Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Effita είπε:

Βρε Κοριτσια εσεις κοντευεταιιιιιιιι...τι τελειο.!Σε λιγες μερες θα λεμε για γεννητούρια! Εγω τελευταία κ καταυδρωμενη. 26/2  μπαινω στο μηνα μου.

Να σας ρωτησω όμως βρε κοριτσια παλευει καμια αλλη με βηχα? Πεθαινω δε μπορω αλλο..η αντιβιωση τπτ δεν εκανε ουτε οι εισπνοες..αυριο εχω παλι γιατρό .Φοβαμαι μη σπασουν  τα νερα με τοσο βηχα.

Από βήχα και συνάχι υποφέρω κ εγώ, κ από σήμερα βραχνιασα κ με το ζόρι μιλάω. Σε καταλαβαίνω.. σήμερα ξεκίνησα αντιβίωση και πραγματικά εύχομαι να κάνει κάτι, γιατί είναι 5ημερα που είμαι έτσι.. εγώ έχω την Παρασκευή γιατρό. Μα τι τραβάμε με αυτές τις ιώσεις..

1 hour ago, Amalia! είπε:

Κι εγώ νιώθω αυτό το βάρος.. Όχι πάντα αλλά το νιώθω. Από πάνες εγώ θα πάρω ένα πακέτο babylino μιας και είναι μισή τιμή από τα pampers και γιατί να τα σνομπάρω! Είναι και ελληνικό προϊόν. Σαμπουάν πήρα της pharmasept και κρέμα για αλλαγή πάνας της weleda. Μπιμπερό της avent γυάλινο κατα των κολικων αν κι εύχομαι να μην το χρησιμοποιήσω! 

Κορίτσια ζώνη λοχειας θα πάρετε?? Έχετε ρωτήσει τις μαιες σας??

Ζώνη λοχείας είχα πάρει κ εγώ. Μου το είπε ο γιατρός μου μόλις γέννησα κ θυμάμαι την πήραμε από το μαιευτήριο κ τη χρυσοπληρωσαμε. Εμένα με βοήθησε αρκετά γιατί μου κρατούσε την κοιλίτσα και πονουσα λιγότερο. Αν συμφωνεί ο γιατρός ή η μαία σας να πάρετε. Εγώ την έχω ήδη στη βαλίτσα!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Amalia! είπε:

Κι εγώ νιώθω αυτό το βάρος.. Όχι πάντα αλλά το νιώθω. Από πάνες εγώ θα πάρω ένα πακέτο babylino μιας και είναι μισή τιμή από τα pampers και γιατί να τα σνομπάρω! Είναι και ελληνικό προϊόν. Σαμπουάν πήρα της pharmasept και κρέμα για αλλαγή πάνας της weleda. Μπιμπερό της avent γυάλινο κατα των κολικων αν κι εύχομαι να μην το χρησιμοποιήσω! 

Εγώ πήρα ζώνη σύσφιξης κοιλιάς για μετά τον τοκετό και μια έξτρα κρέμα σύσφιξης. Μαζί με διατροφή και τον θηλασμό πιστεύω θα λειτουργήσουν αυτά όλα μαζί.

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Jiji said:

αυτό με το βαρος το εχω κι εγω νιωθω οτι θα βγει το μωρο οταν περπαταω!

εγώ έχω πάρει της avent μπιμπερό που είναι για κολικούς αλλά είναι πλαστικά κ τώρα λέω να πάρω κ γυάλινα 

..πάνε πήρα pampers νούμερο 1 κ βλέπω στην πορεία.. κρέμες αφρόλουτρα κλπ πηρά της weleda με calendula μου είπανε ότι είναι πολύ καλές.. πήρα και μερικά μωρομαντηλα τις pampers με βάση το νερό...

κορίτσια έχετε πάρει όλες καρότσι?? εγώ δεν το πήρα ακόμα κ τώρα πανικοβληθηκα μήπως δεν προλάβω,ούτε το λίκνο ήρθε ακομα...

