Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Χαχαχα κορίτσια.... ρυμουλκό χρειαζόμαστε...έχει πολλές άβολες καταστάσεις η εγκυμοσύνη πάντως. Το χειρότερο είναι το κατούρημα,τα υγρά και το ότι έχω να δω το πιπι μου τρεις μήνες....... Νομίζω ότι θα πάθω σοκ όταν το δω χαχαχα

Εγώ καμία φορά πάω να ρούφηξω την κοιλιά μου νομίζοντας ότι θα το δω.. χαχχαχα Αύριο πρέπει να ξυρισω και τα πόδια μου γιατί είμαι σαν αρκουδίτσα κι έχω γιατρό. Να δω πως θα τα καταφέρω έτσι που πονάω!!!

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, SpiridoulaK είπε:

Χαχαχα κορίτσια.... ρυμουλκό χρειαζόμαστε...έχει πολλές άβολες καταστάσεις η εγκυμοσύνη πάντως. Το χειρότερο είναι το κατούρημα,τα υγρά και το ότι έχω να δω το πιπι μου τρεις μήνες....... Νομίζω ότι θα πάθω σοκ όταν το δω χαχαχα

Εγώ ξυριζομαι με τυφλό σύστημα! Έχω γίνει εξπερ!😂😂

• Χαχα 4

Αυτο με το ξυρισμα τρελο προβλημα οσες δεν εχουμε κανει λέιζερ..κ εγω στα τυφλά πλέον! 

Σημερα ειχα κατι πονους στη κοιλια αφόρητους...ευτυχως σταμάτησαν τωρα.Καθε μερα κ κατι καινούριο συμβαινεισ το σωμα 

• Μου αρέσει 2

Καλά εννοείται ξυριζομαστε στα τύφλα χαχχαχα 

με έπιασε σήμερα ένας πονος χαμηλα στο πιπι πολύ απότομος κορίτσια φοβήθηκα λέω πάει θα σπάσουν τα νερά...κράτησε λίγο ευτυχώς αλλά πανικοβληθηκα τόσο που κατάλαβα ότι όντως δεν είμαι έτοιμη να γεννησω δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω ειλικρινά φοβάμαι πολύ!

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, Jiji είπε:

με έπιασε σήμερα ένας πονος χαμηλα στο πιπι πολύ απότομος κορίτσια φοβήθηκα λέω πάει θα σπάσουν τα νερά...κράτησε λίγο ευτυχώς αλλά πανικοβληθηκα τόσο που κατάλαβα ότι όντως δεν είμαι έτοιμη να γεννησω δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω ειλικρινά φοβάμαι πολύ!

Είναι και το ότι ακόμα δεν έχουμε μπει στον μήνα μας και φοβόμαστε μήπως γεννησουμε λίγο νωρίτερα πιστεύω!!! Τον ίδιο φόβο έχω μερες τώρα που νιώθω κι εγώ πόνους!!! Μακάρι να μπούμε στον μήνα μας και μετά θα περιμένουμε με λιγότερο άγχος το μωράκι! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.... Από ραγάδες πως πάτε? Εχουν εμφανιστεί? 

Εγώ 34 βδομάδες ακριβώς κ δεν έχω δει προς το παρόν καμία.. Βάζω όποτε το θυμάμαι λαδάκι βρεφικό στη κοιλιά να είναι ενυδατωμενη..  Εσείς τι βάζετε? 

Δεν θέλω να δώσω λεφτά γιατί είνσι πανάκριβες κρέμες κ πολλές φορές δε δίνουν κ αποτελέσματα..

Κατά τα άλλα ετοιμάζω τα ρούχα του μωρού, έχω ξεθάψει όλη την αποθήκη να βρω μωρουδιακά..

Ευτυχώς στις κόρες μου αγόραζα και γαλάζιο πορτοκαλί πράσινο χρώμα ρουχαλάκια κ τώρα δε χρειάζεται να πάρω καινούργια. 

Κορίτσια πολλά τα έξοδα έχω κ την μεγάλη μου κόρη τον Απρίλιο δίνει εξετάσεις για πρότυπο γυμνάσιο και δίνουμε μια περιουσία στα φροντιστήρια.. 

