Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Απλώς θέλει λίγο περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως. 

Επίσης όσο ανάφορα τον αντρικό παράγοντα αλήθεια τόσους μήνες ο άντρας σου δεν έχει κάνει κάποια θεραπεία με αντιβίωση αφού έκανες εσύ ή να περνει κάποια συμπληρώματα? 

Ο εντελώς φυσικός κύκλος μπορεί να είναι πιο δύσκολος στο να τον προγραμματίσεις αλλά νομίζω πως ότι πάρεις θα είναι πολύ καλύτερο. 

Γενικά ξέρω ότι ψάχνεις να βρεις μια απάντηση αλλά κάποιες φορές θέλει απλά λίγο περισσότερο χρόνο από ότι έχεις υπολογίσει. 

Σκέψου γυναίκες που κάνουν 15 ωάρια με φάρμακα Κ κανένα πρόβλημα με τα αποθέματα Κ τις ορμόνες παραπάνω από 6-7 βλαστοστοκυστες δεν φτιάχνουν Κ από αυτές υγιή εγκυμοσύνη μπορεί να φτιάξουν οι 2 . 

Οπότε Κ για εσένα τα ποσοστά δεν είναι τόσο τραγικά. 

Ναι ο σύζυγος έπαιρνε τα well man conception πριν τις ωοληψιες. Είχε πάρει αντιβίωση όταν είχε 2 φορές βρεθεί βακτήριο στο σπερμα. (Ecoli συγκεκριμένα). Τίποτα άλλο δε ζητήθηκε. Τι άλλο θα έπρεπε θεωρητικά να κάνει;

Εγω συμπληρώματα δε παίρνω, είχα ρωτήσει τον γιατρό και είχε πει πως δε πιστεύει ιδιαίτερα σε αυτά. Παρόλα αυτά σήμερα ξαναρώτησα και μου είπε θα μου προτείνει κάποια να πάρω.

πρίν από 40 λεπτά , dec-e είπε:

Κοριτσι μου δεν ξέρω τι πρωτόκολλα έχετε κάνει μέχρι τώρα, συγνώμη αν τα είπες ήδη πολλές φορές. Να σου πω την δική μου εμπειρία. Και εγώ στα 32 μου με χαμηλή αμη δοκίμασα με τον 1ο γιατρό βραχυ πρωτόκολλο. Έκανε λες και δε θα μου έρθει ξανά περίοδος. Γρήγορα, να βιαστώ, να προλάβουμε κλπ. Πήραμε 13 ωάρια, 9 ώριμα, 6 γονιμοποιηθηκαν, 3 βλαστοκυστες. Για διάφορους λόγους να μην πολυλογώ, δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Άλλαξα κέντρο και γιατρό, μου είπε ότι η ηλικία είναι μεγάλος σύμμαχος όσο χαμηλή κ να είναι η αμη. Κάναμε μακρύ πρωτόκολλο, το φοβόμουν. Πήραμε 9 ωάρια, 7 ώριμα, 7 γονιμοποιηθηκαν, 7 βλαστοκυστες. Όλα πήγαν καλά μετά. Στο μεταξύ πριν τη 2η ωοληψία έπαιρνα εγω κ ο σύζυγός 3 μήνες βιταμίνες για βελτίωση σπέρματος κ ωαριου. Ίσως έπαιξαν ρόλο, ίσως όχι. Είναι κ η τύχη, κ το πρωτόκολλο, δεν ξέρω τι άλλο. Επίσης είχε πέσει στα χέρια μου ένα βιβλίο online, το it starts with the egg, για το οποίο εδώ στο φόρουμ γίνεται συχνά αναφορά. Το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον. Η συγγραφέας περιγράφει αλλαγές που έκανε στον τρόπο ζωής της και συμπληρώματα που πήρε ώστε να βελτιστοποιησει τις πιθανότητες της. Αν θες ψάξε το, το έχω κ εγώ κατεβασμένο. 