Ναι κ εγω ετσι θα κανω θα παρω ενα δυο πακετα pampers να δω αν θα βολεψουν κ δεν θα ενοχλησουν κ μετα βλεπουμε..κ για μωρομαντηλα τα ειδα αυτα της pampers pure water κ μετα κατι αλλα waterwipes. 

Καροτσι πηρα ναι κ αργησε πολυ να ερθει κιολας! Εκανε 1,5 μηνα..

1 hour ago, Amalia! said:

Ναι διιστανται οι αποψεις γενικα απο οτι εχω δει για τα babylino vs pampers..καλα κ εγω ελπιζω να μην χρησιμοποιησω μπιμπερο αλλα να μην εχω κ κανενα; Για κρεμα σκεφτομαι να βαζω γνησια κεραλοιφη, θα μου την φτιαξει η νονα μου..για ζωνη δεν ξερω δν το εω σκεφτει καθολου..βοηθαει η αδρανοποιει τους μυς περισσοτερο; 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Τι κανετε κοριτσια μου; Εγω σημερα βγηκα για κατι δουλειες κ για να παρω πραγματα για το μωρο κ ειχα ενα βαρος χαμηλα, με δυσκολια περπατουσα…Ευτυχως κ εγω παω Παρασκευη να δω παλι τον μπεμπουλινο! 
Μιας κ εψαχνα πραγματακια, ηθελα να σας ρωτησω, εσεις τι πανες πηρατε κ σαμπουαν, κρεμες για τα μωρα σας; Καθως κ μπιμπερο..πηρατε γυαλινα, πλαστικα;

Εγώ τώρα θα παραγγείλω πάνες. Για αρχή λίγες pampers για να δούμε αν θα βολεψουν. Κ στα δίδυμα με αυτές είχα ξεκινήσει, άλλα μετά μου άρεσαν της babylino. Από αφροντους σκέφτομαι της pharmasept και από κρέμες έχω χρησιμοποιήσει septona και έμεινα ευχαριστημένη. Μπιμπερο έχω κ γυάλινα κ πλαστικά. Στην αρχή θα χρησιμοποιήσω τα γυάλινα. Ελπίζω βέβαια να καταφέρω να θηλάσω.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 40 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Εγώ πήρα ζώνη σύσφιξης κοιλιάς για μετά τον τοκετό και μια έξτρα κρέμα σύσφιξης. Μαζί με διατροφή και τον θηλασμό πιστεύω θα λειτουργήσουν αυτά όλα μαζί.

Ποια ζωνη πήρες???

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια.Ούτε εγω έχω πάρει ακόμα καρότσι.Εφόσον ανεβω αθηνα θα κοιτάξω για καρότσι κ καρεκλάκι αυτοκινήτου όπως επίσης κ για μπιμπερό.Όσων αφορά πάνες κ κρέμες αφρόλουτρα μου κάνανε δωρο ένα πακέτο παμπερς κ την σειρά της frezyderm αφρόλουτρο σαμπουάν κρέμα αλλαγής πάνας θα τα δοκιμάσω όλα κ μετά θα δω με τι θα συνεχίσω.Όσων αφορά τη ζώνη λοχείας θέλω κ γω να ρωτήσω τη μαια κ το γιατρό κ αν είναι θα την πάρω κ αυτή από αθηνα.Εκτός κ αν έχω κανένα απρόοπτο στο νησί κ μείνω χωρίς πράγματα🤣

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

3 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Τι κανετε κοριτσια μου; Εγω σημερα βγηκα για κατι δουλειες κ για να παρω πραγματα για το μωρο κ ειχα ενα βαρος χαμηλα, με δυσκολια περπατουσα…Ευτυχως κ εγω παω Παρασκευη να δω παλι τον μπεμπουλινο! 
Μιας κ εψαχνα πραγματακια, ηθελα να σας ρωτησω, εσεις τι πανες πηρατε κ σαμπουαν, κρεμες για τα μωρα σας; Καθως κ μπιμπερο..πηρατε γυαλινα, πλαστικα;

