Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Marilou7 είπε:

Ραγάδες ούτε εγώ έχω βγάλει ακόμα...αν και ήμουν σίγουρη πως θα έβγαζα γιατί έχω γενικά αρκετές! Βάζω από πολύ νωρίς την κρέμα της Frezyderm καθημερινά μετά το ντουζ. Η κολλητή μου έβγαλε την τελευταία βδομάδα βέβαια...οπότε κρατάω μικρό καλάθι! Κι εγώ τον μπέμπη τον νιώθω συνέχεια να τεντώνεται δεξιά και η κοιλιά μου κάνει ένα βουναλάκι, αλλά διαρκεί λίγο και δεν με πονάει... Όσο για σεξ...εμείς κάνουμε λίγο...όχι πολύ συχνά και όχι κάτι τρομερό, απαλά και με αγάπη χαχαχα ίσα ίσα να μην το ξεχάσουμε! 🤭🤭🤭

Πολύ καλά κάνετε!!!! Εμένα έχει αραχνιάσει...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 17 λεπτά , Marilou7 είπε:

Ραγάδες ούτε εγώ έχω βγάλει ακόμα...αν και ήμουν σίγουρη πως θα έβγαζα γιατί έχω γενικά αρκετές! Βάζω από πολύ νωρίς την κρέμα της Frezyderm καθημερινά μετά το ντουζ. Η κολλητή μου έβγαλε την τελευταία βδομάδα βέβαια...οπότε κρατάω μικρό καλάθι! Κι εγώ τον μπέμπη τον νιώθω συνέχεια να τεντώνεται δεξιά και η κοιλιά μου κάνει ένα βουναλάκι, αλλά διαρκεί λίγο και δεν με πονάει... Όσο για σεξ...εμείς κάνουμε λίγο...όχι πολύ συχνά και όχι κάτι τρομερό, απαλά και με αγάπη χαχαχα ίσα ίσα να μην το ξεχάσουμε! 🤭🤭🤭

Τυχερή που δε σε πονάει! Μα τι να πω, εμένα τεντωνεται η κυρία σε δύο σημεία ταυτόχρονα και πονάω υπερβολικά!! Όσο για το σεξ κορίτσια, εμάς απαγορεύεται.. το έχουμε ξεχάσει.. 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια! 

Κ εμένα η μπέμπα με πονάει κάποιες φορές με τις κλωτσιές της. Είναι με το κεφαλάκι κάτω και τα πόδια στο δεξί πλάι της κοιλιάς μου.

Για τις ραγαδες κ εγώ αυτή της frezyderm χρησιμοποιώ. Δε φαίνεται κάτι ακόμα όμως στην προηγούμενη εγκυμοσύνη εμφανίστηκαν με το που γέννησα. Με γυμναστική όμως μετά ίσα που φαίνονταν.

Εμείς το σεξ το έχουμε ξεχάσει..μας το έχει απαγορεύσει ο γιατρός, αλλά από τη μεριά μου δεν υπάρχει όρεξη. Ο σύζυγος ούτε το αναφέρει ο κακομοίρης..Από Μάρτη πάλι..

Επίσης για πολλοστή φορά είμαι άρρωστη και εγώ και τα παιδιά. Έχουν πυρετό και βήχα αλλά είναι μες στην καλή χαρά.  Εγω έχω συνάχι κ βήχα, ευτυχώς όχι πυρετό αλλά είναι η 5η μέρα που είμαι έτσι κ νιώθω κουρασμένη κ απελπισμένη. Δεν έχω γεύση κ όσφρηση αλλά το τεστ covid αρνητικό. Θα ξανακάνω βέβαια. Εν τω μεταξύ με έχει πιάσει μια λύσσα για γλυκά και δεν μπορώ να φάω λόγω διαβήτη. 

Την Παρασκευή έχω γιατρό, να δούμε τι γίνεται με το βάρος της. Νιώθω πως το έχω ταλαιπωρήσει πολύ το μωράκι μου με τις ιώσεις..

Σόρρυ για το σεντόνι, ήθελα να πω τον πόνο μου κάπου..

• Μου αρέσει 4

πρίν από 6 λεπτά , Arden είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Κ εμένα η μπέμπα με πονάει κάποιες φορές με τις κλωτσιές της. Είναι με το κεφαλάκι κάτω και τα πόδια στο δεξί πλάι της κοιλιάς μου.

