Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα 

Εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει αυτο που πραγματικά ποθουμε ,για τις μέλλουσες μανούλες εύχομαι με το καλό να κρατήσουν τα νινακια τους στην αγκαλιά τους !!! 

Μην το βάζετε κάτω γιορτάστε φάτε πιείτε και ανεβάστε την ψυχολογία σας !!! P.s μην το ψάχνετε πολύ το σωστό timing θα μας έρθει και σε εμάς!!!

Με το καλό το 2025 με υγεία και πολλές φουσκωμένες κοιλίτσες!!! 🥰🥰🥰

• Μου αρέσει 3

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

1 hour ago, SpiridoulaK είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Κοιμήθηκα το απόγευμα και ξύπνησα στις 18:30 περίπου από κάτι πονακια που είχα τα οποία με ακολουθούν ακόμη και τώρα ώρα 20:34. Είναι πονακια συνεχόμενα χαμηλά κάτω από τον αφαλό στη μήτρα. Δεν έχω δει κάτι άλλο,αλλά δεν τα ξαναείχα πριν τα συγκεκριμένα πονακια συνεχόμενα 2 ώρες.... Είναι ήπια θα έλεγα συγκριτικά με εκείνα που είχα στη περίοδο και η μπέμπα είναι κινητική. 

Να ανησυχώ λέτε;

Έχει τύχει να έχω κι εγώ τέτοια πονακια αλλά όχι συνεχόμενα για ώρα.. συνήθως εντός λίγων λεπτών περνάνε.. Τα νιώθεις ακόμα?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 40 λεπτά , Amalia! είπε:

Έχει τύχει να έχω κι εγώ τέτοια πονακια αλλά όχι συνεχόμενα για ώρα.. συνήθως εντός λίγων λεπτών περνάνε.. Τα νιώθεις ακόμα?

Κορίτσια κράτησαν δυόμισι ώρες περίπου. Αυτή τη στιγμή νιώθω καλύτερα. Ώρα 22:25.... Τι να πω. Αν τα έχω κι αύριο θα τον πάρω τηλ να πάω 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Κορίτσια κράτησαν δυόμισι ώρες περίπου. Αυτή τη στιγμή νιώθω καλύτερα. Ώρα 22:25.... Τι να πω. Αν τα έχω κι αύριο θα τον πάρω τηλ να πάω 

Όλο κι ένα καινούργιο συμπτώμα είμαστε βρε κορίτσια.. εμένα σήμερα πονούσε η πυελος, δεν μπορούσα να κουνηθω όποτε με επιανε..! Ευτυχώς δεν είχα συσπάσεις σήμερα τουλάχιστον!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , Amalia! είπε:

Όλο κι ένα καινούργιο συμπτώμα είμαστε βρε κορίτσια.. εμένα σήμερα πονούσε η πυελος, δεν μπορούσα να κουνηθω όποτε με επιανε..! Ευτυχώς δεν είχα συσπάσεις σήμερα τουλάχιστον!

Με πονάει και η πύελος. Τα ισχυα μου . Σε ποια εβδομάδα είσαι θύμισε μου; Εγώ 34+1

Εμενα ρε κοριτσια κανει κατι παραξενα ο μπεμπης λες κ γυριζει τούμπα κ υποφέρω.Μιλαμε για πονο ..Φαινονται στη κοιλια μου κατι παραξενα σχηματα εξογκωματα. Εντομεταξυ το κεφαλακι του μεχρι εχθες ηταν πανω.32 εβδ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Με πονάει και η πύελος. Τα ισχυα μου . Σε ποια εβδομάδα είσαι θύμισε μου; Εγώ 34+1

Είμαι  34 κ 3! Τόσο πολύ δεν πονουσα.. δεν μπορώ να περπατήσω όταν με πιάνει..

πρίν από 6 λεπτά , Effita είπε:

Εμενα ρε κοριτσια κανει κατι παραξενα ο μπεμπης λες κ γυριζει τούμπα κ υποφέρω.Μιλαμε για πονο ..Φαινονται στη κοιλια μου κατι παραξενα σχηματα εξογκωματα. Εντομεταξυ το κεφαλακι του μεχρι εχθες ηταν πανω.32 εβδ

Ναι θα τα κάνει τώρα αυτά... κι εμένα έτσι κάνει και πονάω..