Πήρα χθες τα Pampers premium 1, τα είχε μισή τιμή ο ΑΒ. Σαμπουάν αφρολουτρο κρέμες όλα της frezyderm. Μπιμπερό πήρα τα Doctor Brown κατά των κολικών γυάλινα! Όσο για καρότσι, το έχω παραγγείλει από 25/11 και θα το παραλάβω αύριο!!!! Καθυστερούν πολύ και είναι ελάχιστα τα μαγαζιά που τα έχουν ετοιμοπαράδοτα.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Amalia! είπε:

Ποια ζωνη πήρες???

Babyono Postnatal Abdominal Belt -Profiled Zώνη σύσφιξης για μετά τον τοκετό. Δε ξέρω κατά πόσο θα δουλέψει. Θέλει συνδυασμό διατροφής και άσκησης φαντάζομαι. Και σίγουρα δεν είναι για χρήση όλην την ημέρα. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Χθες το βράδυ, κανα 2 φορές νομίζω πως έκανα συσπαση, κι ενώ δεν είχα το μούδιασμα στην κοιλιά που είχα τις προηγούμενες φορές, ένιωσα σαν ένα ελαφρύ μούδιασμα σε ένα σημείο στη μεση.. Βέβαια ήμουν ώρα ξαπλωμενη και η μεση μου ήταν πιασμενη, οπότε δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο. Το ίδιο μούδιασμα το νιώθω και στο γόνατο, οπότε ελπίζω να μην ήταν από τη σύσπαση αυτό που ένιωσα στη μέση!! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρααα!!!

Γυρίσαμε από γιατρό. Η μπέμπα είναι 2250. Ο τράχηλος μακρύς και κλειστός 3,78 εκ. Σούπερ!

Πήραμε δείγμα για κολπική καλλιέργεια για τον τυπικό έλεγχο ώστε αν βρεθεί κάτι να το αντιμετωπίσουμε. Δεν έχω καμία ενόχληση όμως. Σε δύο ημέρες θα βγει η καλλιέργεια.

Ο γιατρός ξέρει ότι θέλω να γεννήσω φυσιολογικά αλλά μου είπε ότι είμαι πολύ στενή στον κόλπο και ίσως να μη τα καταφέρω. Θα υποφέρω αρκετά συγκριτικά με άλλες γυναίκες. Είναι ο κόλπος μου κατασκευαστικά έτσι στενός. (Συγγνώμη για τη λεπτομέρεια) απλώς για να καταλάβετε τι εννοώ.

Απογοητεύτηκα που πρέπει όντως τελικά να έχω το ενδεχόμενο καισαρικής στο νου μου πια..... Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας και να γεννήσουμε με τον επιθυμητό τρόπο.

Επίσης ήταν κάθετος για το εμβόλιο της γρίπης και του κοκκύτη.

Σήμερα έκανα στο φαρμακείο της γρίπης και σε 15 ημέρες θα κάνω του κοκκύτη ώστε να είμαι καλυμμένη κι εγώ και το μωράκι. 

Αυτά τα νέα μου......