Για τις ραγαδες κ εγώ αυτή της frezyderm χρησιμοποιώ. Δε φαίνεται κάτι ακόμα όμως στην προηγούμενη εγκυμοσύνη εμφανίστηκαν με το που γέννησα. Με γυμναστική όμως μετά ίσα που φαίνονταν.

Εμείς το σεξ το έχουμε ξεχάσει..μας το έχει απαγορεύσει ο γιατρός, αλλά από τη μεριά μου δεν υπάρχει όρεξη. Ο σύζυγος ούτε το αναφέρει ο κακομοίρης..Από Μάρτη πάλι..

Επίσης για πολλοστή φορά είμαι άρρωστη και εγώ και τα παιδιά. Έχουν πυρετό και βήχα αλλά είναι μες στην καλή χαρά.  Εγω έχω συνάχι κ βήχα, ευτυχώς όχι πυρετό αλλά είναι η 5η μέρα που είμαι έτσι κ νιώθω κουρασμένη κ απελπισμένη. Δεν έχω γεύση κ όσφρηση αλλά το τεστ covid αρνητικό. Θα ξανακάνω βέβαια. Εν τω μεταξύ με έχει πιάσει μια λύσσα για γλυκά και δεν μπορώ να φάω λόγω διαβήτη. 

Την Παρασκευή έχω γιατρό, να δούμε τι γίνεται με το βάρος της. Νιώθω πως το έχω ταλαιπωρήσει πολύ το μωράκι μου με τις ιώσεις..

Σόρρυ για το σεντόνι, ήθελα να πω τον πόνο μου κάπου..

Ωχ περαστικά σας!!! Πήγαινε σε ένα ζαχαροπλάστειο και πάρε κάτι για διαβητικούς για να σου φύγει λίγο από το μυαλό το γλυκό! Κι ο δικός μου αντρας ούτε που το αναφέρει, άλλωστε τι να πει αφού δεν επιτρέπεται. Αλλά και να επιτρεπόταν, ούτε εγώ έχω όρεξη. Καμία. 

Μη ζητάς συγγνώμη, τις τελευταίες μέρες όλες τον πόνο μας λέμε εδώ! Πρώτη και καλύτερη εγώ χαχαχχα 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 5 λεπτά , Amalia! είπε:

Ωχ περαστικά σας!!! Πήγαινε σε ένα ζαχαροπλάστειο και πάρε κάτι για διαβητικούς για να σου φύγει λίγο από το μυαλό το γλυκό! Κι ο δικός μου αντρας ούτε που το αναφέρει, άλλωστε τι να πει αφού δεν επιτρέπεται. Αλλά και να επιτρεπόταν, ούτε εγώ έχω όρεξη. Καμία. 

Μη ζητάς συγγνώμη, τις τελευταίες μέρες όλες τον πόνο μας λέμε εδώ! Πρώτη και καλύτερη εγώ χαχαχχα 

Ευχαριστούμε! Έχουν μείνει κ οι πειρασμοί από τις γιορτές ( κουραμπιέδες και μελομακάρονα) κ με βασανίζουν ΧΑ ΧΑ. Τρώω δύο μπουκιες μελομακάρονο αλλά νιώθω λες και κάνω ληστεία κ δεν το ευχαριστιεμαι. Κ τώρα τα παιδιά μου ζητάνε μαφιν, θα τα φτιάξω για να τους κάνω το χατίρι...😭

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

βλέπω οι περισσότερες το έχουμε ξεχάσει το σεξ οπότε παρηγοριεμαι αχχχα βέβαια η γιατρός μου είπε ότι είναι καλό για τον τοκετό βοηθάει αλλά δεν έχω όρεξη νοιώθω πολύ αβολα κ δεν μπορώ να κουνηθω πόσο μάλλον να κάνω σεξ!!!

@Ardenπόσο σε καταλαβαίνω...έχει 2 μέρες που έχω λυσσάξει για γλυκό κ προσπαθώ κι εγώ  να κρατηθώ μην εκτοξευσω πάλι το ζάχαρο...αν κ τώρα με την ινσουλίνη είμαι λίγο πιο χαλαρή η αλήθεια είναι.. τρώω κ κάτι μικρό κ ξεγελιεμαι.. 