Πολλα παιδιά πολλές υποχρεώσεις Χαχα

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σε όλες!!Απο πονάκια ακόμα δεν έχω κάτι πολύ σπάνια μ έχουν πιάσει έτσι σαν κραμπουλες που φεύγουν μετά από λίγο κ λίγο η μέση που με τσιμπάει ώρες ώρες.Από αποτρίχωση θελω να κάνω κερί άραγε μπορω πόδια κ μασχάλες?ειναι σε καλό επίπεδο τώρα γιατί μια ζωη έκανα κερί κ αργούν απίστευτα να βγουν κ τώρα ήρθε η ώρα τους.

Απο ραγάδες τιποτα βαζω κάθε φορά μετά το μπάνιο μια της frezyderm που μ είχαν κάνει δωρο

• Μου αρέσει 1

Χαχαχαχα διαβάζω αυτά για το ξύρισμα και λογικό να έχουμε όλες το ίδιο θέμα. Λίγο έμεινε! Κορίτσια επαφές έχετε; Εμείς τίποτα. Δεν έχω καμία σεξουαλική επιθυμία πια. Με ξενερώνει η κοιλιά και είναι η όλη διαδικασία πολύ άβολη. Ευτυχώς το σέβεται ο άντρας μου. 

Σήμερα το πρωί είχα ξανά λίγα πονακια τύπου περιόδου αλλά αυτή τη στιγμή που σας γράφω δεν τα έχω ....έτσι θα είμαστε από εδώ και πέρα. 34+4 σήμερα και μεθαύριο έχω γιατρό επιτέλους. Θα του πω να μετρήσει τράχηλο να δούμε που είμαστε....

Κρέμα για πρόληψη ραγαδων εγώ βάζω από τον τρίτο μήνα της Frezyderm και επίσης θα χρησιμοποιήσω της ίδιας εταιρείας μετά τον τοκετό για ανάπλαση της κοιλιάς όπως λέει. Θα δούμε τι αποτελέσματα θα έχει, πάντως δεν έχω δει ραγαδα μέχρι στιγμής...

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια! Κι εγώ από ραγαδες ακόμα δεν έχω δει κάτι, βέβαια βάζω και κρέμες και λαδακια.

Να σας ρωτήσω κάτι άλλο, τα μωρά σας τα καταλαβαίνετε σε συγκεκριμένα σημεία?? Εμένα ενώ με κλωτσάει πολύ σε διάφορα σημεία, έχω ένα σημειο συγκεκριμένο το οποίο με πονάει όταν το μωρό κάνει καρούμπαλα στην κοιλιά μου, στο κόκκαλο της λεκάνης αριστερά! Δηλαδή μπορεί να πετάει κωλο στα δεξιά της κοιλιας μου και κάπως τεντωνεται και με πονάει κι αριστερά!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Amalia! είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Κι εγώ από ραγαδες ακόμα δεν έχω δει κάτι, βέβαια βάζω και κρέμες και λαδακια.

Να σας ρωτήσω κάτι άλλο, τα μωρά σας τα καταλαβαίνετε σε συγκεκριμένα σημεία?? Εμένα ενώ με κλωτσάει πολύ σε διάφορα σημεία, έχω ένα σημειο συγκεκριμένο το οποίο με πονάει όταν το μωρό κάνει καρούμπαλα στην κοιλιά μου, στο κόκκαλο της λεκάνης αριστερά! Δηλαδή μπορεί να πετάει κωλο στα δεξιά της κοιλιας μου και κάπως τεντωνεται και με πονάει κι αριστερά!!!

Καλησπέρα Αμαλία μου. 

Χμμ,εγώ τη μπέμπα τη νιώθω παντού αλλά πιο έντονα με κλωτσάει στα δεξιά πλευρά. Είναι που έχουν βολευτει προφανώς.... Μέρα με τη μέρα γίνονται όλο και πιο δυνατές οι κινήσεις τους πάντως 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Jiji είπε:

Εγω παντως στη πρωτη γεννα μου που εσπασαν τα νερα πρωι πρωι με το που ξύπνησα δενε ιχα πονους...μετα ξεκίνησαν..Οταν εσπασαν τα νερα ακουσα μονο ενα κρακ μεσα στη κοιλιτσα μου κ απο αυτο ξύπνησα ..πως κανει το καρπουζι οταν ανοιγει??Αυτο ηταν χωρις πονο κ αμεσως ανοιξε μια βρυση χωρις σταματημο..χαχαχαχ ..μετα απο δυο ωρες ξεκίνησαν οι πονοι.

