Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Φεβρουαρίου 2023

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Amalia! είπε:

Μεγάλωσε!!! Μπράβο! Πότε έχεις ΠΗΤ?? Πωπω κορίτσια πέρασαν οι μέρες.. 

ΠΗΤ 9/2...Μπαίνουμε σε τελική ευθεία...πότε πέρασε ο καιρός!!!! Νιώθω ένα άγχος αλλά και μια γλυκιά ανυπομονησία... ανάμεικτα συναισθήματα!

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντε κοριτσια εσεις κοντευεται !!! τι καλα! Εγω δεν εχω παρει τπτ ακομα για τον μπεμπη..Δεν εχω ετοιμασει τπτ.

Σημερα στεναχωρήθηκα βρε κοριτσια πηγα σε πνευμονολογο για το βηχα που εχω και ευτυχως δλδ γιατι εχω βρογχιτιδα στο τσακ γλυτωνω τη πνευμονία..μου εδωσε αντιβιωση amoxil και εισπνοές.Ελπιζω να μη κανω κακο στο μπεμπη.Τοσο καιρο δεν εχω παρει ουτε ντεπον και ας πονουσε το κεφαλι μου κ τελικά θα παρω αντιβιωση 32η εβδ. 

Εχετε παρει καποια  αλλη κοπέλα αντιβιωση;;

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Effita είπε:

Αντε κοριτσια εσεις κοντευεται !!! τι καλα! Εγω δεν εχω παρει τπτ ακομα για τον μπεμπη..Δεν εχω ετοιμασει τπτ.

Σημερα στεναχωρήθηκα βρε κοριτσια πηγα σε πνευμονολογο για το βηχα που εχω και ευτυχως δλδ γιατι εχω βρογχιτιδα στο τσακ γλυτωνω τη πνευμονία..μου εδωσε αντιβιωση amoxil και εισπνοές.Ελπιζω να μη κανω κακο στο μπεμπη.Τοσο καιρο δεν εχω παρει ουτε ντεπον και ας πονουσε το κεφαλι μου κ τελικά θα παρω αντιβιωση 32η εβδ. 

Λογικά θα είναι συμβατή με την εγκυμοσύνη! Πολλές κοπέλες έχουν πάρει στην εγκυμοσύνη κι όλα πήγαν καλά! Μην αγχώνεσαι, δε θα γίνει κανένα κακό, το μωρακι ειναι μεγαλο τωρα! Το σημαντικό είναι που το πρόλαβες! Περαστικά εύχομαι!

@Mar.Theo φυσικά και του συζύγου αφού με διδυμακια, κι αυτός θα πρέπει να είναι στο πόδι! Θα μείνει μαζί σου μέσα τη νύχτα? Επιτρέπεται?

• Μου αρέσει 1

@EffitaΠεραστικα να ναι κορίτσι μ και μην αγχώνεσαι ο Γιατρος για να στην έδωσε κάτι θα ξέρει.Αφού το πρόλαβες να μην έχεις τιποτα χειρότερα αυτό έχει σημασία.Όσο για τα πράγματα και εγω στην ίδια φαση είμαι δεν έχω ετοιμάσει τιποτα ακόμα.

2 ώρες πρίν, Effita είπε:

Κορίτσι μου περαστικά σου !!!! Κ γω στην 32 πήρα αντιβιωση , 3πλο σχήμα,  2 μέρες ενδοφλέβια κ άλλες 7 ήταν από στόματος που την σταμάτησα στην πέμπτη γτ μου προκάλεσε διάρροια κ πικρίλα.  . . 

Δίνουν πάντα φάρμακα όταν βλέπουν ότι το όφελος του φαρμάκου είναι μεγαλύτερο από την πάθηση.  . . Μην τρέχετε κ για αλλά τώρα!!!! Κουράγιο!!! 

πρίν από 47 λεπτά , Amalia! είπε:

@Mar.Theo φυσικά και του συζύγου αφού με διδυμακια, κι αυτός θα πρέπει να είναι στο πόδι! Θα μείνει μαζί σου μέσα τη νύχτα? Επιτρέπεται?

Ναι όλη την ώρα μαζί!!!! Επιτρέπεται με ραπιντ κ μόνο στα μονόκλινα να υπάρχει σύνοδος (είμαστε στο Ελενα) ! Κ νοσηλεία που κάναμε 2 μέρες έτσι την περάσαμε! Αυτός περιμένει πως κ πως γτ έχει κ μια καντίνα στην Μαβίλη να φάει τα βρόμικα του !!! Χαχαχαχα 

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Efaki είπε:

@EffitaΠεραστικα να ναι κορίτσι μ και μην αγχώνεσαι ο Γιατρος για να στην έδωσε κάτι θα ξέρει.Αφού το πρόλαβες να μην έχεις τιποτα χειρότερα αυτό έχει σημασία.Όσο για τα πράγματα και εγω στην ίδια φαση είμαι δεν έχω ετοιμάσει τιποτα ακόμα.

Σε ευχαριστώ πολύ...Κ οσο για τα πραγματα εγω δε βλεπω να ξανακυκλοφορω εξω για να ψωνισω...αλλους θα στέλνω.Ταλαιπωρουμε πολυ τωρα που αρρωστησα.Ελπιζω να περασει κ να μη ξανααρρωστησω.