σήμερα είχα το ραντεβού για να μιλισω με τη μαία για το πως θέλω να γεννησω..το μόνο που ζήτησα είναι επισκληρηδιο οπωσδήποτε γιατί φοβάμαι πολύ! μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσια μου κοντεύουμε!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 9 λεπτά , Jiji είπε:

βλέπω οι περισσότερες το έχουμε ξεχάσει το σεξ οπότε παρηγοριεμαι αχχχα βέβαια η γιατρός μου είπε ότι είναι καλό για τον τοκετό βοηθάει αλλά δεν έχω όρεξη νοιώθω πολύ αβολα κ δεν μπορώ να κουνηθω πόσο μάλλον να κάνω σεξ!!!

@Ardenπόσο σε καταλαβαίνω...έχει 2 μέρες που έχω λυσσάξει για γλυκό κ προσπαθώ κι εγώ  να κρατηθώ μην εκτοξευσω πάλι το ζάχαρο...αν κ τώρα με την ινσουλίνη είμαι λίγο πιο χαλαρή η αλήθεια είναι.. τρώω κ κάτι μικρό κ ξεγελιεμαι.. 

σήμερα είχα το ραντεβού για να μιλισω με τη μαία για το πως θέλω να γεννησω..το μόνο που ζήτησα είναι επισκληρηδιο οπωσδήποτε γιατί φοβάμαι πολύ! μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσια μου κοντεύουμε!

Όλα καλά θα πάνε!!!!!

• Μου αρέσει 1

Γεια σας!!! Είχαμε γιατρό σήμερα...όλα καλά, δεν γεννάω σύντομα (που το είχα άγχος) είναι ψηλά ακόμα και ο τράχηλος κλειστός...έτσι μου είπε...ο μπέμπης στα ίδια κιλά πάνω κάτω...μόνο 80γρ ανέβηκε είναι 3.120. Λίγο δεν είναι όμως 80γρ. σε μια βδομάδα;;;;; Σκέφτομαι μήπως φταίω και δεν έτρωγα σωστά! 😳

• Μου αρέσει 3

πρίν από 7 λεπτά , Marilou7 είπε:

Γεια σας!!! Είχαμε γιατρό σήμερα...όλα καλά, δεν γεννάω σύντομα (που το είχα άγχος) είναι ψηλά ακόμα και ο τράχηλος κλειστός...έτσι μου είπε...ο μπέμπης στα ίδια κιλά πάνω κάτω...μόνο 80γρ ανέβηκε είναι 3.120. Λίγο δεν είναι όμως 80γρ. σε μια βδομάδα;;;;; Σκέφτομαι μήπως φταίω και δεν έτρωγα σωστά! 😳

Καλημέρα!!! Τον υπέρηχο τον έκανες στον ίδιο γιατρό με το ίδιο μηχάνημα?? Συνήθως έχουν αποκλίσεις τα μηχανήματα.. πάντως δεν φταίει επειδή δεν έτρωγες καλά για μια εβδομάδα.. Σε καμία περίπτωση εκτός κι αν πεις οτι έπινες μόνο νερό!!! Θα το δεις την επόμενη φορά πως θα παει! 

Κι εμείς είδαμε το μπεμπουλακι μας σήμερα!! Όλα πάνε καλά.. τον τράχηλο δεν καταφέραμε να τον δούμε από την κοιλιά γιατί υπήρχαν κάποιες δυσκολίες.. την επόμενη φορά. Τον είχαμε δει την Πέμπτη βέβαια όταν έκανα τον κτγ και ήταν στα ίδια.. 

• Μου αρέσει 2

Επαφές?  Τι είναι αυτό? Αχαχαχ μα και να ήθελα, ο σύζυγος ούτε καν.. 

Μου λέει είναι σαν να ενοχλώ το μωρό αχαχ ευτυχώς σε όλες τις εγκυμοσύνες δε μου ζήτησε το παραμικρό.. 

Ενώ φίλες μου έχουν κανονικά επαφές κ τους 9 μήνες.. 

Σε εμένα συγκεκριμένα είναι με το κεφάλι κάτω από 28 βδομάδες... 

Αισθάνομαι έντονες κλωτσιές στη δεξιά πλευρά της κοιλιας και στο στομάχι... 

Έχω κ πόνους περιόδου καμία φορά αλλά δεν ανησυχώ γιαυτό... 

