Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα 

Εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει αυτο που πραγματικά ποθουμε ,για τις μέλλουσες μανούλες εύχομαι με το καλό να κρατήσουν τα νινακια τους στην αγκαλιά τους !!! 

Μην το βάζετε κάτω γιορτάστε φάτε πιείτε και ανεβάστε την ψυχολογία σας !!! P.s μην το ψάχνετε πολύ το σωστό timing θα μας έρθει και σε εμάς!!!

Με το καλό το 2025 με υγεία και πολλές φουσκωμένες κοιλίτσες!!! 🥰🥰🥰

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, Jiji είπε:

δεν νομίζω να παίζει ρόλο...κάθε εγκυμοσυνη είναι διαφορετική απ όσο ξέρω! είχες γεννησει καλοκαίρι? ευτυχώς λέω είναι χειμώνας κ δεν έχουμε τη ζεστη δε θα άντεχα νομίζω!

Ειχα γεννησει 6 Σεπτεμβρίου...Πηγα να πεθάνω απο τη ζέστη..Πραγαμτικα ειναι πολυ δυσκολο καλοκαιρι με τη κοιλια τούρλα!

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Κορίτσια η μάνα μου παρατήρησε ότι η κοιλιά μου έχει χαμηλώσει. Η αλήθεια είναι ότι έχω δει μια μικρή διαφορά τώρα ίσως είναι στο μυαλό μου... Εσείς έχετε παρατήρησει κάτι τέτοιο στη κοιλιά σας;

Αυτό ήθελα να γράψω τωρα.. κι εμένα έχει χαμηλώσει αλλά μόλις παρατήρησα ότι χαμηλά πάνω από το ηβικο οστό έχει ελαφρώς ένα φούσκωμα ενω πριν ήταν άδειο.. δηλαδή το πιάνω κιόλας, το νιώθω. Μαλλον ειναι το κεφαλι του μωρού και γι αυτο ποναω τοσο. Είναι κι εσένα έτσι??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Κορίτσια η μάνα μου παρατήρησε ότι η κοιλιά μου έχει χαμηλώσει. Η αλήθεια είναι ότι έχω δει μια μικρή διαφορά τώρα ίσως είναι στο μυαλό μου... Εσείς έχετε παρατήρησει κάτι τέτοιο στη κοιλιά σας;

Η Κοιλιτσα προς το τελος πεφτει χαμηλά! Κοντεύεις!! Εγω τούρλα ειμαι ακομα,βεβαια ειμαι 32 κ3 .Απο την αλλη γενικα η κοιλίτσα μου δεν ηταν πολυ ψηλα αυτη τη φορα .

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Amalia! είπε:

Αυτό ήθελα να γράψω τωρα.. κι εμένα έχει χαμηλώσει αλλά μόλις παρατήρησα ότι χαμηλά πάνω από το ηβικο οστό έχει ελαφρώς ένα φούσκωμα ενω πριν ήταν άδειο.. δηλαδή το πιάνω κιόλας, το νιώθω. Μαλλον ειναι το κεφαλι του μωρού και γι αυτο ποναω τοσο. Είναι κι εσένα έτσι??

Εμένα δε ξέρω σε τι θέση είναι το μωρό. Νομίζω ότι είναι πλάγια στη κοιλιά μου γτ νιώθω τις κλωτσιές της στα πλευρά μου. Θα το επιβεβαίωσω με τον υπέρηχο σε τι θέση είναι το μωρό. Πραγματικά δε ξέρω 

1 hour ago, Effita είπε:

Η Κοιλιτσα προς το τελος πεφτει χαμηλά! Κοντεύεις!! Εγω τούρλα ειμαι ακομα,βεβαια ειμαι 32 κ3 .Απο την αλλη γενικα η κοιλίτσα μου δεν ηταν πολυ ψηλα αυτη τη φορα .