Επίσης είναι σίγουρα καλό να δείτε ανδρολογο καθώς το ωάριο είναι μόνο το 50%. Εμείς είχαμε κάνει διαφορες εξετάσεις, μεταξύ άλλων κ dfi  το οποίο ήταν οριακά καλό. Το σπέρμα μετά την αγωγή των βιταμινών είχε βελτιωθεί πολύ, δεν ξέρω κ πάλι αμ ήταν τυχαίο. 

Εύχομαι ότι καλύτερο.

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Καμμία συγγνώμη, που να τα θυμάσαι τόσα εδώ μέσα. ☺️

Εχω δοκιμάσει 2 φορές βραχύ πρωτόκολλο και είχα 2 και 3 ωάρια κάθε φορά. Έπαιρνα meriofert/arvekap/orgalutran ΑΜΗ 0,4 πριν από ένα χρόνο μετρημένη. Μετά έκανα κατ εξακολούθηση 5 φυσικούς τροποποιημένους με femara που έδιναν 1-2 ωάρια. 12 ωάρια σύνολο σε 7 ωοληψιες, 7 γονιμοποιήσεις και 3 βλαστοκύστες. Αυτό είναι το aftermath. Βάλαμε τις 2 καλύτερες κ μένει 1. Εσύ είχες ανταπόκριση με τη διέγερση όπως φαίνεται ενώ εγώ καμμία. Ίσα ίσα τη δεύτερη φορά που κάναμε διέγερση κ πήραμε 3 ωάρια, ήταν όλα ανώριμα. Ισως ζορίστηκε ο οργανισμός δε ξέρω.

Το εν λόγω βιβλίο το έχω κατεβάσει σε audiobook και έχω ξεκινήσει και το ακούω. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι να πάρω εγώ συμπληρώματα απλά θέλω να έχω το οκ του γιατρού για να μην πράττω αυθαίρετα κ επηρεάσω κάτι άθελα μου. Περιμένω να δω ποιες βιταμίνες θα μου προτείνει. Γενικά θεωρεί πως δεν επηρεάζουν τα συμπληρώματα ιδιαίτερα αλλά δεν είναι και κατά. Με ρώτησε για τον τρόπο ζωής μου πάλι. Μου λέει αδύνατη είσαι, φαντάζομαι διατροφικά είσαι οκ. Του είπα πως δεν κάνω κ την άριστη διατροφή αλλά τελευταία προσπαθώ να το φτιάξω. Επίσης δε πίνω σταγόνα αλκοόλ έτσι κ αλλιώς δε μου αρέσει και καπνίζω iqos. (Που και πάλι κακό είναι αλλά από το να παίρνω και πίσσα εκτός από νικοτίνη καλύτερα). Ξέρω ζευγάρια ένα βήμα πριν την κύρωση του ήπατος από το αλκοόλ κ τις καταχρήσεις που μια χαρά  έκαναν παιδιά βέβαια. Οποτε οκ πιστεύω επηρεάζει αλλά όχι σε καταλυτικό βαθμό. Δεν είναι δλδ πως θα κόψω το τσιγάρο και θα αλλάξουν όλα δια μαγείας. 

Αυτο που σκέφτηκα είναι πως με το που κάναμε την ετ, είχα κρυώσει κ είχα φουλ καταρροή. Κάποιο κοινό κρυολόγημα ίσως. Δε ξέρω αν αυτό καταπόνησε τον οργανισμό με κάποιο τρόπο. Ισως και όχι.

πρίν από 44 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα μου άρεσε ο τρόπος αντιμετώπισης του γιατρού σου πάντως.

