Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Effita είπε:

Αντε κοριτσια εσεις κοντευεται !!! τι καλα! Εγω δεν εχω παρει τπτ ακομα για τον μπεμπη..Δεν εχω ετοιμασει τπτ.

Σημερα στεναχωρήθηκα βρε κοριτσια πηγα σε πνευμονολογο για το βηχα που εχω και ευτυχως δλδ γιατι εχω βρογχιτιδα στο τσακ γλυτωνω τη πνευμονία..μου εδωσε αντιβιωση amoxil και εισπνοές.Ελπιζω να μη κανω κακο στο μπεμπη.Τοσο καιρο δεν εχω παρει ουτε ντεπον και ας πονουσε το κεφαλι μου κ τελικά θα παρω αντιβιωση 32η εβδ. 

Εχετε παρει καποια  αλλη κοπέλα αντιβιωση;;

Μην αγχώνεσαι κ εγώ είχα πάρει αμοξιλ για άλλο λόγο βέβαια στον 6ο νομίζω. Περαστικά 🙏

11 ώρες πρίν, Marilou7 είπε:

Γεια σας κορίτσια! Μόλις γύρισα από τον γιατρό...όλα καλά πάνε δόξα το Θεό!!! Ο μπέμπης το τρώει το φαγάκι του...3.040γρ. και είμαι 35κ 2!!! Τώρα μου έγραψε μία κολπική εξέταση και ραντεβού σε μια βδομάδα πάλι!😊😊😊

Τέλεια!! 😀 Κ εμένα 3 κιλάκια στις 36+2. Την άλλη Βδομάδα αποφασίσαμε να ανέβουμε Αθήνα γιατί έχουμε τελική 30/01. Κ εγώ έχω πάλι καλλιέργεια κολπικού υγρού αν κ έκανα ξανά πριν 2 βδομάδες 🤔

14 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Τα ρουχαλακια του μωρού θα τα βάλετε στη δική σας βαλίτσα ή χωριστά?? Σκέφτομαι να τα βάλω μέσα σε σακουλάκι καθαρό στην δική μου..

Εγώ εβαλα τα δικά μ σε βαλιτσακι καμπίνας. Της μπέμπας δε τα χώρεσε όποτε τα έβαλα χωριστά. 

-Κορίτσια θα πάρετε στο μαιευτήριο το μαξιλάρι θηλασμού;

-Στο μαιευτήριο μ είπαν παρέχουν πετσέτες. Θα πάρετε δικές σας όσες δεν είστε σε δημόσιο; Εμένα ήδη γέμισε το βαλιτσάκι χωρίς να βάλω πετσέτες.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Έχεις μιλήσει με την κλινική?? Κι εγώ θα το έχω μαζί μου το μωρό αλλά να ξέρεις συνηθίζουν να το αλλάζουν οι μαιες και να του φοράνε δικά τους ρούχα. Οπότε να είσαι προετοιμασμενη για τσακωμούς. Θα ζητήσεις να το αλλάζεις μόνη σου?

Ναι αρχικά θα ζητήσω αν είναι όλα καλά να την έχω αμέσως μαζί μου ώστε να θηλάσω κατευθείαν μην τυχόν δώσουν ξένο και γενικά θέλω να τα κάνω εγώ όλα για να έχω τον έλεγχο. 

Η κλινική εδώ στη Κέρκυρα δεν είναι όπως Ρέα Ιασώ ή μητέρα. Δεν έχει τόσες παροχές οπότε δε περιμένω πολλά γενικότερα. 

3 ώρες πρίν, Jennyg είπε:

Μην αγχώνεσαι κ εγώ είχα πάρει αμοξιλ για άλλο λόγο βέβαια στον 6ο νομίζω. Περαστικά 🙏

Τέλεια!! 😀 Κ εμένα 3 κιλάκια στις 36+2. Την άλλη Βδομάδα αποφασίσαμε να ανέβουμε Αθήνα γιατί έχουμε τελική 30/01. Κ εγώ έχω πάλι καλλιέργεια κολπικού υγρού αν κ έκανα ξανά πριν 2 βδομάδες 🤔

Εγώ εβαλα τα δικά μ σε βαλιτσακι καμπίνας. Της μπέμπας δε τα χώρεσε όποτε τα έβαλα χωριστά. 

-Στο μαιευτήριο μ είπαν παρέχουν πετσέτες. Θα πάρετε δικές σας όσες δεν είστε σε δημόσιο; Εμένα ήδη γέμισε το βαλιτσάκι χωρίς να βάλω πετσέτες.

