Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

εμένα μου είπε σήμερα ότι σε 4 μέρες μπαίνω στο μήνα μου δηλαδή όταν θα είμαι 36 και 6-7 όταν μπω στην 37 εβδομάδα δηλαδή.. τι να σας πω κι εγώ μπερδεύομαι χαχαχαχ

εμένα πλέον θα με βλέπει 2 φορές την εβδομάδα για καρδιοτοκογραφο λόγω διαβήτη..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσια..όλη νύχτα πονούσα χαμηλά σαν όταν περίμενα περίοδο σαν κραμπουλες με είχε πιάσει κ το αριστερό ισχυο κ με τράβαγε μέχρι τη μέση δεν μπορούσα ν αλλάξω πλευρό…σηκώθηκα ν κάνω την αντιπικτικη κ λέω να προσπαθήσω να ξανά κοιμηθώ λιγάκι.

• Λυπημένη/-ος 1

3 ώρες πρίν, Efaki είπε:

Καλημέρα κοριτσια..όλη νύχτα πονούσα χαμηλά σαν όταν περίμενα περίοδο σαν κραμπουλες με είχε πιάσει κ το αριστερό ισχυο κ με τράβαγε μέχρι τη μέση δεν μπορούσα ν αλλάξω πλευρό…σηκώθηκα ν κάνω την αντιπικτικη κ λέω να προσπαθήσω να ξανά κοιμηθώ λιγάκι.

Καλημέραα!!! Όλα μαζί ε;! Ωραία. Υπομονή κορίτσι μου. Αντιπηκτικες γιατί κάνεις;

3 ώρες πρίν, Efaki είπε:

Καλημέρα.. δοκίμασε την επόμενη φορά να μπεις στο μπάνιο και να ρίξεις ζεστό νερό στην κοιλιά σου, ίσως σε χαλαρώσει! Εγώ όταν νιωθω συσπάσεις συχνές που με ενοχλούν κάνω αυτό, και μετά από λίγο σταματούν.. 

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Efaki είπε:

κι εγώ χάλια κοιμήθηκα χθες,δηλαδή δεν κοιμήθηκα...δεν μπορώ να βολευτώ όπως και να γυρίσω κάπου πονάω! Μουδιαζουν τα πόδια πονάνε τα ίσια μου κ η κοιλιά όπως και να ξαπλώσω νιώθω ότι πιέζεται.. κ πολύ πόνο στην πυελο επίσης.. 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!!! Είναι εντυπωσιακό πως μεγαλώνει η κοιλιά.Εμενα μου φαίνεται ότι μεγαλώνει μέρα με την μέρα...Τα μωρα σπρώχνουν λες και θέλουν να ανοίξουν δρόμο να βγουν...Σήμερα έκλεισα τις 34 βδομάδες και μπήκα στην 35η,την τελευταία του όγδοου... Απίστευτο μου φαίνεται..Από την Effita δεν έχουμε κανένα νέο;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Marla@ είπε:

Καλημέρα κι από μένα!!! Είναι εντυπωσιακό πως μεγαλώνει η κοιλιά.Εμενα μου φαίνεται ότι μεγαλώνει μέρα με την μέρα...Τα μωρα σπρώχνουν λες και θέλουν να ανοίξουν δρόμο να βγουν...Σήμερα έκλεισα τις 34 βδομάδες και μπήκα στην 35η,την τελευταία του όγδοου... Απίστευτο μου φαίνεται..Από την Effita δεν έχουμε κανένα νέο;

Καλημέραααα. Εσύ πότε γεννας με το καλό;; Κι εσύ δίδυμη κύηση έχεις σωστά;;

Όχι δεν έχει στείλει κάτι το κορίτσι... εύχομαι όλα να είναι καλά 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Καλημέραα!!! Όλα μαζί ε;! Ωραία. Υπομονή κορίτσι μου. Αντιπηκτικες γιατί κάνεις;

Λόγω θρομβοφιλιας που ανακαλύψαμε μέσω εξετάσεων.

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Καλημέρα.. δοκίμασε την επόμενη φορά να μπεις στο μπάνιο και να ρίξεις ζεστό νερό στην κοιλιά σου, ίσως σε χαλαρώσει! Εγώ όταν νιωθω συσπάσεις συχνές που με ενοχλούν κάνω αυτό, και μετά από λίγο σταματούν.. 