Περαστικά σου, κούκλα!Καλέ ,τι στεναχωριέσαι;Όταν ένα φάρμακο είναι συμβατό με την εγκυμοσύνη το παίρνεις.Τελειωσε!!Δεν βλάπτει το μωρό.Κακως δεν έπαιρνες και ντεπον.Αλλοίμονο αν δεν μπορούσε μια έγκυος να πάρει φάρμακο.Θα ήταν τραγικό.Πολλες φορές εξαρτάται η ζωή της από ένα φάρμακο...Εχε λοιπόν την συνείδησή σου ήσυχη!Όλα θα πάνε καλά!!

@Mar.Theo Σε ευχαριστώ πολυ.Μου δίνεις κουραγιο.Ελπιζω να περασει γρηγορα.

πρίν από 7 λεπτά , Marla@ είπε:

Περαστικά σου, κούκλα!Καλέ ,τι στεναχωριέσαι;Όταν ένα φάρμακο είναι συμβατό με την εγκυμοσύνη το παίρνεις.Τελειωσε!!Δεν βλάπτει το μωρό.Κακως δεν έπαιρνες και ντεπον.Αλλοίμονο αν δεν μπορούσε μια έγκυος να πάρει φάρμακο.Θα ήταν τραγικό.Πολλες φορές εξαρτάται η ζωή της από ένα φάρμακο...Εχε λοιπόν την συνείδησή σου ήσυχη!Όλα θα πάνε καλά!!

Σε ευχαριστώ πολυ.Εχεις δικιο, απλα το αγχος για να μη παθει τπτ το μωρακι με καταβάλλει!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσι μην αγχώνεσαι για την αντιβίωση. Για να στη δίνει ο γιατρός είναι συμβατή με την εγκυμοσύνη. Κ εγώ έχω πάρει, νομίζω στον 6ο ήμουν. 

6 ώρες πρίν, Marla@ είπε:

Καλημέρα! Εγώ τα έβαλα μέσα σε μια μαξιλαροθήκη...

Κ εγώ σε μαξιλαροθήκη θα τα βάλω. Το ίδιο είχα κάνει και στα δίδυμα!

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, Amalia! είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Τα ρουχαλακια του μωρού θα τα βάλετε στη δική σας βαλίτσα ή χωριστά?? Σκέφτομαι να τα βάλω μέσα σε σακουλάκι καθαρό στην δική μου..

Εγώ έχω φτιάξει δύο τσάντες μαιευτήριου. Μια της μπέμπας και μια δικιά μου γιατί τελικά είναι αρκετά τα πράγματα που χρειάζεται το μωρό εκτός από ρούχα. Χρειάζεται σεντόνια, κουβέρτα, πάνες,σαλιαρα ίσως κτλ κτλ

4 ώρες πρίν, Effita είπε:

Πρέπει να ετοιμάζεσαι!!!

Μην αγχώνεσαι δε παθαίνει κάτι το μωρό. Εγώ πήρα αντιβίωση για ουρολοίμωξη τον Αύγουστο όταν ήμουν στη 14η εβδομάδα περίπου αν θυμάμαι καλά. 

Περαστικά!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , SpiridoulaK είπε:

Εγώ έχω φτιάξει δύο τσάντες μαιευτήριου. Μια της μπέμπας και μια δικιά μου γιατί τελικά είναι αρκετά τα πράγματα που χρειάζεται το μωρό εκτός από ρούχα. Χρειάζεται σεντόνια, κουβέρτα, πάνες,σαλιαρα ίσως κτλ κτλ

Πρέπει να ετοιμάζεσαι!!!

Μην αγχώνεσαι δε παθαίνει κάτι το μωρό. Εγώ πήρα αντιβίωση για ουρολοίμωξη τον Αύγουστο όταν ήμουν στη 14η εβδομάδα περίπου αν θυμάμαι καλά. 

Περαστικά!!!!

Ναι έχεις δίκιο, αν γεννήσεις σε δημόσιο χρειάζεσαι πιο πολλά πράγματα για το μωρό. Ενώ στο ιδιωτικό θέλεις τα ρούχα και μια κουβερτουλα για να του βάλεις στην έξοδο.

πρίν από 12 λεπτά , Arden είπε:

Ναι έχεις δίκιο, αν γεννήσεις σε δημόσιο χρειάζεσαι πιο πολλά πράγματα για το μωρό. Ενώ στο ιδιωτικό θέλεις τα ρούχα και μια κουβερτουλα για να του βάλεις στην έξοδο.

Στη κλινική θα γεννήσω αλλά είμαι παράξενη και θέλω τα δικά μου...

Γειά σας κορίτσια 

πρίν από 5 λεπτά , Miriam1 είπε:

Γειά σας κορίτσια 

Θα γίνω κ εγώ μανούλα το 2023 αλλά δυστυχώς δε χαίρομαι τόσο την πιο ευχάριστη περίοδο της ζωής μου

3 ώρες πρίν, SpiridoulaK είπε:

Στη κλινική θα γεννήσω αλλά είμαι παράξενη και θέλω τα δικά μου...

Έχεις μιλήσει με την κλινική?? Κι εγώ θα το έχω μαζί μου το μωρό αλλά να ξέρεις συνηθίζουν να το αλλάζουν οι μαιες και να του φοράνε δικά τους ρούχα. Οπότε να είσαι προετοιμασμενη για τσακωμούς. Θα ζητήσεις να το αλλάζεις μόνη σου?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...