Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 51 λεπτά , Marilou7 είπε:

Είμαι 36+1 και έχω ΠΗΤ 9/2!!! Ναι, η αλήθεια είναι ότι σήμερα είχαμε το ραντεβού στο ΙΑΣΩ ενώ τις άλλες φορές στο γραφείο του γιατρού στο κέντρο της πόλης...ίσως να είχαν απόκλιση τα μηχανήματα! Εγώ 14 κιλά έχω βάλει συνολικά...αλλά τρώω και γλυκά και junk και μεγάλες μερίδες το μεσημέρι! Το βράδυ μόνο προσέχω τι θα φάω γιατί με πιάνουν καούρες οπότε συνήθως γάλα με δημητριακά, τοστάκι ή γιαούρτι! 

σκέψου ότι εγώ είμαι 36 κ 2 κ η μπέμπα ήταν 2400 πριν λίγες μέρες...αγχώθηκα ότι είναι πολύ μικρή αλλά η γιατρός με διαβεβαίωσε ότι είναι στα φυσιολογικά όρια,κάποια μωρά είναι μικρότερα και κάποια μεγαλύτερα! το σίγουρο είναι ότι αφού φτάσαμε σε αυτή την εβδομάδα και σε αυτά τα κιλά μειώνονται πολύ οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά! άρα ας χαλαρώσουμε κ ας περιμένουμε τα μωράκια μας! πλέον φτάνουν από μέρα σε μέρα!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κανονικά εγώ που έχω μια 10ετια από την τελευταία μου καισαρική το 2013  μπορώ να απαιτήσω και φυσιολογικό τοκετό.... 

Αλλά κορίτσια φοβάμαι, δε ξέρω...

Η καισαρική χειρότερη είναι γιατί ναι μεν δε πονάς στο χειρουργείο αλλά πονάς για μέρες μετά γιατί στην ουσία είναι εγχείρηση.. 

Ίσως κ λόγω ηλικίας μπορεί να χρειαστεί καισαρική.. 

Καλά εγώ μόνο που βλέπω χειρουργείο κ γιατρούς με γαλάζιο/πράσινο χρώμα βάζω τα κλάματα... Την άλλη φορά στο Μητέρα πήγα για περιδεση 20 λεπτά υπόθεση κ έκλαιγα μέχρι να μου κάνουν μέθη.. 

Τέλος πάντων Θα το συζητήσω με το γιατρό... Προς το παρόν πατήσαμε τις 34 οπότε πολύ πιθανόν να μπω κ στον 9ο δηλαδή 36 βδομάδες... 

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Amalia! είπε:

Ε γι αυτό η διαφορά!! Πάντως και πάλι μεγάλο είναι το μωρακι σου μην αγχώνεσαι! Με φτ θα πας ή καισαρική? Ρωτάω που λένε ότι τα μεγάλα μωρά βγαίνουν πιο δύσκολα! Αν και δεν ισχύει τόσο αυτό μας έχουν πει στα σεμινάρια! 

Μέχρι πριν λίγο καιρό έλεγα καισαρική ασυζητητί! Δεν ξέρω γιατί αλλά κάπως το έχω στο μυαλό μου πιο εύκολο...φυσικά θα έχεις τους πόνους μετά...αλλά ψυχολογικά νομίζω θα νιώθω καλύτερα που θα ξέρω πως θα έχει τελειώσει η διαδικασία και θα έχω το μωρό μου δίπλα μου. Τώρα όμως ο γιατρός μου λέει πως εφόσον δεν συντρέχει κάποιος λόγος προς το παρόν δεν θα με βάλει χειρουργείο έτσι απλά! Τι να πω...θα πάω για φυσιολογικό και βλέπουμε...