Οπότε είναι φυσιολογικό αν έχει πέσει από τώρα;

2 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

κι εγώ νοιώθω ότι έχει κατέβει.. η μπέμπα έχει πάρει εδώ κ βδομάδες θέση με το κεφάλι προς τα κάτω φαντάζομαι παίζει ρόλο κι αυτό...αλλά το νοιώθω κ όταν περπατάω ότι είναι πιο χαμηλά κ νοιώθω πίεση κάπως χαμηλα στην κοιλια..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Jiji είπε:

κι εγώ νοιώθω ότι έχει κατέβει.. η μπέμπα έχει πάρει εδώ κ βδομάδες θέση με το κεφάλι προς τα κάτω φαντάζομαι παίζει ρόλο κι αυτό...αλλά το νοιώθω κ όταν περπατάω ότι είναι πιο χαμηλά κ νοιώθω πίεση κάπως χαμηλα στην κοιλια..

Εμένα δεν είχε πάρει θέση από ότι θυμάμαι στον τελευταίο υπέρηχο σχεδόν δύο εβδομάδες πριν 

πρίν από 19 λεπτά , Jiji είπε:

Νιώθεις να έχει γεμίσει η κοιλιά σου χαμηλά όταν την πιάνεις?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 54 λεπτά , Amalia! είπε:

Νιώθεις να έχει γεμίσει η κοιλιά σου χαμηλά όταν την πιάνεις?

ναι νοιώθω σαν είναι εξογκωματακι να το πω δεν ξέρω κ όταν κλωτσαει η μπέμπα πονάω κι εκεί χαμηλά.. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Jiji είπε:

ναι νοιώθω σαν είναι εξογκωματακι να το πω δεν ξέρω κ όταν κλωτσαει η μπέμπα πονάω κι εκεί χαμηλά.. 

Οποπο. Θα είναι άβολο αυτό ε; Κορίτσια να γεννήσουμε να τελειώσει αυτό το μαρτύριο με το κατούρημα. Σκέτη σιχαμαρα πια....

πρίν από 40 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Οποπο. Θα είναι άβολο αυτό ε; Κορίτσια να γεννήσουμε να τελειώσει αυτό το μαρτύριο με το κατούρημα. Σκέτη σιχαμαρα πια....

Εγώ σήμερα που δυσκολεύομαι να περπατήσω έχω πιει λιγο νερό κι έχω γλυτώσει τις επισκέψεις στην τουαλετα γιατι θα με έβλεπα με παμπερσ στο τέλος χαχαχαχ για κλάματα είμαι!!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Εμένα δε ξέρω σε τι θέση είναι το μωρό. Νομίζω ότι είναι πλάγια στη κοιλιά μου γτ νιώθω τις κλωτσιές της στα πλευρά μου. Θα το επιβεβαίωσω με τον υπέρηχο σε τι θέση είναι το μωρό. Πραγματικά δε ξέρω 

Οπότε είναι φυσιολογικό αν έχει πέσει από τώρα;

Ναι δεν ειναι κακο να εχει πεσει η κοιλιτσα...Ισως Να εχει παρει κ θεσγ κ το μωρακι κ βλέπετε αυτη τη διαφορα...εμενα το μωρο δενε χει παρει θεση.Ηταν με το κεφαλακι πανω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , Effita είπε:

Ναι δεν ειναι κακο να εχει πεσει η κοιλιτσα...Ισως Να εχει παρει κ θεσγ κ το μωρακι κ βλέπετε αυτη τη διαφορα...εμενα το μωρο δενε χει παρει θεση.Ηταν με το κεφαλακι πανω

Θα το διαπιστώσω τη Τετάρτη αν έχει πάρει θέση. Που δε νομίζω να πω την αλήθεια γτ νιώθω στα πλάγια τις κλωτσιές της

1 hour ago, Amalia! είπε:

Εγώ σήμερα που δυσκολεύομαι να περπατήσω έχω πιει λιγο νερό κι έχω γλυτώσει τις επισκέψεις στην τουαλετα γιατι θα με έβλεπα με παμπερσ στο τέλος χαχαχαχ για κλάματα είμαι!!!

