαι. Τις προηγούμενες φορες την γλίτωσα και δεν εκανα..ελπίζω και αυτη την φορα να γίνει το ίδιο....

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, Marla@ είπε:

Τι ωραία Σπυρίδουλα! Καταρχήν είσαι πολύ γλυκιά που μας σκέφτεσαι και μας ενημερώνεις!!! Ειδικά εμένα μου δίνεις πολύ κουράγιο.Αυριο θα πάω για προεγχειρητικό έλεγχο και την Πέμπτη πρωί πρωί μπαίνω για την καισαρική.Με επισκληριδιο κι εγώ.Απιστευτο μου φαίνεται...Οι πόνοι σου μαλάκωσαν λίγο; Σε φιλώ!

Κορίτσι μου γλυκό με καλό και σε σένα. Λίγο έμεινε!!!! Είμαι πολύ καλύτερα σήμερα συγκριτικά με χθες. Θα σου βάζουν κοκτέιλ παυσίπονων και αντιβίωση και ορό και θα είσαι πολύ καλύτερα....Έχω σηκωθεί, περπατήσει, κατουρήσει και είμαι με το στήθος συνέχεια έξω χαχαχα 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Amalia! είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Έχετε βρει παιδίατρο?? Στις πόσες μέρες θα έρθει για την πρώτη επίσκεψη?

Καλησπέρα!!εχω βρει αλλά λέω να τον πάρω τηλέφωνο όταν θα ναι να επιστρέψω στο νησί κ να δω τι θ μ πει για το ποτε θα γίνει η πρώτη επίσκεψη.

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, Marla@ είπε:

Πόσων εβδομάδων θα είσαι την Πέμπτη? Με το καλό 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια, με το καλό όσες περιμένετε το μωράκι σας ! Είμαι μητέρα δύο παιδιών (κορίτσι,αγόρι) το πρώτο μου παιδί η Χριστίνα μου γεννήθηκε Φεβρουάριο , η Ηρακλής μου Δεκέμβριο και περιμένω και το τρίτο μου τώρα τον Φλεβάρη. Την Παρασκευή μπαίνω στην 37η εβδομάδα! 

Επεξεργάστηκαν by Mom3
  • Μου αρέσει 4

3 ώρες πρίν, Mom3 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, με το καλό όσες περιμένετε το μωράκι σας ! Είμαι μητέρα δύο παιδιών (κορίτσι,αγόρι) το πρώτο μου παιδί η Χριστίνα μου γεννήθηκε Φεβρουάριο , η Ηρακλής μου Δεκέμβριο και περιμένω και το τρίτο μου τώρα τον Φλεβάρη. Την Παρασκευή μπαίνω στην 37η εβδομάδα! 

Με το καλό και τρίτο σου λοιπόν!!Τι ωραίο να έχεις τρία παιδιά!!!Το θεωρούσα πάντα ιδανικό ίσως επειδή είμαστε κι εμείς τρεις αδερφές. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...