Ήμουν τόσο νυσταγμενη κ κουρασμενη από το συνεχόμενο σήκωμα για τουαλέτα που δεν το σκεφτηκα καθολου.Αν δω πάλι ότι επιμένουν ξανά κάνα βράδυ θα το δοκιμάσω.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Efaki είπε:

Λόγω θρομβοφιλιας που ανακαλύψαμε μέσω εξετάσεων.

Ήμουν τόσο νυσταγμενη κ κουρασμενη από το συνεχόμενο σήκωμα για τουαλέτα που δεν το σκεφτηκα καθολου.Αν δω πάλι ότι επιμένουν ξανά κάνα βράδυ θα το δοκιμάσω.

Κι εγώ προχθές το βράδυ 4 τη νύχτα μπήκα στο μπάνιο.. είχα αρκετές συσπάσεις ήταν και το μωρό ανήσυχο.. νομίζω με χαλάρωσε το ζεστό νεράκι, και ηρεμησε η μήτρα μετά από λίγο. Μου το χε πει η μαία μου κι όντως μου δουλεύει..

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, SpiridoulaK είπε:

Καλημέραααα. Εσύ πότε γεννας με το καλό;; Κι εσύ δίδυμη κύηση έχεις σωστά;;

Όχι δεν έχει στείλει κάτι το κορίτσι... εύχομαι όλα να είναι καλά 

Αν όλα πάνε καλά θα γεννήσω μια μέρα πριν κλείσω την 37η βδομάδα.. Δίδυμα,ναι.Επομενο ραντεβού σε μία βδομάδα και μετά από δύο εβδομάδες καισαρική!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Marla@ είπε:

Αν όλα πάνε καλά θα γεννήσω μια μέρα πριν κλείσω την 37η βδομάδα.. Δίδυμα,ναι.Επομενο ραντεβού σε μία βδομάδα και μετά από δύο εβδομάδες καισαρική!!!

Άρα με το καλό θα είσαι η δεύτερη που θα γεννήσει λογικά!!! Άντε με το καλό να υποδεχτείτε τα μωράκια σας.

Να παιρνουμε όλες σειρά σιγά σιγά.....

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 16 λεπτά , Amalia! είπε:

Κορίτσια έχει πάρει καμία τον νέο τιμοκατάλογο του Μητέρα??

Έλεγα από βδομάδα μόλις μιλήσω κ με το γιατρό για το πως προχωράμε να έκανα ένα τηλέφωνο να ρωτούσα τιμές κ ακριβώς τι χαρτιά χρειαζόμαστε κ τι παρέχουν να αρχίσω να ετοιμαζομαι σιγά σιγα

9 ώρες πρίν, Jiji είπε:

κι εγώ χάλια κοιμήθηκα χθες,δηλαδή δεν κοιμήθηκα...δεν μπορώ να βολευτώ όπως και να γυρίσω κάπου πονάω! Μουδιαζουν τα πόδια πονάνε τα ίσια μου κ η κοιλιά όπως και να ξαπλώσω νιώθω ότι πιέζεται.. κ πολύ πόνο στην πυελο επίσης.. 

Ναι, ο ύπνος πια δεν παλεύεται. Στο πλάι πονάνε φουλ τα πλευρά μου και όταν γυρίζω πλευρό πονάει κ η πύελος. Εγώ ανάσκελα βολεύομαι αλλά δεν επιτρέπεται στο μήνα που είμαστε. Εγώ έχω και την ημέρα πόνους στην πλάτη.

Σημερα ψιλό τρόμαξα με την κοιλιά μου κουνιόταν σαν κύμα κάποια στιγμή.

• Λυπημένη/-ος 1

1 hour ago, Jennyg είπε:

Ναι, ο ύπνος πια δεν παλεύεται. Στο πλάι πονάνε φουλ τα πλευρά μου και όταν γυρίζω πλευρό πονάει κ η πύελος. Εγώ ανάσκελα βολεύομαι αλλά δεν επιτρέπεται στο μήνα που είμαστε. Εγώ έχω και την ημέρα πόνους στην πλάτη.

Σημερα ψιλό τρόμαξα με την κοιλιά μου κουνιόταν σαν κύμα κάποια στιγμή.

Μαρτύριο έχει καταντήσει ο ύπνος με τον πόνο στα ισχυα και το κατούρημα...να γεννήσουμε τουλάχιστον να γλυτώσουμε από αυτά. Βέβαια μετά θα έχουμε άλλα,αλλά δε παλεύεται τώρα! Ο πόνος στα ισχυα,στη λεκάνη και στη μέση είναι από το βάρος της κοιλιάς ε;; Βλέπω όλες το έχουμε.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...