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Marilou7 είπε:

Μέχρι πριν λίγο καιρό έλεγα καισαρική ασυζητητί! Δεν ξέρω γιατί αλλά κάπως το έχω στο μυαλό μου πιο εύκολο...φυσικά θα έχεις τους πόνους μετά...αλλά ψυχολογικά νομίζω θα νιώθω καλύτερα που θα ξέρω πως θα έχει τελειώσει η διαδικασία και θα έχω το μωρό μου δίπλα μου. Τώρα όμως ο γιατρός μου λέει πως εφόσον δεν συντρέχει κάποιος λόγος προς το παρόν δεν θα με βάλει χειρουργείο έτσι απλά! Τι να πω...θα πάω για φυσιολογικό και βλέπουμε...

Μπορεί να είσαι από τις τυχερές που γεννάνε στο τσακ μπαμ, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην το προσπαθήσεις! Αν δεις ότι εξαντλησαι του λες να σε πάει καισαρική! Σωστός ο γιατρός που δεν εκμεταλλευεται την δική σου επιθυμία για να ξεμπερδεύει! 

1 hour ago, Penny__ είπε:

Κανονικά εγώ που έχω μια 10ετια από την τελευταία μου καισαρική το 2013  μπορώ να απαιτήσω και φυσιολογικό τοκετό.... 

Αλλά κορίτσια φοβάμαι, δε ξέρω...

Η καισαρική χειρότερη είναι γιατί ναι μεν δε πονάς στο χειρουργείο αλλά πονάς για μέρες μετά γιατί στην ουσία είναι εγχείρηση.. 

Ίσως κ λόγω ηλικίας μπορεί να χρειαστεί καισαρική.. 

Καλά εγώ μόνο που βλέπω χειρουργείο κ γιατρούς με γαλάζιο/πράσινο χρώμα βάζω τα κλάματα... Την άλλη φορά στο Μητέρα πήγα για περιδεση 20 λεπτά υπόθεση κ έκλαιγα μέχρι να μου κάνουν μέθη.. 

Τέλος πάντων Θα το συζητήσω με το γιατρό... Προς το παρόν πατήσαμε τις 34 οπότε πολύ πιθανόν να μπω κ στον 9ο δηλαδή 36 βδομάδες... 

Αχ όλες μας φοβόμαστε τους πόνους! Βέβαια ο φόβος που έχεις για τις ρόμπες,είναι θεματακι γιατί κι εμείς θα φοράμε κι οι μαιες, δεν το γλυτώνεις αυτό! Εγώ γενικά φοβάμαι και τις ενεσεις, κι άμα τους βλέπω να έρχονται να μου κάνουν κάτι, αγχώνομαι! Αλλά εκείνη τη στιγμή αν έχω τους πόνους μου, ίσως να μην δίνω σημασία σε τέτοια χαχαχα

2 ώρες πρίν, Jiji είπε:

σκέψου ότι εγώ είμαι 36 κ 2 κ η μπέμπα ήταν 2400 πριν λίγες μέρες...αγχώθηκα ότι είναι πολύ μικρή αλλά η γιατρός με διαβεβαίωσε ότι είναι στα φυσιολογικά όρια,κάποια μωρά είναι μικρότερα και κάποια μεγαλύτερα! το σίγουρο είναι ότι αφού φτάσαμε σε αυτή την εβδομάδα και σε αυτά τα κιλά μειώνονται πολύ οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά! άρα ας χαλαρώσουμε κ ας περιμένουμε τα μωράκια μας! πλέον φτάνουν από μέρα σε μέρα!

Ποτε έχεις ΠΗΤ?? Πωπω ναι πλησιάζουμε.. Έχεις μπει στον 9ο εσύ δηλαδή!! Εγώ την επόμενη εβδομάδα! Δε θέλω να σκέφτομαι χαχαχ

• Μου αρέσει 3

πρίν από 33 λεπτά , Amalia! είπε:

Μπορεί να είσαι από τις τυχερές που γεννάνε στο τσακ μπαμ, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην το προσπαθήσεις! Αν δεις ότι εξαντλησαι του λες να σε πάει καισαρική! Σωστός ο γιατρός που δεν εκμεταλλευεται την δική σου επιθυμία για να ξεμπερδεύει! 

