Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

γειά σας κορίτσια! Κ εγώ είχα γιατρο σήμερα,όλα καλά έχει μαλακώσει κ ο τραχηλος και πάμε προς το παρόν μια χαρά για φυσιολογικό τοκετό μου είπε...η μπέμπα έχει γυρίσει κ έχει κατέβει προς τα κάτω! συσπάσεις δεν έχω προς το παρόν αλλά νιώθω ότι θα γεννήσω σύντομα,σαν προαίσθημα.. σε 4 μερες μπαινω στον μηνα μου!προσπαθώ να αποβάλλω το άγχος κ το φόβο αλλα δε τα καταφέρνω κ πολύ καλά!!!! Εχω πάλι ημικρανίες που είχα κ στο πρώτο τρίμηνο,παίρνω ντεπον για να αντέξω! τα βράδια δεν κοιμάμαι κ πολύ γιατί δε βολεύομαι κ σηκώνομαι τουλάχιστον 7 φορές για τσισα!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Jiji είπε:

γειά σας κορίτσια! Κ εγώ είχα γιατρο σήμερα,όλα καλά έχει μαλακώσει κ ο τραχηλος και πάμε προς το παρόν μια χαρά για φυσιολογικό τοκετό μου είπε...η μπέμπα έχει γυρίσει κ έχει κατέβει προς τα κάτω! συσπάσεις δεν έχω προς το παρόν αλλά νιώθω ότι θα γεννήσω σύντομα,σαν προαίσθημα.. σε 4 μερες μπαινω στον μηνα μου!προσπαθώ να αποβάλλω το άγχος κ το φόβο αλλα δε τα καταφέρνω κ πολύ καλά!!!! Εχω πάλι ημικρανίες που είχα κ στο πρώτο τρίμηνο,παίρνω ντεπον για να αντέξω! τα βράδια δεν κοιμάμαι κ πολύ γιατί δε βολεύομαι κ σηκώνομαι τουλάχιστον 7 φορές για τσισα!

Ωραία τα νέα σου κοπέλα μου!!!

Πόσα γραμμάρια είναι η μπέμπα σου;

Τώρα τι να σου πω...να μην αγχώνεσαι; Λογικό να έχεις άγχος για το πότε θα γεννήσεις ακριβώς. Όλες έχουμε. Ας σκεφτούμε θετικά και εύχομαι για όλες μας με έναν πόνο!!!!

Καλά για τον ύπνο δε το συζητώ. Εγώ απο όταν μπήκα στον 7ο περίπου άρχισα να δυσκολεύομαι και όσο περνούσε ο καιρός ακόμα περισσότερο....

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

5 και σήμερα για τι πράγμα??? Θα μπεις να γεννήσεις?? Σοκ!! 

Ω ναι κορίτσι μου !!! Περιμένω πως κ πως !!! Τετάρτη μπαίνω!!!! 

2 ώρες πρίν, Efaki είπε:

Και εγω έχω σκυλάκι κ ακόμα δεν έχω κάποια επικοινωνία με παιδίατρο.Δν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω κάτι στις συνήθειες του σκυλιού η να βγει εκτός σπιτιού επειδή θα έρθει το μωρό.Όταν έρθει η ώρα να μιλήσω με παιδίατρο θα το αναφέρω να δω τι θ μ πει κ μένα.

Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω το οτιδήποτε με τα σκυλιά μου . . .θα πάθω κατάθλιψη!!! Το πολύ-πολύ να αλλάξω παιδίατρο.  . . Χαχαχαχα

2 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Τι εννοείς με το εμβόλιο; Δε κατάλαβα αγαπημένη. Όντως τι εννοείς 5 και σήμερα;; Πόσων εβδομάδων είσαι;;

Ήταν να γεννήσω στις 5 αλλά τελικά μπορούσαμε να αντέξουμε κ άλλο.  . .  Είμαι στην 36 εβδομάδα .  . . Τα κορίτσια είναι σε πολύ καλά κιλά,  δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξω άλλο.  . . Κ τώρα να μου έλεγες έφευγα για να γεννήσω αλήθεια όσο εγωιστικό κ να φαίνεται κ η αλήθεια είναι ότι φτάσαμε το ακατόρθωτο γτ είχα αρχίσει τα περίεργα από την 32η . . . 

Με τα εμβόλια των μωρών.  . . Δηλαδή μετά το 2ο να έρθουν σε επαφή με τα σκυλάκια μου !! 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 34 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω το οτιδήποτε με τα σκυλιά μου . . .θα πάθω κατάθλιψη!!! Το πολύ-πολύ να αλλάξω παιδίατρο.  . . Χαχαχαχα

Ήταν να γεννήσω στις 5 αλλά τελικά μπορούσαμε να αντέξουμε κ άλλο.  . .  Είμαι στην 36 εβδομάδα .  . . Τα κορίτσια είναι σε πολύ καλά κιλά,  δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξω άλλο.  . . Κ τώρα να μου έλεγες έφευγα για να γεννήσω αλήθεια όσο εγωιστικό κ να φαίνεται κ η αλήθεια είναι ότι φτάσαμε το ακατόρθωτο γτ είχα αρχίσει τα περίεργα από την 32η . . . 

