Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

41 minutes ago, Effita said:

Κοριτσια ειμαι ενα βημα πριν τη κατάθλιψη.Ειμαι στο νοσοκομειο μου εκαναν εισαγωγή.Τα ξημερωματα μετα απο εντονους πονους ολη τη νυχτα στη κοιλια κατα τις 5.30 Ειχα απωλεια υγρων..νεράκι ! Πηρα το γιατρο το πρωι κατα τις 9 κ εχει τρυπήσει ο σακος.Ευτυχως δεν εχασα πολυ υγρο.Ειμαι 33 εβδ.Απλα δε μπορω χωρις το παιδακι μου το αλλο..μου λειπει ηδη η κορουλα μου. 

Κοριτσι μου κουραγιο, ευχομαι ολα να πανε καλα!! Το σημαντικο ειναι να επανελθεις για να μπορεις να εισαι κ διπλα στην κορουλα σου!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Effita είπε:

Κοριτσια ειμαι ενα βημα πριν τη κατάθλιψη.Ειμαι στο νοσοκομειο μου εκαναν εισαγωγή.Τα ξημερωματα μετα απο εντονους πονους ολη τη νυχτα στη κοιλια κατα τις 5.30 Ειχα απωλεια υγρων..νεράκι ! Πηρα το γιατρο το πρωι κατα τις 9 κ εχει τρυπήσει ο σακος.Ευτυχως δεν εχασα πολυ υγρο.Ειμαι 33 εβδ.Απλα δε μπορω χωρις το παιδακι μου το αλλο..μου λειπει ηδη η κορουλα μου. 

Ωχ περαστικά σου βρε κοπέλα μου! Ελπίζω να περάσει σύντομα, δεν ξέρω πόσο θα χρειαστεί να κάτσεις, αλλά μακάρι να μην είναι τίποτα! Πολύ λυπάμαι..

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Effita είπε:

Περαστικα να είναι κορίτσι μου κ ευχομαι να πάνε όλα καλα δεν το γνώριζα ότι μπορεί να τρυπήσει ο σάκος.Θα περιμένουμε νέα σου!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Effita είπε:

Περαστικά κορίτσι μου! Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Κάνε υπομονή! 

3 ώρες πρίν, Effita είπε:

δεν ήξερα κι εγώ ότι μπορεί να συμβεί!!!! περαστικά! τι γινετε σε αυτή την περίπτωση?? περιμένουμε νεότερα!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια αυτο το προκάλεσαν πι συσπασεις.μου έχουν κανει ηδη μια ενεση κορτιζονης για τα πνευμόνια του παιδιού.Παιρνω κ ενδοφλέβια αντιβιωση για να αποφύγω τυχον μολυνση απο τη ρηξη που εγινε..ψυχολογια μηδεν..μου ειπε μια γιατρός οτι απο εδω δε φευγω μεχρι να γεννησω..Αυτο δε μπορω να το κανω.Δε μπορώ χωρις τη κορουλα μου.

• Μου αρέσει 3
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 22 λεπτά , Effita είπε:

Κοριτσια αυτο το προκάλεσαν πι συσπασεις.μου έχουν κανει ηδη μια ενεση κορτιζονης για τα πνευμόνια του παιδιού.Παιρνω κ ενδοφλέβια αντιβιωση για να αποφύγω τυχον μολυνση απο τη ρηξη που εγινε..ψυχολογια μηδεν..μου ειπε μια γιατρός οτι απο εδω δε φευγω μεχρι να γεννησω..Αυτο δε μπορω να το κανω.Δε μπορώ χωρις τη κορουλα μου.

Κοριτσάκι μου κουράγιο σου εύχομαι και καλή υπομονή...

Εύχομαι τα καλύτερα για εσένα και το μωράκι σου..Είχα και εγώ παρόμοια εμπειρία στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου αλλά εχανα λίγα αμνιακα και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτώ! Η σκέψη μου μαζί σου!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Roses! είπε:

Κοριτσάκι μου κουράγιο σου εύχομαι και καλή υπομονή...

Εύχομαι τα καλύτερα για εσένα και το μωράκι σου..Είχα και εγώ παρόμοια εμπειρία στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου αλλά εχανα λίγα αμνιακα και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτώ! Η σκέψη μου μαζί σου!!

κ εγω δεν εχω χασει ποσοτητα μεγαλη .ειναι ικανοποιητικό οσο έχει μεινει μεσα.Εσυ τελικά γεννησες μετα απο καιρο??

πρίν από 49 λεπτά , Effita είπε:

Υπομονή..θα κάνεις το καλύτερο για το μωρό σου κ ας είναι δύσκολο...... μετά δε θα θυμάσαι τίποτα..... προσοχή ε.....