• Μου αρέσει 3

πρίν από 11 λεπτά , Effita είπε:

Α κ μένα τα κάνει η μπέμπα αυτά κ πονάω όταν κινείται έτσι απότομα...εμένα έχει γυρίσει εδώ κ βδομάδες προς τα κάτω...κ είχα αγχωθεί γιατί λέω βιάζεται να βγει αλλά αφού έφτασα ως εδώ τώρα δεν αγχώνομαι...τα ίσια και η πυελος με πονάνε επίσης ειδικά το βράδυ στον υπνο υποφέρω...

υπομονή κορίτσια μου τον φάγαμε τον γάιδαρο!λίγο έμεινε!

• Μου αρέσει 2

Αχ ρε κορίτσια θελω τοσο πολυ να κοιμηθώ κ να πεσω ξερη χωρις πονους..Κ ας με ξυπνσει ο μπεμπης.Δε πειραζει.Χαχαχα.Απελπισμενη εντελώς.

λετε κοριτσια εμενα που ειναι δευτερη γεννα να γεννήσω νωριτερα? Παιζει κανενα ρολο αυτο ; Η θα φτασω παλι 41 εβδ οπως στη πρωτη..κοντεψα να σκασω μεσα στη ζεστη.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Effita είπε:

Αχ ρε κορίτσια θελω τοσο πολυ να κοιμηθώ κ να πεσω ξερη χωρις πονους..Κ ας με ξυπνσει ο μπεμπης.Δε πειραζει.Χαχαχα.Απελπισμενη εντελώς.

λετε κοριτσια εμενα που ειναι δευτερη γεννα να γεννήσω νωριτερα? Παιζει κανενα ρολο αυτο ; Η θα φτασω παλι 41 εβδ οπως στη πρωτη..κοντεψα να σκασω μεσα στη ζεστη.

δεν νομίζω να παίζει ρόλο...κάθε εγκυμοσυνη είναι διαφορετική απ όσο ξέρω! είχες γεννησει καλοκαίρι? ευτυχώς λέω είναι χειμώνας κ δεν έχουμε τη ζεστη δε θα άντεχα νομίζω!

• Μου αρέσει 1

Τι νέα κορίτσια.?  Ειναι 5 πρωί κ σας γράφω... Τι αϋπνίες είναι αυτές.. Το μάτι δε κλείνει με τπτ... Ο μπεμπης υπερκινητικος, χοροπηδάει,  έχω συσπάσεις, τρελή συχνοουρια κάθε 30 λεπτά για μια σταγόνα. 

Πφφφ.. Είμαι 33+4...!

Πριν 2 μέρες έκανα dopler όλα καλά, ο τράχηλος σταθερός 1,6 χααχαχα. Χάλια πολύ κοντός αλλά παραμένει σταθερός 3 μήνες τώρα.... Παλιιιιι καλά... Ο γιατρός μου λέει πλέον δε μας ενδιαφέρει ο τράχηλος, το πολύ πολύ να γεννήσεις 🙃

Μπορεί να είμαι τυχερή να φτάσω 38 για να δούμε... Υπομονή 1 μήνας ακόμα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Penny__ είπε:

Τι νέα κορίτσια.?  Ειναι 5 πρωί κ σας γράφω... Τι αϋπνίες είναι αυτές.. Το μάτι δε κλείνει με τπτ... Ο μπεμπης υπερκινητικος, χοροπηδάει,  έχω συσπάσεις, τρελή συχνοουρια κάθε 30 λεπτά για μια σταγόνα. 

Πφφφ.. Είμαι 33+4...!

Πριν 2 μέρες έκανα dopler όλα καλά, ο τράχηλος σταθερός 1,6 χααχαχα. Χάλια πολύ κοντός αλλά παραμένει σταθερός 3 μήνες τώρα.... Παλιιιιι καλά... Ο γιατρός μου λέει πλέον δε μας ενδιαφέρει ο τράχηλος, το πολύ πολύ να γεννήσεις 🙃

Μπορεί να είμαι τυχερή να φτάσω 38 για να δούμε... Υπομονή 1 μήνας ακόμα. 

