Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

1 hour ago, Amalia! είπε:

Αφού δεν έχεις ενοχλήσεις είσαι καλά! Και το βάρος του μπέμπη μια χαρά είναι.. θα σου έλεγε ο γιατρός αν ήταν κάτι! Μην ανησυχείς! 

Η ουρά έμεινε αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τρώγεται με τίποτα!!! Εγώ πάντως φοβάμαι πολύ...! Δεν νιώθω έτοιμη ακόμα!

κι εγώ φοβάμαι πάρα πολύ δεν νοιώθω έτοιμη καθόλου!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου να σας πω την αλήθεια εγώ νιώθω λίγο καλύτερα από ότι ήμουν πριν τρεις βδομάδες! Συνήθισα το βάρος;τους πόνους;τι να πω... Κοιμάμαι πολλές ώρες και χωρίς ιδιαίτερους πόνους (όπως είχα στα ισχία και στους προσαγωγούς).  Νιώθω ότι η κοιλιά μου έχει κατέβει σίγουρα και αυτό με βοηθάει στις καούρες και τη δύσπνοια! Άρα και από κει είμαστε καλύτερα!! Τώρα το μόνο που έχω είναι η συχνοουρία και μετά το κατούρημα με πιάνει ένας πόνος χαμηλά χαμηλά, ένα τράβηγμα...λες και θα βγει το κεφάλι του😂

• Μου αρέσει 2

πρίν από 37 λεπτά , Marilou7 είπε:

Κορίτσια μου να σας πω την αλήθεια εγώ νιώθω λίγο καλύτερα από ότι ήμουν πριν τρεις βδομάδες! Συνήθισα το βάρος;τους πόνους;τι να πω... Κοιμάμαι πολλές ώρες και χωρίς ιδιαίτερους πόνους (όπως είχα στα ισχία και στους προσαγωγούς).  Νιώθω ότι η κοιλιά μου έχει κατέβει σίγουρα και αυτό με βοηθάει στις καούρες και τη δύσπνοια! Άρα και από κει είμαστε καλύτερα!! Τώρα το μόνο που έχω είναι η συχνοουρία και μετά το κατούρημα με πιάνει ένας πόνος χαμηλά χαμηλά, ένα τράβηγμα...λες και θα βγει το κεφάλι του😂

Τι να πω εγώ πριν 3 εβδομαδες πετούσα και ξαφνικά πήρα την κάτω βόλτα.. πολύ στεναχωριεμαι... κορίτσια δεν μπορώ να κουνηθω. Κλαίω από την αδυναμία, τον πόνο, και το παράπονο! Δεν ξέρω πως θα βγάλω έτσι τις εβδομάδες που απομένουν... φυσιολογικά είναι όλα αυτά αλλά τόσο πολύ, δεν παλεύονται! Πονάω πολύ.. και το μωρό σε κάθε μου κίνηση κλωτσάει σαν τρελό.. 

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 50 λεπτά , Amalia! είπε:

Τι να πω εγώ πριν 3 εβδομαδες πετούσα και ξαφνικά πήρα την κάτω βόλτα.. πολύ στεναχωριεμαι... κορίτσια δεν μπορώ να κουνηθω. Κλαίω από την αδυναμία, τον πόνο, και το παράπονο! Δεν ξέρω πως θα βγάλω έτσι τις εβδομάδες που απομένουν... φυσιολογικά είναι όλα αυτά αλλά τόσο πολύ, δεν παλεύονται! Πονάω πολύ.. και το μωρό σε κάθε μου κίνηση κλωτσάει σαν τρελό.. 

Κάνε υπομονή Αμαλία μου!!! Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική!!! Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι γιατί μερικές φορές υποσυνείδητα σωματοποιούμε το άγχος μας! Για καλύτερο ύπνο να κοιμάσαι μόνη σου! Εγώ απ' όταν κοιμόμαστε χώρια ξυπνάω μόνο μια φορά για τουαλέτα και ξανακοιμάμαι αμέσως! Αν στο επιτρέπει ο γιατρός σου να βγαίνεις για περπάτημα. Εμένα νομίζω αυτό μου έδωσε ώθηση!Μπορεί να πάω σαν τη χελώνα...και εδώ κοντά στο σπίτι..αλλά την επόμενη μέρα βλέπω καλύτερα τους προσαγωγούς μου, τα πόδια που πρήζονταν είναι κάπως καλύτερα...ακόμα και στο έντερο με βοηθάει! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 19 λεπτά , Marilou7 είπε:

Κάνε υπομονή Αμαλία μου!!! Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική!!! Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι γιατί μερικές φορές υποσυνείδητα σωματοποιούμε το άγχος μας! Για καλύτερο ύπνο να κοιμάσαι μόνη σου! Εγώ απ' όταν κοιμόμαστε χώρια ξυπνάω μόνο μια φορά για τουαλέτα και ξανακοιμάμαι αμέσως! Αν στο επιτρέπει ο γιατρός σου να βγαίνεις για περπάτημα. Εμένα νομίζω αυτό μου έδωσε ώθηση!Μπορεί να πάω σαν τη χελώνα...και εδώ κοντά στο σπίτι..αλλά την επόμενη μέρα βλέπω καλύτερα τους προσαγωγούς μου, τα πόδια που πρήζονταν είναι κάπως καλύτερα...ακόμα και στο έντερο με βοηθάει! 

Δυστυχώς δεν κάνει να περπατάω.. οπότε κι αυτό δυσκολεύει την κατάσταση! Με το έντερο έχεις πρόβλημα? Κανεις κάτι συγκεκριμένο?? Γιατί έχω κι αυτόν τον μπελα μαζι με ολα τα αλλα.. Πφφφ υπομονή κάνω αλλά απελπιζομαι κιόλας..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Δυστυχώς δεν κάνει να περπατάω.. οπότε κι αυτό δυσκολεύει την κατάσταση! Με το έντερο έχεις πρόβλημα? Κανεις κάτι συγκεκριμένο?? Γιατί έχω κι αυτόν τον μπελα μαζι με ολα τα αλλα.. Πφφφ υπομονή κάνω αλλά απελπιζομαι κιόλας..

Ίσως σε βοηθήσουν κάποιες ασκήσεις πυελικες για τον πόνο στα ισχυα...Έχω δει στο ίντερνετ .... είναι δύσκολη περίοδος τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά το ξέρω.... Σε καταλαβαίνω απόλυτα... Εγώ το μόνο που κάνω είναι υπομονή γιατί έχω πέσει πολύ κι εγώ εδώ και μια εβδομάδα όμως.... Εννοώ κουράζομαι τρομερά εύκολα και όλο νυστάζω .... Κορίτσια δε το περίμενα τόσο δύσκολο να πω την αλήθεια... 

• Μου αρέσει 1

11 hours ago, Amalia! said:

Αφού δεν έχεις ενοχλήσεις είσαι καλά! Και το βάρος του μπέμπη μια χαρά είναι.. θα σου έλεγε ο γιατρός αν ήταν κάτι! Μην ανησυχείς! 

Η ουρά έμεινε αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τρώγεται με τίποτα!!! Εγώ πάντως φοβάμαι πολύ...! Δεν νιώθω έτοιμη ακόμα!

Κ εγω τρεμω!! Αρχισα να βλεπω κ ονειρα οτι γενναω, οτι μετα δεν βρισκω το μωρο κ διαφορα περιεργα…για οσες ειναι η πρωτη μας φορα λογικο να νιωθουμε ετσι εινσι κατι αγνωστο για μας!!

• Μου αρέσει 4

9 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Ετσι κ εγω βρε Αμαλια μου.Υποφερω σε καθε σημειο του σωματος μου ειδικα στη μεση μου.Λιγες εβδομαδες εμειναν αλλα οι πόνοι μας το κανουν πολυ δυσκολο.Εχω μεγαλη αδυναμια κ εγω, βεβαια εχω 29-30 αιματοκρίτη.Στη κοιλιά μου υποφερω ,τα ισχυα μου δε με αφηνουν να κοιμηθώ.Δυσκολο το ταξιδι της μητρότητας αλλα ειμαστε πολυ δυνατές αυτο να σκεφτεσαι.

Καλημερα!

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Με το έντερο τρελό πρόβλημα! Μέχρι αιμοροΐδα έβγαλα! Ντουφαλακ πίνω καθημερινά μια κουταλιά, έχω καθιερώσει πρωί να τρώω βρώμη και γενικά αποφεύγω τα πολλά ψωμιά και ότι έχει να κάνει με λευκό αλεύρι γιατί νομίζω πως αυτό με ενοχλεί πολύ! Με αυτά που σου λέω δεν πάω καθημερινά τουαλέτα βέβαια...αλλά θα πάω μέρα παρά μέρα και για εμάς που έχουμε θέμα αυτό είναι επίτευγμα!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Κ εγω τρεμω!! Αρχισα να βλεπω κ ονειρα οτι γενναω, οτι μετα δεν βρισκω το μωρο κ διαφορα περιεργα…για οσες ειναι η πρωτη μας φορα λογικο να νιωθουμε ετσι εινσι κατι αγνωστο για μας!!