Αχ όλες μας φοβόμαστε τους πόνους! Βέβαια ο φόβος που έχεις για τις ρόμπες,είναι θεματακι γιατί κι εμείς θα φοράμε κι οι μαιες, δεν το γλυτώνεις αυτό! Εγώ γενικά φοβάμαι και τις ενεσεις, κι άμα τους βλέπω να έρχονται να μου κάνουν κάτι, αγχώνομαι! Αλλά εκείνη τη στιγμή αν έχω τους πόνους μου, ίσως να μην δίνω σημασία σε τέτοια χαχαχα

Ποτε έχεις ΠΗΤ?? Πωπω ναι πλησιάζουμε.. Έχεις μπει στον 9ο εσύ δηλαδή!! Εγώ την επόμενη εβδομάδα! Δε θέλω να σκέφτομαι χαχαχ

6/2 έχω ΠΗΤ αλλά νομίζω θα γεννήσω νωρίτερα...η κοιλιά έχει κατέβει αρκετά,την Πέμπτη έχω γιατρο να δούμε κ τον τράχηλο.. αγχώνομαι λίγο γιατί είναι μικρή η μπέμπα αλλά αφού όλοι οι γιατροί μου λένε ότι είναι φυσιολογική προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά...καλά για τη γεννα δε θα συζητήσω το ποσό φοβάμαι...προχθές είχα κάτι πονακια κ κόντεψα να πάθω κρίση πανικού.μμπαντως συσπάσεις δεν ξέρω αν έχω νιώσει ακόμα...μόνο κάτι πονακια σαν περιόδου.. 

Διαφημίσεις

Ωχ βρε κορίτσια..... Κι εγώ φοβάμαι πολύ τις ενέσεις,τους ορούς,τη πεταλούδα,το κλύσμα .... Δεν ξέρω ίσως έχω άγνοια αλλά περισσότερο φοβάμαι αυτά παρά τον φυσιολογικό τοκετό. Και όπως έχω ξαναπεί ούτε θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να γεννήσω με καισαρική εάν κάτι πάει στραβά.... Φοβάμαι πολύ τα χειρουργεία..... Πρέπει όμως να το δουλέψω,γιατί αν συντρέξει σημαντικός λόγος (Ω μη γένοιτο!!!!) και πρέπει να γεννήσω με καισαρική ,θα το πάρω βαριά νομίζω......

Αύριο θα δούμε τη μπέμπαα!!! Θα σας ενημερώσω για τα νέα μας

• Μου αρέσει 4

πρίν από 17 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Ωχ βρε κορίτσια..... Κι εγώ φοβάμαι πολύ τις ενέσεις,τους ορούς,τη πεταλούδα,το κλύσμα .... Δεν ξέρω ίσως έχω άγνοια αλλά περισσότερο φοβάμαι αυτά παρά τον φυσιολογικό τοκετό. Και όπως έχω ξαναπεί ούτε θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να γεννήσω με καισαρική εάν κάτι πάει στραβά.... Φοβάμαι πολύ τα χειρουργεία..... Πρέπει όμως να το δουλέψω,γιατί αν συντρέξει σημαντικός λόγος (Ω μη γένοιτο!!!!) και πρέπει να γεννήσω με καισαρική ,θα το πάρω βαριά νομίζω......

Αύριο θα δούμε τη μπέμπαα!!! Θα σας ενημερώσω για τα νέα μας

Ναι δούλεψε το λίγο στο μυαλό σου σαν ενδεχόμενο γιατί όντως θα σε πάρει πολύ από κάτω αν χρειαστεί καισαρική. Τουλάχιστον να είσαι λίγο προετοιμασμενη ότι δε θα χαθεί κι ο κόσμος αν δεν έρθουν όλα όπως τα θες ή τα έχεις στο μυαλό σου. Κι εγώ έτσι ήμουν αλλά λίγο το αποδέχομαι ότι η ζωή είναι απρόβλεπτη, και οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Το σημαντικό είναι να πάρουμε τα μωράκια μας υγιή στην αγκαλιά μας! Αυτό να σκέφτεστε κορίτσια!