Χαχαχαχα τέλεια περνάμε 

Γεια σας κοριτσια μου!! Καταφερα κ διαβασα ολο το φορουμ που μου ειχε απομεινει…φτανουμε βλεπω ολες στο τελος σιγα σιγα! Το περιμενω κ εγω πως κ πως γιατι οσο περναει ο καιρος ολο κ πιο δυσκολο ειναι..εγω τρεχω με το σπιτι ακομα, σκεφτειτε την Δευτερα θα ερθουν να μας το βαψουν και η κουζινα δεν εχει μπει ακομα..ελπιζω να τα προλαβω πριν γεννησω..

Πηγα την Τριτη στον γιατρο ημουν ακριβως 34 εβδομαδων κ ο μπεμπης στα 2150γρ. Διαβαζω απο αλλες τα μωρακια τους ειναι πολυ μεγαλυτερα, πρεπει να ανησυχησω;; Ο γιατρος δεν μου ειπε κατι, τα βρηκε ολα καλα..εκανα κ καρδιοτοκογραφο επισης καλος! Παντως νιωθω τον μπεμπη πολυ πιο εντονα, κουνιουνται ολα μου τα σωθικα κ ποναω πολλες φορες, για συσπασεις δεν εχω καταλαβει κατι να πω την αληθεια. Καποια βραδια η αυπνια παει συννεφο κ οι γοφοι μου με πεθαινουν!!

Καταφερα παντως κ επλυνα ολα τα ρουχακια κ μενει να ετοιμασω την βαλιτσα του μαιευτηριου γιατι δεν τα εχω προμηθευτει ολα..

Κοριτσια η ουρα του γαιδαρου εμεινε, τερμα τα ψεματα! 

• Μου αρέσει 6

1 hour ago, N.Angel είπε:

Γεια σας κοριτσια μου!! Καταφερα κ διαβασα ολο το φορουμ που μου ειχε απομεινει…φτανουμε βλεπω ολες στο τελος σιγα σιγα! Το περιμενω κ εγω πως κ πως γιατι οσο περναει ο καιρος ολο κ πιο δυσκολο ειναι..εγω τρεχω με το σπιτι ακομα, σκεφτειτε την Δευτερα θα ερθουν να μας το βαψουν και η κουζινα δεν εχει μπει ακομα..ελπιζω να τα προλαβω πριν γεννησω..

Πηγα την Τριτη στον γιατρο ημουν ακριβως 34 εβδομαδων κ ο μπεμπης στα 2150γρ. Διαβαζω απο αλλες τα μωρακια τους ειναι πολυ μεγαλυτερα, πρεπει να ανησυχησω;; Ο γιατρος δεν μου ειπε κατι, τα βρηκε ολα καλα..εκανα κ καρδιοτοκογραφο επισης καλος! Παντως νιωθω τον μπεμπη πολυ πιο εντονα, κουνιουνται ολα μου τα σωθικα κ ποναω πολλες φορες, για συσπασεις δεν εχω καταλαβει κατι να πω την αληθεια. Καποια βραδια η αυπνια παει συννεφο κ οι γοφοι μου με πεθαινουν!!

Καταφερα παντως κ επλυνα ολα τα ρουχακια κ μενει να ετοιμασω την βαλιτσα του μαιευτηριου γιατι δεν τα εχω προμηθευτει ολα..

Κορίτσι μου καλησπέρα. Υπομονή και με το καλό να μπείτε σύντομα!!!!

Ο μπέμπης σου είναι μια χαρά. Αν δεν ήταν θα στο έλεγε ο γιατρός. Είναι μες τη φυσιολογική καμπύλη το βάρος του.

Η ουρά.... ακριβώς....

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, N.Angel είπε:

Αφού δεν έχεις ενοχλήσεις είσαι καλά! Και το βάρος του μπέμπη μια χαρά είναι.. θα σου έλεγε ο γιατρός αν ήταν κάτι! Μην ανησυχείς! 

Η ουρά έμεινε αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τρώγεται με τίποτα!!! Εγώ πάντως φοβάμαι πολύ...! Δεν νιώθω έτοιμη ακόμα!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...