Κι εγώ είχα θέμα με τις ωοληψιες, Με μέτριο σπέρμα αλλά με άριστο κατακερματισμό. Είτε ανώριμα τα ωάρια είτε λίγα είτε ανύπαρκτα. Αλλά ήμουν 39-40. Άμη τελευταία φορά στο 1. Για αυτό σου λέει για την ηλικία σου. Και ναι, και σ'εμένα χρειάστηκε η όγδοη ωοληψια για να έχω αριστες βλαστοκύστες και παιδί.

Επίσης στους φυσικούς που δοκίμασα φάνηκε μια δυσλειτουργία που στα άλλα πρωτόκολλα "κρυβόταν": ανέβαινε απότομα η lh αλλά στην ωοληψια ή κανένα ωάριο ή ακατάλληλο.

Μόνο αν δοκιμάσεις πρωτόκολλα κτλ θα ξέρεις. Στη θέση σου θα δοκίμαζα δύο τρεις φυσικούς για να κάνεις διάλειμμα από φάρμακα. Πρέπει να"μελετήσετε"  πώς αντιδρά ο οργανισμός σου.

Ενώ δε με κάλυψαν απόλυτα όσα μου είπε γιατί δεν βρήκαμε απαντήσεις για όλα, ήταν τόσο υποστηρικτικός στη συζήτηση. Μου είπε πως έχει πεισμώσει με εμένα κ θέλει να τα καταφέρω κ απλά να οπλιστώ με υπομονή κ αυτός θα δοκιμάσει ο τι περνάει από το χέρι του. Μου λέει « είσαι πολύ δυνατή κορίτσι μου κ προσπαθείς τόσο καιρό, δε θα το αφήσουμε έτσι». Μέχρι και ωοληψιες δωρεάν πρότεινε να μου κάνει γιατί το έχει βάλει στόχο λέει. Προφανώς δε θα το δεχτώ αλλά κατάλαβες. Έδειξε καλή πρόθεση επειδή έχει δει πόση επιμονή έχουμε δείξει.

Θα δοκιμάσω τώρα τον τελείως φυσικό.. και ο,τι γίνει. Μετά δε ξέρω τι μένει.

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Effita είπε:

Αντε κοριτσια εσεις κοντευεται !!! τι καλα! Εγω δεν εχω παρει τπτ ακομα για τον μπεμπη..Δεν εχω ετοιμασει τπτ.

Σημερα στεναχωρήθηκα βρε κοριτσια πηγα σε πνευμονολογο για το βηχα που εχω και ευτυχως δλδ γιατι εχω βρογχιτιδα στο τσακ γλυτωνω τη πνευμονία..μου εδωσε αντιβιωση amoxil και εισπνοές.Ελπιζω να μη κανω κακο στο μπεμπη.Τοσο καιρο δεν εχω παρει ουτε ντεπον και ας πονουσε το κεφαλι μου κ τελικά θα παρω αντιβιωση 32η εβδ. 

Εχετε παρει καποια  αλλη κοπέλα αντιβιωση;;

Μην αγχώνεσαι κ εγώ είχα πάρει αμοξιλ για άλλο λόγο βέβαια στον 6ο νομίζω. Περαστικά 🙏

11 ώρες πρίν, Marilou7 είπε:

Γεια σας κορίτσια! Μόλις γύρισα από τον γιατρό...όλα καλά πάνε δόξα το Θεό!!! Ο μπέμπης το τρώει το φαγάκι του...3.040γρ. και είμαι 35κ 2!!! Τώρα μου έγραψε μία κολπική εξέταση και ραντεβού σε μια βδομάδα πάλι!😊😊😊

Τέλεια!! 😀 Κ εμένα 3 κιλάκια στις 36+2. Την άλλη Βδομάδα αποφασίσαμε να ανέβουμε Αθήνα γιατί έχουμε τελική 30/01. Κ εγώ έχω πάλι καλλιέργεια κολπικού υγρού αν κ έκανα ξανά πριν 2 βδομάδες 🤔

14 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Τα ρουχαλακια του μωρού θα τα βάλετε στη δική σας βαλίτσα ή χωριστά?? Σκέφτομαι να τα βάλω μέσα σε σακουλάκι καθαρό στην δική μου..