• Μου αρέσει 3

Βρε Κοριτσια εσεις κοντευεταιιιιιιιι...τι τελειο.!Σε λιγες μερες θα λεμε για γεννητούρια! Εγω τελευταία κ καταυδρωμενη. 26/2  μπαινω στο μηνα μου.

Να σας ρωτησω όμως βρε κοριτσια παλευει καμια αλλη με βηχα? Πεθαινω δε μπορω αλλο..η αντιβιωση τπτ δεν εκανε ουτε οι εισπνοες..αυριο εχω παλι γιατρό .Φοβαμαι μη σπασουν  τα νερα με τοσο βηχα.

• Μου αρέσει 2

Τι κανετε κοριτσια μου; Εγω σημερα βγηκα για κατι δουλειες κ για να παρω πραγματα για το μωρο κ ειχα ενα βαρος χαμηλα, με δυσκολια περπατουσα…Ευτυχως κ εγω παω Παρασκευη να δω παλι τον μπεμπουλινο! 
Μιας κ εψαχνα πραγματακια, ηθελα να σας ρωτησω, εσεις τι πανες πηρατε κ σαμπουαν, κρεμες για τα μωρα σας; Καθως κ μπιμπερο..πηρατε γυαλινα, πλαστικα;

• Μου αρέσει 2

πρίν από 50 λεπτά , N.Angel είπε:

Τι κανετε κοριτσια μου; Εγω σημερα βγηκα για κατι δουλειες κ για να παρω πραγματα για το μωρο κ ειχα ενα βαρος χαμηλα, με δυσκολια περπατουσα…Ευτυχως κ εγω παω Παρασκευη να δω παλι τον μπεμπουλινο! 
Μιας κ εψαχνα πραγματακια, ηθελα να σας ρωτησω, εσεις τι πανες πηρατε κ σαμπουαν, κρεμες για τα μωρα σας; Καθως κ μπιμπερο..πηρατε γυαλινα, πλαστικα;

Καλησπέραααα... Αυτό το βάρος το νιώθω μονίμως ειδικά όμως όταν περπατάω νομίζω ότι θα βγει το μωρό. Είναι λογικό προφανώς λόγω του βάρους.

Εγώ πήρα μόνο μια συσκευασία πάνες νούμερο 1 της Pampers γιατί δε ξέρω αν θα είναι τα ιδανικά αυτά για τη μπέμπα ή όχι. Μπορεί να την ενοχλήσουν. Δε ξέρω έχω ακούσει διάφορα από μαμάδες οπότε δεν σπαταλάω χρήματα σε πάνες. Θα το κάνω τελευταία στιγμή βλέποντας και κάνοντας. 

Για περιποίηση πήρα της septona και korres. Υπάρχουν πολλές επιλογές για σαμπουάν και ενυδατικη κρέμα.Εγώ ότι πήρα αναγράφεται ότι είναι κατάλληλα για χρήση σε βρέφη από τη πρώτη ημέρα της ζωής τους.

Πήρα επίσης μπιμπερο γυάλινο κατάλληλο για κολικούς. Ελπίζω να μη το χρησιμοποιήσω προσωπικά γτ θέλω να θηλάσω αμέσως αν πάνε όλα καλά.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, N.Angel είπε:

αυτό με το βαρος το εχω κι εγω νιωθω οτι θα βγει το μωρο οταν περπαταω!