Εγώ έχω βάλει και πετσέτες ναι

3 ώρες πρίν, Jennyg είπε:

🙏

😀  🤔

Εγώ που είχα νοσηλευτει είχα ρωτήσει μαία τι θα ήταν χρήσιμο να φέρω όσον αφορά τον θηλασμο . . . Κ μου είπε να μην σκέφτομαι τίποτα από όλα αυτά,  ότι χρειαζόμαστε υπάρχει στο μαιευτήριο ( της είχα πει ακόμη να φέρω το δικό μου θήλαστρο κτλπ , όπως κ για λανολινη) αλλά μου είπε ναι για το μαξιλάρι θα με βοηθήσει πολύ με τα δίδυμα.  . . Η βλακεια είναι ότι σε μια ώρα φεύγω για το μαιευτήριο κ δεν θα το πάρω γτ δεν το έχω πλύνει . . . 

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Jennyg είπε:

Καλημέρα! Εγώ μαξιλάρι θηλασμού δε θα πάρω, είναι πολύ μεγάλο και δεν έχει τώρα νόημα να το κουβαλάω. Πετσέτες εγώ έβαλα να πάρω, μια σώματος και μια προσωπου αν και θα μας παρέχουν. 

Εκτός από νυχτικα και ρόμπες, παντόφλες, καλλυντικά, σερβιέτες και ρούχα εξόδου, τι άλλο πήρατε για εσάς κορίτσια?? Γιατί εγώ γέμισα τη βαλίτσα με πράγματα του μωρού και για μένα έχω πάρει 3 πράγματα χαχααχ @SpiridoulaK

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Καλημέρα! Εγώ μαξιλάρι θηλασμού δε θα πάρω, είναι πολύ μεγάλο και δεν έχει τώρα νόημα να το κουβαλάω. Πετσέτες εγώ έβαλα να πάρω, μια σώματος και μια προσωπου αν και θα μας παρέχουν. 

Εκτός από νυχτικα και ρόμπες, παντόφλες, καλλυντικά, σερβιέτες και ρούχα εξόδου, τι άλλο πήρατε για εσάς κορίτσια?? Γιατί εγώ γέμισα τη βαλίτσα με πράγματα του μωρού και για μένα έχω πάρει 3 πράγματα χαχααχ @SpiridoulaK

Καλησπέρα Αμαλία μου!!!

Κι εγώ έβαλα μια και μια πετσέτες και ότι ανέφερες παραπάνω παντόφλες κτλ.

Έχω βάλει επίσης σουτιέν θηλασμού (παρεπιπτόντως το στήθος μου δεν έχει μεγαλώσει καθόλου και αναρωτιέμαι εάν έχω γάλα ή μήπως πρηστεί πολύ μετά τον τοκετό) έχω πολύ μεγάλες θηλές όμως και σκουρήναν. Αυτή την αλλαγή έχω δει έως τώρα....εσείς ρε κορίτσια έχετε δει αξιοσημείωτη αλλαγή;;;

Έχω πάρει επίσης κρέμα για τις θηλές, κρέμα για τυχόν ραγαδες -εως τώρα δεν έχω,έχω πάρει επίσης επιθέματα στήθους για τον θηλασμό και αργότερα θα βάλω τα είδη προσωπικής περιποίησης.

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Καλησπέρα Αμαλία μου!!!

Κι εγώ έβαλα μια και μια πετσέτες και ότι ανέφερες παραπάνω παντόφλες κτλ.

Έχω βάλει επίσης σουτιέν θηλασμού (παρεπιπτόντως το στήθος μου δεν έχει μεγαλώσει καθόλου και αναρωτιέμαι εάν έχω γάλα ή μήπως πρηστεί πολύ μετά τον τοκετό) έχω πολύ μεγάλες θηλές όμως και σκουρήναν. Αυτή την αλλαγή έχω δει έως τώρα....εσείς ρε κορίτσια έχετε δει αξιοσημείωτη αλλαγή;;;

Έχω πάρει επίσης κρέμα για τις θηλές, κρέμα για τυχόν ραγαδες -εως τώρα δεν έχω,έχω πάρει επίσης επιθέματα στήθους για τον θηλασμό και αργότερα θα βάλω τα είδη προσωπικής περιποίησης.

Ούτε εγώ έχω δει αλλαγή στο μέγεθος του στήθους! Όπως λες για τις θηλές είναι μεγάλες και σκούρες (ακόμα και στο δέρμα γύρω από τη θηλή έχω μικρά μικρά καφέ σπιθουράκια σαν φακίδες).