Εγώ εβαλα τα δικά μ σε βαλιτσακι καμπίνας. Της μπέμπας δε τα χώρεσε όποτε τα έβαλα χωριστά. 

-Κορίτσια θα πάρετε στο μαιευτήριο το μαξιλάρι θηλασμού;

-Στο μαιευτήριο μ είπαν παρέχουν πετσέτες. Θα πάρετε δικές σας όσες δεν είστε σε δημόσιο; Εμένα ήδη γέμισε το βαλιτσάκι χωρίς να βάλω πετσέτες.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Έχεις μιλήσει με την κλινική?? Κι εγώ θα το έχω μαζί μου το μωρό αλλά να ξέρεις συνηθίζουν να το αλλάζουν οι μαιες και να του φοράνε δικά τους ρούχα. Οπότε να είσαι προετοιμασμενη για τσακωμούς. Θα ζητήσεις να το αλλάζεις μόνη σου?

Ναι αρχικά θα ζητήσω αν είναι όλα καλά να την έχω αμέσως μαζί μου ώστε να θηλάσω κατευθείαν μην τυχόν δώσουν ξένο και γενικά θέλω να τα κάνω εγώ όλα για να έχω τον έλεγχο. 

Η κλινική εδώ στη Κέρκυρα δεν είναι όπως Ρέα Ιασώ ή μητέρα. Δεν έχει τόσες παροχές οπότε δε περιμένω πολλά γενικότερα. 

3 ώρες πρίν, Jennyg είπε:

Μην αγχώνεσαι κ εγώ είχα πάρει αμοξιλ για άλλο λόγο βέβαια στον 6ο νομίζω. Περαστικά 🙏

Τέλεια!! 😀 Κ εμένα 3 κιλάκια στις 36+2. Την άλλη Βδομάδα αποφασίσαμε να ανέβουμε Αθήνα γιατί έχουμε τελική 30/01. Κ εγώ έχω πάλι καλλιέργεια κολπικού υγρού αν κ έκανα ξανά πριν 2 βδομάδες 🤔

Εγώ εβαλα τα δικά μ σε βαλιτσακι καμπίνας. Της μπέμπας δε τα χώρεσε όποτε τα έβαλα χωριστά. 

-Στο μαιευτήριο μ είπαν παρέχουν πετσέτες. Θα πάρετε δικές σας όσες δεν είστε σε δημόσιο; Εμένα ήδη γέμισε το βαλιτσάκι χωρίς να βάλω πετσέτες.

Εγώ έχω βάλει και πετσέτες ναι

3 ώρες πρίν, Jennyg είπε:

🙏

😀  🤔

Εγώ που είχα νοσηλευτει είχα ρωτήσει μαία τι θα ήταν χρήσιμο να φέρω όσον αφορά τον θηλασμο . . . Κ μου είπε να μην σκέφτομαι τίποτα από όλα αυτά,  ότι χρειαζόμαστε υπάρχει στο μαιευτήριο ( της είχα πει ακόμη να φέρω το δικό μου θήλαστρο κτλπ , όπως κ για λανολινη) αλλά μου είπε ναι για το μαξιλάρι θα με βοηθήσει πολύ με τα δίδυμα.  . . Η βλακεια είναι ότι σε μια ώρα φεύγω για το μαιευτήριο κ δεν θα το πάρω γτ δεν το έχω πλύνει . . . 

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Jennyg είπε:

Καλημέρα! Εγώ μαξιλάρι θηλασμού δε θα πάρω, είναι πολύ μεγάλο και δεν έχει τώρα νόημα να το κουβαλάω. Πετσέτες εγώ έβαλα να πάρω, μια σώματος και μια προσωπου αν και θα μας παρέχουν. 