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

Κορίτσια ρώτησα και για τα πονακια τύπου περιόδου και μου είπε ότι είναι πολύ φυσιολογικο να υπάρχουν και όσο περνάει ο καιρός θα έχω όλο και περισσότερα... Οπότε σχεδόν όλες μας θα τα αντιμετωπίσουμε 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 10 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Κορίτσια ρώτησα και για τα πονακια τύπου περιόδου και μου είπε ότι είναι πολύ φυσιολογικο να υπάρχουν και όσο περνάει ο καιρός θα έχω όλο και περισσότερα... Οπότε σχεδόν όλες μας θα τα αντιμετωπίσουμε 

Πολύ καλά τα νέα σου!!! Όσο για την καισαρική, άποψη μου είναι να το προσπαθήσεις κι ας ταλαιπωρηθείς λίγο. Προσωπικά δεν ξέρω αν ισχύει αυτό το είσαι στενή κτλ.. δεν θέλω να είμαι προκατειλημενη, αλλά δε μ αρέσει όταν οι γιατροί βρίσκουν τέτοια για να τρομάζουν τις γυναίκες και να τις πανε με καισαρική. Να του πεις εγώ θέλω να προσπαθήσω κι ας ταλαιπωρηθώ, να δεις τι θα σου πει. 

• Μου αρέσει 2

Κοριτσια ειμαι ενα βημα πριν τη κατάθλιψη.Ειμαι στο νοσοκομειο μου εκαναν εισαγωγή.Τα ξημερωματα μετα απο εντονους πονους ολη τη νυχτα στη κοιλια κατα τις 5.30 Ειχα απωλεια υγρων..νεράκι ! Πηρα το γιατρο το πρωι κατα τις 9 κ εχει τρυπήσει ο σακος.Ευτυχως δεν εχασα πολυ υγρο.Ειμαι 33 εβδ.Απλα δε μπορω χωρις το παιδακι μου το αλλο..μου λειπει ηδη η κορουλα μου. 

• Λυπημένη/-ος 5

πρίν από 25 λεπτά , Effita είπε:

Κοριτσια ειμαι ενα βημα πριν τη κατάθλιψη.Ειμαι στο νοσοκομειο μου εκαναν εισαγωγή.Τα ξημερωματα μετα απο εντονους πονους ολη τη νυχτα στη κοιλια κατα τις 5.30 Ειχα απωλεια υγρων..νεράκι ! Πηρα το γιατρο το πρωι κατα τις 9 κ εχει τρυπήσει ο σακος.Ευτυχως δεν εχασα πολυ υγρο.Ειμαι 33 εβδ.Απλα δε μπορω χωρις το παιδακι μου το αλλο..μου λειπει ηδη η κορουλα μου. 

Ωχ περαστικά σου!!! Αγχώθηκα και που το διάβασα!!!Μπορεί να συμβεί κ αυτό ε;να τρυπήσει ο σάκος! Τώρα τι θα γίνει;;;Θα νοσηλευτείς κάποιες μέρες και θα επανέλθει;;;;σου στέλνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 47 λεπτά , Amalia! είπε:

Πολύ καλά τα νέα σου!!! Όσο για την καισαρική, άποψη μου είναι να το προσπαθήσεις κι ας ταλαιπωρηθείς λίγο. Προσωπικά δεν ξέρω αν ισχύει αυτό το είσαι στενή κτλ.. δεν θέλω να είμαι προκατειλημενη, αλλά δε μ αρέσει όταν οι γιατροί βρίσκουν τέτοια για να τρομάζουν τις γυναίκες και να τις πανε με καισαρική. Να του πεις εγώ θέλω να προσπαθήσω κι ας ταλαιπωρηθώ, να δεις τι θα σου πει. 

Ναι Αμαλία μου. Είναι κι αυτός υπέρ του φυσιολογικού από ότι έχω καταλάβει. Του είπα ότι θα το παλέψω. Θα του το ξαναπώ βέβαια.... Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου... Για ψύλλου πήδημα καισαρική στην Ελλάδα....μόνο εδώ συμβαίνει αυτό....

πρίν από 38 λεπτά , Effita είπε:

Τι λες κορίτσι μου;;; Πώς τρύπησε ο σάκος; Δεν έχω ξανακουσει κάτι τέτοιο.

Και τώρα τι θα γίνει;;;;

εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γυρίσεις σπίτι σου στη κόρη σου γρήγορα!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...