αχ όνειρα βλέπω κι εγώ συνέχεια ότι γενναω! ότι κάτι δεν πάει καλά ότι υποφέρω απ τους πόνους άστα!!!! δεν μπορώ να κοιμηθώ ξυπνάω φοβισμένη! δύσκολο ταξίδι κορίτσια αλλά να σκεφτόμαστε ότι γι αυτό είμαστε φτιαγμένες κ θα τα καταφέρουμε!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Καλήμερα κορίτσια! Ευτυχώς απόψε κοιμήθηκα και ξύπνησα καλά και πήρα μια ψυχολογική ανάταση! Καταφερα να κοιμηθώ και στο πλάι χωρίς συσπάσεις και ανακουφιστηκε λίγο η μέση μου από τους πόνους..

Είναι τόσο όμορφο το ταξίδι όταν νιώθουμε καλά, και ατελειωτο όταν πονάμε.. Εγώ αύριο έχω γιατρό να δω τι θα μου πει και πως τα πάμε! 

• Μου αρέσει 8

5 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Καλήμερα κορίτσια! Ευτυχώς απόψε κοιμήθηκα και ξύπνησα καλά και πήρα μια ψυχολογική ανάταση! Καταφερα να κοιμηθώ και στο πλάι χωρίς συσπάσεις και ανακουφιστηκε λίγο η μέση μου από τους πόνους..

Είναι τόσο όμορφο το ταξίδι όταν νιώθουμε καλά, και ατελειωτο όταν πονάμε.. Εγώ αύριο έχω γιατρό να δω τι θα μου πει και πως τα πάμε! 

Πόσο σε καταλαβαίνω!! Κοιμήθηκα κι εγώ απόψε μετά από μέρες... Άλλος άνθρωπος!! Κορίτσια είναι δύο τρεις μέρες τώρα που η μπέμπα με κλωτσαει στην κύστη και αυτόματα μου φεύγουν λίγα ούρα...Άλλο πάλι τώρα αυτό.. Γενικά,η κοιλιά και οι κινήσεις των μωρών αλλάζει μέρα με την μέρα μου φαίνεται...

• Μου αρέσει 5

1 hour ago, Marla@ είπε:

Πόσο σε καταλαβαίνω!! Κοιμήθηκα κι εγώ απόψε μετά από μέρες... Άλλος άνθρωπος!! Κορίτσια είναι δύο τρεις μέρες τώρα που η μπέμπα με κλωτσαει στην κύστη και αυτόματα μου φεύγουν λίγα ούρα...Άλλο πάλι τώρα αυτό.. Γενικά,η κοιλιά και οι κινήσεις των μωρών αλλάζει μέρα με την μέρα μου φαίνεται...

αυτό με τις κινήσεις το παρατήρησα και εγώ...κάθε μέρα και πιο έντονα κάπως τη νοιώθω λογικά επειδή μεγαλώνει κι άλλο..πόσο σας ζηλευω που κοιμηθηκατε εγώ δεν μπορώ μουδιαζω και πονάω παντού...

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Marla@ είπε:

Μου το έκανε κι εμένα αυτό πριν λίγες μέρες! Ευτυχώς τώρα σταμάτησε!!! Νομίζω δε θα κρατήσει κι εσένα πολύ.. Έχει πάρει θέση το μωρό σου? Εμένα ναι..

1 hour ago, Jiji είπε:

αυτό με τις κινήσεις το παρατήρησα και εγώ...κάθε μέρα και πιο έντονα κάπως τη νοιώθω λογικά επειδή μεγαλώνει κι άλλο..πόσο σας ζηλευω που κοιμηθηκατε εγώ δεν μπορώ μουδιαζω και πονάω παντού...

Πωπω υπομονή.. σε νιώθω.! Ελπίζω να κοιμηθείς απόψε λιγάκι να ξεκουραστεί το σώμα σου! Εγώ δυσκολεύομαι να σηκωθώ από το κρεβάτι πλέον, άμα είναι ο άντρας μου σπίτι του λέω να με σηκώνει αυτός για να μην ζορίζομαι χωρίς λόγο.. Να του λες κι εσύ να σε βοηθάει όπου δυσκολεύεσαι.. 

• Μου αρέσει 1

Χαχαχα κορίτσια.... ρυμουλκό χρειαζόμαστε...έχει πολλές άβολες καταστάσεις η εγκυμοσύνη πάντως. Το χειρότερο είναι το κατούρημα,τα υγρά και το ότι έχω να δω το πιπι μου τρεις μήνες....... Νομίζω ότι θα πάθω σοκ όταν το δω χαχαχα

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...