Εκτός από νυχτικα και ρόμπες, παντόφλες, καλλυντικά, σερβιέτες και ρούχα εξόδου, τι άλλο πήρατε για εσάς κορίτσια?? Γιατί εγώ γέμισα τη βαλίτσα με πράγματα του μωρού και για μένα έχω πάρει 3 πράγματα χαχααχ @SpiridoulaK

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Καλημέρα! Εγώ μαξιλάρι θηλασμού δε θα πάρω, είναι πολύ μεγάλο και δεν έχει τώρα νόημα να το κουβαλάω. Πετσέτες εγώ έβαλα να πάρω, μια σώματος και μια προσωπου αν και θα μας παρέχουν. 

Εκτός από νυχτικα και ρόμπες, παντόφλες, καλλυντικά, σερβιέτες και ρούχα εξόδου, τι άλλο πήρατε για εσάς κορίτσια?? Γιατί εγώ γέμισα τη βαλίτσα με πράγματα του μωρού και για μένα έχω πάρει 3 πράγματα χαχααχ @SpiridoulaK

Καλησπέρα Αμαλία μου!!!

Κι εγώ έβαλα μια και μια πετσέτες και ότι ανέφερες παραπάνω παντόφλες κτλ.

Έχω βάλει επίσης σουτιέν θηλασμού (παρεπιπτόντως το στήθος μου δεν έχει μεγαλώσει καθόλου και αναρωτιέμαι εάν έχω γάλα ή μήπως πρηστεί πολύ μετά τον τοκετό) έχω πολύ μεγάλες θηλές όμως και σκουρήναν. Αυτή την αλλαγή έχω δει έως τώρα....εσείς ρε κορίτσια έχετε δει αξιοσημείωτη αλλαγή;;;

Έχω πάρει επίσης κρέμα για τις θηλές, κρέμα για τυχόν ραγαδες -εως τώρα δεν έχω,έχω πάρει επίσης επιθέματα στήθους για τον θηλασμό και αργότερα θα βάλω τα είδη προσωπικής περιποίησης.

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Καλησπέρα Αμαλία μου!!!

Κι εγώ έβαλα μια και μια πετσέτες και ότι ανέφερες παραπάνω παντόφλες κτλ.

Έχω βάλει επίσης σουτιέν θηλασμού (παρεπιπτόντως το στήθος μου δεν έχει μεγαλώσει καθόλου και αναρωτιέμαι εάν έχω γάλα ή μήπως πρηστεί πολύ μετά τον τοκετό) έχω πολύ μεγάλες θηλές όμως και σκουρήναν. Αυτή την αλλαγή έχω δει έως τώρα....εσείς ρε κορίτσια έχετε δει αξιοσημείωτη αλλαγή;;;

Έχω πάρει επίσης κρέμα για τις θηλές, κρέμα για τυχόν ραγαδες -εως τώρα δεν έχω,έχω πάρει επίσης επιθέματα στήθους για τον θηλασμό και αργότερα θα βάλω τα είδη προσωπικής περιποίησης.

Ούτε εγώ έχω δει αλλαγή στο μέγεθος του στήθους! Όπως λες για τις θηλές είναι μεγάλες και σκούρες (ακόμα και στο δέρμα γύρω από τη θηλή έχω μικρά μικρά καφέ σπιθουράκια σαν φακίδες).

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Εγώ θα πάρω και σαγιονάρες για το μπάνιο. Επίσης, μαντηλάκια καθαρισμού για την τουαλέτα. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 11 λεπτά , Arden είπε:

Εγώ θα πάρω και σαγιονάρες για το μπάνιο. Επίσης, μαντηλάκια καθαρισμού για την τουαλέτα. 

Α ναι έχω βάλει και αντιμικροβιακά μαντηλάκια καθαρισμού και σακούλες για τα άπλυτα ρούχα 

πρίν από 20 λεπτά , Marilou7 είπε:

Ούτε εγώ έχω δει αλλαγή στο μέγεθος του στήθους! Όπως λες για τις θηλές είναι μεγάλες και σκούρες (ακόμα και στο δέρμα γύρω από τη θηλή έχω μικρά μικρά καφέ σπιθουράκια σαν φακίδες).