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Εγώ θα πάρω και σαγιονάρες για το μπάνιο. Επίσης, μαντηλάκια καθαρισμού για την τουαλέτα. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 11 λεπτά , Arden είπε:

Εγώ θα πάρω και σαγιονάρες για το μπάνιο. Επίσης, μαντηλάκια καθαρισμού για την τουαλέτα. 

Α ναι έχω βάλει και αντιμικροβιακά μαντηλάκια καθαρισμού και σακούλες για τα άπλυτα ρούχα 

πρίν από 20 λεπτά , Marilou7 είπε:

Ούτε εγώ έχω δει αλλαγή στο μέγεθος του στήθους! Όπως λες για τις θηλές είναι μεγάλες και σκούρες (ακόμα και στο δέρμα γύρω από τη θηλή έχω μικρά μικρά καφέ σπιθουράκια σαν φακίδες).

Οπότε δεν είμαι η μόνη.... Σίγουρα θα μεγαλώσουν κατευθείαν στον τοκετό. Συμβαίνει σε πολλές 

Γειά σας κορίτσια!!! Μόλις γύρισα από τους γιατρούς.Εκανα ντοπλερ.Ολα καλά!!1960 γραμ.το καθένα πάνω κάτω.Στην ουσία ίδια.Σε δεκαπέντε μέρες ξανά ραντεβού και αρχές Φλεβάρη,αφού θα έχω κλείσει την 36η βδομάδα θα γεννήσω!Σαν ψέματα μου φαίνεται!!!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 45 λεπτά , Marla@ είπε:

Γειά σας κορίτσια!!! Μόλις γύρισα από τους γιατρούς.Εκανα ντοπλερ.Ολα καλά!!1960 γραμ.το καθένα πάνω κάτω.Στην ουσία ίδια.Σε δεκαπέντε μέρες ξανά ραντεβού και αρχές Φλεβάρη,αφού θα έχω κλείσει την 36η βδομάδα θα γεννήσω!Σαν ψέματα μου φαίνεται!!!

Τέλεια νέα!!!!! Σε ποια εβδομάδα είσαι; Εγώ είμαι στη 34η Σήμερα 

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια κ απο εμενα.

Μολις γυρισα κ εγω αποβτον γιατρο.Ειδα τον μπεμπη μου  2250 32η εβδ. μου ειπε να κλεισω ραντεβου κ για ντοπλερ.Ποσο κοστιζει αυτο βρε κοριτσια;

• Μου αρέσει 4

πρίν από 12 λεπτά , Effita είπε:

καλησπέρα κορίτσια κ απο εμενα.

Μολις γυρισα κ εγω αποβτον γιατρο.Ειδα τον μπεμπη μου  2250 32η εβδ. μου ειπε να κλεισω ραντεβου κ για ντοπλερ.Ποσο κοστιζει αυτο βρε κοριτσια;

Μεγαλος ο μπεμπης σου! Μπραβο! Εγώ πλήρωσα 120ευρω σε γιατρό έξω.. Σου είπε κάτι για τις συσπάσεις? Κοιτάξετε τράχηλο??

πρίν από 5 λεπτά , Amalia! είπε:
πρίν από 6 λεπτά , Amalia! είπε:

Μεγαλος ο μπεμπης σου! Μπραβο! Εγώ πλήρωσα 120ευρω σε γιατρό έξω.. Σου είπε κάτι για τις συσπάσεις? Κοιτάξετε τράχηλο??

120;;; ωχ ωχ! Οι συσπασεις λεει τωρα ριναι φυσιολογικες αρκει να μη γίνονται συνεχομενα.Ο τραχηλος ειπε καλος ειναι με κοιταξε κολπικα.Δεν μου ειπε βεβαια ποσο είναι.

Τον αιματοκριτη πρεπει να ανεβασω..είναι 30 .

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Amalia! είπε:

Να σε ρωτήσω, πως νιώθεις τις συσπάσεις?? Νιώθεις κάπως σαν μούδιασμα στην κοιλιά??

Νιωθω  τη κοιλια μου σαν να σφιγγεται, να τσιτώνει πολύ κ εκεινη την ωρα ειναι σκληρη καποιες φορες γινεται σε ολοκληρη τη κοιλια καποιες απ τη μια πλευρα μονο, κ επισης την ωρα που συμβαινει νιωθω μια δυσφορια στη καρδια.Εγω λογω εμπειριας απο προηγουμενη εγκυμοσυνη τις καταλαβαινω .Καρδιοτοκογραφο δε με εχει βαλει ακομα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...