Με τα εμβόλια των μωρών.  . . Δηλαδή μετά το 2ο να έρθουν σε επαφή με τα σκυλάκια μου !! 

Αντε με το καλό να αγκαλιάσεις τα μωρά σου!!! Για τα σκυλάκια δεν έχω άποψη, αλλά πιστεύω κι εγώ είναι υπερβολικός ο γιατρός, αφού κι εσύ εκτίθεσαι καθημερινά σε αυτά. Αν είχαν κάτι θα είχες κολλήσει, και θα έχεις ήδη αντισωματα που έχουν περάσει στα μωρα. Έτσι το σκέφτομαι. Τι σκυλάκια είναι??

πρίν από 53 λεπτά , Jiji είπε:

Τι να σου πούμε να μην αγχώνεσαι, όλες αγχωνομαστε! Το ότι έχει μαλακώσει ο τράχηλος πως το είδε? Σου έκανε κολπική εξέταση με το χέρι?

• Μου αρέσει 2

πρίν από 43 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Οοοοο με το καλό να υποδεχτείτε τις κορίτσαρες σας!!!!! Θα είσαι η πρώτη που θα κάνει την αρχή στην ομάδα!!!! Έχω πολυ ανυπομονησία κι εγώ μαζί σου τώρα!!! Φαντάζομαι πόσο δύσκολη και αφόρητη μπορεί να είναι μια δίδυμη κύηση!!!! Με το καλό κορίτσι μου γλυκό 

πρίν από 45 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Καλά εντάξει αυτό με τα σκυλιά από το ένα αυτί μου μπαίνει κι από το άλλο μου βγαίνει. Εγώ μια ζωή με σκύλους ήμουν μες το σπίτι και ήταν πάντα εμβολιασμένα, περιποιημένα και πάντα θυμάμαι τη μάνα μου να πασχίζει όμως να διατηρεί το σπίτι καθαρό. Από τη στιγμή που είναι εμβολιασμένα τα σκυλιά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας πιστεύω... Άσε που θα κάνει τόσο καλό στις κοπελαρες σου να μάθουν να ζουν με κατοικίδια. Μακάρι να είχαμε κι εμείς σκυλάκι αλλά ο άντρας μου δεν τα πολυσυμπαθει ενώ εγώ θα ήθελα....

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, SpiridoulaK είπε:

Ωραία τα νέα σου κοπέλα μου!!!

Πόσα γραμμάρια είναι η μπέμπα σου;

Τώρα τι να σου πω...να μην αγχώνεσαι; Λογικό να έχεις άγχος για το πότε θα γεννήσεις ακριβώς. Όλες έχουμε. Ας σκεφτούμε θετικά και εύχομαι για όλες μας με έναν πόνο!!!!

Καλά για τον ύπνο δε το συζητώ. Εγώ απο όταν μπήκα στον 7ο περίπου άρχισα να δυσκολεύομαι και όσο περνούσε ο καιρός ακόμα περισσότερο....

δεν ξέρω πόσο είναι τώρα γιατί δεν κάναμε υπερηχο μιας κ την άλλη εβδομάδα έχω πάλι, doppler...

πρίν από 33 λεπτά , Amalia! είπε:

Αντε με το καλό να αγκαλιάσεις τα μωρά σου!!! Για τα σκυλάκια δεν έχω άποψη, αλλά πιστεύω κι εγώ είναι υπερβολικός ο γιατρός, αφού κι εσύ εκτίθεσαι καθημερινά σε αυτά. Αν είχαν κάτι θα είχες κολλήσει, και θα έχεις ήδη αντισωματα που έχουν περάσει στα μωρα. Έτσι το σκέφτομαι. Τι σκυλάκια είναι??

Τι να σου πούμε να μην αγχώνεσαι, όλες αγχωνομαστε! Το ότι έχει μαλακώσει ο τράχηλος πως το είδε? Σου έκανε κολπική εξέταση με το χέρι?

ναι μου έκανε εξέταση με το χέρι για να δει..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 30 λεπτά , Jiji είπε:

δεν ξέρω πόσο είναι τώρα γιατί δεν κάναμε υπερηχο μιας κ την άλλη εβδομάδα έχω πάλι, doppler...

ναι μου έκανε εξέταση με το χέρι για να δει..

Παναγία μου!! Σε πόνεσε??? 

πρίν από 23 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Κι εμένα με εξετάζει με γάντια και είναι επώδυνο σε εμένα. Για αυτό μου είπε ότι είμαι στενή......