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Effita είπε:

Κορίτσια ξερω θα με πειτε τρελή αλλα δε νομίζω να αντεξω εδω μεσα.Απλα σκεφτομαι να φυγω αποψε ή νε περιμενω εστω να κανω κ τη δευτερη ένεση..

Κορίτσι μου φαντάζομαι πόσο σου λείπει η κορουλα σου! Όμως νομίζω πως το καλύτερο για σένα και για το άλλο μωράκι που έχεις στην κοιλίτσα σου είναι να μείνεις μέχρι να κάνεις και την άλλη ένεση και να είσαι ασφαλής να γυρίσεις σπίτι, ίσως να αλλάξουν τα δεδομένα και να σε αφήσει ο γιατρός να γυρίσεις από την 34η εβδομάδα και μετά που θα ειναι και το μωρακι πιο ετοιμο σε περίπτωση που γεννηθεί.. Είναι δύσκολο σίγουρα, αλλά κάνε μια προσπάθεια λίγες μέρες. Έχεις ξανά νοσηλευτει σε αυτή την εγκυμοσύνη?

πρίν από 55 λεπτά , Effita είπε:

Κορίτσια ξερω θα με πειτε τρελή αλλα δε νομίζω να αντεξω εδω μεσα.Απλα σκεφτομαι να φυγω αποψε ή νε περιμενω εστω να κανω κ τη δευτερη ένεση..

Τι να πω ρε συ.....ο γιατρός σου τι λέει;;; Περαστικά να είναι!!!

7 ώρες πρίν, Effita είπε:

Κορίτσι μου ξέρω πως είναι να αφήνεις παιδιά στο σπίτι για να νοσηλευτεις... Έκατσα 1 μήνα μέσα κ δε μου έδιναν κ πολλές ελπίδες, εκεί να δεις απογοήτευση κ κατάθλιψη ... 

Μην απογοητεύεσαι, φαντάζομαι έχεις ανθρώπους πίσω να μείνουν κ να φροντίσουν την μικρή σου κόρη... 

Πρέπει να μείνεις μέσα γιατί είναι επικίνδυνο να φύγεις τη στιγμή που έχασες υγρά αμνιακα. Στο νοσοκομείο είσαι ασφαλής.. 

Το μωρό πρέπει να μείνει μέσα στη μήτρα όσο πιο πολύ καιρό γίνεται, γιατί αν γεννηθεί τώρα θα μπει θερμοκοιτιδα ... 

Κανε υπομονή κ σε λίγο καιρό θα ανταμειφθείς για όλη τη ταλαιπωρία.. 

Θα έχεις τα παιδάκια σου αγκαλιά... 

• Μου αρέσει 3

Κοριτσια εγω εδω μεσα με μια τεραστια θλιψη να με εχει κατακλύσει.Ξερω χαλαω τη χαρα σας με αυτά που λεω θα προσπαθήσω να μη ξαναγραψω κ χαλαω τη διαθεση σας.Θα κατσω εστω 2 εικοσιτετράωρα κ ελπιζω κ ο γιατρος να ειναι συμφωνος στο να φυγω μετα.Αν κ αμφιβάλλω! Εχω τον χειροτερο γιατρο που θα μπορουσα να εχω.Μονο να μου ριχνει ευθυνες κ να με πανικοβαλλει ξερει.Σας φιλω κ ευχομαι σε ολες με το καλο τα μωρακια σας.

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 26 λεπτά , Effita είπε:

Κοριτσια εγω εδω μεσα με μια τεραστια θλιψη να με εχει κατακλύσει.Ξερω χαλαω τη χαρα σας με αυτά που λεω θα προσπαθήσω να μη ξαναγραψω κ χαλαω τη διαθεση σας.Θα κατσω εστω 2 εικοσιτετράωρα κ ελπιζω κ ο γιατρος να ειναι συμφωνος στο να φυγω μετα.Αν κ αμφιβάλλω! Εχω τον χειροτερο γιατρο που θα μπορουσα να εχω.Μονο να μου ριχνει ευθυνες κ να με πανικοβαλλει ξερει.Σας φιλω κ ευχομαι σε ολες με το καλο τα μωρακια σας.

κορίτσι μου μη λες χαζά...να μας γράφεις οπότε θέλεις κ όσο θέλεις! δυστυχώς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε αλλιώς μόνο να σε εμψυχωνουμε! μη χάνεις το κουράγιο σου,φαντάζομαι πόσο δύσκολο σου είναι όμως πρέπει να κάνεις το καλύτερο για το μωρακι σου τώρα...κάνε υπομονή και δες πως θα πάει...κ άσε το γιατρό να λέει για ευθύνες,κανεις δε φταίει σε τέτοιες περιπτώσεις.ηταν να γίνει κ έγινε.. τώρα πρέπει να το αντιμετωπισεις.. σου στέλνουμε όλη τη θετική ενέργεια και μια μεγάλη αγκαλιά! <3

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...