Οπότε δεν είμαι η μόνη.... Σίγουρα θα μεγαλώσουν κατευθείαν στον τοκετό. Συμβαίνει σε πολλές 

Γειά σας κορίτσια!!! Μόλις γύρισα από τους γιατρούς.Εκανα ντοπλερ.Ολα καλά!!1960 γραμ.το καθένα πάνω κάτω.Στην ουσία ίδια.Σε δεκαπέντε μέρες ξανά ραντεβού και αρχές Φλεβάρη,αφού θα έχω κλείσει την 36η βδομάδα θα γεννήσω!Σαν ψέματα μου φαίνεται!!!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 45 λεπτά , Marla@ είπε:

Γειά σας κορίτσια!!! Μόλις γύρισα από τους γιατρούς.Εκανα ντοπλερ.Ολα καλά!!1960 γραμ.το καθένα πάνω κάτω.Στην ουσία ίδια.Σε δεκαπέντε μέρες ξανά ραντεβού και αρχές Φλεβάρη,αφού θα έχω κλείσει την 36η βδομάδα θα γεννήσω!Σαν ψέματα μου φαίνεται!!!

Τέλεια νέα!!!!! Σε ποια εβδομάδα είσαι; Εγώ είμαι στη 34η Σήμερα 

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια κ απο εμενα.

Μολις γυρισα κ εγω αποβτον γιατρο.Ειδα τον μπεμπη μου  2250 32η εβδ. μου ειπε να κλεισω ραντεβου κ για ντοπλερ.Ποσο κοστιζει αυτο βρε κοριτσια;

• Μου αρέσει 4

πρίν από 12 λεπτά , Effita είπε:

καλησπέρα κορίτσια κ απο εμενα.

Μολις γυρισα κ εγω αποβτον γιατρο.Ειδα τον μπεμπη μου  2250 32η εβδ. μου ειπε να κλεισω ραντεβου κ για ντοπλερ.Ποσο κοστιζει αυτο βρε κοριτσια;

Μεγαλος ο μπεμπης σου! Μπραβο! Εγώ πλήρωσα 120ευρω σε γιατρό έξω.. Σου είπε κάτι για τις συσπάσεις? Κοιτάξετε τράχηλο??

πρίν από 5 λεπτά , Amalia! είπε:
πρίν από 6 λεπτά , Amalia! είπε:

Μεγαλος ο μπεμπης σου! Μπραβο! Εγώ πλήρωσα 120ευρω σε γιατρό έξω.. Σου είπε κάτι για τις συσπάσεις? Κοιτάξετε τράχηλο??

120;;; ωχ ωχ! Οι συσπασεις λεει τωρα ριναι φυσιολογικες αρκει να μη γίνονται συνεχομενα.Ο τραχηλος ειπε καλος ειναι με κοιταξε κολπικα.Δεν μου ειπε βεβαια ποσο είναι.

Τον αιματοκριτη πρεπει να ανεβασω..είναι 30 .

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Amalia! είπε:

Να σε ρωτήσω, πως νιώθεις τις συσπάσεις?? Νιώθεις κάπως σαν μούδιασμα στην κοιλιά??

Νιωθω  τη κοιλια μου σαν να σφιγγεται, να τσιτώνει πολύ κ εκεινη την ωρα ειναι σκληρη καποιες φορες γινεται σε ολοκληρη τη κοιλια καποιες απ τη μια πλευρα μονο, κ επισης την ωρα που συμβαινει νιωθω μια δυσφορια στη καρδια.Εγω λογω εμπειριας απο προηγουμενη εγκυμοσυνη τις καταλαβαινω .Καρδιοτοκογραφο δε με εχει βαλει ακομα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...