Ξανά Παναγία μου! Δεν είναι λίγο άβολο κιολας?? Από πότε σε εξετάζει έτσι? Για να δει τον τράχηλο? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Amalia! είπε:

Ξανά Παναγία μου! Δεν είναι λίγο άβολο κιολας?? Από πότε σε εξετάζει έτσι? Για να δει τον τράχηλο? 

Τις δύο τελευταίες φορές που πήγα ναι για να δει την ελαστικότητα του κόλπου και βάζοντας δάχτυλο ελέγχει τον τράχηλο. Όσες γεννήσουμε φυσιολογικά θα πέσει πολύ δάχτυλο από ότι ξέρω γιατί ελέγχουν συνεχώς οι μαίες την διαστολή του τραχήλου...

Είναι άβολο και σε μένα επώδυνο... Δεν ξέρω αν ήμουν ανέκαθεν στενή ή αν έχει κλείσει ο κόλπος μου λόγω του ότι δεν έχουμε επαφές με τον άντρα μου.....αλλά μου είπε ότι είμαι κατασκευαστικά στενή..... 

45 minutes ago, SpiridoulaK said:

Τις δύο τελευταίες φορές που πήγα ναι για να δει την ελαστικότητα του κόλπου και βάζοντας δάχτυλο ελέγχει τον τράχηλο. Όσες γεννήσουμε φυσιολογικά θα πέσει πολύ δάχτυλο από ότι ξέρω γιατί ελέγχουν συνεχώς οι μαίες την διαστολή του τραχήλου...

Είναι άβολο και σε μένα επώδυνο... Δεν ξέρω αν ήμουν ανέκαθεν στενή ή αν έχει κλείσει ο κόλπος μου λόγω του ότι δεν έχουμε επαφές με τον άντρα μου.....αλλά μου είπε ότι είμαι κατασκευαστικά στενή..... 

αυτο δεν το ηξερα καθομου κοριτσια! Εμενα μεχρι τωρα με τον υπερηχο με ελεγχει κολπικα για να δει το μηκος βεβαια του τραχηλου..εχω αυριο ραντεβου με τον γιατρο για να δουμε τι θα γινει κ τι θα μου πει!! 
κ εγω σημερα ειμαι 35 και 2! 
Απο ποτε μπαινουμε στον μηνα μας; Μολις γινουμε 36 ακριβως; Γιατι τωρα διανυουμε την 36 εβδομαδα..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 57 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Ναι στον τοκετό βλέπουν την διαστολή.. μέχρι τωρα εμένα μόνο με τον υπέρηχο με βλέπει κολπικά, δε μου χει πει κάτι για χέρι. Και λόγω τραχήλου σταματήσαμε και τον υπέρηχο για να μην ενοχλούμε περαιτέρω την περιοχή χωρίς λόγο. Πλέον στην εβδομάδα που ειμαστε όσο είναι ο τράχηλος είναι, αν είναι να γεννήσω θα γεννησω.. δεν σταματάμε τον τοκετό σε αυτή την εβδομάδα..

πρίν από 14 λεπτά , N.Angel είπε:

αυτο δεν το ηξερα καθομου κοριτσια! Εμενα μεχρι τωρα με τον υπερηχο με ελεγχει κολπικα για να δει το μηκος βεβαια του τραχηλου..εχω αυριο ραντεβου με τον γιατρο για να δουμε τι θα γινει κ τι θα μου πει!! 
κ εγω σημερα ειμαι 35 και 2! 
Απο ποτε μπαινουμε στον μηνα μας; Μολις γινουμε 36 ακριβως; Γιατι τωρα διανυουμε την 36 εβδομαδα..

Μπαίνεις στον μήνα σε 4 ημέρες!!! Όταν πας 36κ0!!! Μαζί πάμε εμείς!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Amalia! είπε:

Ναι στον τοκετό βλέπουν την διαστολή.. μέχρι τωρα εμένα μόνο με τον υπέρηχο με βλέπει κολπικά, δε μου χει πει κάτι για χέρι. Και λόγω τραχήλου σταματήσαμε και τον υπέρηχο για να μην ενοχλούμε περαιτέρω την περιοχή χωρίς λόγο. Πλέον στην εβδομάδα που ειμαστε όσο είναι ο τράχηλος είναι, αν είναι να γεννήσω θα γεννησω.. δεν σταματάμε τον τοκετό σε αυτή την εβδομάδα..

Μπαίνεις στον μήνα σε 4 ημέρες!!! Όταν πας 36κ0!!! Μαζί πάμε εμείς!

Εμείς δεν τον τσεκαρουμε κάθε φορά. Δε χρειάζεται γιατί είναι μακρύς 3,78 εκ. Είναι κλειστός και όλα καλά. Τώρα θα πάω τη Τετάρτη για καρδιοτοκογραφημα. Μου είπε ότι θα με βλέπει συχνότερα πλέον...λογικό είναι 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...