εγώ έχω πάρει της avent μπιμπερό που είναι για κολικούς αλλά είναι πλαστικά κ τώρα λέω να πάρω κ γυάλινα 

..πάνε πήρα pampers νούμερο 1 κ βλέπω στην πορεία.. κρέμες αφρόλουτρα κλπ πηρά της weleda με calendula μου είπανε ότι είναι πολύ καλές.. πήρα και μερικά μωρομαντηλα τις pampers με βάση το νερό...

κορίτσια έχετε πάρει όλες καρότσι?? εγώ δεν το πήρα ακόμα κ τώρα πανικοβληθηκα μήπως δεν προλάβω,ούτε το λίκνο ήρθε ακομα...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Jiji είπε:

αυτό με το βαρος το εχω κι εγω νιωθω οτι θα βγει το μωρο οταν περπαταω!

εγώ έχω πάρει της avent μπιμπερό που είναι για κολικούς αλλά είναι πλαστικά κ τώρα λέω να πάρω κ γυάλινα 

..πάνε πήρα pampers νούμερο 1 κ βλέπω στην πορεία.. κρέμες αφρόλουτρα κλπ πηρά της weleda με calendula μου είπανε ότι είναι πολύ καλές.. πήρα και μερικά μωρομαντηλα τις pampers με βάση το νερό...

κορίτσια έχετε πάρει όλες καρότσι?? εγώ δεν το πήρα ακόμα κ τώρα πανικοβληθηκα μήπως δεν προλάβω,ούτε το λίκνο ήρθε ακομα...

Αν θες τη γνώμη μου πρέπει να βιαστείς αν θες να πάρεις καρότσι 3 σε 1 που περιλαμβάνει το αυγό(κάθισμα αυτοκινήτου για βρέφη) που λέμε γιατί είναι απαραίτητο για την έξοδο από το μαιευτήριο. Δεν αφήνουν με Πορτ μπεμπέ. Χρειάζεται αυγό που δένεται με ζώνη στο αυτοκίνητο.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, N.Angel είπε:

Κι εγώ νιώθω αυτό το βάρος.. Όχι πάντα αλλά το νιώθω. Από πάνες εγώ θα πάρω ένα πακέτο babylino μιας και είναι μισή τιμή από τα pampers και γιατί να τα σνομπάρω! Είναι και ελληνικό προϊόν. Σαμπουάν πήρα της pharmasept και κρέμα για αλλαγή πάνας της weleda. Μπιμπερό της avent γυάλινο κατα των κολικων αν κι εύχομαι να μην το χρησιμοποιήσω! 

Κορίτσια ζώνη λοχειας θα πάρετε?? Έχετε ρωτήσει τις μαιες σας??

• Μου αρέσει 2

πρίν από 18 λεπτά , Amalia! είπε:

Κι εγώ νιώθω αυτό το βάρος.. Όχι πάντα αλλά το νιώθω. Από πάνες εγώ θα πάρω ένα πακέτο babylino μιας και είναι μισή τιμή από τα pampers και γιατί να τα σνομπάρω! Είναι και ελληνικό προϊόν. Σαμπουάν πήρα της pharmasept και κρέμα για αλλαγή πάνας της weleda. Μπιμπερό της avent γυάλινο κατα των κολικων αν κι εύχομαι να μην το χρησιμοποιήσω! 

Κορίτσια ζώνη λοχειας θα πάρετε?? Έχετε ρωτήσει τις μαιες σας??

αυτό με τη ζώνη το έχω κι εγώ απορία...θα ρωτήσω την Πέμπτη τη γιατρο..η μαμά μου λέει να πάρω θα με βοηθήσει μετά τη γεννα λέει...

πρίν από 9 λεπτά , Jiji είπε:

αυτό με τη ζώνη το έχω κι εγώ απορία...θα ρωτήσω την Πέμπτη τη γιατρο..η μαμά μου λέει να πάρω θα με βοηθήσει μετά τη γεννα λέει...

Ναι ρώτα και πες μας! Θα ρωτήσω κι εγώ την Παρασκευή την μαία!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...