Εν τω μεταξύ αυτά τα κιλά πως μπαίνουν ρε κορίτσια, δείτε τι τρώω

Πρωί τοστ κ 1 αβγό ή γάλα με δημητριακά 

Μεσημέρι φαγητό χωρίς ψωμί 

Βράδυ πάντα 1 σαλάτα εποχής+ φέτα χωρίς ψωμί 

Παρόλο αυτά κάθε 10 μέρες βάζω ένα κιλό τα νεύρα μου τσατάλια.. Είμαι +11 

Πφφφ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Marilou7 είπε:

Σούπερ κορίτσι μου!!!! Τι λες ο μπέμπης είναι πολύ καλός. Πόσων εβδομάδων είσαι τώρα και πότε έχεις Πητ;;

πρίν από 11 λεπτά , Penny__ είπε:

Μου λέει είναι σαν να ενοχλώ το μωρό αχαχ ευτυχώς σε όλες τις εγκυμοσύνες δε μου ζήτησε το παραμικρό.. 

Πφφφ

Μια χαρά είναι τα κιλά που έχεις πάρει ως τώρα. Εγώ τρώω αρκετά. Δε χορταίνω εύκολα και συνεχώς πεινάω τον τελευταίο καιρό. Είμαι συν 12 νομίζω..... Ξεκίνησα στον 6ο -7ο να παίρνω πιο εύκολα βάρος και ακόμη κάνω εμετούς οπότε εάν δεν είχα και εμετούς θα είχα λιγότερη πρόσληψη βάρους λογικά....

πρίν από 54 λεπτά , Marilou7 είπε:

μια χαρά είναι ο μπεμπης σου! μην ανησυχείς! σε ποια εβδομαδα είσαι τώρα θύμισε μου;

πρίν από 19 λεπτά , Penny__ είπε:

Πφφφ

κορίτσια μην αγχωνεσται! εγώ έχω πάρει σχεδόν 15 κιλά! Κ είμαι κ με διαβητη που προσέχω! έχω κάνει φουλ Ραγάδες κ ας έβαζα ένα σωρό κρέμες από την αρχή...πιστεύω κάθε σώμα είναι διαφορετικό κ αντιδρά αλλιώς σ αυτή τη φάση της εγκυμοσύνης.. μστην αρχή είχα στεναχωρεθει πολύ κ με τα κιλά κ με τις Ραγάδες αλλά μετά σκέφτηκα ότι είναι πολύ μικρό το τίμημα μπροστά σε αυτό το θαύμα.. στο κάτω κάτω ολόκληρο άνθρωπο θα φέρουμε στον κόσμο!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 46 λεπτά , Penny__ είπε:

Πφφφ

Περίεργο πάντως με τόσο λίγο που τρως βρε κορίτσι μου έπρεπε να χάνεις κιόλας! Έχεις διαβήτη και τρως τόσο αυστηρά? Μήπως πίνεις πολλούς χυμούς και παίρνεις από εκεί θερμίδες? Διαφορετικά νομίζω πως είναι κατακράτησεις τα κιλά που παίρνεις!

Είμαι 36+1 και έχω ΠΗΤ 9/2!!! Ναι, η αλήθεια είναι ότι σήμερα είχαμε το ραντεβού στο ΙΑΣΩ ενώ τις άλλες φορές στο γραφείο του γιατρού στο κέντρο της πόλης...ίσως να είχαν απόκλιση τα μηχανήματα! Εγώ 14 κιλά έχω βάλει συνολικά...αλλά τρώω και γλυκά και junk και μεγάλες μερίδες το μεσημέρι! Το βράδυ μόνο προσέχω τι θα φάω γιατί με πιάνουν καούρες οπότε συνήθως γάλα με δημητριακά, τοστάκι ή γιαούρτι! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 37 λεπτά , Marilou7 είπε:

Είμαι 36+1 και έχω ΠΗΤ 9/2!!! Ναι, η αλήθεια είναι ότι σήμερα είχαμε το ραντεβού στο ΙΑΣΩ ενώ τις άλλες φορές στο γραφείο του γιατρού στο κέντρο της πόλης...ίσως να είχαν απόκλιση τα μηχανήματα! Εγώ 14 κιλά έχω βάλει συνολικά...αλλά τρώω και γλυκά και junk και μεγάλες μερίδες το μεσημέρι! Το βράδυ μόνο προσέχω τι θα φάω γιατί με πιάνουν καούρες οπότε συνήθως γάλα με δημητριακά, τοστάκι ή γιαούρτι! 

Ε γι αυτό η διαφορά!! Πάντως και πάλι μεγάλο είναι το μωρακι σου μην αγχώνεσαι! Με φτ θα πας ή καισαρική? Ρωτάω που λένε ότι τα μεγάλα μωρά βγαίνουν πιο δύσκολα! Αν και δεν ισχύει τόσο αυτό μας έχουν πει στα σεμινάρια! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...