Η αλήθεια ειναι κε γω ραγαδες δεν εχω δει ακόμα..ευτυχως.Μια στο τοσο τη γνωστη κρεμα της frezyderm.

κ οσο για επαφές @SpiridoulaK μου δενε ιχα καθολου απ την αρχή ...απαγορευμενο ..Βεβαια ορεξη ειχα.Κ τωρα εχω ανα διαστήματα αλλα ακομα δενε χω παρει το οκ απ τον γιατρο.Βεβαια τωρα ετσι με την κοιλιά κ τους πονους σε ισχύα κ μεση μετα θα ειμαι για καροτσάκι! χαχαχα

• Μου αρέσει 2

Ραγάδες ούτε εγώ έχω βγάλει ακόμα...αν και ήμουν σίγουρη πως θα έβγαζα γιατί έχω γενικά αρκετές! Βάζω από πολύ νωρίς την κρέμα της Frezyderm καθημερινά μετά το ντουζ. Η κολλητή μου έβγαλε την τελευταία βδομάδα βέβαια...οπότε κρατάω μικρό καλάθι! Κι εγώ τον μπέμπη τον νιώθω συνέχεια να τεντώνεται δεξιά και η κοιλιά μου κάνει ένα βουναλάκι, αλλά διαρκεί λίγο και δεν με πονάει... Όσο για σεξ...εμείς κάνουμε λίγο...όχι πολύ συχνά και όχι κάτι τρομερό, απαλά και με αγάπη χαχαχα ίσα ίσα να μην το ξεχάσουμε! 🤭🤭🤭

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 32 λεπτά , Effita είπε:

Εγω παντως στη πρωτη γεννα μου που εσπασαν τα νερα πρωι πρωι με το που ξύπνησα δενε ιχα πονους...μετα ξεκίνησαν..Οταν εσπασαν τα νερα ακουσα μονο ενα κρακ μεσα στη κοιλιτσα μου κ απο αυτο ξύπνησα ..πως κανει το καρπουζι οταν ανοιγει??Αυτο ηταν χωρις πονο κ αμεσως ανοιξε μια βρυση χωρις σταματημο..χαχαχαχ ..μετα απο δυο ωρες ξεκίνησαν οι πονοι.

Η αλήθεια ειναι κε γω ραγαδες δεν εχω δει ακόμα..ευτυχως.Μια στο τοσο τη γνωστη κρεμα της frezyderm.

κ οσο για επαφές @SpiridoulaK μου δενε ιχα καθολου απ την αρχή ...απαγορευμενο ..Βεβαια ορεξη ειχα.Κ τωρα εχω ανα διαστήματα αλλα ακομα δενε χω παρει το οκ απ τον γιατρο.Βεβαια τωρα ετσι με την κοιλιά κ τους πονους σε ισχύα κ μεση μετα θα ειμαι για καροτσάκι! χαχαχα

Χαχαχα για καροτσάκι λέει...... Και να μην απαγορεύεται η επαφή δεν έχουμε όρεξη βρε κορίτσια...λογικό είναι. Πολλές σωματικές και ψυχολογικές διάφορες 

πρίν από 11 λεπτά , Marilou7 είπε:

Ραγάδες ούτε εγώ έχω βγάλει ακόμα...αν και ήμουν σίγουρη πως θα έβγαζα γιατί έχω γενικά αρκετές! Βάζω από πολύ νωρίς την κρέμα της Frezyderm καθημερινά μετά το ντουζ. Η κολλητή μου έβγαλε την τελευταία βδομάδα βέβαια...οπότε κρατάω μικρό καλάθι! Κι εγώ τον μπέμπη τον νιώθω συνέχεια να τεντώνεται δεξιά και η κοιλιά μου κάνει ένα βουναλάκι, αλλά διαρκεί λίγο και δεν με πονάει... Όσο για σεξ...εμείς κάνουμε λίγο...όχι πολύ συχνά και όχι κάτι τρομερό, απαλά και με αγάπη χαχαχα ίσα ίσα να μην το ξεχάσουμε! 🤭🤭🤭

χαχαχαχα...εμεις το εχουμε ξεχασει το άθλημα.

Οντως τελευταια βδομάδα εβγαλε ραγαδες;. κ.λεω τις γλυτωσα κ αυτη τη φορα..γιατι στην πρωτη δεν ειχα βγαλει.βεβαια τοτε εβαζα φουλ κρεμα..τωρα ολο το ξεχναω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...