Καλημέρα.. μια απ τα ίδια κι από εδώ.. κατάφερα να κοιμηθώ για 3 ώρες αλλά τώρα βασανίζομαι. Δεν μπορώ να βολευτώ πουθενά. Κάθομαι καθιστή αλλά και πάλι δεν βολευομαι. Σε συνδυασμό με το έντερο που έχω πιει ντουφαλακ και πονάει.. πραγματικά δύσκολες αυτές οι μέρες!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Amalia! είπε:

Καλημέρα.. μια απ τα ίδια κι από εδώ.. κατάφερα να κοιμηθώ για 3 ώρες αλλά τώρα βασανίζομαι. Δεν μπορώ να βολευτώ πουθενά. Κάθομαι καθιστή αλλά και πάλι δεν βολευομαι. Σε συνδυασμό με το έντερο που έχω πιει ντουφαλακ και πονάει.. πραγματικά δύσκολες αυτές οι μέρες!

Το ντουφαλακ δε μου έκανε τίποτα... Το εφεκολ κάτι κάνει άλλα το βαρέθηκα κάθε μέρα γτ έχει περίεργη γεύση... 

Βάζω υπόθετα γλυκερίνης κ κάνουν δουλειά αμέσως .. 

Κατά τα άλλα ταλαιπωρία, και να θες να ηρεμήσεις να κοιμηθείς ανάσκελα το ξεχνάς με τπτ με πιάνει δυσπνια και ταχυκαρδία , στο πλάι θα αρχίσουν οι συσπάσεις κ τα πόδοπατήματά του μπέμπη στα πλευρά... 

Έχω κ ένα άγχος από Δευτέρα αρχίζουν σχολεία ιώσεις γριπες άστα... Θα τις στείλω με μάσκα φοβάμαι πολύ.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Penny__ είπε:

Το ντουφαλακ δε μου έκανε τίποτα... Το εφεκολ κάτι κάνει άλλα το βαρέθηκα κάθε μέρα γτ έχει περίεργη γεύση... 

Βάζω υπόθετα γλυκερίνης κ κάνουν δουλειά αμέσως .. 

Κατά τα άλλα ταλαιπωρία, και να θες να ηρεμήσεις να κοιμηθείς ανάσκελα το ξεχνάς με τπτ με πιάνει δυσπνια και ταχυκαρδία , στο πλάι θα αρχίσουν οι συσπάσεις κ τα πόδοπατήματά του μπέμπη στα πλευρά... 

Έχω κ ένα άγχος από Δευτέρα αρχίζουν σχολεία ιώσεις γριπες άστα... Θα τις στείλω με μάσκα φοβάμαι πολύ.. 

Υποθετο γλυκερινης πόσο συχνά μπορούμε να βάζουμε?? Έχω παρει κι εγώ 2 φορές γιατί έφτασε στο απροχώρητο η κατάσταση.. κι όντως κάνουν δουλειά! Αλλά σε παλιά φορουμ διάβασα ότι προκαλούν συσπάσεις και δεν ξέρω αν ισχύει. Θα ρωτήσω τον γιατρό μου τη Δευτέρα. 

Εγώ ανάσκελα βολεύομαι κάπως, αλλά μετά από ώρα κουράζομαι και πιανομαι! Στο πλάι κι εμένα όντως με πιάνουν συσπάσεις!!! Επίσης, με πιάνουν αν αρχίσω να μην βολεύομαι και να γυρνάω συνέχεια στο κρεβάτι από την μία κι από την άλλη. Χθες πάλι έτσι την πάτησα και κατατρομαξα! Σήμερα λέω κομμένες οι πολλες κινήσεις και τα στριφογυρισματα στο κρεβάτι, οπότε τώρα κάθομαι σαν τον βούδα στον καναπέ εδώ και 2 ώρες και κοιμάμαι ορθια! 

Αυτό με τις ιώσεις το χω κι εγώ άγχος μεγάλο! Πραγματικά προσέχω αλλα ειναι δύσκολα τα πράγματα. Αν μπορείς να τεστάρεις τα παιδιά μια φορά την εβδομάδα, για να το προλάβεις αν σκάσει κάτι. Λιγότερο από μήνας μας έμεινε άλλωστε.. 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια η μάνα μου παρατήρησε ότι η κοιλιά μου έχει χαμηλώσει. Η αλήθεια είναι ότι έχω δει μια μικρή διαφορά τώρα ίσως είναι στο μυαλό μου... Εσείς έχετε παρατήρησει κάτι τέτοιο στη κοιλιά σας;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...